yok 2 cm açılma olan diğer nazlı
ayyy nazlııımmm nasılım varyaa
ay beenim doğum da mı yaklaştıkiiii
dua ekibi ha süper valla :lepi:
slm canımmm ne zaman gidiyon oğluşunu görmeyeslm asebaaaaa
he ben de çıkmıyom iki gündür dün mutfakta helak ettim kendimi :roflol: halim kalmadı emme akşamları çık kız kocişinle az yürü ii geliy hem elele yürüyoz biz romatik romantik:)) bi daha fırsat olmcaz diyoz :roflol:ay şekerciiikk ben de 2 gündür evden çıkmadım vallaa bunaldım haaa
bugün kociş erken gelcek diye çıkmıyom ama yarın atacam kendimii
ay aksine ben de hiç konuşmuyoomm koca gün evde konuşcak bi mesele de çıkmıyokiii
bebişimle de konuşamıyom ay ben bu kadar sus pus bi insan değildim ama noldusa banaa
inş cnm ya kısa sürede kurtuluruz nasipKartanemm yüreğin sana yol gösterecek çünkü şimdiden en iyisini onun için istiyorsunopuyorumnanaktan
Zamanında gelecek dünya tatlısı kızın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Böyle Rabbimm ayy diyene kadar bir kahve içimlik zamanda hepimizi kurtarsın canım :Saruboceq:
Şeniz
slm canımmm ne zaman gidiyon oğluşunu görmeye
ayy cnm ya hissediyo demek anneler.... zor tabii gün saymak sezeryan ondan zor benceee ben hiç uyuyamazdım heralde deli gibi dolanırdım evde:) ama az kaldı bizimki de belli deil:) o da zor ya ne zaman die merak ediyosun işler yolunda gidecek mi annemler gelmeden olmasa bari eşime ulaşırım inş bizim araba burda olur dr a yetişirim inş yolda sorun yaşamam gibi bi dünya şey düşünüyorum yaa suyum gelse de duşa girebilirim dimi kızlarr onda sakınca yoktur herhalde.
inş cnm tontini olmuştur:) ne güzel bende de hiç kimse yok konuşmaya hsret kalıyorum valla kociş işten gelince bi açıyorum ağzımı yatınca bile konuşuyorum ay çok dırdırcı oldum herlde beeen allahtan kociş sabırlı çıktı da ses etmiyo
sol cnım dualarım hep sizinle benimkinden daha kolay bir doğumunuz olur inşallah hepinizin sağ salim alırsınız meleklerinizi kollarınızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kactım
ayy cnm ya hissediyo demek anneler.... zor tabii gün saymak sezeryan ondan zor benceee ben hiç uyuyamazdım heralde deli gibi dolanırdım evde:) ama az kaldı bizimki de belli deil:) o da zor ya ne zaman die merak ediyosun işler yolunda gidecek mi annemler gelmeden olmasa bari eşime ulaşırım inş bizim araba burda olur dr a yetişirim inş yolda sorun yaşamam gibi bi dünya şey düşünüyorum yaa suyum gelse de duşa girebilirim dimi kızlarr onda sakınca yoktur herhalde.
inş cnm tontini olmuştur:) ne güzel bende de hiç kimse yok konuşmaya hsret kalıyorum valla kociş işten gelince bi açıyorum ağzımı yatınca bile konuşuyorum ay çok dırdırcı oldum herlde beeen allahtan kociş sabırlı çıktı da ses etmiyo
yav ilk günlerine döndüm hamileliğin resmennn
yarım saatte bi tuvaletim geliyyyy
ne sinir ya otur kalk noluyo banaaa
Kıyamam sana konuş canım korkunuda anlat istediklerinide hayallerinide içinde kalmasın hiç birşey bende eşime anlatıyorum sürekli gece yattığımızda..Sonrasında onlar uyuyup kendimle başbaşa kaldığımda gece upuuzun oluveriyor biranda
Olsun varsın az kaldı diyorum dua edip duruyorum ..
