2009 Kasm Anneleri

slm kızlarrrr unique ile krispi doktora gidicekti gelmediler henüzzz heraldeee
bende sabah erken kalktım temizlik yaptım
kendi hast.çantamı yeniden düzenledim aldıklarımı ekledimmm
çikolata tepsimi süsledimmm bitek içini doldurmak kaldı onun içinde erkennn heralde, çok halsiz hissediyorum kendimii uzun bi aradan sonraaa
haftasonunun acısı çıkıyor sanırımmm çok yoğun geçti
yarında annem gelicek erken den sarmaaave börek yapıp buzluğa atıcaz
şimdi de yemeği mi yapıp birazzz dinleneyimmm gelicemmm sohbete..

krispi 5de gidecek uni de gelmedi daa elifcimm
sen de çok yorma kendini yevruuummm
ay ben de gidem nevresimleri değiştirip makinaya atacadüümmm

Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. ınşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
Bu arada yarında eşim geliyodelikafadulden

vallahi hediye felan aldım ama benim için minik süprizler daha güzeldi
hediyeyi para verdin mi alırsın mühim olan süprizleri düşünmek
tabee yaa bende kocişim için sürekli çalışıyomm başka kimim varkii
kızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
mısırda folik asit magnezyum falan varmış diyabeti falan düzenliyomuş tavsiye ederimm
yaa benimde oluyoo kramplarım bende yiyem bareee

saol canımcım
bana diyene bakkkk
nevresim değiştirmek yormuyo sanki :)))
ben nefret ediyommm nefresim değiştirmekten ve sirkelemekten,
sanada koaly gelsin tatlım hade ben kaçar.

kızlar kramp şikayeti olanlar varya bol bol mısır yiyin ay ben bilmeden deli gibi mısır yedim hiç krampım olmadı
mısırda folik asit magnezyum falan varmış diyabeti falan düzenliyomuş tavsiye ederimm

Ay ben zaten mısır hastasıyım her hafta mısır için pazara koşturuyorum kocişte bana tavuk muamelesi yapıyo mısırın her çeşidini çok seviyorum krampımda bi kaç kez oldu hiçte rahatsız olmadım demekki bilmeden iyi bişey yapmışım ohhh o zaman mısırları iki katına çıkartmalıyım kaydirigubbakcemile2

nediyonuz bacularrrr

yemegin ön hazirligini yaptim geldim geri kaldi pisirmek,
simdi de azcik yürüyüse cikaciiimmm
burda takilayimda

canım dikkat et çok yormakendini kolay gelsin krispi daha gitmedi bile
ama uni daha yok canım

Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
hadee gözün aydın canım herşey yolunda gider inş.

anaaaaaaaaam elektrikler gitti deli oldum haaa ne çok gidiyo burda

bu arada dilmuh senin canının çok çektiği bişe vardı hani doğurayımda yapacam diodun ya ben yaptımmmm aklımada sen geldin vallahii :)
aaaaaaaa canım çok şükür asrını aldın kucağına tabi yaparsın offffff bi denede benim için yap gıııııııııı
anaaaaaam sen böyle şaşkolaz şaşkoloz bakınca her seferinde ne oldu acaba diye okuyom msjlarınıkaydirigubbakcemile3
Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.

hadi gözün aydın kız geliyo ha kocan

bu mevsimde nerden bulucaz misiri yaaa:uhm:
popcorn yesek olmaz mi
gecen aksam yaptim popcorn ama cok tuzlu olmustu gerci ben onu tuzlu demedim yedimde elim ayagim sistii...

ben günde 3 tane magnezyum aliyorum ama dün gece yine kalcam uyusmustu:çok üzgünüm:galiab bebekler dogana kadar gecmicek bu uyusmalar

ayyyyyy kocişe çk güldüm haa
şimdi ben aradım kocişi dedimki offf yemek yaptım ama çorba yapasım hiç yok ne yapsamki acaba oda dediki sen bilirsin takıl kafana göre.
benim beklediğim cvp:hayatım canın istemiyosa boşver yapma bi çeşit yemek yeter olmadı ben gelince yaparım bişeylerkaydirigubbakcemile3
avcumu yaladım kalktım çorbamı koydum hehehe

ne mutlu sana dogurdun bebeişini aldın kucagına bizim içinde dua et bol bol bizde hayırlısıyla kurtulalım sana suni sancıda verdiler dimi nasıldı cok canın yanıyomu bide sezaryandan sonra cok acıyomu

hep dualarım sizinle allah kabulederse umarım siz benden daha kolay doğurursunuz suni sancı verdiler ama canım yanmadı cünkü acılmam olmadı açılma olursa can yanıomus bende doping etkisi yaptı kaydirigubbakcemile3sezeryandan sonra cok acımıo kişisine göre değişir ben normal doğum beklediğim için hastanede iki gün psikolojim cok bozulmustu kendimi sezeryana nası attığımı bilmedim benim hiç durup dinlenme acımı yasama sansım olmadı bebeğim sarılık oldu biliosun ondan ötürü ben acıyı en az şekliyle yasadım desem yeridir korkmayın sakın herey gelio ve gecioooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaparım bajım sen iste yeterki ama emzirmeden en az 2 saat önce yapıon ona göre opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben günde 3 tane magnezyum aliyorum ama dün gece yine kalcam uyusmustu:çok üzgünüm:galiab bebekler dogana kadar gecmicek bu uyusmalar

benim uyusmalarımgecti cok sükür
bu arada bi potasyum ve magnezyum kaynagıda muz
mutlaka yiyin derim
ben dondurulmus mısır yiyorum hatta az oncede yedim
kesinlikle cok guzel oluyor
5 dakikada hazırlanıyor
magnezyumu kesmedinmi sen daha
doguma yakın kestiriyorlarmıs galiba doktorlar:uhm:

Cnm allah hayırlısını versın uzulme
cıger gelıstırıcı celeston iğne oldun mu???

tatlım doğumdan sonra sakın muz ve şeftali yiyeyim demeyin ikiside hem gaz hemde kabızlık yapıo haberiniz olsun opuyorumnanaktan

cnm bende her saba demır
aksamlarıda magnezyum alıyorum
benım dr calsıyumu kestı sadecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…