2009 Kasm Anneleri

neslicim hayırlı olsun sezeyanamı gidiyon kıssss huzurla sağlıkla kavuşursun inş bebeğineeopuyorumnanaktan

bende dün doktordaydım bebişim 3700 olmuş çok hareketli dedii doktor 4 beş kez tekme attı biizm velet elinee yüüznü gördüm tombik yanağın başı iyice inmiş 10 gün içinde normal doğum bekliyoruz eğer olmassa sezeyan çünkü 4.250 den fazlası sezeryan oluyor dedi doktor bi kağıt verdii doğumuna giricem diyee sancın olursa git ddei hastaneye bu kağıdı da ebeye ver en komik şeyii en sona sakladım karın çevresinii ölçmedii ultrason göbikli bişey olucak galiba sanırsamkaydirigubbakcemile3

hayırlı bi şekilde gidip gelmek nasip olsun neslim sağ salim levin hanımı alıp gelirsiniz inş.
dualarımız sizinle Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

maşallah canım en tosun senin oğlan olcak galiba kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gelsin inş. annesi

saol canımcımm opuyorumnanaktanay valla bilmiyorumki bu ay ben bile kilo almamışım paşa beslenmiş hayırlısı sağlıkla gelsin inşş

sen nasılsın asebam nasıl gidiyor benii heyecan sardı ya namazdan sonra yatmadım bugün halamla babannem geliyor istdann

maşallah oğluşuna benim dr da kafasını ölçememişti:roflol: hem iyice aşağı inmiş hemde az koca kafalıymış:roflol::roflol:

maşallah oğluşuna benim dr da kafasını ölçememişti:roflol: hem iyice aşağı inmiş hemde az koca kafalıymış:roflol::roflol:

bi doğsunlarda hayırlısıyla inşş yarencim hiç bişey anlamadan doğururuz anelerini üzmeden gelirlerr tombiklerrkaydirigubbakcemile5

hadi gözün aydın misafirlerde başladı gelmeye artık
oğluşunda hayırlısıyla gelir inş.
ben sizlerden küçük olduğum için daha çooook heyecan yok tabee
bugün 5 te oğluşumu görecem bakalım bizimki nasıl olmuş tosuncuk mu acep

anaa gıı kafası sığar inş. kaydirigubbakcemile3
eğer kafası çatıdan geçebiliise çokta büyük deeldir yaa dr becerememiş ölçmeyi
oğlumuza laf sölemiş lmaz:

bi doğsunlarda hayırlısıyla inşş yarencim hiç bişey anlamadan doğururuz anelerini üzmeden gelirlerr tombiklerrkaydirigubbakcemile5

inşallah canım. valla ben korkmuyorum hiç doğumdan çok rahatım sanki bu 10. doğumum. bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil. insan fiziksel acıyı unutuyo ne de olsa.

sığar tabi ya. şimdi dr ölçüyo ben ekranı görüyom. ölçüm haftası 40+1 çıkıyo. dr a dedimki benim dün doğurmam gerekiyodu:roflol: sonra bi daha ölçtü de biraz küçülttü

sığar tabi ya. şimdi dr ölçüyo ben ekranı görüyom. ölçüm haftası 40+1 çıkıyo. dr a dedimki benim dün doğurmam gerekiyodu:roflol: sonra bi daha ölçtü de biraz küçülttü
işte o dr bilmiyoo işi oğluşa suç atıyoo hemen opuyorumnanaktan

saolsın canım halam doğumum için geliyor babannemde yeni gitmişti erkek kardeşinin hanımı kaza geçirdi onun için geliyorr seninkide çok küçük sayılmaz kızz vakit öyle çabuk geçiyorkii anlamıyorsunn son anlar geçmek bilmesede hayırlı haberlerle gel inşş

yarencim haklısın korkmamak lazım ama heyecan oluyor tabii bir an önce kavuşmayı istemek bana sancı vurdu yinee hayırlısı kaçtım toparlıyım birazz

inş akşama güzel haberler getiririm sizlere
kızlar ben kaçtım soora gelirim byeeeee

dün gece doğru düzgün uyuyamadım deniz o kadar çok tepindiki şimdi karnımdan çıkacak dedim büyüdükçe hareketler azalır diyolar ama bizim kasım bebişleri tersi galiba

ayyy şu kanal d de doktorum mu ne var ya bi program ayy ecük bakem didim ama ben onu izlesem mannak oluruum beee aceba bende mi beleyim aaa bu belirtiler var felan deyu deli olur çıkarum nannn laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…