cnm bende her saba demır
aksamlarıda magnezyum alıyorum
benım dr calsıyumu kestı sadecee
hep dualarım sizinle allah kabulederse umarım siz benden daha kolay doğurursunuz suni sancı verdiler ama canım yanmadı cünkü acılmam olmadı açılma olursa can yanıomus bende doping etkisi yaptı kaydirigubbakcemile3sezeryandan sonra cok acımıo kişisine göre değişir ben normal doğum beklediğim için hastanede iki gün psikolojim cok bozulmustu kendimi sezeryana nası attığımı bilmedim benim hiç durup dinlenme acımı yasama sansım olmadı bebeğim sarılık oldu biliosun ondan ötürü ben acıyı en az şekliyle yasadım desem yeridir korkmayın sakın herey gelio ve gecioooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaparım bajım sen iste yeterki ama emzirmeden en az 2 saat önce yapıon ona göre opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ozgeyle dilmuh nann kak için nannn annadım ne yaptıgınızı
klava:
hoşgeldin canım
hosbuldum canimmmayyyyyy kocişe çk güldüm haa
şimdi ben aradım kocişi dedimki offf yemek yaptım ama çorba yapasım hiç yok ne yapsamki acaba oda dediki sen bilirsin takıl kafana göre.
benim beklediğim cvp:hayatım canın istemiyosa boşver yapma bi çeşit yemek yeter olmadı ben gelince yaparım bişeylerkaydirigubbakcemile3
avcumu yaladım kalktım çorbamı koydum hehehe
cok degil kramp seklinde de degil ama gece uyusmustu bacagim...benim uyusmalarımgecti cok sükür
bu arada bi potasyum ve magnezyum kaynagıda muz
mutlaka yiyin derim
ben dondurulmus mısır yiyorum hatta az oncede yedim
kesinlikle cok guzel oluyor
5 dakikada hazırlanıyor
magnezyumu kesmedinmi sen daha
doguma yakın kestiriyorlarmıs galiba doktorlar:uhm:
kızlar ben memişlerimi boşaltmaya gidiom acıolar dolmuslar bebişte uyuyo şimdi boşaltmasam bosa akıcak sütler gelirim daha sonra öptüm hepinizi
ben hiç yapmıcam o dedinizi bazen canım istiyoda zaten zor oldu bidahamı cok daha zor olarrr sizde yapmayın nannn yazık sizeee
evet canım bebişler başa baş gelıyormus normal olabılır dedı dr amasenin sezeryan olucak dimi
o yuzden kesmemiştir belki
hosbuldum canimmm
kizz ne insafsiz kocan varmis heeeklava:
insan derki yapma hayatim ben disardan getiririm biseyler
ben yemek yapmayinca hep disardan aliyo getiriyo yada kaynanama gidiyoz:dance:
cok degil kramp seklinde de degil ama gece uyusmustu bacagim...
seninki gecmis gözün aydinnzemuszemus
muz cok faydali ama kabiz yapiyo helede demir hapida aliyosan...2 günde 1 yiyorum ben muzu onun icin
ben demir hapini kestim damla seklinde bisey varmis ona basladim dün bakalim bagirsaklarim düzelicekmi birazcik:çok üzgünüm:activia yemekten icim disinm activia oldu
magnezyumu doktor kesicek galiba simdiye kadar hep söyledi magnezyuma devam diye
daha 33 gün var bakalim belki ileriki randevularda keser...
oolleeeyyyy hihoyyytOfffff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
Bu arada yarında eşim geliyodelikafadulden
ayy sormaa bee canım çıktııı mafoldumbensaol canımcım
bana diyene bakkkk
nevresim değiştirmek yormuyo sanki :)))
ben nefret ediyommm nefresim değiştirmekten ve sirkelemekten,
sanada koaly gelsin tatlım hade ben kaçar.
