2009 Kasm Anneleri

he ya kötü bi alışkanlıkkaydirigubbakcemile3
yaww bende düşüniim emme kociş duysa öldürür benii
va kıyamam gibi geliyoo yaa bazen canım çok istiii ama tutyom vallahi
yiğenim oldu yaa mutfakta içiyolardı içeriye hafif kokusu geliyo diye kızdım içenlere
ben içemem ilk zamanlar yaa büyüsün biraz ondan soora bakarımm

sanada geçmiş olsun canımm bak neyseki bebişin seni bırakmamış
ayy o kabızlığı bende çekiyoom ama Allaha hamd olsun basur yok inş. olmaz
çok zor bişiiii annemde vard iyi bilirim yaşadığı sıkıntıları

kız bende doğar doğmaz başlamam öyle
ama arada kocişten bikaç nefes çekerim ya valla özledim hemde nasıl

bebek baskısıda oluyomuş diyolar makata olabilirmi?

çok şüküe evet ya Allah herkesin yardımcısı olsun ama yinede şikayetim yok çok şükür basurumdan

kız bize diyon sen yoruyon kendini deliiiiiiiii
kız tatlı bişeylermi yaptın seeeeeeeeeeeeeeeeendelikafadulden
bende istiyom yaaaa banane

ay ne bilem mutfak yormaz sandım ama ayakta o kaa kalcağımı hesaplayamamışımm
hem bi laf var ya hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın die benmki de o hesap oldu
daha çorba yapçam yemeği koycam ama üşeniyorum kalkamıyorum kız ayağa beter oldummm

hee tatlı yaptım bugün bi dünya şey haşladım buzluğa atmak için bi kısmı daha bekliyyy bi meyveyi haşladım ezdim bisküvi kırdım şeker koydum borcama yaydırdım fırına soktum bi de üstüne krema yaptım (hazır deil ama kendim) buzdolabına koydum nası olcak bilmiyrum tadını...
hee gel bacım bi dünya oldu zati ama tadına garanti verememm.

offf mutfakta zaman zor geçiyo ya hamiş hamiş ohhhhhh ben valla yemek yapmıycam bi tek balık yiyicez oturuyom ne güzel kaydirigubbakcemile3

kız asıl mutfak yorar insanı aaaaa
hımmmm baya güzel biey gibi hadi afiyet bal şeker olsun bacım

kızlar bende içiyodum normalde tiksintiyle bıraktım ama sayenizde benim aklımada şeytancıl fikirler veriyonuz heeeeeeee:mymeka:ben oysaki ohh ne güzeldee zam gelmiş içmem ayakları yapıyodum hemde sağlığım için içmem diyodum ama bakalım ben istemiyorum kesinlikle ya eşimde içmiyo ama bana engel değil işte doğruyu yanlışı bana bırakır o anca

anaaaa senin içinde varmış bacım içmek bizi alet etme delikaydirigubbakcemile3
valla ben çok zor bıraktım çünkü hiç tiksinmedim
hiç midem bulanmadı oyyyyy

geciyo canım belki seninkide gecer yakın zamanda
annemdede vardıya doktor emg cekti onada
ilac verdi hafifledi anneminkide
sok kutu ilacı icecek devam ederse gelirsin dedi ama baya hafifledi anneminkide

evet canım o kotu alıskanlıktan bahsediyolardı lmaz:

anaaaa senin içinde varmış bacım içmek bizi alet etme delikaydirigubbakcemile3
valla ben çok zor bıraktım çünkü hiç tiksinmedim
hiç midem bulanmadı oyyyyy
şaka canımya bakalım irade meselesi
evet hamiş olduğumu öğrenince bıraktım ama ilk2 ay arada kaçırdım mafoldumbenakannehir

bende 1ayımı içtim ilk tiksinmelerimde bıraktım ohhhhhh ya kızlar bu sabah uyandığımdan beri karnımda bi değişiklik olduğunun farkındayım ya sanki aşağı doğru overleşmiş gibi karnım kızlar kızım bugün çok yaktı canımıya pozisyon olarak yani anlamadım gitti neden bana aşağıdaymış gibi görünüyoki:uhm:

Son düzenleme:

ayy keşke bende tiksinseydimm ayy heeç tiksinmedim vallahi

hamileligin son zamanlarındada cıkarmıs hemoroid belki o yuzden nüksetmistir seninkide
ama bazılarının seyleri cok esnek oldugu için dikişe gerek kalmıyomus acılma iyi olunca
belki bizimde olur kızz
sans artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…