2009 Kasm Anneleri

valla ben bilemiyom benimki inmişmi inmemişmi anlamıyom
belki inmiştir seninki

ayy sıkıldım yaaa
şu hastane çantama bakmam lazım bi daha iç çamaşırlarını koymadım anam en gerekli şeyler canım istemiyooo

kızlar ben anama gidiyom mama yapmıs bizi cagırdı
aksamda burda birine gelcekler bizide getircekler ben kacar
vakit olursa gene girerim aksama
optum hepinizi
kib
bebişlerede
zararlı seylerden uzak durun konusmayın aklınızada getirmeyin
canınızı cektirmeyin
heyttttt
ona göre muckssss

bacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben
:kedi: akannehir senağlama

ayy canım yaa benim bileğimde bide ganglion kisti yani sıvı kesesi oluşuyoo
2 yıldır var onun ağrısı arada geçiyoo atel kullanıyorum bileğimi hafif zorlasam başlıyoduu
bide uyuşma çıktı inş uyuşma geçerde diğerini aldıracam bebiş accık büyüsün
bebiğime bakamaz onu taşıyamazsam diye korkuyorum
hemde 2 bilekte var sağdaki 2 yıldır soldaki 5 yıldır var

ayy ne güzel tiksinmişsin yaa
ben bebişin pozisyonunu heeç anlamıyom ama ters döndüğünü hissediim
kafası aşağı da artık dra yarın soracam

ayy keşke bende tiksinseydimm ayy heeç tiksinmedim vallahi
sağlık olsun

hadi güle güle canım

gülegüle afiyet olsun canım opuyorumnanaktan

iyi gezmeler benim yerimede gez:)afiyet olsun canım

evet magneztyum dogumu birkacgün geciktirebiliomus doktorum söylemisti

:

bana hiç mg vermedi dr. :umursamaz:
senin uyusmalarin olmuyomu ki neden vermedi

hmm almanyaya ilk geldigimde bende öyleydim hayatta disarda yemem domuz var herseyde diyodum sonra temiz yerler bulduk simdi yiyorum valla

burda maden suyu yok ki hep soda var soda da zararli iste icilmesi yasak gebelikte...
3 litreyi buluyo ictigim su gün icinde karnim catlicak gibi oluo ama banamisin demiyo valla düzenli tuvalete cikiyorum ama zor oluyo iste:sinifsinif:

bebeğin sarılık olmasıyla hastane şatlarıda cok etkılıymıs kızlarrr haberınız olsunnn
:1shok::1shok::1shok:bebekler hastaneden mi kapiyolar sariligi:1shok:

kizz sana sinameki surubu vermistir doktor oda iyi degil sinameki tamamen yasak hamilelikte ama doktor kontrolünde bisey olmamis

dumansiz kasim anneleri burasi sigara icenler disariilaelaelaelaelae

ayy sıkıldım yaaa
şu hastane çantama bakmam lazım bi daha iç çamaşırlarını koymadım anam en gerekli şeyler canım istemiyooo

ben 3 tane don koydum ilk gün zaten yogun kanama olucagi icin hastanede file donlardan kullanirim ilk gün sütyende takilmiyomus,,sonraki günler icin 3 don 2 emzirme sütyeni yeter herhalde..3 4 gün yaticam hastanede insallah yeter

Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağız Dualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:

aman ya çarşamba doktora gitcem ama hiç sabır kalmamış bende haaa
şimdi gidesim var çok özlüyom ben bu bebişi yaaaa

kizlar bakin hele ben az önce 1 poset sallama rezene cayi ictim acaba bisey yaparmi kasilma falan:uhm:

ilk zamanlar yasakti ama son zamanlar icilirmi bilmiyorum ictim gitti simdide pisman oldummafoldumben

ayyy canım ne güzel haberlerle gelmişsin.
kuzunda maşallah kocaman olmuş
ahh canım son bikaç gün ha artık kucağına alacaksın şükürler olsun rabbime
dualrımız seninle canım

ay insallah tiksinirsiniz canım gercekten bırakmak zor ama sonucta ne zmandır içmiyosun demekki içilmedende duruluyomuş içmeyin kızlar bir daha ben cocuk olduktan sonra evimde kimseye içirmeyi dusunmuyorum kayınpederim cok içiyo adamada nasıl içme dicem bilmiyom ama yada balkona sutlarım kapıyıda kapatırım ustune

ay nazlim saglikla insallah hayirlisiyla cok az kaldi hepimiz heyecan yaptik senin icin...
masallah yagmur kizimizada kocaman olmus dombili...
hayirlisiyla canim al kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…