hayırlı bi şekilde gidip gelmek nasip olsun neslim sağ salim levin hanımı alıp gelirsiniz inş.
maşallah canım en tosun senin oğlan olcak galiba kaydirigubbakcemile3bende dün doktordaydım bebişim 3700 olmuş çok hareketli dedii doktor 4 beş kez tekme attı biizm velet elinee yüüznü gördüm tombik yanağın başı iyice inmiş 10 gün içinde normal doğum bekliyoruz eğer olmassa sezeyan çünkü 4.250 den fazlası sezeryan oluyor dedi doktor bi kağıt verdii doğumuna giricem diyee sancın olursa git ddei hastaneye bu kağıdı da ebeye ver en komik şeyii en sona sakladım karın çevresinii ölçmedii ultrason göbikli bişey olucak galiba sanırsamkaydirigubbakcemile3
hayırlı bi şekilde gidip gelmek nasip olsun neslim sağ salim levin hanımı alıp gelirsiniz inş.
dualarımız sizinle Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
maşallah canım en tosun senin oğlan olcak galiba kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gelsin inş. annesi
neslicim hayırlı olsun sezeyanamı gidiyon kıssss huzurla sağlıkla kavuşursun inş bebeğineeopuyorumnanaktan
bende dün doktordaydım bebişim 3700 olmuş çok hareketli dedii doktor 4 beş kez tekme attı biizm velet elinee yüüznü gördüm tombik yanağın başı iyice inmiş 10 gün içinde normal doğum bekliyoruz eğer olmassa sezeyan çünkü 4.250 den fazlası sezeryan oluyor dedi doktor bi kağıt verdii doğumuna giricem diyee sancın olursa git ddei hastaneye bu kağıdı da ebeye ver en komik şeyii en sona sakladım karın çevresinii ölçmedii ultrason göbikli bişey olucak galiba sanırsamkaydirigubbakcemile3
maşallah oğluşunabenim dr da kafasını ölçememişti:roflol: hem iyice aşağı inmiş hemde az koca kafalıymış:roflol::roflol:
hadi gözün aydın misafirlerde başladı gelmeye artıksaol canımcımm opuyorumnanaktanay valla bilmiyorumki bu ay ben bile kilo almamışım paşa beslenmiş hayırlısı sağlıkla gelsin inşş
sen nasılsın asebam nasıl gidiyor benii heyecan sardı ya namazdan sonra yatmadım bugün halamla babannem geliyor istdann
anaa gıı kafası sığar inş. kaydirigubbakcemile3maşallah oğluşunabenim dr da kafasını ölçememişti:roflol: hem iyice aşağı inmiş hemde az koca kafalıymış:roflol::roflol:
bi doğsunlarda hayırlısıyla inşş yarencim hiç bişey anlamadan doğururuz anelerini üzmeden gelirlerr tombiklerrkaydirigubbakcemile5
hadi gözün aydın misafirlerde başladı gelmeye artık
oğluşunda hayırlısıyla gelir inş.
ben sizlerden küçük olduğum için daha çooook heyecan yok tabee
bugün 5 te oğluşumu görecem bakalım bizimki nasıl olmuş tosuncuk mu acep
anaa gıı kafası sığar inş. kaydirigubbakcemile3
eğer kafası çatıdan geçebiliise çokta büyük deeldir yaa dr becerememiş ölçmeyi
oğlumuza laf sölemişlmaz:
işte o dr bilmiyoo işi oğluşa suç atıyoo hemen opuyorumnanaktansığar tabi ya. şimdi dr ölçüyo ben ekranı görüyom. ölçüm haftası 40+1 çıkıyo. dr a dedimki benim dün doğurmam gerekiyodu:roflol: sonra bi daha ölçtü de biraz küçülttü
hadi gözün aydın misafirlerde başladı gelmeye artık
oğluşunda hayırlısıyla gelir inş.
ben sizlerden küçük olduğum için daha çooook heyecan yok tabee
bugün 5 te oğluşumu görecem bakalım bizimki nasıl olmuş tosuncuk mu acep
anaa gıı kafası sığar inş. kaydirigubbakcemile3
eğer kafası çatıdan geçebiliise çokta büyük deeldir yaa dr becerememiş ölçmeyi
oğlumuza laf sölemişlmaz:
inş akşama güzel haberler getiririm sizleresaolsın canım halam doğumum için geliyor babannemde yeni gitmişti erkek kardeşinin hanımı kaza geçirdi onun için geliyorr seninkide çok küçük sayılmaz kızz vakit öyle çabuk geçiyorkii anlamıyorsunn son anlar geçmek bilmesede hayırlı haberlerle gel inşş
yarencim haklısın korkmamak lazım ama heyecan oluyor tabii bir an önce kavuşmayı istemek bana sancı vurdu yinee hayırlısı kaçtım toparlıyım birazz
inş akşama güzel haberler getiririm sizlere
kızlar ben kaçtım soora gelirim byeeeee
günaydın bacılarrrrrr :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?