canım dün ultrasonda 12 kasım görünüyo doğum tarihin didiayyy bari 10 kasım olsa hayırlısıylan yauwwww babişinin doğum günüsünde doğsa küçük meleğimmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar bir hafta burada okular tahtil edildi eşimde evde bebeğin beşiğini kuruyorlar bakalım nasıl olacak.domuz gribi vakası var bütün milet grip olmuş hastaneler dolu insan
slm canım çok dikkat edin kendinize. Alahım korusun. hepimizi mafoldumben
bacılaaaaarrr :)
sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:
bende dün doktordaydım bebişim 3700 olmuş çok hareketli dedii doktor 4 beş kez tekme attı biizm velet elinee yüüznü gördüm tombik yanağın başı iyice inmiş 10 gün içinde normal doğum bekliyoruz eğer olmassa sezeyan çünkü 4.250 den fazlası sezeryan oluyor dedi doktor bi kağıt verdii doğumuna giricem diyee sancın olursa git ddei hastaneye bu kağıdı da ebeye ver en komik şeyii en sona sakladım karın çevresinii ölçmedii ultrason göbikli bişey olucak galiba sanırsamkaydirigubbakcemile3
off kociş giderken ayaklandım hastayım zaten gece hiç uyuyamadım :sinifsinif: gribim iicene arttı yaa hoff son dönemde tutuldum şu zıkkımaa geçer işallah bi an önceeee :Saruboceq:
evde de iş bitmio yaaa bi dunya çamaşır topladım yenilerini astım daha da makine çalışıyo hala :bbo:
doğal olarak dünya kadar ütüm varrr höffffff
ayy evett yaa haklısın tatlışkom alışmak lazım amaa insan yine de çok duygulanıyo yaaa
ayy canım neslimmmmmmmm rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin işallahhh canım yaaa opuyorumnanaktan
benimde dun kontrolum vardı nst ye falan girdim yine bebişin hareketler ii sancı durumu yok ultrasonda da bi sorun yok
ya şu yananı gördum yok uyuyodu falan dionuz ya ben heç bişe annamim haaaa ecük malmıyım neee delikafadulden bi tek şu bacağında bi kemiğe bakıyo ya ölçüm yaparken o kemiği tanıyommm :roflol::roflol::roflol:
nihayet şekerlerimizi yaptıkkkkkkkkkkkkkkk.dün minik kuşumun arabası geldi yarın odası gelecek hayırlısıyla inşallah.kızlar pazar günü benim nişan geldi sanırım........erkenmi acaba bilen varmı.....ama şu an tık yok bende.................
kızlar dün nts ye girdim sancım çıktı serum verdiler falan demiştim ya akşamda saat 6 da dr. randevum vardı ve çok moralim bozuldu. bebeğim 3 haftada nerdeyse hiç kilo almamış 400 gr. almış
doktor haftasıyla uyumlu ama daha önce böyle değildi sancılarından kramplarından dolayı bebeğin beslenmiyo dedi çok moralim bozuldu koca gece ağladım. kızlar ne yapayım dinlenmen lazım dedi akşamdan beri elimi işe sürmüyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem bakıcak 1 haftada ne kadar kilo almış diye çok korkuyorum bu 1 haftalık zamanda bebğime nasıl kilo aldırabilirim ne olur bana akıl verin.