Herşey yolunda gidecek inşallah şekerim benim hayırlısını istedik hepimiz hayırlısını verecek Rabbimde ..Ne desem boş inanın 9 ayın en büyük heyecanı bu günler inanın bu heyecanlarda gelecek Fıstık içlerine değer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Koklaa Nazlı teyzen sana upuzun sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyor de kulağınada iyiki doğdu iyiki geldi annesinin yanına ..Hoşçakal...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy bi gusül abdesti alırım pambık gibim olurum diyom yaaa ne bilemmmherkeste heyecan arttı iyice.bende aynı durumdayım aklıma binbirtürlü şey geliyo .
suyun gelince duşa gir canımda kurulanana kadar batıcak her yerin gene.
benim suyum öyle gelmişti herkeste farklıdır heralde.defalarca üstümü değişmiştim baktım olmuyo altıma bişeyler geçirdim hemen arabaya binip hastaneye gittim.gidene kadar battı her yer.acap bişey çeşmeden su akar gibi geliyodu.tabi fışkırmıyoduda yani hiç kesimiyodu.sürekli akıyodu.
ayy sıktı artık bu wc olayı amaa beniiibende aynıyım canım yaa.heç totomun üstüne oturamaz oldum kaydirigubbakcemile3
gecede nöbetteyim gene.zırt pırt wc ye gidiyorum.yapıyorum 10dk geçiyo bazen gene geliyo. :1shok::bbo:
B]hasta bezi iyi fikir canım.ozamanlar benim aklıma gelmemişti.ama komikde olur hee totonda cocaman bişi ..:roflol:[ayy bi gusül abdesti alırım pambık gibim olurum diyom yaaa ne bilemmm
annem bana didi ki hasta bezi al bağla suyun gelince o bilem zor tutuyomuş
ama aklımızda olsun kızlar
ablamın da gece gelmiş wc ye kalkınca hemen hasta bezi bağlamışlar gitmişler hastaneye hast de beş dk ama zor yetişmişler valla
her yerin batmasında eyidir diyom
hatta gece yatakta filan gelirse die son günlerde ben külodumun üstüne hasta bezi bağlayıp yatıcam en azından tahriş etmez diyom eski bi külodu feda edicem gayrı
herkesin bir olmuyomuş ama kiminin birden boşalıyomuş kiminin gıdım gıdım geliymiş kiminin de dr patlatıyomuş
hakkımızda hayırlısı
[/B]ayy sıktı artık bu wc olayı amaa beniii
bi de sabah hemoroitim pek fena çıktı kocişe zırlandım durdum oturup kalkamadım anca geçti gıcık şey
cnmm benmm senin yüzünü görmedim hiç, ama güleç biri olduğun o kadar belli kiii
opuyorumnanaktan
valla herif çatlamasa iyidir :roflol: bi de sessizdir ki kocam sormayın ben 1000 şey söylerim sen de bişey de derim o sadece hııı der o kaa :roflol: bazen cinnet getiriyorum yaniii bi de bu aralar işinde pek mutlu deil o da sıkıyo tabii adamcağzı ben de hamilelik triplerine giriyorum
he sonunda pazar gecesi 12den sonra hast çantamı hazırladım heralde en geç ben hazırladım:)
yok ya bişe olmaz inş. dua et bin canımmayy sen de gidecen heee benim randevu 3te emme 2 minibüsüne bincem ya minibüse binip de virajlı bi yoldan gitmem sorun olmaz demi kızlar ablam binme artık minibüse didi korktum yaaaa
ayy bende ilk zamanlar bunalıma girmiştim resmen kocişe çatmıştımay şekerciiikk ben de 2 gündür evden çıkmadım vallaa bunaldım haaa
bugün kociş erken gelcek diye çıkmıyom ama yarın atacam kendimii
ay aksine ben de hiç konuşmuyoomm koca gün evde konuşcak bi mesele de çıkmıyokiii
bebişimle de konuşamıyom ay ben bu kadar sus pus bi insan değildim ama noldusa banaa
bende :kedi:bende aynıyım canım yaa.heç totomun üstüne oturamaz oldum kaydirigubbakcemile3
gecede nöbetteyim gene.zırt pırt wc ye gidiyorum.yapıyorum 10dk geçiyo bazen gene geliyo. :1shok::bbo:
Merhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis
Merhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis
o zaman hoşgeldiiiinnMerhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis
yok ya bişe olmaz inş. dua et bin canımm
bende cuma günü adanaya otobüsle gidecem
hamişliğimde 1 defa binmiştim oda 4 aylıkken felandı
baklım şimdi nasıl olcak mecbur binecem
kociş haftasonu gidebilir bende cuma adanada ki dra gidecem
karar verecem doğumu nerde ve nasıl yapacağıma o yüzden gitmem gerekiyoo