aynen kociş bana da tavık dii :roflol:Ay ben zaten mısır hastasıyım her hafta mısır için pazara koşturuyorum kocişte bana tavuk muamelesi yapıyo mısırın her çeşidini çok seviyorum krampımda bi kaç kez oldu hiçte rahatsız olmadım demekki bilmeden iyi bişey yapmışım ohhh o zaman mısırları iki katına çıkartmalıyım kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: :roflol:anaaaaaam sen böyle şaşkolaz şaşkoloz bakınca her seferinde ne oldu acaba diye okuyom msjlarınıkaydirigubbakcemile3
bana hiç mg vermedi dr. :umursamaz:bu mevsimde nerden bulucaz misiri yaaa:uhm:
popcorn yesek olmaz mi
gecen aksam yaptim popcorn ama cok tuzlu olmustu gerci ben onu tuzlu demedim yedimde elim ayagim sistii...
ben günde 3 tane magnezyum aliyorum ama dün gece yine kalcam uyusmustu:çok üzgünüm:galiab bebekler dogana kadar gecmicek bu uyusmalar
hımm taam aklımda bulunsuunntatlım doğumdan sonra sakın muz ve şeftali yiyeyim demeyin ikiside hem gaz hemde kabızlık yapıo haberiniz olsun opuyorumnanaktan
hosbuldum canimmm
muz cok faydali ama kabiz yapiyo helede demir hapida aliyosan...2 günde 1 yiyorum ben muzu onun icin
ben demir hapini kestim damla seklinde bisey varmis ona basladim dün bakalim bagirsaklarim düzelicekmi birazcik:çok üzgünüm:activia yemekten icim disinm activia oldu
magnezyumu doktor kesicek galiba simdiye kadar hep söyledi magnezyuma devam diye
abov ölüyorum yorgunluktan kızlar
selammm
napıyonuz bi havadis var mıııııııı
dün akşam ben geldim ama kimse yoktu kk da sıkıldım çıktım ne yapayım
dünden az yorgundum zaten
bugün de sabahtan beri mutfaktayım
kışlık bişeyler attım hamaratlığım tuttu
tatlı bişeyler yağtım uydurmasyon oldu ama neyse
akşam ymeğine hazırlık yaptım ama daha pişecek
belim kopuyo öldüm yaa ne zor geldi pek de oturamadım yaaa
hosbuldum canimmm
hadi canım git boşalt bol bol içsin asrıncık
kız bişey sorcaktım gittin kim geldi senin doğuma
he ya doğru diyon bacım çok zor oldu ondan kurtulmak başlayınca gene en başa döncez ama benim canım çok istiyo ya valla dayanamıyom ama sıkıyom kendimi
bende hergun yemiyorum canım ama maden suyunu hergun içiyorum valla eger dogruysa benşm bebiş hiö sarılık olmaz bakalım dogrumuymus hamileyken soda iömek bebegin sarılıgını etkilermiymiş
demir hapını hergun iciyorum masallah kabız yapmıyo ama ben bayaa su iciyorum bu aralar
zaten kabız olursam vay halime hemoroidim var cunku
belki bu gidisinde keser canım sen bayada içiyosun 3 tane
beni ishal yapmıstı magnezyum 1 kutu içtim o kadar
ama bilegim bas parmakla bilek arası kırık gibi acıyo ama oda gecicek inş. :Saruboceq:
aman sık canım sunun surasında ne kaldı
biliyorum zor bişi oldugunu yapma dicem ama kafana koyduysan gene yapıcaksın
bari cok sık yapma hem kesene hem saglıgına zarar:teselli:
kenyacım soda iyi değil diye duymuştum ya bi zararı yokmu yani ben içmeye devam edeyimmi yani Allah Allah içiyodumda bırakmıştım ayy kızlar bi içim yanıyo sormayın geçenlerde olmuştu bugün yine bi kaç dakika arayla yanıyo duruyo çok kötüüü ıyyyyyyy:umursamaz:neyse şimdi iyiyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?