şaka canımya bakalım irade meselesi
bende 1ayımı içtim ilk tiksinmelerimde bıraktım ohhhhhh ya kızlar bu sabah uyandığımda beri karnımda bi değişiklik olduğunun farkındayım ya sanki aşağı doğru overleşmiş gibi karnım kızlar kızım bugün çok ysktı canımıya pozisyon olarak yani anlamadım gitti neden bana aşağıdaymış gibi görünüyoki:uhm:
canım valla ben hiç tiksinmedimde halada tiksinmiyom.
evet pahalı ama öncedende pahalıydı hiç düşünmüyom onu valla ne edem canım istiyo anlamıyoki
:kedi: akannehir senağlamabacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben
ayy canım yaa benim bileğimde bide ganglion kisti yani sıvı kesesi oluşuyoogeciyo canım belki seninkide gecer yakın zamanda
annemdede vardıya doktor emg cekti onada
ilac verdi hafifledi anneminkide
sok kutu ilacı icecek devam ederse gelirsin dedi ama baya hafifledi anneminkide
evet canım o kotu alıskanlıktan bahsediyolardılmaz:
ayy ne güzel tiksinmişsin yaabende 1ayımı içtim ilk tiksinmelerimde bıraktım ohhhhhh ya kızlar bu sabah uyandığımdan beri karnımda bi değişiklik olduğunun farkındayım ya sanki aşağı doğru overleşmiş gibi karnım kızlar kızım bugün çok yaktı canımıya pozisyon olarak yani anlamadım gitti neden bana aşağıdaymış gibi görünüyoki:uhm:
sağlık olsunayy keşke bende tiksinseydimm ayy heeç tiksinmedim vallahi
bende öle içenlere kızıyorum ama evimde yok zaten eşim içmez rahatım ohhhbacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben[/QUOTselam tekrardan kız içmeyin ne guzel bıraktınız bende içiyodum baslarda kacamak yaptım ama şimdi kesinlikle canım istemiyo kokusunu duydugum zaman bile cok rahatsız oluyorum bazen eşimle kavga ediyoz evde içme diye adam balkonda içiyo ama ona bile tahammülüm yok insallah baslamam bi daha hem zamda geldi gunde 4 lira ona verene kadar biriktirip bebegimize harcarız o paraları
valla bilmiyomki inşalllah inmiştir ya cuma dr gidiyom bakalım ne diycekvalla ben bilemiyom benimki inmişmi inmemişmi anlamıyom
belki inmiştir seninki
annemde bana dediki bebek eşyelerıda bohçadır devamlı açıp kapatılırmış doğum gelsinde bitsin diye eskiden öle yaparlarmış anneme kaynanası öle yaptırmış ama biz şimdiki karılar böle şeylere kanmayız yaa bende öle zaman yaklaştıkça açıp açıp hevesimden dolayı bakınıyom öle vallakaydirigubbakcemile3ayy sıkıldım yaaa
şu hastane çantama bakmam lazım bi daha iç çamaşırlarını koymadım anam en gerekli şeyler canım istemiyooo
kızlar ben anama gidiyom mama yapmıs bizi cagırdı
aksamda burda birine gelcekler bizide getircekler ben kacar
vakit olursa gene girerim aksama
optum hepinizi
kib
bebişlerede
zararlı seylerden uzak durun konusmayın aklınızada getirmeyin
canınızı cektirmeyin
heyttttt
ona göre muckssss
optum hepinizi
kib
bebişlerede
canınızı cektirmeyin
heyttttt
ona göre muckssss
optum hepinizi
kib
bebişlerede
canınızı cektirmeyin
heyttttt
ona göre muckssss
evet magneztyum dogumu birkacgün geciktirebiliomus doktorum söylemisticanım aynı zamanda magnezyum doğumu geciktiriyo diye duydum..ben de 1 tane kullanıyodum oda 2 hafta önce bitti doktor artık vermicem dedi..kalsiyuma devam edebilirsin dedi..zaten ne var ne yok vitamin kullanıyom bende..demir,elevit,kalsiyum..
senin uyusmalarin olmuyomu ki neden vermedi:
bana hiç mg vermedi dr. :umursamaz:
kız yok adamın hakkını yemeyeyim öyle insafsız değil ama komik olan o zannettiki hangi çorbayı yapayım diye soruyorum oda ondan öyle cvp verdi.
işte ben ne diyom o ne anlıyo diyom.
bu arada kociş dışardan hiç yemek getiremiyo çünkü ben buraya geldiğimizden beri dışarda bişey yemem dedim çünkü pek temiz değiller.
istanbulda vardı belirli gittiğimiz bi yerler temiz.
ama burda içim almıyo
bende hergun yemiyorum canım ama maden suyunu hergun içiyorum valla eger dogruysa benşm bebiş hiö sarılık olmaz bakalım dogrumuymus hamileyken soda iömek bebegin sarılıgını etkilermiymiş
demir hapını hergun iciyorum masallah kabız yapmıyo ama ben bayaa su iciyorum bu aralar
zaten kabız olursam vay halime hemoroidim var cunku
belki bu gidisinde keser canım sen bayada içiyosun 3 tane
beni ishal yapmıstı magnezyum 1 kutu içtim o kadar
ama bilegim bas parmakla bilek arası kırık gibi acıyo ama oda gecicek inş. :Saruboceq:
:1shok::1shok::1shok:bebekler hastaneden mi kapiyolar sariligi:1shok:bebeğin sarılık olmasıyla hastane şatlarıda cok etkılıymıs kızlarrr haberınız olsunnn
geçmiş olsun şekercik kızlar ben 2aylıkken bu bebeğimi kaybediyodum 2gün hastanede yattım ordada bi kabız oldummu zaten basurluyum yapamıyom acık geliyo bıçak sokuyolar sanki neyse 3gün yapamadım öle dr şurup aldırdı eve geldim tabi serum yedim çok şükür bebişim iyiydi yani eve geldim şurubun etsiki anca ama manyak bi şurup gebelikte kullanılıyo yani ama fazla ishal yapınca az azaltılıyo eve geldim hala yapamıyom ağlıyom annem ağlıyo annem dedi yeter artık dedi düşerse düşsün kızım bebeğin sağlığından önemlimi dedi ben düşer diyede zorlayamadım ama zorladımda tıpalanmış gibiydimya helaya girdim Allahtan ilacın etkisi oluştu bi ishal bi ishal mutluluktan ağlıyorum ama yaptım diyee ya önce sağlık varya nolursa olsun ama o şurup hala duruyo zorda kalırsam içerim çok şükür bebeğimde benimle inşallah kucağımızada alırız yaa:)
dumansiz kasim anneleri burasi sigara icenler disariilaelaelaelaelaekızlar bende içiyodum normalde tiksintiyle bıraktım ama sayenizde benim aklımada şeytancıl fikirler veriyonuz heeeeeeee:mymeka:ben oysaki ohh ne güzeldee zam gelmiş içmem ayakları yapıyodum hemde sağlığım için içmem diyodum ama bakalım ben istemiyorum kesinlikle ya eşimde içmiyo ama bana engel değil işte doğruyu yanlışı bana bırakır o anca
ayy sıkıldım yaaa
şu hastane çantama bakmam lazım bi daha iç çamaşırlarını koymadım anam en gerekli şeyler canım istemiyooo
Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:
Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?