2009 Kasm Anneleri

slm kızlar bir hafta burada okular tahtil edildi eşimde evde bebeğin beşiğini kuruyorlar bakalım nasıl olacak.domuz gribi vakası var bütün milet grip olmuş hastaneler dolu insan

ay hadi hayırlısıyla inşallah canım yaaa bende perşembe gidicem bakalım ne diycek. dün sana çatı muayenesi yapıldmı

bacılaaaaarrr :)

sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:

ayy nesli den haber var mı anca girebildim ben nete yaaaa

yaremcim üzme kendini bitanem
inş hepsi geçer herkes de domuz gribi olmadı yaaa
hijyene dikkat edersek inş bulaşmaz bize Allah meleklerimizi koruyacak hem tedavisi de var bu gribin
içimizi ferah tutmamız lazımmm

slm kızlar yaaa 2 gündür ancak girebildim
nesli doğuma mı gitti başka doğum yapan var mı
yaa bi heyecanla açtım pcyiii

hadi neslim hayırlı haberini alalım inallah bi an evvell opuyorumnanaktan

maşallah destnammm hade bakalım az kaldı kavuşmayaaa kaydirigubbakcemile5

nirdesin nan sen dün neen hiç girmedin haaaaaa :mymeka::mymeka:

maşallah özgeciğe durumu iyi hee opuyorumnanaktan
anamm ben herbişesini anlıyom nann :lepi: hatta dr.bize diiyki siz ikinci çocukta bana heç soru sormazsınızz :roflol:

gözün aydın boncukk opuyorumnanaktan
nişanmıı kızzz dikkat et kendineeee :kedi:

burcu üzülme cnm yaaa :teselli: sen yediklerine dikkat et ama abartma alır bebiş kilo inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bir hafta burada okular tahtil edildi eşimde evde bebeğin beşiğini kuruyorlar bakalım nasıl olacak.domuz gribi vakası var bütün milet grip olmuş hastaneler dolu insan

yarem dikkat edin cnm çok fazla insan içine çıkmayın allah korusuuunnn :Saruboceq:

slm kızlar yaaa 2 gündür ancak girebildim
nesli doğuma mı gitti başka doğum yapan var mı
yaa bi heyecanla açtım pcyiii

:mymeka::mymeka: ben sanaa bi daa bize haber vermeden bi yere gitmek yok dimedimmi nan :mymeka:
geç şu köseye 2 saat tek ayak beklee bakimmm :roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar neslı msn den yazmıs sabah bana çevrimdişi iken ben doguma gıdıyum diye numaram vardı onda annesıne sölemıs benı araması ıçın bakalım naptı 12 kadar beklıyım aramazsa ararım ben çatlıycam çünkü merekdan levin bebekde gelıyooo opuyorumnanaktan

akşam öle konuşuldu çiçkomm sana haber vercek.sunni sancı alıcaktı inşallah çabucak doğururrr :Saruboceq::Saruboceq:

bugünde kimse doğurmadı demeyin üzülürüm :)
özgem hoşgeldin yaaa ne yapıyor minik yakışıklıopuyorumnanaktan

kıs cumartesi söyledim anneme gideceğim gelemezsem merak etmeyin diye
dünde kayınvalidem geldi onun için gelemedim
verilir mi bu ceza koca göbişli bir kadınamafoldumben

kıs cumartesi söyledim anneme gideceğim gelemezsem merak etmeyin diye
dünde kayınvalidem geldi onun için gelemedim
verilir mi bu ceza koca göbişli bir kadınamafoldumben

temem nan ağlama affettimm :teselli:
hemideee koca göbekli olduğuna nasıl inanalımm kaydirigubbakcemile3 bi resim komadın gitti en son zeytin çekirdeği yutmuş gibi bile değildinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum tatlımmmm napsın teyzosu bilion bebeler anca yer içer yatar şuanda ücüncü şıkkı yapıo karsımda tatlı tatlı uyuyooooopuyorumnanaktan

yaaaa kızlar bu geceden beri mide bulantım var çok kötü yaaa
birde ishal olmuşum o daha kötü:kedi:

hoşbuldum tatlımmmm napsın teyzosu bilion bebeler anca yer içer yatar şuanda ücüncü şıkkı yapıo karsımda tatlı tatlı uyuyooooopuyorumnanaktan
oyyy yerim ben o mis kokuluyu yaaa nasıl tatlıdır şimdi o
sen nasılsın canım toparlanmışsındır artık rahatsın dimi
temem nan ağlama affettimm :teselli:
hemideee koca göbekli olduğuna nasıl inanalımm kaydirigubbakcemile3 bi resim komadın gitti en son zeytin çekirdeği yutmuş gibi bile değildinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs görseniz ne zeytini top yutmuş gibiyim bu aralar iyice büyüdü fotoya sığmaz diye koymuyorum:kedi::kedi:
hee bu arada sonunda oturma odasında kullanmak için bebek sepetimizide aldık ohhh be bütün eksikler bitti sonunda:lepi:yaniii sanırım bitti:kedi:

valla mis kokulu teyzesi buram buram cennet kokuyo yaaa insanın kendi evladıda bi başka oluomuş gercekten herseysi bi başka tatlı geliooo yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende toplanıom yavas yavas canımcım cok şükür hersey yolunda allah bozmasın opuyorumnanaktangecmiş olsun sanada tatım dikkat et kendine üşütmüşsün belliki ayaklarını sıcak tut canımcım opuyorumnanaktan

olabilir yaaa bu günler pek çorap giyemiyorum gece üzerimi örtemiyorummafoldumben

allahım nazarlardan korusun yaaaa maş.

he korkma korkmaa eklede bakak kaydirigubbakcemile5
hade güle güle kullanın inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun cnm ayrıca dikkat et kendineee opuyorumnanaktan

uyandırma yaaaaa yazukk zemuszemus

ben kaçtım kızlarr kardeşimin bugün boş günü beraber gidiyoz oğlumun şekerlerini almayaaa öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…