2009 Kasm Anneleri

off kociş giderken ayaklandım hastayım zaten gece hiç uyuyamadım :sinifsinif: gribim iicene arttı yaa hoff son dönemde tutuldum şu zıkkımaa geçer işallah bi an önceeee :Saruboceq:
evde de iş bitmio yaaa bi dunya çamaşır topladım yenilerini astım daha da makine çalışıyo hala :bbo:
doğal olarak dünya kadar ütüm varrr höffffff

herkese günaydın arkadaşlar yok demi doğuran. bu hafta işteki son haftam. ha gayret şeklinde devam ediyoruz. çok zorlaştı dimi artık

bende şaaşırdım baştan ama artık alışmalıyız galiba bu gidişlere. artık hızla mutlu sona ulaşıyoruz cerinim opuyorumnanaktan

ayy evett yaa haklısın tatlışkom alışmak lazım amaa insan yine de çok duygulanıyo yaaa
ayy canım neslimmmmmmmm rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin işallahhh canım yaaa opuyorumnanaktan
benimde dun kontrolum vardı nst ye falan girdim yine bebişin hareketler ii sancı durumu yok ultrasonda da bi sorun yok
ya şu yananı gördum yok uyuyodu falan dionuz ya ben heç bişe annamim haaaa ecük malmıyım neee delikafadulden bi tek şu bacağında bi kemiğe bakıyo ya ölçüm yaparken o kemiği tanıyommm :roflol::roflol::roflol:

nihayet şekerlerimizi yaptıkkkkkkkkkkkkkkk.dün minik kuşumun arabası geldi yarın odası gelecek hayırlısıyla inşallah.kızlar pazar günü benim nişan geldi sanırım........erkenmi acaba bilen varmı.....ama şu an tık yok bende.................

günaydınn
şekerleriniz arabanız hayırlı olsunn darısı odanızın başına zemuszemus
kuşum nişan geldi diyon ya sakin sakin nerden annadın yada doktorlan konuştun mu önemli bişi diil mi o nişan gelmesi :uhm:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah
bende bi doğru uyuyamadım yavvv erkenciyim bu sabah
artık başladı teker teker doğumlar bu gece rüyamda doğu yapanların arasında 5 ci sıradasın diye gördüm emme nasıl gördüm kim dedi heç bi fikrim yok bi liste var ben 5 ci sıradayım bakalım doğru çıkacakmı

ayy bugün şu ishalimde azalsa yavv korkutuyor beni yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim nerden çıktı bu iş anlamadımki

önemli bişey biliyorum aradım dr. sancın gelirse gel dedi.ben biraz soğuk kanlıyım telaş yapmıyorum.bide internetten araştırdım bazı insanlarda nişan bozulmasından sonra 24 - 48 saat sonrada doğum olabilirmiş bazılarındada 1 -2 hafta içinde olabilirmiş.normal şartlarda benim daha dört hafta var ama onun için ben sanki en geç iki haftaya gelir gibi hissediyorum............

canım benim dr gösteriyo heryerini benim her gittiğimde renklide yüzünü bana göstermeye çalışıyo yoksa nerden bilcem neresi neresi.opuyorumnanaktan biliyomusun biz seninle aynıyız benimde 35+5 bugün tıckerda hata var sana dr. doğum için gün verdimi canımcım

ay ne güzel darısı bana inşallah biz daha şekerlere başlamadık bile. ya nişan için erken değilmi eminmisin nişan olduğuna cicim dr una sordunmu. nasıl olduda nişan olduunu düşündün. :1shok:

kızlar dün nts ye girdim sancım çıktı serum verdiler falan demiştim ya akşamda saat 6 da dr. randevum vardı ve çok moralim bozuldu. bebeğim 3 haftada nerdeyse hiç kilo almamış 400 gr. almış
doktor haftasıyla uyumlu ama daha önce böyle değildi sancılarından kramplarından dolayı bebeğin beslenmiyo dedi çok moralim bozuldu koca gece ağladım. kızlar ne yapayım dinlenmen lazım dedi akşamdan beri elimi işe sürmüyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem bakıcak 1 haftada ne kadar kilo almış diye çok korkuyorum bu 1 haftalık zamanda bebğime nasıl kilo aldırabilirim ne olur bana akıl verin.

canım benim kendini boşuna üzmüşsün bence benim bebeğimde 3 haftada 600 gr aldı ve dr normal dedi. 200 gr çok bir fark değil. hem araştır bak netten bebeğin günde 15 ila 30 gr arası alırmış 30 maximum 20 gr alıyor desek zaten 3 haftada 420 gr yapar. sen bu hafta süt ve et ağırlıklı beslen bak nasıl tombiş olucak bebişin sakın kendini üzme. ne zayıf bebekler doğunca tombik tombik oluveriyorlar hemen :1hug:

çok saol canım umarım herşey yoluna girer bu hafta

canım dün ultrasonda 12 kasım görünüyo doğum tarihin didi ayyy bari 10 kasım olsa hayırlısıylan yauwwww babişinin doğum günüsünde doğsa küçük meleğimmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…