burdayımmm burdayımmm:)))ben de şekercik nerde diyoduumm
kız yok adamın hakkını yemeyeyim öyle insafsız değil ama komik olan o zannettiki hangi çorbayı yapayım diye soruyorum oda ondan öyle cvp verdi.
işte ben ne diyom o ne anlıyo diyom.
bu arada kociş dışardan hiç yemek getiremiyo çünkü ben buraya geldiğimizden beri dışarda bişey yemem dedim çünkü pek temiz değiller.
istanbulda vardı belirli gittiğimiz bi yerler temiz.
ama burda içim almıyo
anaaaaam ne ettin kız
hem bize yapmayın diyon hemde sen neler yapıyon
bende baya yoruldum kız bugün
temizlik yaptım biraz baya oldu temizlik yapmayalı bünye unutmuş hemen tembelliğe adapte olmuş
aaaa soda sarılık olmasını engelliomuş:1shok:ben hamilelikten önce çok içerdim ama hamileyken zaten çok gaz oluyo diye bıraktım..tüh bilsem içerdim ya..demir hapı kabız yapıyo şanslısın canım,bende 2,5-3 lt su içiyorum ama yine oluyo..
parmağını zorlayacak işler yapma artık be canım dikkat etklava:
canım ya kabızmı oluyon kızlar bende hemoroid var ben sabahları kuru kayısı yiyiyorum eşim yine getirdi akşam kabızlığımı önlüyo valla 5tane sabahları yiyiyorumaaaa soda sarılık olmasını engelliomuş:1shok:ben hamilelikten önce çok içerdim ama hamileyken zaten çok gaz oluyo diye bıraktım..tüh bilsem içerdim ya..demir hapı kabız yapıyo şanslısın canım,bende 2,5-3 lt su içiyorum ama yine oluyo..
parmağını zorlayacak işler yapma artık be canım dikkat etklava:
maden suyu canım benim doktorum gunde 1 kez iç demişti ben içiyorum
faydalı oldugunu duydumda zararını duymadım ben hiç
içinde cok fazla mineral var zararı yoktur herhalde
ama bu meyveli olanları içme onlar yararlı degilmiş
kenyaa bende gene kaç gündür hemoroit var ama ben bi haftadır gene muz yemeye başladım çok faydalı dieee bebeğe faydası olsun didim gene çıktı nalet şey.. magnezyum da içiyorum
yarın bi dr a gidicem bakalım o ne dicekkkk
canım ya kabızmı oluyon kızlar bende hemoroid var ben sabahları kuru kayısı yiyiyorum eşim yine getirdi akşam kabızlığımı önlüyo valla 5tane sabahları yiyiyorum
pardon maden suyu içiyorum ama sade olanlar hiç iyi değil limonlu içiyorum
canım ya kabızmı oluyon kızlar bende hemoroid var ben sabahları kuru kayısı yiyiyorum eşim yine getirdi akşam kabızlığımı önlüyo valla 5tane sabahları yiyiyorum
limonu kendin sık canım
cunku digerleri gazoz bence :))
kız adam anlamamıştır beeee anlasa ve aklına gelse yeter derdi herhallayyyyyy kocişe çk güldüm haa
şimdi ben aradım kocişi dedimki offf yemek yaptım ama çorba yapasım hiç yok ne yapsamki acaba oda dediki sen bilirsin takıl kafana göre.
benim beklediğim cvp:hayatım canın istemiyosa boşver yapma bi çeşit yemek yeter olmadı ben gelince yaparım bişeylerkaydirigubbakcemile3
avcumu yaladım kalktım çorbamı koydum hehehe
ayy ben hala çok uyuşuyomm canım yaa sağ elim yaa bide yemek yerken bile uyuşuyoobenim uyusmalarımgecti cok sükür
bu arada bi potasyum ve magnezyum kaynagıda muz
mutlaka yiyin derim
ben dondurulmus mısır yiyorum hatta az oncede yedim
kesinlikle cok guzel oluyor
5 dakikada hazırlanıyor
magnezyumu kesmedinmi sen daha
doguma yakın kestiriyorlarmıs galiba doktorlar:uhm:
ozgeyle dilmuh nann kak için nannn annadım ne yaptıgınızı
klava:
ben hiç yapmıcam o dedinizi bazen canım istiyoda zaten zor oldu bidahamı cok daha zor olarrr sizde yapmayın nannn yazık sizeee
ne yapıyonuz gıı merak ettim haahe ya doğru diyon bacım çok zor oldu ondan kurtulmak başlayınca gene en başa döncez ama benim canım çok istiyo ya valla dayanamıyom ama sıkıyom kendimi
ayy canım yaa hepsini bugün yapmasaydınn yada dinlenerek yapsaydınkızlar bu ev işleri bitmez anacım..dün gece yorgunluktan,sancıdan öldüm bugün tutamadım yine kendimi ya..balkonu yıkadım çamaşır astım toz aldım dolap topladım ve son evi süpürdüm..şimdi oturdum kesin belimden kalkamıcam..kociş çok kızacak akşama ben yaparım diyo yapıyoda herşeyi ama ben kaşınıyom..ha bide yemeğim yok ne edicem bilmiom:bbo:
ben eleviti bıraktım vallahi adanadaki drum içme boşuna kilo alırsıncanım aynı zamanda magnezyum doğumu geciktiriyo diye duydum..ben de 1 tane kullanıyodum oda 2 hafta önce bitti doktor artık vermicem dedi..kalsiyuma devam edebilirsin dedi..zaten ne var ne yok vitamin kullanıyom bende..demir,elevit,kalsiyum..
