2009 Kasm Anneleri

aaaaaaa bak onu bilmiyodum bende ona dikkat edem doğumdan sonraopuyorumnanaktan
ozgeyle dilmuh nann kak için nannn annadım ne yaptıgınızı
klava:

heee gözü açık hatunsun anlarsın

kızlar ben memişlerimi boşaltmaya gidiom acıolar dolmuslar bebişte uyuyo şimdi boşaltmasam bosa akıcak sütler gelirim daha sonra öptüm hepinizi

ben hiç yapmıcam o dedinizi bazen canım istiyoda zaten zor oldu bidahamı cok daha zor olarrr sizde yapmayın nannn yazık sizeee

kızlar bu ev işleri bitmez anacım..dün gece yorgunluktan,sancıdan öldüm bugün tutamadım yine kendimi ya..balkonu yıkadım çamaşır astım toz aldım dolap topladım ve son evi süpürdüm..şimdi oturdum kesin belimden kalkamıcam..kociş çok kızacak akşama ben yaparım diyo yapıyoda herşeyi ama ben kaşınıyom..ha bide yemeğim yok ne edicem bilmiom:bbo:

hoşgeldin canım

hosbuldum canimmm
kizz ne insafsiz kocan varmis heeeklava:
insan derki yapma hayatim ben disardan getiririm biseyler
ben yemek yapmayinca hep disardan aliyo getiriyo yada kaynanama gidiyoz:dance:

cok degil kramp seklinde de degil ama gece uyusmustu bacagim...
seninki gecmis gözün aydinnzemuszemus
muz cok faydali ama kabiz yapiyo helede demir hapida aliyosan...2 günde 1 yiyorum ben muzu onun icin
ben demir hapini kestim damla seklinde bisey varmis ona basladim dün bakalim bagirsaklarim düzelicekmi birazcik:çok üzgünüm:activia yemekten icim disinm activia oldu
magnezyumu doktor kesicek galiba simdiye kadar hep söyledi magnezyuma devam diye
daha 33 gün var bakalim belki ileriki randevularda keser...

kızlar ben memişlerimi boşaltmaya gidiom acıolar dolmuslar bebişte uyuyo şimdi boşaltmasam bosa akıcak sütler gelirim daha sonra öptüm hepinizi

hadi canım git boşalt bol bol içsin asrıncık
kız bişey sorcaktım gittin kim geldi senin doğuma
ben hiç yapmıcam o dedinizi bazen canım istiyoda zaten zor oldu bidahamı cok daha zor olarrr sizde yapmayın nannn yazık sizeee

he ya doğru diyon bacım çok zor oldu ondan kurtulmak başlayınca gene en başa döncez ama benim canım çok istiyo ya valla dayanamıyom ama sıkıyom kendimi

abov ölüyorum yorgunluktan kızlar
selammm
napıyonuz bi havadis var mıııııııı

dün akşam ben geldim ama kimse yoktu kk da sıkıldım çıktım ne yapayım
dünden az yorgundum zaten
bugün de sabahtan beri mutfaktayım
kışlık bişeyler attım hamaratlığım tuttu
tatlı bişeyler yağtım uydurmasyon oldu ama neyse
akşam ymeğine hazırlık yaptım ama daha pişecek
belim kopuyo öldüm yaa ne zor geldi pek de oturamadım yaaa

senin sezeryan olucak dimi
o yuzden kesmemiştir belki
evet canım bebişler başa baş gelıyormus normal olabılır dedı dr ama
rıske atmak ıstemıyorum da dedı
kısmetse haftaya carsamba dogum tarıhını ve hastaneyı kesınlestırıcez drumla
2-5 kasım arası dıyordu en son dr bakalım nezaman alıcak kuzularımı
normalden ben korkuyorum zatennnn sezaryen olmasıdha iii olucak:CüvCüv:

canım aynı zamanda magnezyum doğumu geciktiriyo diye duydum..ben de 1 tane kullanıyodum oda 2 hafta önce bitti doktor artık vermicem dedi..kalsiyuma devam edebilirsin dedi..zaten ne var ne yok vitamin kullanıyom bende..demir,elevit,kalsiyum..

