2009 Kasm Anneleri

sana sormalı neden yordun kendini bu kadar yavaş yavaş yapsaydın kovaladılar mı
ay ne bilem yaaa
bebek baskısıda oluyomuş diyolar makata olabilirmi?

çok şüküe evet ya Allah herkesin yardımcısı olsun ama yinede şikayetim yok çok şükür basurumdan
olabilir cnm son çıkabilir didiydi dr zati
kız asıl mutfak yorar insanı aaaaa
hımmmm baya güzel biey gibi hadi afiyet bal şeker olsun bacım
güzele benziy ama bilemme tadını
heeee ondan zor olur seninki
yok benim kociş içiyo banada bişey demez sanırım
tabi başlatmazda içmeye arada bikaç nefese bişey demez
içme kız ayzık bak bu kaa dayandın bi nefes bile içsen tekrar başlıyon çok fena bişi o
anaaaa senin içinde varmış bacım içmek bizi alet etme delikaydirigubbakcemile3
valla ben çok zor bıraktım çünkü hiç tiksinmedim
hiç midem bulanmadı oyyyyy
oyy ben de dün gece rüyamda gördüm biliyon mu
bacım bende kaçamak yapmıştımmafoldumben
ben hiç içmedim testi yaptım evde baktım ki hamişim hemen bıraktım ama anlayana kaa içtim o da zararlı tabii

hayırlısı olsun canım ne güzel haberler almışsın maşallah başı aşağıya 4gün içinde gelirmiş değilmi ben öle anladım yani normal doğum olacak dedin ozaman 4gün içinde baş aşağıya gelir hsyırlı doğumlar canım bende normal istiyom bi aksilik olmadığı sürece bizlerle paylaşırsın artık değilmi?kaydirigubbakcemile5

yemeklerimiii yaptımmm azcukta dinlendimmm geldimmmm
ammmaa işler bitmedi tabi daha ütüm varrrrr bi sürüüü
ne kör iş bunlar yaaaa yap yap ortada bişi yokkkk
nazlıcımmm bebişin tombiş olucak seninde maaşallahhh
çok az kaldı yaaaa nasıl heyecan vardır şimdi sendeeee
son günlerinin tadını çıkarrrr bol bol resim felan çekillll
allah yardımcın olsunnnn sorunsuzzz bi doğummm geçirirsin inş....

ayy canımm gözün yadın hadee sağ salim gelsin yağmur kızımız da
tansiyonunda heyecandan çıkmıştır canımmm dikkat et kendine çok heyecan yapma opuyorumnanaktan

merhabalar...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası,tiny love sunny stroll (ana kucağı-mama sandalyesi-bebek arabasına takılabilen oyuncak grubu), erkek bebek kapı süsü, dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

kizlar bakin hele ben az önce 1 poset sallama rezene cayi ictim acaba bisey yaparmi kasilma falan:uhm:

ilk zamanlar yasakti ama son zamanlar icilirmi bilmiyorum ictim gitti simdide pisman oldummafoldumben
inş olmaz canım netten bi bak istersen ne gereği vardı da içtin gıı huzursuz olcan şimdi

ben yürüyse cikiiimm gelirim yine
hade git bakam

ya doğurmaya başlasanıza artık böle cok sıkıcı oluoooooooooooooooo

haklısın canım
iişte şimdi böyle konuşuyozda du bakalım bebiş gelince aklımıza gelcekmi koşturmacadan

Allah yardımcın olsun canım yaa bebişi baş aşağı gelen hamişler bebeğiniz baş aşağıdaya hıçkırdığı zaman nasıl algılıyosunuz ben başı sağdayken sağtarafımdandı şimdi ben şüphelendimya bakalım daha hıçkırmadıda yani baş aşağıya farklı gibi olur geldi bana:uhm:

yok şekerim bende ne uyuşma ne kramp oldu
şu file donlardan alem bari ben de
az sabret cumaya nazlının yağmuru geliyooo

sol kasığımın orda oluyo benim

buarada nazlı sezeryan olduu için tarihi belli canım sen yanlış anladın sanırım

inşallah canımya baby napar uyuyomu annesi:)

mamasını yedi yatıoo ne yapsın işi neopuyorumnanaktan

canım verdiğin tavsileri okudummm çok saolll
doğumdaaa hiç kilo gitti mi senden canım??? çok merak ediyorum
kaçla girdin doğuma kaçla çıktınnnn aksinee aynımısın yoksa hala???

ben 62 ile hamile kaldım 75 ile sezerciğe girdim 68 kg şimdi göbüş var haliyle yavas yavas inio opuyorumnanaktan

benimkinin başı aşağıda canım ama kanalda değil henüzz
ard arda ritmik bi şekildeee oluyo zaten çok belli oluyoo hıçkırık old.
benim sırtını komple sola yaslamışşş hafif aşağıdaa solda hissediyorum hıçıkırıklarını...

nazlıcımgözün aydın ya cok güzel haberlerle geldın valla cuma ne var şurda ohh yagmurcuk da gelıyo sositososito dualarımız tabıkı senınle allah saglıklı sıhatlı bır sekılde sana kavustursun bebegını ıkınızıde allah kurtarsın ayy cok heyecanlı yaa ben olsam benım tansıyonda tavan yapardı nasıl yapmasın

ben 62 ile hamile kaldım 75 ile sezerciğe girdim 68 kg şimdi göbüş var haliyle yavas yavas inio opuyorumnanaktan

ayy ne güzellll 7 kilo felan gitti yani canımmmm
çok azzz fazlalık kalmışş onları da yavaş yavaş verirsin artıkk
çok sevindimmm ben bu işe :)))
karnınaaa bişeyyy bağladın mıı peki çarşaffff korse felan???

aman ya çarşamba doktora gitcem ama hiç sabır kalmamış bende haaa
şimdi gidesim var çok özlüyom ben bu bebişi yaaaa
ay ben de ben de özlüyorum yarın gidicem ama öğledne sonraaa
kizlar bakin hele ben az önce 1 poset sallama rezene cayi ictim acaba bisey yaparmi kasilma falan:uhm:

ilk zamanlar yasakti ama son zamanlar icilirmi bilmiyorum ictim gitti simdide pisman oldummafoldumben
sanmıyorum cnm çok süt yapıyomuş rezene
hadi cnm gözünaydın inş sağ salim dönceksiniz eve yağmurunla beraber maşallah kız ne tombiş o öyleeeeeeeeeee
şekercim benim hamişliğimde çıkmadı 3senedir var ve malesef ırsilik var baba tarafındanakannehir
benm hamişken çıktı 5. aydan sonra ama annemde babamda da varmış vaktiyle ablamda da hamilelikte çıkmış sonra geçmiş bakalım bende nası olcak
ay ben bekliyom beklicem şekerim daha:) acelem yokkk
mamasını yedi yatıoo ne yapsın işi neopuyorumnanaktan

oh kız nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…