yok canım doğru bugün 38.haftamızı tamamladık artık
ohh sizinde yatağınız hayırlı olsun
Yavaş yavaş bebeklerin günleri yaklaşıyo. bende geçen hafta gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi sonra 2 gün su içtim tekrar gittim biraz iyi dedi. olmazsa haftaya yatırırız dedi bakalım ne olacak perşembe gününe randevu aldım. tabi acayip korkuyorum ne olacak bakalım. inş herşey yolundadır....
ayy canını sıkma parayla değilmi git başka yerden al canımyok adam sandık kescekmişte bilmem ne banane bana böyle söz vermedin ki sozunun eri ol demi
bizde baska yerden bakıcaz kendi bilir vallalmaz: lmaz:
evet inş. canım yaaa hepimizden hayırlı haberler gelirhee yarınmı gidiyon inşallah hayırlı haberlerle geliriz bacım:Saruboceq::Saruboceq:
hade gözün aydın maşallah saçlı olcak yavrun deseneselam kızlar bızde doktordan geldık hersey yolunda ınş 15 gun sonra tekrar gıdecem busefer nst ye baglıcakmış.....hep yuzunun onunde kordon var gostermıyo yaa yuzunu ama sacları cıkmıs dedı doktor dogunca sırma olcek artık .....29 kasım dıyo tarıhınede bakalım hayırlısı ....ayyy daha cok var benım hayırlısıyla inş gecer sorunsuz
inş. yoluda gider de heçç bi sorun olmaz canımYavaş yavaş bebeklerin günleri yaklaşıyo. bende geçen hafta gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi sonra 2 gün su içtim tekrar gittim biraz iyi dedi. olmazsa haftaya yatırırız dedi bakalım ne olacak perşembe gününe randevu aldım. tabi acayip korkuyorum ne olacak bakalım. inş herşey yolundadır....
hayırlısı olsun bacım korkma inşallah herşey yolundadır
maşallah 38.hafta normal doğuruyon dimi evet yatakta hazır çok şükür
kızlar napıyosunuz
ben bu gün yine nts ye giridm yine ağrılsrım çıktı bu seferkler bayağı şiddetliydi. yine serum verdi doktorum bi şekilde bebeği içerde tutmaya çalışıyolar ama durmaya niyetli değil benim oğlan. saat 6 da tekrar doktor randevum var bide ultrasonda bakıcak durumuna. çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum daha çok küçük en azından bi 36 hafta olsa rahatlıycam ama nasip artık
ayy canını sıkma parayla değilmi git başka yerden al canım
evet inş. canım yaaa hepimizden hayırlı haberler gelir
hade gözün aydın maşallah saçlı olcak yavrun desene
senin tahmini doğum tarihin ne ki canım 29 dediler bu arada sezeryan mı
inş. yoluda gider de heçç bi sorun olmaz canım
inş canım hareketlerini kontrol ediyorum ve 4 lt su içiyorum. bakalım belki işe yarar.
kızlar napıyosunuz
ben bu gün yine nts ye giridm yine ağrılsrım çıktı bu seferkler bayağı şiddetliydi. yine serum verdi doktorum bi şekilde bebeği içerde tutmaya çalışıyolar ama durmaya niyetli değil benim oğlan. saat 6 da tekrar doktor randevum var bide ultrasonda bakıcak durumuna. çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum daha çok küçük en azından bi 36 hafta olsa rahatlıycam ama nasip artık
canım inş bekler kuzun yaa canınıda çok sıkma bak karakızımın durusu çok erken geldi ama maşallah gayet iyikızlar napıyosunuz
slm özguuuşşşşş napıooonnnn asrın napıo uyuyomu tosuncukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?