Offfff bugün bende çok yoruldum, sabahtan beri hastane sevk işlerimşle ugrasıyorum ama hayırlısı ile bitti. İnşallah bir aksilikte çıkmaz hastanede iken.
Bu arada yarında eşim geliyodelikafadulden
oolleeeyyyy hihoyyyt
saol canımcım
bana diyene bakkkk
nevresim değiştirmek yormuyo sanki :)))
ben nefret ediyommm nefresim değiştirmekten ve sirkelemekten,
sanada koaly gelsin tatlım hade ben kaçar.
ayy sormaa bee canım çıktııı mafoldumben
aynen kociş bana da tavık dii :roflol:
geçen bi markette bulduydumaldım bissürü attım buzluğa

anaaaaaam sen böyle şaşkolaz şaşkoloz bakınca her seferinde ne oldu acaba diye okuyom msjlarınıkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
bana hiç mg vermedi dr. :umursamaz:
tatlım doğumdan sonra sakın muz ve şeftali yiyeyim demeyin ikiside hem gaz hemde kabızlık yapıo haberiniz olsun opuyorumnanaktan
hımm taam aklımda bulunsuunn

kız yok adamın hakkını yemeyeyim öyle insafsız değil ama komik olan o zannettiki hangi çorbayı yapayım diye soruyorum oda ondan öyle cvp verdi.
işte ben ne diyom o ne anlıyo diyom.
bu arada kociş dışardan hiç yemek getiremiyo çünkü ben buraya geldiğimizden beri dışarda bişey yemem dedim çünkü pek temiz değiller.
istanbulda vardı belirli gittiğimiz bi yerler temiz.
ama burda içim almıyo

anaaaaam ne ettin kız
hem bize yapmayın diyon hemde sen neler yapıyon
bende baya yoruldum kız bugün
temizlik yaptım biraz baya oldu temizlik yapmayalı bünye unutmuş hemen tembelliğe adapte olmuş

bende hergun yemiyorum canım ama maden suyunu hergun içiyorum valla eger dogruysa benşm bebiş hiö sarılık olmaz bakalım dogrumuymus hamileyken soda iömek bebegin sarılıgını etkilermiymiş
demir hapını hergun iciyorum masallah kabız yapmıyo ama ben bayaa su iciyorum bu aralar
zaten kabız olursam vay halime hemoroidim var cunku
belki bu gidisinde keser canım sen bayada içiyosun 3 tane
beni ishal yapmıstı magnezyum 1 kutu içtim o kadar
ama bilegim bas parmakla bilek arası kırık gibi acıyo ama oda gecicek inş. :Saruboceq:

bende sizler gibi çooooook yoruluyom kızlar ya diyorumki doğursamda bebişim öle yorsa razıyım valla gebe gebe çooook zor oluyo ya inanın geçen ağladım vallla iki gözüm iki çeşme napim yere oturamıyorum kaynanam gibi kalkıyorum hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah

Son düzenleme:
kenyacım soda iyi değil diye duymuştum ya bi zararı yokmu yani ben içmeye devam edeyimmi yani Allah Allah içiyodumda bırakmıştım ayy kızlar bi içim yanıyo sormayın geçenlerde olmuştu bugün yine bi kaç dakika arayla yanıyo duruyo çok kötüüü ıyyyyyyy:umursamaz:neyse şimdi iyiyimde

aman sık canım sunun surasında ne kaldı
biliyorum zor bişi oldugunu yapma dicem ama kafana koyduysan gene yapıcaksın
bari cok sık yapma hem kesene hem saglıgına zarar:teselli:

aaaa soda sarılık olmasını engelliomuş:1shok:ben hamilelikten önce çok içerdim ama hamileyken zaten çok gaz oluyo diye bıraktım..tüh bilsem içerdim ya..demir hapı kabız yapıyo şanslısın canım,bende 2,5-3 lt su içiyorum ama yine oluyo..
parmağını zorlayacak işler yapma artık be canım dikkat etklava:

maden suyu canım benim doktorum gunde 1 kez iç demişti ben içiyorum
faydalı oldugunu duydumda zararını duymadım ben hiç
içinde cok fazla mineral var zararı yoktur herhalde
ama bu meyveli olanları içme onlar yararlı degilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…