2009 Kasm Anneleri

hadi byyy canım hazırlıklar tam gaz dewam ediyor haaa:jeyyar:
ayyy egenin gelmesinede az kaldıhihoyyyt

olabilir yaaa bu günler pek çorap giyemiyorum gece üzerimi örtemiyorummafoldumben

allahım nazarlardan korusun yaaaa maş.

saol canımcımopuyorumnanaktan

uyandırmıom işte teyzesi opuyorumnanaktan

hadi güle güle gittopuyorumnanaktan

saol canımcımopuyorumnanaktan

uyandırmıom işte teyzesi opuyorumnanaktan

hadi güle güle gittopuyorumnanaktan

özge canım yaaa sezeryan nasıl kolay mı yaa normal doğum istiyorum yine ama bi aksilik olurda sezeryan olur diye çok korkuyorum

özge canım yaaa sezeryan nasıl kolay mı yaa normal doğum istiyorum yine ama bi aksilik olurda sezeryan olur diye çok korkuyorum

valla benim için cok kolay geçti allahıma bin şükür ama ben psikolojik olarak cok kötüydüm 2 gün yapmadıkları kalmadı normal doğum için sen bilirsin açıklık muanesini o muaneden sonra varya hersey okadar kolay geldiki kendimi sezeryanın kollarına nasıl attığımı bilemedm :roflol::roflol:

:roflol::roflol:ayyy cidden yaa bende çok yatırmasınlr diye sancım çok sıklaşınca gitmeyi düşünüyorum hatta kocişe hast.bahçesinde bekleyelim çok ağırlaşınca gireyim diyorum:roflol:

:roflol::roflol:ayyy cidden yaa bende çok yatırmasınlr diye sancım çok sıklaşınca gitmeyi düşünüyorum hatta kocişe hast.bahçesinde bekleyelim çok ağırlaşınca gireyim diyorum:roflol:

he ben bilemedim mal gibi gelen parmakladı giden parmakladı gece giydim pijamalaı ellemeyin beni cıkarın suni sancıyıda ben yemek yiyecem 12 den sonrada bişey yiyip içmeyecem sabah doktorum gelir gelmez sezeryana gircem kendisine iletin dedim teyzemler istanbuldan geliodu onları beklemeden ameliyathaneye attım kendimi :roflol::roflol::roflol:

neyse sağlıcakla aldın kucağına bebişini önemli olan oopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

neslı ıle konustum kızlarrrrrrrr
suan sunı sancı varılıyormus galıba serum dakıldı dedı aksama dogru anca dogurcak keyfı cok ıyıdı sunı sancı bende kafa yaptı diyorr lülülülülülü hıc korkusuda yokdu ınsallah normal dogum yapcak bı aksilik olmassa herkese slm var onlar benı arıycak minik kızı dogunca ben de size aktarırım

ayyy iyi maş.yaaa inş.sağlıcakla alır yavrucağını kucağına:Saruboceq::Saruboceq:

neyse sağlıcakla aldın kucağına bebişini önemli olan oopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

aynen canımcım aynenopuyorumnanaktan

he yaklasık 2 hafta önce sunu sancı verilirkene bende bomba gbiydim sonra bomba elimde patladı :roflol::roflol: allah kolaylık versin inş benim basıma gelen onunkinede gelmezzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende öle dedım şekerım özgede senın gıbı keyıflıydı dedım yalız galıba bu suni kafa yapıyo dedı gülüyodu gııı hihoyyyt ınsallah aksam adogru dogrum dedı 38 haftalıkmıs ama 39 görunmus gecen hafta ultrasonda ohh gelsım bakalım hihoyyyt hihoyyyt

yaaa bana doğuma yarım saat kala vermişlerdi suni sancıyı ama sancılarımı şiddetlendirmişti ne kaa kötü birşey demiştim
demek ki herkeste farklı oluyor:bbo:

Selam Fıstıklarımmm Fıstık ıçlerimm a.s. a.s.

Ya nasıl heyecanlandım ben böyle yine Neslimiz doğuma girmiş Rabbim yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
Tam tahmin ettiğim kişilerin bebişleri ekimde geliyor sonrası zaten 3-4 gün arayla hepinize nasip olacak sıra sıra ıngaaa sesleri yükselecek evlerden sositososito
Ben iyiyim sadece uykusuzluk:)Oda normal uyuyuncada rüyamda gördüğüm kişi normal olarak doktor kaydirigubbakcemile3
Öyle güzel şeyler yazmışsınkii hepinizin dualarının bizlerle olduğunu biliyorum doğuma girdiğimdede bebeği beklerken hepimiz için dua edicem biliyorsunuz benim dualarım asla asla tek kişilik olmadı..Sizlerin yazdıkları ise öyle güzelki hepinizden Allah razı olsun tez zamanda bebeklerinize sağlıkla kavuştursun inşallah..
Unimm birtanem üzülme cnm benim şu zamana kadar bişicik olmadı Rabbim bundan sonrasınıda önüne öyle getirecek inşallah..Kendinide bebeğide asla üzme iyi haberleri bekliyoruz a.s. a.s.

hakkında hayırlısı olsun benim basıma gelen gelmesin opuyorumnanaktan

nazlım hosgeldin tüm doğumum boyunca aklımda hep sen vardın hani dalga gecmiştin ya benle annemle konustum arkadas internette doğuruom die yazıo dedimde güldük dedik annemle beraber bak yalan değilmiş doğurmaya gittim ogün doğmadı o ayrı ama sancılarım varmışşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kacar kızlar hepinizi öpüom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi byyy canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin nazlııım en kısa amanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz
yağmurumuzu al gel artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benm dr da nişanın gelirse çok da acele etmene gerek yok dmşti
hadi bakalım galba seninki gelmeye niyetlenmişşşş
cnm pekmez çok iyi geliyormuş diye duydum
ama bence önemli olan bebeğinin kaç kilo olduğu
dr iyi diyorsa iyidir kaç gr aldığ ı bence önemli deil
hoşbuldum tatlımmmm napsın teyzosu bilion bebeler anca yer içer yatar şuanda ücüncü şıkkı yapıo karsımda tatlı tatlı uyuyooooopuyorumnanaktan
ayy cnm benmmmmmmmm ne kaa güzel kokuyodur o yumurcakk

yaaaa kızlar bu geceden beri mide bulantım var çok kötü yaaa
birde ishal olmuşum o daha kötü:kedi:
kız ishal doğumun habercisi olabiliyomuş aklında bulunsun geçmiş olsun
he ben de öyle diyom o odada beklemek istemiyorummmmmmmmmmmmmm
slm millet napıyonuuz
ay nesli doğuracaktı bugüüünnn
noldukiii
slm şekerim
haber yok sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…