2009 Kasm Anneleri

selam hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim canım siz nasılsınız asrın napsın ana kucağında tv izlio opuyorumnanaktan
ayy hoşgeldin canımm maşallah asrına büyümüşte tv izlemeye başlamışş

hımm benimkide 23 şubat yane aynıyız hemen hemen
ama benim oğluş en son gittiğimde 16 kasım gözüküyoduu
yarın görecez bakalım bu sefer nasıl durumlar

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın
asrıncık nasıl

hoşbulduk kızlarr öle kendi kendine bakınıo ne anlıosa baka baka uyuyo evi incelio tv incelio bayılıp gidiooopuyorumnanaktan

[
hoşbulduk kızlarr öle kendi kendine bakınıo ne anlıosa baka baka uyuyo evi incelio tv incelio bayılıp gidiooopuyorumnanaktan

ben nereye düştüm diye bakınıyo heralde kaydirigubbakcemile3
öle kendi kendine uyuyup kalıyomu ay yerim ben onu yaaa

selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz doguran yok herhalde artık baslasak dogurmaya ya benim belimden sanki ufacık tefecik sancı giriyo yarınıda atlatalım gelsin bebişim yarın annem geliyoda cok mutluyum

ayyy ne yagmur ne yagmur oyyy felaket yagıyo yaaa
slm özge hosgeldin masallah bebişine sessiz olcak ins.

ayyy ne yagmur ne yagmur oyyy felaket yagıyo yaaa
slm özge hosgeldin masallah bebişine sessiz olcak ins.

hoşbuldum şekerim inşallah hep böle olur bebişimopuyorumnanaktan
ohh maşallah canım darısı başımıza artık

amin canım allah yardım edio valla bak ben beişimle evde yalnızım şimdi alısıo insan herseyeopuyorumnanaktan

Valla şimdilik öle kendi kendine uyuyup kalıo teyzesi inşallah hep böle oluropuyorumnanaktan
canım benim yaa maşallah inşallah hep böle akıllı olur
bakına bakına uyuyoo demek kuzum benim yerim ben onu yaaa

haklısın canım yaaa
heçç dert etme kendine gidiverip alırsın

Valla şimdilik öle kendi kendine uyuyup kalıo teyzesi inşallah hep böle oluropuyorumnanaktan
ayyy inşallaaahh :Saruboceq:
darısı bizee
geceleri ne alemde kaç saatte bir emziriyon
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz doguran yok herhalde artık baslasak dogurmaya ya benim belimden sanki ufacık tefecik sancı giriyo yarınıda atlatalım gelsin bebişim yarın annem geliyoda cok mutluyum

ay kız senin açılman vardı dimi 2 cm
cumaya nazlı doğurcak sezeryanla sen kaç haftalıktın bakarsın sıra sendedir
ay kasım anaları baya dayanıklı çıktı hee :lepi:

canım benim yaa maşallah inşallah hep böle akıllı olur
bakına bakına uyuyoo demek kuzum benim yerim ben onu yaaa

heçç dert etme kendine gidiverip alırsın

amin kızlar hep böle olsun annesi yalnız yoksa panik bi bebek olsa yapamam tek basıma geceleri maximum 3.5 saat te bi uyanıo yemek için bazen meme bazen mama alıoz opuyorumnanaktan

ben bugun 37+5 he valla 2 cm di acaba 3 olmuşmudur yarın kontrol var hayırlısı bakalım ne olcak su annem gelsinde ne oluyosa olsun ruyalarım hep dogmla ilgili oldu bi dogursamda rahatlasam korkularımdan kurtulsam

bu arada dilmuh senin canının çok çektiği bişe vardı hani doğurayımda yapacam diodun ya ben yaptımmmm aklımada sen geldin vallahii :)

ha ilk senenizse olsun tabi canım,bizim 3.seneydi eylülde onda bile hediyelerle sürprizlerle uçurdu aşkım valla.ama sende az emek vermemişsin şekerim haklısın yapacak tabü,ne karılar var dediğin gibkaydirigubbakcemile5i

kız bendede aynı bilmem miakannehirbende ölüyom ya..ama bebişlerde gelince farklı olmicek emin ol..hem kilo alsınlar bi hafta on gün dahaopuyorumnanaktan

anaa benim 10 tane felan 3-6 aylık var yeter mi acep yoksa accık dahamı alam
veyaa bi doğsunda bakarız ona göre alırım
bende de 10-12 tane var..büyüdükçe almak lazımmış..

evet kıyafeti abartmamak lasım annem iki hafta da büyür diyo,ara ara almak daha iyi..aaa 15-20 güne kalırmı akıllı mı onlar ya,evet canım başka yerden bak acil..

canım hiç üzülme allaha şükür tehlikeli haftaları atlatmışın,dikkat et kendine,bol bol dinlen..

amin kızlar hep böle olsun annesi yalnız yoksa panik bi bebek olsa yapamam tek basıma geceleri maximum 3.5 saat te bi uyanıo yemek için bazen meme bazen mama alıoz opuyorumnanaktan

ne mutlu sana dogurdun bebeişini aldın kucagına bizim içinde dua et bol bol bizde hayırlısıyla kurtulalım sana suni sancıda verdiler dimi nasıldı cok canın yanıyomu bide sezaryandan sonra cok acıyomu

slm kızlar geri geldim hava biraz açtı çok şükür açar açmaz değerlendirdim napim kk sız olmuyo:enbuyukkk:

kızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
mısırda folik asit magnezyum falan varmış diyabeti falan düzenliyomuş tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…