ayy bende ilk zamanlar bunalıma girmiştim resmen kocişe çatmıştım
ama azcık alıştım sizler şanslısınız heçç olmazsa alışveriş merk. felan gezersiniz
burada doğru düzgün gezecek bi yerde yok
bende :kedi:
nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı kaydirigubbakcemile3
nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı
bugünlük bu kaaa yarın devam ederümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende dün doktordaydım bebişim 3700 olmuş çok hareketli dedii doktor 4 beş kez tekme attı biizm velet elinee yüüznü gördüm tombik yanağın başı iyice inmiş 10 gün içinde normal doğum bekliyoruz eğer olmassa sezeyan çünkü 4.250 den fazlası sezeryan oluyor dedi doktor bi kağıt verdii doğumuna giricem diyee sancın olursa git ddei hastaneye bu kağıdı da ebeye ver en komik şeyii en sona sakladım karın çevresinii ölçmedii ultrason göbikli bişey olucak galiba sanırsamkaydirigubbakcemile3
inş akşama güzel haberler getiririm sizlere
kızlar ben kaçtım soora gelirim byeeeee
kızlar dün nts ye girdim sancım çıktı serum verdiler falan demiştim ya akşamda saat 6 da dr. randevum vardı ve çok moralim bozuldu. bebeğim 3 haftada nerdeyse hiç kilo almamış 400 gr. almış
doktor haftasıyla uyumlu ama daha önce böyle değildi sancılarından kramplarından dolayı bebeğin beslenmiyo dedi çok moralim bozuldu koca gece ağladım. kızlar ne yapayım dinlenmen lazım dedi akşamdan beri elimi işe sürmüyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem bakıcak 1 haftada ne kadar kilo almış diye çok korkuyorum bu 1 haftalık zamanda bebğime nasıl kilo aldırabilirim ne olur bana akıl verin.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Efsunluyum gülüm ben yaa ne dersem oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Dedim ama valla bak çok istedin gördüm birde sancıların şeklini sordum sık sık dedin hissediyorum dedin bi su gelmemişti oda bazen olur bazen olmaz kişiden kişiye değişir onuda biliyorum daha ne olsunnn 40. kezide ben söyledim alkisalkisalkis Çok şükür sağlıkla kavuştun cnm bebeğine bide ben cidden yazmıştım dalga geçmedimkii 10 yıllık tecrübe var yafu burda bakma unutmuş gibi görünsekte herşey hafızada naniknaniknaniknanik ..Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin canım öyle güzelki değilmi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Benim için kokla o yakışıklıyı Allahım nazarlardan saklasınnn loğusalarında duası çabuk kabul olur canım hepimize dua et olurmu sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :Saruboceq::Saruboceq:
ben varım gıı daha çanta hazırlamayancnmm benmm senin yüzünü görmedim hiç, ama güleç biri olduğun o kadar belli kiii
opuyorumnanaktan
valla herif çatlamasa iyidir :roflol: bi de sessizdir ki kocam sormayın ben 1000 şey söylerim sen de bişey de derim o sadece hııı der o kaa :roflol: bazen cinnet getiriyorum yaniii bi de bu aralar işinde pek mutlu deil o da sıkıyo tabii adamcağzı ben de hamilelik triplerine giriyorum
he sonunda pazar gecesi 12den sonra hast çantamı hazırladım heralde en geç ben hazırladım:)
merhaba canım hayırlısı olsun da ekim kasım farketmezMerhaba hanımlar. Ekim annelerinin çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar. Bu gidişle ben de kasım annesi olucam. Çünkü şuan hiç bir belirti yok fisfisfis
ee benim kocişte bi ara kaynanama söleniidi şakasınaa.s. a.s. a.s.
Sende tamm nick seçmişsin şekerim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Zira tam bir şekersin
Sorma azıcık kahır çekiyor eşlerimiz ama baba olmak kolaymı canım ..Neler neler varr neler inan bizlere bakıp şükrediyorlardır..Benim bir arkadaşımda hamile aman Yarabbim yapmadığını bırakmıyor eşine oda diyorki hele bi doğsun görürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hazırlarsın canım benim az kaldı artık hayırlarla kullanmak nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?