slm kızlar bir hafta burada okular tahtil edildi eşimde evde bebeğin beşiğini kuruyorlar bakalım nasıl olacak.domuz gribi vakası var bütün milet grip olmuş hastaneler dolu insan
slm kızlar yaaa 2 gündür ancak girebildim
nesli doğuma mı gitti başka doğum yapan var mı
yaa bi heyecanla açtım pcyiii
günaydın kızlar neslı msn den yazmıs sabah bana çevrimdişi iken ben doguma gıdıyum diye numaram vardı onda annesıne sölemıs benı araması ıçın bakalım naptı 12 kadar beklıyım aramazsa ararım ben çatlıycam çünkü merekdan levin bebekde gelıyooo opuyorumnanaktan
özgem hoşgeldin yaaa ne yapıyor minik yakışıklıopuyorumnanaktanbugünde kimse doğurmadı demeyin üzülürüm :)
hadi neslim hayırlı haberini alalım inallah bi an evvell opuyorumnanaktan
maşallah destnammmhade bakalım az kaldı kavuşmayaaa kaydirigubbakcemile5
nirdesin nan sen dün neen hiç girmedin haaaaaa :mymeka::mymeka:
maşallah özgeciğe durumu iyi hee opuyorumnanaktan
anamm ben herbişesini anlıyom nann :lepi: hatta dr.bize diiyki siz ikinci çocukta bana heç soru sormazsınızz :roflol:
gözün aydın boncukk opuyorumnanaktan
nişanmıı kızzz dikkat et kendineeee :kedi:
burcu üzülme cnm yaaa :teselli: sen yediklerine dikkat et ama abartma alır bebiş kilo inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
yarem dikkat edin cnm çok fazla insan içine çıkmayın allah korusuuunnn :Saruboceq:
:mymeka::mymeka: ben sanaa bi daa bize haber vermeden bi yere gitmek yok dimedimmi nan :mymeka:
geç şu köseye 2 saat tek ayak beklee bakimmm :roflol::roflol::roflol:
kıs cumartesi söyledim anneme gideceğim gelemezsem merak etmeyin diye
dünde kayınvalidem geldi onun için gelemedim
verilir mi bu ceza koca göbişli bir kadınamafoldumben
özgem hoşgeldin yaaa ne yapıyor minik yakışıklıopuyorumnanaktan
kıs cumartesi söyledim anneme gideceğim gelemezsem merak etmeyin diye
dünde kayınvalidem geldi onun için gelemedim
verilir mi bu ceza koca göbişli bir kadınamafoldumben
oyyy yerim ben o mis kokuluyu yaaa nasıl tatlıdır şimdi ohoşbuldum tatlımmmm napsın teyzosu bilion bebeler anca yer içer yatar şuanda ücüncü şıkkı yapıo karsımda tatlı tatlı uyuyooooopuyorumnanaktan
temem nan ağlama affettimm :teselli:
hemideee koca göbekli olduğuna nasıl inanalımm kaydirigubbakcemile3 bi resim komadın gitti en son zeytin çekirdeği yutmuş gibi bile değildinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyyy yerim ben o mis kokuluyu yaaa nasıl tatlıdır şimdi o
sen nasılsın canım toparlanmışsındır artık rahatsın dimi
kıs görseniz ne zeytini top yutmuş gibiyim bu aralar iyice büyüdü fotoya sığmaz diye koymuyorum:kedi::kedi:
hee bu arada sonunda oturma odasında kullanmak için bebek sepetimizide aldık ohhh be bütün eksikler bitti sonunda:lepi:yaniii sanırım bitti:kedi:
olabilir yaaa bu günler pek çorap giyemiyorum gece üzerimi örtemiyorummafoldumbenvalla mis kokulu teyzesi buram buram cennet kokuyo yaaa insanın kendi evladıda bi başka oluomuş gercekten herseysi bi başka tatlı geliooo yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende toplanıom yavas yavas canımcım cok şükür hersey yolunda allah bozmasın opuyorumnanaktangecmiş olsun sanada tatım dikkat et kendine üşütmüşsün belliki ayaklarını sıcak tut canımcım opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/322085-beklenen-bebek-mete-asrinin-fotograflari-8.html
bi resim daha ekledim hep uyurken ama kıyamıom uyandırmaya napıım :)
kıs görseniz ne zeytini top yutmuş gibiyim bu aralar iyice büyüdü fotoya sığmaz diye koymuyorum:kedi::kedi:
hee bu arada sonunda oturma odasında kullanmak için bebek sepetimizide aldık ohhh be bütün eksikler bitti sonunda:lepi:yaniii sanırım bitti:kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/322085-beklenen-bebek-mete-asrinin-fotograflari-8.html
bi resim daha ekledim hep uyurken ama kıyamıom uyandırmaya napıım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?