yaww bende düşüniim emme kociş duysa öldürür beniihe ya kötü bi alışkanlıkkaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun canımm bak neyseki bebişin seni bırakmamışgeçmiş olsun şekercik kızlar ben 2aylıkken bu bebeğimi kaybediyodum 2gün hastanede yattım ordada bi kabız oldummu zaten basurluyum yapamıyom acık geliyo bıçak sokuyolar sanki neyse 3gün yapamadım öle dr şurup aldırdı eve geldim tabi serum yedim çok şükür bebişim iyiydi yani eve geldim şurubun etsiki anca ama manyak bi şurup gebelikte kullanılıyo yani ama fazla ishal yapınca az azaltılıyo eve geldim hala yapamıyom ağlıyom annem ağlıyo annem dedi yeter artık dedi düşerse düşsün kızın bebeğin dedi ben düşer diyede zorlayamadım ama zorladımda tıpalanmış gibiydimya helaya girdim Allahtan ilacın etkisi oluştu bi ishal bi ishal mutluluktan ağlıyorum ama yaptım diyee ya önce sağlık varya nolursa olsun ama o şurup hala duruyo zorda kalırsam içerim çok şükür bebeğimde benimle inşallah kucağımızada alırız yaa:)
yaww bende düşüniim emme kociş duysa öldürür benii
va kıyamam gibi geliyoo yaa bazen canım çok istiii ama tutyom vallahi
yiğenim oldu yaa mutfakta içiyolardı içeriye hafif kokusu geliyo diye kızdım içenlere
ben içemem ilk zamanlar yaa büyüsün biraz ondan soora bakarımm
sanada geçmiş olsun canımm bak neyseki bebişin seni bırakmamış
ayy o kabızlığı bende çekiyoom ama Allaha hamd olsun basur yok inş. olmaz
çok zor bişiiii annemde vard iyi bilirim yaşadığı sıkıntıları
sana sormalı neden yordun kendini bu kadar yavaş yavaş yapsaydın kovaladılar mıne bilem kız sesin çıkmıyo ay belim çok ağrıyo yaa
nedne bu kaa yoruldum ben mutfakta kiii
bebek baskısıda oluyomuş diyolar makata olabilirmi?cnm sana da geçmiş olsun neler atlatmışız dimi
ay ben kabız da deilimm kızzz normal her gün çıkıyorum ama her büyük wcye gidişimde şişlik çıkıyo kanama yok ama o gün akşama kadar kalıyo her tuvalete gidişimde ağrıyo bazen normal oturup kalkarken bile acıyo bazen acımıyo ben de anlamadım neye göre dğeişiyo acaba?
yaww bende düşüniim emme kociş duysa öldürür benii
va kıyamam gibi geliyoo yaa bazen canım çok istiii ama tutyom vallahi
yiğenim oldu yaa mutfakta içiyolardı içeriye hafif kokusu geliyo diye kızdım içenlere
ben içemem ilk zamanlar yaa büyüsün biraz ondan soora bakarımm
sanada geçmiş olsun canımm bak neyseki bebişin seni bırakmamış
ayy o kabızlığı bende çekiyoom ama Allaha hamd olsun basur yok inş. olmaz
çok zor bişiiii annemde vard iyi bilirim yaşadığı sıkıntıları
kız bize diyon sen yoruyon kendini deliiiiiiiii
kız tatlı bişeylermi yaptın seeeeeeeeeeeeeeeeendelikafadulden
bende istiyom yaaaa banane
ay ne bilem mutfak yormaz sandım ama ayakta o kaa kalcağımı hesaplayamamışımm
hem bi laf var ya hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın die benmki de o hesap oldu
daha çorba yapçam yemeği koycam ama üşeniyorum kalkamıyorum kız ayağa beter oldummm
hee tatlı yaptım bugün bi dünya şey haşladım buzluğa atmak için bi kısmı daha bekliyyy bi meyveyi haşladım ezdim bisküvi kırdım şeker koydum borcama yaydırdım fırına soktum bi de üstüne krema yaptım (hazır deil ama kendim) buzdolabına koydum nası olcak bilmiyrum tadını...
hee gel bacım bi dünya oldu zati ama tadına garanti verememm.
