2009 Kasm Anneleri

kızlar napıyosunuz
ben bu gün yine nts ye giridm yine ağrılsrım çıktı bu seferkler bayağı şiddetliydi. yine serum verdi doktorum bi şekilde bebeği içerde tutmaya çalışıyolar ama durmaya niyetli değil benim oğlan. saat 6 da tekrar doktor randevum var bide ultrasonda bakıcak durumuna. çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum daha çok küçük en azından bi 36 hafta olsa rahatlıycam ama nasip artık

hayırlısı olsun bacım korkma inşallah herşey yolundadır

yok adam sandık kescekmişte bilmem ne banane bana böyle söz vermedin ki sozunun eri ol demi
bizde baska yerden bakıcaz kendi bilir valla lmaz:lmaz:
ayy canını sıkma parayla değilmi git başka yerden al canım
hee yarınmı gidiyon inşallah hayırlı haberlerle geliriz bacım:Saruboceq::Saruboceq:
evet inş. canım yaaa hepimizden hayırlı haberler gelir

hade gözün aydın maşallah saçlı olcak yavrun desene
senin tahmini doğum tarihin ne ki canım 29 dediler bu arada sezeryan mı
inş. yoluda gider de heçç bi sorun olmaz canım

maşallah 38.hafta normal doğuruyon dimi evet yatakta hazır çok şükür

normal düşünüyorum bacım ama tabi hayırlısı farketmez benim için oğlum sağlıkla gelsinde dünyaya normal sezeryan farketmez

canım allah yardımcınız olsun
inşallah 36.haftaya kaar sabrederde bebiş sonrası normal artık

inş sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza....

Canım hiç sitres yapma 30 haftayı geçmişsin şükür. sağlıkla zamanında gelir inş....

canım inş bekler kuzun yaa canınıda çok sıkma bak karakızımın durusu çok erken geldi ama maşallah gayet iyi
hakkınızda hayırlısı olsun canımmm

burcucum zamanında gelirinş.bebişin sıkma canını
ben de izne çıktıımdan beri çok su içmiyom ya önceden masamda oluyodu içip duruyodum şimdi unutuyom onla bunla uğraşırken ay gidem de içem barii hem kasılmaları engelliyo heralde su demiii

gidem de işlerime devam edem gözüm üstünüzde :1ninca:

benım sat 22 subat yane 29 kasım 40 haftanın bıttıgı gun ...onceden bebş onde gıdıyodu 23 kasım felan olduydu sımdı normal gıdıyo...yane ben dah coook beklıcem...34 hafta bıttı bugun 35 e gırdım oleee iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…