2009 Kasm Anneleri

ben de şekercik nerde diyoduumm
burdayımmm burdayımmm:)))

kız dün de kociş banyoyu mutfak tezgahını hijyene kavuşturdu ben de o çalışırken oturmak ayıp geldi die önce sadece mutfağı silem süpürem dedim mutfak derken ayy koridor kalcak mı dedim koridoru temizledim olmaz böyle diye bi baktım tüm evi silip süpürmüşüm... sonra bi de ile gittik marketti manavdı derken bi de en sonunda gecelik aldım bi tane iyi kötü of eve geldik hast çantamı da hazırladım zaten dünden yorgundum
ya mutfak işi o kaa yormaz diyodum ama yanılmışımmmm
anca oturdum bi de sucuk gibi ter içinde kaldımmm
çok fena oldum yaaa
bi de sıcak geliyo ki hava sormaaa
akşama çıkar bu yorgunluğun acısı
dün gece hep kasıklarım ağrıdı zor uyudum valla

sen neden bahsediyon ben anlamdım dilmuh? ne başa dönmesi

kenyaa bende gene kaç gündür hemoroit var ama ben bi haftadır gene muz yemeye başladım çok faydalı dieee bebeğe faydası olsun didim gene çıktı nalet şey.. magnezyum da içiyorum
yarın bi dr a gidicem bakalım o ne dicekkkk

bugün bebeğe hırka başladım ama örebilcek miyim bilmiyorum denicem bakalım

doktoruna sor sen gene canım maden suyu olayını ben ilk aylardan beri hep içiyorum valla
demir hapına ilk basladıgımda bendede yapmıstı ama bunyem alıstı diye belkide artık yapmıyo cok sukur
valla elimi hiç kullanmadım tam bir hafta nete bile cokaz girdim gecti dedim gene basladı
ama Allahtan uyusmuyo masallah
buda gececek inş.

canım ya kabızmı oluyon kızlar bende hemoroid var ben sabahları kuru kayısı yiyiyorum eşim yine getirdi akşam kabızlığımı önlüyo valla 5tane sabahları yiyiyorum

pardon maden suyu içiyorum ama sade olanlar hiç iyi değil limonlu içiyorum

ayy canım yaa seninkide hiç gecmiyo yaa
valla cok zor Allah dusmanımın basına vermesin bu hemoroidi
dogumda bizimkiler iyice fena olcak ama Allah yardım etsinde dikişsizce doguralım
iki acıyla yasamayalım bari :)
acı falan yeme bak benim en cok acı yersem cıkıyo onun haricinde bide cok soguklar etkiliyo

limonu kendin sık canım
cunku digerleri gazoz bence :))

canım ya kabızmı oluyon kızlar bende hemoroid var ben sabahları kuru kayısı yiyiyorum eşim yine getirdi akşam kabızlığımı önlüyo valla 5tane sabahları yiyiyorum

allahtan herzaman değil ara ara oluyo canım..çok kötü bişey gerçekten,,bende kuru kayısıyı baştan beri yiyorum ama bazen fayda etmiyo..süt de çok içiyoz ya ondan da olabilir diye düşünüyom..ha bide son zamanlarda kuru üzüm yiyom oda iyi gelebiliyo tavsiye ederim canım..

bu kadar calısmaktan sonra insan terliyooo
ben dusa giriyorum kızlarr kocise guzel kokmak lazımm
gelirim az sonra

kız adam anlamamıştır beeee anlasa ve aklına gelse yeter derdi herhall

ayy ben hala çok uyuşuyomm canım yaa sağ elim yaa bide yemek yerken bile uyuşuyoo
ben normalde muz sevmem ki senede 2 tane anca yerim
bende haftada 1 felan içiyom magnezyumu
ozgeyle dilmuh nann kak için nannn annadım ne yaptıgınızı
klava:
ben hiç yapmıcam o dedinizi bazen canım istiyoda zaten zor oldu bidahamı cok daha zor olarrr sizde yapmayın nannn yazık sizeee
he ya doğru diyon bacım çok zor oldu ondan kurtulmak başlayınca gene en başa döncez ama benim canım çok istiyo ya valla dayanamıyom ama sıkıyom kendimi
ne yapıyonuz gıı merak ettim haa
kötü bi alışkanlık var ya hamiş olunca bıraktığımız o mu yoksa başka bişey mi merak ettim beee