ay ne bilem mutfak yormaz sandım ama ayakta o kaa kalcağımı hesaplayamamışımm
hem bi laf var ya hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın die benmki de o hesap oldu
daha çorba yapçam yemeği koycam ama üşeniyorum kalkamıyorum kız ayağa beter oldummm
hee tatlı yaptım bugün bi dünya şey haşladım buzluğa atmak için bi kısmı daha bekliyyy bi meyveyi haşladım ezdim bisküvi kırdım şeker koydum borcama yaydırdım fırına soktum bi de üstüne krema yaptım (hazır deil ama kendim) buzdolabına koydum nası olcak bilmiyrum tadını...
hee gel bacım bi dünya oldu zati ama tadına garanti verememm.
benim kociş içmiyoo zaten banada içirmez 4-5 ay soora arada kocişten gizli yaparsam belkikız bende doğar doğmaz başlamam öyle
ama arada kocişten bikaç nefes çekerim ya valla özledim hemde nasıl
benim kociş içmiyoo zaten banada içirmez 4-5 ay soora arada kocişten gizli yaparsam belki
kızlar bende içiyodun normalde tiksintiyle bıraktım ama sayenizde benim aklımada şeytancıl fikirler veriyonuz heeeeeeee:mymeka:ben oysaki ohh ne güzeldee zam gelmiş içmem ayakları yapıyodum hemde sağlığım için içmem diyodum ama bakalım ben istemiyorum kesinlikle ya eşimde içmiyo ama bana engel değil işte doğruyu yanlışı bana bırakır o anca
evet hamiş olduğumu öğrenince bıraktım ama ilk2 ay arada kaçırdım mafoldumbenakannehirasebacım sigara içiyomuydun nezaman bıraktın?bendensin sanırım :)
evet hamiş olduğumu öğrenince bıraktım ama ilk2 ay arada kaçırdım mafoldumbenakannehir
ayy ben hala çok uyuşuyomm canım yaa sağ elim yaa bide yemek yerken bile uyuşuyoo
ben normalde muz sevmem ki senede 2 tane anca yerim
bende haftada 1 felan içiyom magnezyumu
ne yapıyonuz gıı merak ettim haa
kötü bi alışkanlık var ya hamiş olunca bıraktığımız o mu yoksa başka bişey mi merak ettim beee
şaka canımya bakalım irade meselesianaaaa senin içinde varmış bacım içmek bizi alet etme delikaydirigubbakcemile3
valla ben çok zor bıraktım çünkü hiç tiksinmedim
hiç midem bulanmadı oyyyyy
evet hamiş olduğumu öğrenince bıraktım ama ilk2 ay arada kaçırdım mafoldumbenakannehir
kızlar bende içiyodum normalde tiksintiyle bıraktım ama sayenizde benim aklımada şeytancıl fikirler veriyonuz heeeeeeee:mymeka:ben oysaki ohh ne güzeldee zam gelmiş içmem ayakları yapıyodum hemde sağlığım için içmem diyodum ama bakalım ben istemiyorum kesinlikle ya eşimde içmiyo ama bana engel değil işte doğruyu yanlışı bana bırakır o anca
bacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben[/QUOTselam tekrardan kız içmeyin ne guzel bıraktınız bende içiyodum baslarda kacamak yaptım ama şimdi kesinlikle canım istemiyo kokusunu duydugum zaman bile cok rahatsız oluyorum bazen eşimle kavga ediyoz evde içme diye adam balkonda içiyo ama ona bile tahammülüm yok insallah baslamam bi daha hem zamda geldi gunde 4 lira ona verene kadar biriktirip bebegimize harcarız o paraları
geçmiyo vallaaaaa
sabahları ben de kuru kayısı yiyorum koca bi bardak ılıksu içiyorum yokk geçmiyooo deli olcamm
inş fena olmaz aklıma bile getirmek istemiyorum kenyaaa
dikişsiz doğum daha fena kız kendiliğinden yırtılıyomuş
ilk doğumda mutlak atıyolarmış kesi ve dikiyorlarmış
acı yemem ki ben hiç.
anlamadım valla neden oluyo ama muzdan olabilir demir hapından da olabilir ama onları da kesemem bebeme yarıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?