2009 Kasm Anneleri

ay şekerciiikk ben de 2 gündür evden çıkmadım vallaa bunaldım haaa
bugün kociş erken gelcek diye çıkmıyom ama yarın atacam kendimii
ay aksine ben de hiç konuşmuyoomm koca gün evde konuşcak bi mesele de çıkmıyokiii
bebişimle de konuşamıyom ay ben bu kadar sus pus bi insan değildim ama noldusa banaa

yok 2 cm açılma olan diğer nazlı

ayyy nazlııımmm nasılım varyaa
ay beenim doğum da mı yaklaştıkiiii
dua ekibi ha süper valla :lepi:

Kartanemm yüreğin sana yol gösterecek çünkü şimdiden en iyisini onun için istiyorsunopuyorumnanaktan
Zamanında gelecek dünya tatlısı kızın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Böyle Rabbimm ayy diyene kadar bir kahve içimlik zamanda hepimizi kurtarsın canım :Saruboceq:
Şeniz

he ben de çıkmıyom iki gündür dün mutfakta helak ettim kendimi :roflol: halim kalmadı emme akşamları çık kız kocişinle az yürü ii geliy hem elele yürüyoz biz romatik romantik:)) bi daha fırsat olmcaz diyoz :roflol:
kız ne gelirse aklıma dır dır dır konuşuyorum yaptığım yemek izlediğim tv prog sizlerden aldığım haberler doğuma gidenler annemle konuştuklarım... yeğenimin yaramazlıklarıııı... ne gelirse aklıma

inş cnm ya kısa sürede kurtuluruz nasip
slm canımmm ne zaman gidiyon oğluşunu görmeye

3 te randevum emme az sonra çıkıcam süslenicem:)
minibüse bincem gitçem kociş yolda karşılıcak

Kıyamam sana konuş canım korkunuda anlat istediklerinide hayallerinide içinde kalmasın hiç birşey bende eşime anlatıyorum sürekli gece yattığımızda..Sonrasında onlar uyuyup kendimle başbaşa kaldığımda gece upuuzun oluveriyor biranda
Olsun varsın az kaldı diyorum dua edip duruyorum ..
Herşey yolunda gidecek inşallah şekerim benim hayırlısını istedik hepimiz hayırlısını verecek Rabbimde ..Ne desem boş inanın 9 ayın en büyük heyecanı bu günler inanın bu heyecanlarda gelecek Fıstık içlerine değer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sol cnım dualarım hep sizinle benimkinden daha kolay bir doğumunuz olur inşallah hepinizin sağ salim alırsınız meleklerinizi kollarınızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kactım

Aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Koklaa Nazlı teyzen sana upuzun sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyor de kulağınada iyiki doğdu iyiki geldi annesinin yanına ..Hoşçakal...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yav ilk günlerine döndüm hamileliğin resmennn
yarım saatte bi tuvaletim geliyyyy
ne sinir ya otur kalk noluyo banaaa

herkeste heyecan arttı iyice.bende aynı durumdayım aklıma binbirtürlü şey geliyo .
suyun gelince duşa gir canımda kurulanana kadar batıcak her yerin gene.
benim suyum öyle gelmişti herkeste farklıdır heralde.defalarca üstümü değişmiştim baktım olmuyo altıma bişeyler geçirdim hemen arabaya binip hastaneye gittim.gidene kadar battı her yer.acap bişey çeşmeden su akar gibi geliyodu.tabi fışkırmıyoduda yani hiç kesimiyodu.sürekli akıyodu.

yav ilk günlerine döndüm hamileliğin resmennn
yarım saatte bi tuvaletim geliyyyy
ne sinir ya otur kalk noluyo banaaa

bende aynıyım canım yaa.heç totomun üstüne oturamaz oldum kaydirigubbakcemile3
gecede nöbetteyim gene.zırt pırt wc ye gidiyorum.yapıyorum 10dk geçiyo bazen gene geliyo. :1shok::bbo:

cnmm benmm senin yüzünü görmedim hiç, ama güleç biri olduğun o kadar belli kiii
opuyorumnanaktan
valla herif çatlamasa iyidir :roflol: bi de sessizdir ki kocam sormayın ben 1000 şey söylerim sen de bişey de derim o sadece hııı der o kaa :roflol: bazen cinnet getiriyorum yaniii bi de bu aralar işinde pek mutlu deil o da sıkıyo tabii adamcağzı ben de hamilelik triplerine giriyorum
he sonunda pazar gecesi 12den sonra hast çantamı hazırladım heralde en geç ben hazırladım:)

ayy bi gusül abdesti alırım pambık gibim olurum diyom yaaa ne bilemmm
annem bana didi ki hasta bezi al bağla suyun gelince o bilem zor tutuyomuş
ama aklımızda olsun kızlar
ablamın da gece gelmiş wc ye kalkınca hemen hasta bezi bağlamışlar gitmişler hastaneye hast de beş dk ama zor yetişmişler valla
her yerin batmasında eyidir diyom
hatta gece yatakta filan gelirse die son günlerde ben külodumun üstüne hasta bezi bağlayıp yatıcam en azından tahriş etmez diyom eski bi külodu feda edicem gayrı
herkesin bir olmuyomuş ama kiminin birden boşalıyomuş kiminin gıdım gıdım geliymiş kiminin de dr patlatıyomuş
hakkımızda hayırlısı
gecede nöbetteyim gene.zırt pırt wc ye gidiyorum.yapıyorum 10dk geçiyo bazen gene geliyo. :1shok::bbo:
ayy sıktı artık bu wc olayı amaa beniii
bi de sabah hemoroitim pek fena çıktı kocişe zırlandım durdum oturup kalkamadım anca geçti gıcık şey

Merhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis

B]hasta bezi iyi fikir canım.ozamanlar benim aklıma gelmemişti.ama komikde olur hee totonda cocaman bişi ..:roflol:[
ah ahh o hemoroiti sorma bacım.bi şişiyo bi iniyo.kızıma bitkisel bir ilaç almıştım çok şişerse onu sürüyom fos diye iniyo. delikafadulden

a.s. a.s. a.s.

Sende tamm nick seçmişsin şekerim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Zira tam bir şekersin
Sorma azıcık kahır çekiyor eşlerimiz ama baba olmak kolaymı canım ..Neler neler varr neler inan bizlere bakıp şükrediyorlardır..Benim bir arkadaşımda hamile aman Yarabbim yapmadığını bırakmıyor eşine oda diyorki hele bi doğsun görürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hazırlarsın canım benim az kaldı artık hayırlarla kullanmak nasip etsin
:Saruboceq::Saruboceq:

ayy sen de gidecen heee benim randevu 3te emme 2 minibüsüne bincem ya minibüse binip de virajlı bi yoldan gitmem sorun olmaz demi kızlar ablam binme artık minibüse didi korktum yaaaa
yok ya bişe olmaz inş. dua et bin canımm
bende cuma günü adanaya otobüsle gidecem
hamişliğimde 1 defa binmiştim oda 4 aylıkken felandı
baklım şimdi nasıl olcak mecbur binecem
kociş haftasonu gidebilir bende cuma adanada ki dra gidecem
karar verecem doğumu nerde ve nasıl yapacağıma o yüzden gitmem gerekiyoo

ayy bende ilk zamanlar bunalıma girmiştim resmen kocişe çatmıştım
ama azcık alıştım sizler şanslısınız heçç olmazsa alışveriş merk. felan gezersiniz
burada doğru düzgün gezecek bi yerde yok

bende :kedi:

Merhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis

Merhaba hoşgeldin a.s.

Hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz opuyorumnanaktan

hayırlısı canım benim.gerçi doğum bu bellide olmaz.benim 10gün önce gelmişti kızım.inş buda öyle yapmaz çünkü sezeryan isitiyorum.tam olarak kaç haftalıksın.38 mi?

o zaman hoşgeldiiiinn

ay valla hiçbişe yapmak gelmiyo içimdeeeeennn mafoldumben

kac gundur soylemiyordun. tamamla artik sunu.kaydirigubbakcemile3

ayyy Nesli ne guzel yapmissin boyle. Insallah kus gibi alda gel kizini hayirlisiyla.opuyorumnanaktan

senin kuzuyada masallah canim. gecenlerde de demistim, senin ki cikar cikmaz askere gidecek.kaydirigubbakcemile3

inş akşama güzel haberler getiririm sizlere
kızlar ben kaçtım soora gelirim byeeeee

Insallah canim, hayirli haberlerle gel.a.s.

canim surekli ayni alicak diye birsey yok, bosuna uzme kendini.

sut ic, ceviz, badem, findik, pekmez ye. en onemlisi bol bol yat. eminim alir yaramaz.opuyorumnanaktan

Nazlim, benim kizda saglicakla 29 Ekim'de gelsin diye baslattik, 40 kez soyluyoruz. sen de katil bari araya.kaydirigubbakcemile3

ben varım gıı daha çanta hazırlamayan
daha hazırlmaadım vallahi haftaya hazırlayacam inş.
hatta daha ütüler bile duriii bebişimin 2 takımını ütüledimnolur nolmaz deyüü
gerisi duruyoo ama ayaklarım çok şişiyoo yapamıyom
kimsede yok yardım edecek mafoldumben

merhaba canım hayırlısı olsun da ekim kasım farketmez

ee benim kocişte bi ara kaynanama söleniidi şakasına
kaynanamda 'sen şükret yine her işini yapıyoo hiç bişeyini eksik etmiyoo
diğer gelinler geldiler bende kaldılar ben baktım sen şanslısın 'dedi
benim kociş o zaman anladıki çok şanslı
ben sadece şu son zamanlarda rahatsızlanıyomm yoksa 7. ayıma kadar çalıştım
evimide temizledim yemeğimide yaptım bide öğle arası koştur koştur eve gelip
kocişe yemek yapar yedirip geri işe dönerdim hiçte yoruldum demezdimm
şimdide azcık çeksin canım nazımı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…