ay ne bilem yaaasana sormalı neden yordun kendini bu kadar yavaş yavaş yapsaydın kovaladılar mı
olabilir cnm son çıkabilir didiydi dr zatibebek baskısıda oluyomuş diyolar makata olabilirmi?
çok şüküe evet ya Allah herkesin yardımcısı olsun ama yinede şikayetim yok çok şükür basurumdan
güzele benziy ama bilemme tadınıkız asıl mutfak yorar insanı aaaaa
hımmmm baya güzel biey gibi hadi afiyet bal şeker olsun bacım
içme kız ayzık bak bu kaa dayandın bi nefes bile içsen tekrar başlıyon çok fena bişi oheeee ondan zor olur seninki
yok benim kociş içiyo banada bişey demez sanırım
tabi başlatmazda içmeye arada bikaç nefese bişey demez
oyy ben de dün gece rüyamda gördüm biliyon muanaaaa senin içinde varmış bacım içmek bizi alet etme delikaydirigubbakcemile3
valla ben çok zor bıraktım çünkü hiç tiksinmedim
hiç midem bulanmadı oyyyyy
ben hiç içmedim testi yaptım evde baktım ki hamişim hemen bıraktım ama anlayana kaa içtim o da zararlı tabiibacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben
bence de dayanın kızlar bebeklerimize leş gibi kokmayalım mesela içenler ne kaa fena kokuyo dimi bize sincek üstümüze saçımıza elimize düşünün bi benm evde de balkonda da yasak hatta yakınımda kimseye içirmiyorum iç.ecek olan tanıdıklar bendeyse burda yasak bizde sig yok artık diyorum ya da mesela kaynanama gittiğimde eltim görümcem iççekti ben o zaman diğer odaya gidiyim siz için didim hemen vazgeçtilerrr ya kibar bi şekilde ya kavgayla ya şakaya vurarak içirmyom kimse içmeyince benm de cnm istemiybacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben[/QUOTselam tekrardan kız içmeyin ne guzel bıraktınız bende içiyodum baslarda kacamak yaptım ama şimdi kesinlikle canım istemiyo kokusunu duydugum zaman bile cok rahatsız oluyorum bazen eşimle kavga ediyoz evde içme diye adam balkonda içiyo ama ona bile tahammülüm yok insallah baslamam bi daha hem zamda geldi gunde 4 lira ona verene kadar biriktirip bebegimize harcarız o paraları
evet bende ondan heraldee aman ne yapıyımhamileligin son zamanlarındada cıkarmıs hemoroid belki o yuzden nüksetmistir seninkide
ama bazılarının seyleri cok esnek oldugu için dikişe gerek kalmıyomus acılma iyi olunca
belki bizimde olur kızz
sans artık
kız çok azdır öyleleri
zor geliy bana ya şans tabe
cnm ben dün gece 12de hazırladım sonundaaaaaaaa şarj cihazları filan kaldı yani şu an kullanılanlar onları da sancım neyim tutunca koyvercemmmayy sıkıldım yaaa
şu hastane çantama bakmam lazım bi daha iç çamaşırlarını koymadım anam en gerekli şeyler canım istemiyooo
benm annem çok külot koyma hasta bezini takınca külot giyemezsin didi ama ben gene de koydum mantıklı da geldi dediği ama bazıları hasta bezi deel de ped kullanıymış yetiymiş ne bilem yaaa
hayırlısı olsun canım ne güzel haberler almışsın maşallah başı aşağıya 4gün içinde gelirmiş değilmi ben öle anladım yani normal doğum olacak dedin ozaman 4gün içinde baş aşağıya gelir hsyırlı doğumlar canım bende normal istiyom bi aksilik olmadığı sürece bizlerle paylaşırsın artık değilmi?kaydirigubbakcemile5Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:
ayy canımm gözün yadın hadee sağ salim gelsin yağmur kızımız daKızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
inş olmaz canım netten bi bak istersen ne gereği vardı da içtin gıı huzursuz olcan şimdikizlar bakin hele ben az önce 1 poset sallama rezene cayi ictim acaba bisey yaparmi kasilma falan:uhm:
ilk zamanlar yasakti ama son zamanlar icilirmi bilmiyorum ictim gitti simdide pisman oldummafoldumben
hade git bakamben yürüyse cikiiimm gelirim yine
ay ne bilem yaaa
olabilir cnm son çıkabilir didiydi dr zati
güzele benziy ama bilemme tadını
içme kız ayzık bak bu kaa dayandın bi nefes bile içsen tekrar başlıyon çok fena bişi o
oyy ben de dün gece rüyamda gördüm biliyon mu
ben hiç içmedim testi yaptım evde baktım ki hamişim hemen bıraktım ama anlayana kaa içtim o da zararlı tabii
