vallahi hediye felan aldım ama benim için minik süprizler daha güzeldiha ilk senenizse olsun tabi canım,bizim 3.seneydi eylülde onda bile hediyelerle sürprizlerle uçurdu aşkım valla.ama sende az emek vermemişsin şekerim haklısın yapacak tabü,ne karılar var dediğin gibkaydirigubbakcemile5i
yaa benimde oluyoo kramplarım bende yiyem bareeekızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
mısırda folik asit magnezyum falan varmış diyabeti falan düzenliyomuş tavsiye ederimm
krispi 5de gidecek uni de gelmedi daa elifcimm
sen de çok yorma kendini yevruuummm
ay ben de gidem nevresimleri değiştirip makinaya atacadüümmm
kızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
mısırda folik asit magnezyum falan varmış diyabeti falan düzenliyomuş tavsiye ederimm
canım dikkat et çok yormakendini kolay gelsin krispi daha gitmedi bileslm kızlarrrr unique ile krispi doktora gidicekti gelmediler henüzzz heraldeee
bende sabah erken kalktım temizlik yaptım
kendi hast.çantamı yeniden düzenledim aldıklarımı ekledimmm
çikolata tepsimi süsledimmm bitek içini doldurmak kaldı onun içinde erkennn heralde, çok halsiz hissediyorum kendimii uzun bi aradan sonraaa
haftasonunun acısı çıkıyor sanırımmm çok yoğun geçti
yarında annem gelicek erken den sarmaaave börek yapıp buzluğa atıcaz
şimdi de yemeği mi yapıp birazzz dinleneyimmm gelicemmm sohbete..
hadee gözün aydın canım herşey yolunda gider inş.Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
Bu arada yarında eşim geliyodelikafadulden
aaaaaaaa canım çok şükür asrını aldın kucağına tabi yaparsın offffff bi denede benim için yap gııııııııııbu arada dilmuh senin canının çok çektiği bişe vardı hani doğurayımda yapacam diodun ya ben yaptımmmm aklımada sen geldin vallahii :)
anaaaaaam sen böyle şaşkolaz şaşkoloz bakınca her seferinde ne oldu acaba diye okuyom msjlarınıkaydirigubbakcemile3krispi 5de gidecek uni de gelmedi daa elifcimm
sen de çok yorma kendini yevruuummm
ay ben de gidem nevresimleri değiştirip makinaya atacadüümmm
Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
Bu arada yarında eşim geliyodelikafadulden
nediyonuz bacularrrr
yemegin ön hazirligini yaptim geldim geri kaldi pisirmek,
simdi de azcik yürüyüse cikaciiimmm
burda takilayimda
kızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
ne mutlu sana dogurdun bebeişini aldın kucagına bizim içinde dua et bol bol bizde hayırlısıyla kurtulalım sana suni sancıda verdiler dimi nasıldı cok canın yanıyomu bide sezaryandan sonra cok acıyomu
anaaaaaaaaam elektrikler gitti deli oldum haaa ne çok gidiyo burda
aaaaaaaa canım çok şükür asrını aldın kucağına tabi yaparsın offffff bi denede benim için yap gıııııııııı
anaaaaaam sen böyle şaşkolaz şaşkoloz bakınca her seferinde ne oldu acaba diye okuyom msjlarınıkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın kız geliyo ha kocan
ben günde 3 tane magnezyum aliyorum ama dün gece yine kalcam uyusmustu:çok üzgünüm:galiab bebekler dogana kadar gecmicek bu uyusmalar
Cnm allah hayırlısını versın uzulmekızlar napıyosunuz
ben bu gün yine nts ye giridm yine ağrılsrım çıktı bu seferkler bayağı şiddetliydi. yine serum verdi doktorum bi şekilde bebeği içerde tutmaya çalışıyolar ama durmaya niyetli değil benim oğlan. saat 6 da tekrar doktor randevum var bide ultrasonda bakıcak durumuna. çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum daha çok küçük en azından bi 36 hafta olsa rahatlıycam ama nasip artık
benim uyusmalarımgecti cok sükür
bu arada bi potasyum ve magnezyum kaynagıda muz
mutlaka yiyin derim
ben dondurulmus mısır yiyorum hatta az oncede yedim
kesinlikle cok guzel oluyor
5 dakikada hazırlanıyor
magnezyumu kesmedinmi sen daha
doguma yakın kestiriyorlarmıs galiba doktorlar:uhm:
benim uyusmalarımgecti cok sükür
bu arada bi potasyum ve magnezyum kaynagıda muz
mutlaka yiyin derim
ben dondurulmus mısır yiyorum hatta az oncede yedim
kesinlikle cok guzel oluyor
5 dakikada hazırlanıyor
magnezyumu kesmedinmi sen daha
doguma yakın kestiriyorlarmıs galiba doktorlar:uhm:
tatlım doğumdan sonra sakın muz ve şeftali yiyeyim demeyin ikiside hem gaz hemde kabızlık yapıo haberiniz olsun opuyorumnanaktan
ozgeyle dilmuh nann kak için nannn annadım ne yaptıgınızı
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?