ben de bugün dr a gidicem birazdannnn
vallahi bende öleydim ilk zamanlar yinede bazen yapmak istemiimay valla hiçbişe yapmak gelmiyo içimdeeeeennn mafoldumben
hoşgeldin wannam inşallah gelir 29 ekimde naz kızımızNazlim, benim kizda saglicakla 29 Ekim'de gelsin diye baslattik, 40 kez soyluyoruz. sen de katil bari araya.kaydirigubbakcemile3
Nazlim, benim kizda saglicakla 29 Ekim'de gelsin diye baslattik, 40 kez soyluyoruz. sen de katil bari araya.kaydirigubbakcemile3
ben varım gıı daha çanta hazırlamayan
daha hazırlmaadım vallahi haftaya hazırlayacam inş.
hatta daha ütüler bile duriii bebişimin 2 takımını ütüledimnolur nolmaz deyüü
gerisi duruyoo ama ayaklarım çok şişiyoo yapamıyom
kimsede yok yardım edecek mafoldumben
merhaba canım hayırlısı olsun da ekim kasım farketmez
ee benim kocişte bi ara kaynanama söleniidi şakasına
kaynanamda 'sen şükret yine her işini yapıyoo hiç bişeyini eksik etmiyoo
diğer gelinler geldiler bende kaldılar ben baktım sen şanslısın 'dedi
benim kociş o zaman anladıki çok şanslı
ben sadece şu son zamanlarda rahatsızlanıyomm yoksa 7. ayıma kadar çalıştım
evimide temizledim yemeğimide yaptım bide öğle arası koştur koştur eve gelip
kocişe yemek yapar yedirip geri işe dönerdim hiçte yoruldum demezdimm
şimdide azcık çeksin canım nazımı :kedi:
hoşgeldin wannam inşallah gelir 29 ekimde naz kızımız
Oyy oyy wannamda geldi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Naz'ımız 29 Ekimde gelecek inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
Üzmeyecek tatlı kızımız annesini opuyorumnanaktan
Cumhuriyet bayramını Edayla seninle çifter çifter kutlayacağız Allah nasip ederse :Saruboceq:
benim daha doktor randevuma 1 hafta var ya.mafoldumben doktor dedigime bakmayin, hemsire ve ebeyle gorusucem. burda zaten genelde onlarla gorusuluyo acil bir durum olmadigi surece.
her gece de ruyamda doguruyorum. dun gece yine dogurmusum. bir oglan ama 13-15 yaslari arasinda. dogar dogmaz arkadaslariyla takiliyo falan. hayir olsun insallah.
bi yanin acik kalmis demeyin mumkun degil, burasi soguk, kafama kadar yorgan cekiyorum.kaydirigubbakcemile3
ee benim kocişte bi ara kaynanama söleniidi şakasına
kaynanamda 'sen şükret yine her işini yapıyoo hiç bişeyini eksik etmiyoo
diğer gelinler geldiler bende kaldılar ben baktım sen şanslısın 'dedi
benim kociş o zaman anladıki çok şanslı
ben sadece şu son zamanlarda rahatsızlanıyomm yoksa 7. ayıma kadar çalıştım
evimide temizledim yemeğimide yaptım bide öğle arası koştur koştur eve gelip
kocişe yemek yapar yedirip geri işe dönerdim hiçte yoruldum demezdimm
şimdide azcık çeksin canım nazımı :kedi:
hayırlısı canım benim.gerçi doğum bu bellide olmaz.benim 10gün önce gelmişti kızım.inş buda öyle yapmaz çünkü sezeryan isitiyorum.tam olarak kaç haftalıksın.38 mi?
farkındalar canım helede gidip oğluşumun eşyalarını aldık yaHakkediyoruz canım benim inan hakkediyoruz bazı şeyleri onlarda farkındalar bunun..Allahtan sadece farkında olup kalmıyorlar yardımcıda oluyorlar..
Kolaymıııııııııııı asebam baba olmak öyleeee:lepi::lepi:
hayrolsun canımm artık günler yaklaşınca böle rüyalar göreceğizbenim daha doktor randevuma 1 hafta var ya.mafoldumben doktor dedigime bakmayin, hemsire ve ebeyle gorusucem. burda zaten genelde onlarla gorusuluyo acil bir durum olmadigi surece.
her gece de ruyamda doguruyorum. dun gece yine dogurmusum. bir oglan ama 13-15 yaslari arasinda. dogar dogmaz arkadaslariyla takiliyo falan. hayir olsun insallah.
bi yanin acik kalmis demeyin mumkun degil, burasi soguk, kafama kadar yorgan cekiyorum.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Düşünsene o yaşlarda doğurduğumuzu laelaelaelaelae akannehir akannehir
Oğlan çocuğu iyi haber demektir rüyada sende 1 hafta sonra kontrole gittiğinde iyi haberlerle döneceksin canımm 29 ekimdede gelecek Nazımız opuyorumnanaktan
hayrolsun canımm artık günler yaklaşınca böle rüyalar göreceğiz
yok kızz beni üzmesin hep sevsin yeter ayağımı ben yıkarım :kedi:valla kiymetini bilsin. bu halinle oglen eve gidip yemek hazirlamissin. bravo valla.vereliniortak
senin elini ayagini yikamasi lazim. kaydirigubbakcemile3
farkındalar canım helede gidip oğluşumun eşyalarını aldık ya
babamız işin farkına daha iyi vardı kendi evladının olduğunu
kolay mı tabee hepsini biz çekecek değiliz yardımcı olmaları gerek yanii
hayrolsun canımm artık günler yaklaşınca böle rüyalar göreceğiz
ayy ne kadar kotu olur di mi o yasta dogsalar.kaydirigubbakcemile3 sabah kizkardesime anlattim ruyami yuh falan dedi.kaydirigubbakcemile3
ne guzel icime su serptin canim. Insallah haftaya hayirli haberlerle donerim. zaten 27 Ekim muayene olsam, hani 29 Ekim de de belki gelse kizim hayirlisiyla, bu memlekette hic doktor gormeden dogurmus olurum. kaydirigubbakcemile3
amin canımm inşallahvalla bu aralar sik sik doguruyorum. Hepimiz icin hayirlara ciksin insallah.
:roflol: alkisalkisalkis alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 İşte budur:lepi:
hadii gülegüle canımmm dinlen bende kaçacam birazdanBen yine izninizi istiyorum zira çok oturmuşum ara ara bakarım yine..Neslimizdende tezz zamanda iyi haberler gelir inşallah..Şimdilik kocaman sevgiyle öperim sizleri ve tatlı fıstık içlerimi a.s. a.s.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?