selam hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
selam hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
ayy hoşgeldin canımm maşallah asrına büyümüşte tv izlemeye başlamışşiyiyim canım siz nasılsınız asrın napsın ana kucağında tv izlio opuyorumnanaktan
hımm benimkide 23 şubat yane aynıyız hemen hemenbenım sat 22 subat yane 29 kasım 40 haftanın bıttıgı gun ...onceden bebş onde gıdıyodu 23 kasım felan olduydu sımdı normal gıdıyo...yane ben dah coook beklıcem...34 hafta bıttı bugun 35 e gırdım oleee iştee
hoşgeldin canım nasılsın
asrıncık nasıl
ayy hoşgeldin canımm maşallah asrına büyümüşte tv izlemeye başlamışş
hımm benimkide 23 şubat yane aynıyız hemen hemen
ama benim oğluş en son gittiğimde 16 kasım gözüküyoduu
yarın görecez bakalım bu sefer nasıl durumlar
ayy canını sıkma parayla değilmi git başka yerden al canım
hoşbulduk kızlarr öle kendi kendine bakınıo ne anlıosa baka baka uyuyo evi incelio tv incelio bayılıp gidiooopuyorumnanaktan
[
ben nereye düştüm diye bakınıyo heralde kaydirigubbakcemile3
öle kendi kendine uyuyup kalıyomu ay yerim ben onu yaaa
hoşbulduk kızlarr öle kendi kendine bakınıo ne anlıosa baka baka uyuyo evi incelio tv incelio bayılıp gidiooopuyorumnanaktan
ayyy ne yagmur ne yagmur oyyy felaket yagıyo yaaa
slm özge hosgeldin masallah bebişine sessiz olcak ins.
ohh maşallah canım darısı başımıza artık
canım benim yaa maşallah inşallah hep böle akıllı olurValla şimdilik öle kendi kendine uyuyup kalıo teyzesi inşallah hep böle oluropuyorumnanaktan
heçç dert etme kendine gidiverip alırsınhaklısın canım yaaa
ayyy inşallaaahh :Saruboceq:Valla şimdilik öle kendi kendine uyuyup kalıo teyzesi inşallah hep böle oluropuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz doguran yok herhalde artık baslasak dogurmaya ya benim belimden sanki ufacık tefecik sancı giriyo yarınıda atlatalım gelsin bebişim yarın annem geliyoda cok mutluyum
canım benim yaa maşallah inşallah hep böle akıllı olur
bakına bakına uyuyoo demek kuzum benim yerim ben onu yaaa
heçç dert etme kendine gidiverip alırsın
ayyy inşallaaahh :Saruboceq:
darısı bizee
geceleri ne alemde kaç saatte bir emziriyon
ay kız senin açılman vardı dimi 2 cm
cumaya nazlı doğurcak sezeryanla sen kaç haftalıktın bakarsın sıra sendedir
ay kasım anaları baya dayanıklı çıktı hee :lepi:
ben bugun 37+5 he valla 2 cm di acaba 3 olmuşmudur yarın kontrol var hayırlısı bakalım ne olcak su annem gelsinde ne oluyosa olsun ruyalarım hep dogmla ilgili oldu bi dogursamda rahatlasam korkularımdan kurtulsamayyy inşallaaahh :Saruboceq:
darısı bizee
geceleri ne alemde kaç saatte bir emziriyon
ay kız senin açılman vardı dimi 2 cm
cumaya nazlı doğurcak sezeryanla sen kaç haftalıktın bakarsın sıra sendedir
ay kasım anaları baya dayanıklı çıktı hee :lepi:
ha ilk senenizse olsun tabi canım,bizim 3.seneydi eylülde onda bile hediyelerle sürprizlerle uçurdu aşkım valla.ama sende az emek vermemişsin şekerim haklısın yapacak tabü,ne karılar var dediğin gibkaydirigubbakcemile5iolsun o kadarcık gıı daha ilk senemiz nede olsa
benim kocişte şanslı gıı benim gibin birini bulmuş
bırak şimdiyi çalışırken bile öğlen eve gelip koştur koştur yemeğimi yapar yedirir
geri işe dönerdim vede hamileydim yaneee
eltilerim çalışmadığı halde kocişlerine öğlen yemeğini geç
aşam bile yemek pek yapmazlar sabah ve öğlen kaynanamda yer oğulları
kız bendede aynı bilmem miakannehirbende ölüyom ya..ama bebişlerde gelince farklı olmicek emin ol..hem kilo alsınlar bi hafta on gün dahaopuyorumnanaktanyok bacım ya bu yalancı sancılar hepimizde aynı
ben dün yemek hazırlayamadım ya sancıdan.ayakta duramadım vallakaydirigubbakcemile5
kız ne keyfi allahını seversen deli deli olma
gece uyuyamıyom oturduğum yerden kalkamıyom
hele yere eğilmeye çalışayım abowww sancı tutuyo hemen eğilemiyorum
oyyy oyyyyy daha ne sayayım e nerde bunun keyfi anlamadım
bende de 10-12 tane var..büyüdükçe almak lazımmış..anaa benim 10 tane felan 3-6 aylık var yeter mi acep yoksa accık dahamı alam
veyaa bi doğsunda bakarız ona göre alırım
evet kıyafeti abartmamak lasım annem iki hafta da büyür diyo,ara ara almak daha iyi..aaa 15-20 güne kalırmı akıllı mı onlar ya,evet canım başka yerden bak acil..bende almıyorum artık yaa acıkta kalmıcak kadar herseyi var Allaha sukur bide hediye falanda gelir zaten abartmamak lazım
saglıklı olsunlarda inş. gerisi kolay
bu arada babam aradı bebek odası takımı için karsısındaki uyuz adam daha 15 20 gun yapamam dolabı demiş salak mı ne yaaa acayip sinir oldum
baska yerden bakıcaz bizde
bu kadar zaman bekletiyo dahada bekletcek alsın bi tarafına ......... uyuz yaaaa
sinirlerim hopladı valla
kızlar napıyosunuz
ben bu gün yine nts ye giridm yine ağrılsrım çıktı bu seferkler bayağı şiddetliydi. yine serum verdi doktorum bi şekilde bebeği içerde tutmaya çalışıyolar ama durmaya niyetli değil benim oğlan. saat 6 da tekrar doktor randevum var bide ultrasonda bakıcak durumuna. çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum daha çok küçük en azından bi 36 hafta olsa rahatlıycam ama nasip artık
amin kızlar hep böle olsun annesi yalnız yoksa panik bi bebek olsa yapamam tek basıma geceleri maximum 3.5 saat te bi uyanıo yemek için bazen meme bazen mama alıoz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?