ayy canım yaa hepsini bugün yapmasaydınn yada dinlenerek yapsaydın
gerçi dinlenerek yapıncada bitmiyoo insan daha sinir oluyoo

ben eleviti bıraktım vallahi adanadaki drum içme boşuna kilo alırsın
eğer yemek yemen felan iyiyse dedi bende içmiyoom ne zamandır
burdaki dr a demedim bileeee kalsiyumda içmiyoomm
arada bi magnezyumm, hergün balık yağıı bide arada demir hapı içiyomm
demir hapını hergün içmeliyim ama midem bulanıyoo içince çıkarıyom
o yüzden içmiyom yarın dr a sölicem kanıma baktırsın ve başka şurup versin
denemediğim kan şurubu kalmadı nerdeyse

evde var ama yemiyorum :) tuaf ya kuru üzüm normalinden yedim hamiş hamiş hemde çokkkkkk köyde olmanın yararları ama yerim ya bebişim için kuru üzümde yerim ecrinin yatağının resmini koydum kızlar haberiniz olaa :)))))

he ya kötü bi alışkanlıkkaydirigubbakcemile3

geçmiyo vallaaaaa
sabahları ben de kuru kayısı yiyorum koca bi bardak ılıksu içiyorum yokk geçmiyooo deli olcamm
inş fena olmaz aklıma bile getirmek istemiyorum kenyaaa
dikişsiz doğum daha fena kız kendiliğinden yırtılıyomuş
ilk doğumda mutlak atıyolarmış kesi ve dikiyorlarmış
acı yemem ki ben hiç.
anlamadım valla neden oluyo ama muzdan olabilir demir hapından da olabilir ama onları da kesemem bebeme yarıyoo
süt de iki bardak içiyorum veya bir bardak içip bi kase yoğurt yiyorum duruma göre işte.
kuru üzüm kuru incir ceviz kurukaysı ne bulursam götürüyorum kızlarrr

hee bi de bol süt olması için aşurelik buğday var ya ondan yicekmişiz haşlayıp da sabah ben bi paket birden haşladım buzluğa attım çorbasını yaparım dedim bi de salatalara filan katıcam

geçmiş olsun şekercik kızlar ben 2aylıkken bu bebeğimi kaybediyodum 2gün hastanede yattım ordada bi kabız oldummu zaten basurluyum yapamıyom acık geliyo bıçak sokuyolar sanki neyse 3gün yapamadım öle dr şurup aldırdı eve geldim tabi serum yedim çok şükür bebişim iyiydi yani eve geldim şurubun etsiki anca ama manyak bi şurup gebelikte kullanılıyo yani ama fazla ishal yapınca az azaltılıyo eve geldim hala yapamıyom ağlıyom annem ağlıyo annem dedi yeter artık dedi düşerse düşsün kızım bebeğin sağlığından önemlimi dedi ben düşer diyede zorlayamadım ama zorladımda tıpalanmış gibiydimya helaya girdim Allahtan ilacın etkisi oluştu bi ishal bi ishal mutluluktan ağlıyorum ama yaptım diyee ya önce sağlık varya nolursa olsun ama o şurup hala duruyo zorda kalırsam içerim çok şükür bebeğimde benimle inşallah kucağımızada alırız yaa:)

Son düzenleme:
cnm sana da geçmiş olsun neler atlatmışız dimi
ay ben kabız da deilimm kızzz normal her gün çıkıyorum ama her büyük wcye gidişimde şişlik çıkıyo kanama yok ama o gün akşama kadar kalıyo her tuvalete gidişimde ağrıyo bazen normal oturup kalkarken bile acıyo bazen acımıyo ben de anlamadım neye göre dğeişiyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…