allahtan herzaman değil ara ara oluyo canım..çok kötü bişey gerçekten,,bende kuru kayısıyı baştan beri yiyorum ama bazen fayda etmiyo..süt de çok içiyoz ya ondan da olabilir diye düşünüyom..ha bide son zamanlarda kuru üzüm yiyom oda iyi gelebiliyo tavsiye ederim canım..
kız adam anlamamıştır beeee anlasa ve aklına gelse yeter derdi herhall
ayy ben hala çok uyuşuyomm canım yaa sağ elim yaa bide yemek yerken bile uyuşuyoo
ben normalde muz sevmem ki senede 2 tane anca yerim
bende haftada 1 felan içiyom magnezyumu
ne yapıyonuz gıı merak ettim haa
kötü bi alışkanlık var ya hamiş olunca bıraktığımız o mu yoksa başka bişey mi merak ettim beee
ayy canım yaa hepsini bugün yapmasaydınn yada dinlenerek yapsaydın
gerçi dinlenerek yapıncada bitmiyoo insan daha sinir oluyoo
ben eleviti bıraktım vallahi adanadaki drum içme boşuna kilo alırsın
eğer yemek yemen felan iyiyse dedi bende içmiyoom ne zamandır
burdaki dr a demedim bileeee kalsiyumda içmiyoomm
arada bi magnezyumm, hergün balık yağıı bide arada demir hapı içiyomm
demir hapını hergün içmeliyim ama midem bulanıyoo içince çıkarıyom
o yüzden içmiyom yarın dr a sölicem kanıma baktırsın ve başka şurup versin
denemediğim kan şurubu kalmadı nerdeyse
bebeğin sarılık olmasıyla hastane şatlarıda cok etkılıymıs kızlarrr haberınız olsunnn
geçmiyo vallaaaaaayy canım yaa seninkide hiç gecmiyo yaa
valla cok zor Allah dusmanımın basına vermesin bu hemoroidi
dogumda bizimkiler iyice fena olcak ama Allah yardım etsinde dikişsizce doguralım
iki acıyla yasamayalım bari :)
acı falan yeme bak benim en cok acı yersem cıkıyo onun haricinde bide cok soguklar etkiliyo
süt de iki bardak içiyorum veya bir bardak içip bi kase yoğurt yiyorum duruma göre işte.allahtan herzaman değil ara ara oluyo canım..çok kötü bişey gerçekten,,bende kuru kayısıyı baştan beri yiyorum ama bazen fayda etmiyo..süt de çok içiyoz ya ondan da olabilir diye düşünüyom..ha bide son zamanlarda kuru üzüm yiyom oda iyi gelebiliyo tavsiye ederim canım..
dilmuhh
ne pas vermiyon nann:mymeka:
yok beee görümcem aradı onla konuşuyodum
hem az önce alıntı yaptım cvp yazmadımmı gııı uçmuşum haaa
cnm sana da geçmiş olsun neler atlatmışız dimigeçmiş olsun şekercik kızlar ben 2aylıkken bu bebeğimi kaybediyodum 2gün hastanede yattım ordada bi kabız oldummu zaten basurluyum yapamıyom acık geliyo bıçak sokuyolar sanki neyse 3gün yapamadım öle dr şurup aldırdı eve geldim tabi serum yedim çok şükür bebişim iyiydi yani eve geldim şurubun etsiki anca ama manyak bi şurup gebelikte kullanılıyo yani ama fazla ishal yapınca az azaltılıyo eve geldim hala yapamıyom ağlıyom annem ağlıyo annem dedi yeter artık dedi düşerse düşsün kızım bebeğin sağlığından önemlimi dedi ben düşer diyede zorlayamadım ama zorladımda tıpalanmış gibiydimya helaya girdim Allahtan ilacın etkisi oluştu bi ishal bi ishal mutluluktan ağlıyorum ama yaptım diyee ya önce sağlık varya nolursa olsun ama o şurup hala duruyo zorda kalırsam içerim çok şükür bebeğimde benimle inşallah kucağımızada alırız yaa:)
ne bilem kız sesin çıkmıyo ay belim çok ağrıyo yaa
nedne bu kaa yoruldum ben mutfakta kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?