2009 Kasm Anneleri

ay hadi bakalım nesli kolaylıkla doğursa bari ay bu suni ne menem bişey böyle yaaa akannehir
nazlıcımmm çok az kaldıııı kaydirigubbakcemile2
ay benim de dün akşamdan beri çarpıntı gibi bişey var nolduunu anlayamıyom heyecan gibi ay böle yüreğimpır pır uyuyamadım gece falan da ay çok sinir yaaaa

cnmmm özledim ben seniiii:) kaydirigubbakcemile5

ayy sırada kim var aceppp

ben de bugün dr a gidicem birazdannnn

kartanesi kız ben sepeti aldım eğer almaktan vazgeçmediysen yerini söyleyiiim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Efsunluyum gülüm ben yaa ne dersem oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Dedim ama valla bak çok istedin gördüm birde sancıların şeklini sordum sık sık dedin hissediyorum dedin bi su gelmemişti oda bazen olur bazen olmaz kişiden kişiye değişir onuda biliyorum daha ne olsunnn 40. kezide ben söyledim alkisalkisalkis Çok şükür sağlıkla kavuştun cnm bebeğine bide ben cidden yazmıştım dalga geçmedimkii 10 yıllık tecrübe var yafu burda bakma unutmuş gibi görünsekte herşey hafızada naniknaniknaniknanik ..Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin canım öyle güzelki değilmi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Benim için kokla o yakışıklıyı Allahım nazarlardan saklasınnn loğusalarında duası çabuk kabul olur canım hepimize dua et olurmu sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :Saruboceq::Saruboceq:

hadi byyy canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin nazlııım en kısa amanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz
yağmurumuzu al gel artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canımsın hoşbuldumm birtanesiii inşallah canım benim:Saruboceq:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
2 gün birşey diimmi gün saymak çok zormuş yaa heyecandan ne uykum kaldı ne birşeylaelaelaelaelae sürekli dua ediyorum gece hayaller kuruyorum eksik bişi varmı hergün düşünülürmü düşünüyorum işte :bbo:
Kartanem anneler doğum yaklaştıkça hissediyor kalp çarpmaların öyle normalki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnmmm özledim ben seniiii:) kaydirigubbakcemile5

ayy sırada kim var aceppp

ben de bugün dr a gidicem birazdannnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımsınn Hayırlı haberlerle git gel emi tontini bebeğini sağlıkla gör annesi opuyorumnanaktan Bizim ev anneler ooo gelen giden dolu şimdi oturuyorlar sohpet ediyorlar bende sizlerle konuşmak istedim azıcık iyikide bakmışım Neslimize dua edelim aaa bide hepsi namazında niyazında dua ekibi gibiler hepinize dua ediyor haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş cnmmm

ayy bi seviniyorum ki görcem oğlumu dieee
akşam uyku tutmadı :kedi:

ya destna nasıl
onun da açılması vardı
haberiniz var mı kızlarrr

yok kız açılma falan
sabah yazmış 3700 olmuş oğluşu 10 gün içinde doğum beklilermiş
normal olmazsa sezeryan olcamışş şimdilik bişey yok diye biliyom ben yanlış mı biliyom gıı

inş cnmmm

ayy bi seviniyorum ki görcem oğlumu dieee
akşam uyku tutmadı :kedi:

ya destna nasıl
onun da açılması vardı
haberiniz var mı kızlarrr

sabah burdaydı destna dr felan demedi hatta istanbuldan misafirleri gelecekti
bilmiyom ondan soora bişeler olduysa
sende gülegüle git canım benim randevumda akşam 5 te

2 cm açılmam var demedi miydiii
kız kartanesi hatırlıyomusun cnm sen?
yok 2 cm açılma olan diğer nazlı
ayyy nazlııımmm nasılım varyaa
ay beenim doğum da mı yaklaştıkiiii
dua ekibi ha süper valla :lepi:

ayy cnm ya hissediyo demek anneler.... zor tabii gün saymak sezeryan ondan zor benceee ben hiç uyuyamazdım heralde deli gibi dolanırdım evde:) ama az kaldı bizimki de belli deil:) o da zor ya ne zaman die merak ediyosun işler yolunda gidecek mi annemler gelmeden olmasa bari eşime ulaşırım inş bizim araba burda olur dr a yetişirim inş yolda sorun yaşamam gibi bi dünya şey düşünüyorum yaa suyum gelse de duşa girebilirim dimi kızlarr onda sakınca yoktur herhalde.
inş cnm tontini olmuştur:) ne güzel bende de hiç kimse yok konuşmaya hsret kalıyorum valla kociş işten gelince bi açıyorum ağzımı yatınca bile konuşuyorum ay çok dırdırcı oldum herlde beeen allahtan kociş sabırlı çıktı da ses etmiyo

sol cnım dualarım hep sizinle benimkinden daha kolay bir doğumunuz olur inşallah hepinizin sağ salim alırsınız meleklerinizi kollarınızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kactım

yok kız açılma falan
sabah yazmış 3700 olmuş oğluşu 10 gün içinde doğum beklilermiş
normal olmazsa sezeryan olcamışş şimdilik bişey yok diye biliyom ben yanlış mı biliyom gıı
hee ben yanlış hatırlıyom o zman ay kimdi kızzzzzzz
neyse ben kaçıyım mide bulantısı yine arttı biraz dinleneyim
tamam cnm tuzlu kraker ve evde var sa havuç mide bulantısına ii geliymişşş dinlen tabe
sabah burdaydı destna dr felan demedi hatta istanbuldan misafirleri gelecekti
bilmiyom ondan soora bişeler olduysa
sende gülegüle git canım benim randevumda akşam 5 te
ayy sen de gidecen heee benim randevu 3te emme 2 minibüsüne bincem ya minibüse binip de virajlı bi yoldan gitmem sorun olmaz demi kızlar ablam binme artık minibüse didi korktum yaaaa
yok 2 cm açılma olan diğer nazlı

ayyy nazlııımmm nasılım varyaa
ay beenim doğum da mı yaklaştıkiiii
dua ekibi ha süper valla :lepi:
heh aklınla çok yaşa kızzzzz
oy deli olcağdım:) kim die düşünmekten
okumak da yemedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…