[
bence de dayanın kızlar bebeklerimize leş gibi kokmayalım mesela içenler ne kaa fena kokuyo dimi bize sincek üstümüze saçımıza elimize düşünün bi benm evde de balkonda da yasak hatta yakınımda kimseye içirmiyorum iç.ecek olan tanıdıklar bendeyse burda yasak bizde sig yok artık diyorum ya da mesela kaynanama gittiğimde eltim görümcem iççekti ben o zaman diğer odaya gidiyim siz için didim hemen vazgeçtilerrr ya kibar bi şekilde ya kavgayla ya şakaya vurarak içirmyom kimse içmeyince benm de cnm istemiy
evet bende ondan heraldee aman ne yapıyım
kız çok azdır öyleleri
zor geliy bana ya şans tabe
cnm ben dün gece 12de hazırladım sonundaaaaaaaa şarj cihazları filan kaldı yani şu an kullanılanlar onları da sancım neyim tutunca koyvercemmm
benm annem çok külot koyma hasta bezini takınca külot giyemezsin didi ama ben gene de koydum mantıklı da geldi dediği ama bazıları hasta bezi deel de ped kullanıymış yetiymiş ne bilem yaaa
yemeklerimiii yaptımmm azcukta dinlendimmm geldimmmm
ammmaa işler bitmedi tabi daha ütüm varrrrr bi sürüüü
ne kör iş bunlar yaaaa yap yap ortada bişi yokkkk
nazlıcımmm bebişin tombiş olucak seninde maaşallahhh
çok az kaldı yaaaa nasıl heyecan vardır şimdi sendeeee
son günlerinin tadını çıkarrrr bol bol resim felan çekillll
allah yardımcın olsunnnn sorunsuzzz bi doğummm geçirirsin inş....
ya doğurmaya başlasanıza artık böle cok sıkıcı oluoooooooooooooooo
yok şekerim bende ne uyuşma ne kramp oldusenin uyusmalarin olmuyomu ki neden vermedi
ben 3 tane don koydum ilk gün zaten yogun kanama olucagi icin hastanede file donlardan kullanirim ilk gün sütyende takilmiyomus,,sonraki günler icin 3 don 2 emzirme sütyeni yeter herhalde..3 4 gün yaticam hastanede insallah yeter
az sabret cumaya nazlının yağmuru geliyoooya doğurmaya başlasanıza artık böle cok sıkıcı oluoooooooooooooooo
Allah yardımcın olsun canım yaa bebişi baş aşağı gelen hamişler bebeğiniz baş aşağıdaya hıçkırdığı zaman nasıl algılıyosunuz ben başı sağdayken sağtarafımdandı şimdi ben şüphelendimya bakalım daha hıçkırmadıda yani baş aşağıya farklı gibi olur geldi bana:uhm:
inşallah canımya baby napar uyuyomu annesi:)
canım verdiğin tavsileri okudummm çok saolll
doğumdaaa hiç kilo gitti mi senden canım??? çok merak ediyorum
kaçla girdin doğuma kaçla çıktınnnn aksinee aynımısın yoksa hala???
Allah yardımcın olsun canım yaa bebişi baş aşağı gelen hamişler bebeğiniz baş aşağıdaya hıçkırdığı zaman nasıl algılıyosunuz ben başı sağdayken sağtarafımdandı şimdi ben şüphelendimya bakalım daha hıçkırmadıda yani baş aşağıya farklı gibi olur geldi bana:uhm:
ben 62 ile hamile kaldım 75 ile sezerciğe girdim 68 kg şimdi göbüş var haliyle yavas yavas inio opuyorumnanaktan
ay ben de ben de özlüyorum yarın gidicem ama öğledne sonraaaaman ya çarşamba doktora gitcem ama hiç sabır kalmamış bende haaa
şimdi gidesim var çok özlüyom ben bu bebişi yaaaa
sanmıyorum cnm çok süt yapıyomuş rezenekizlar bakin hele ben az önce 1 poset sallama rezene cayi ictim acaba bisey yaparmi kasilma falan:uhm:
ilk zamanlar yasakti ama son zamanlar icilirmi bilmiyorum ictim gitti simdide pisman oldummafoldumben
hadi cnm gözünaydın inş sağ salim dönceksiniz eve yağmurunla beraber maşallah kız ne tombiş o öyleeeeeeeeeeeKızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
benm hamişken çıktı 5. aydan sonra ama annemde babamda da varmış vaktiyle ablamda da hamilelikte çıkmış sonra geçmiş bakalım bende nası olcakşekercim benim hamişliğimde çıkmadı 3senedir var ve malesef ırsilik var baba tarafındanakannehir
ay ben bekliyom beklicem şekerim daha:) acelem yokkkya doğurmaya başlasanıza artık böle cok sıkıcı oluoooooooooooooooo
oh kız nazar değmesinmamasını yedi yatıoo ne yapsın işi neopuyorumnanaktan
ben 62 ile hamile kaldım 75 ile sezerciğe girdim 68 kg şimdi göbüş var haliyle yavas yavas inio opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?