2009 Kasm Anneleri

ay valla hiçbişe yapmak gelmiyo içimdeeeeennn mafoldumben
vallahi bende öleydim ilk zamanlar yinede bazen yapmak istemiim
yada tembelleşiyomm yapacam yapacam deyüp oturuyomm kaydirigubbakcemile3
evde durmak insanı böle sıkıyoo işte kafama uygun kimsede yok ki burda gidem gelem

Nazlim, benim kizda saglicakla 29 Ekim'de gelsin diye baslattik, 40 kez soyluyoruz. sen de katil bari araya.kaydirigubbakcemile3

Oyy oyy wannamda geldi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Naz'ımız 29 Ekimde gelecek inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
Üzmeyecek tatlı kızımız annesini opuyorumnanaktan
Cumhuriyet bayramını Edayla seninle çifter çifter kutlayacağız Allah nasip ederse :Saruboceq:

Hakkediyoruz canım benim inan hakkediyoruz bazı şeyleri onlarda farkındalar bunun..Allahtan sadece farkında olup kalmıyorlar yardımcıda oluyorlar..

Kolaymıııııııııııı asebam baba olmak öyleeee:lepi::lepi:

benim daha doktor randevuma 1 hafta var ya.mafoldumben doktor dedigime bakmayin, hemsire ve ebeyle gorusucem. burda zaten genelde onlarla gorusuluyo acil bir durum olmadigi surece.

her gece de ruyamda doguruyorum. dun gece yine dogurmusum. bir oglan ama 13-15 yaslari arasinda. dogar dogmaz arkadaslariyla takiliyo falan. hayir olsun insallah.

bi yanin acik kalmis demeyin mumkun degil, burasi soguk, kafama kadar yorgan cekiyorum.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin wannam inşallah gelir 29 ekimde naz kızımız

Amin insallah kizlar. oncelikle saglicakla gelsin insallah gerisi saka.

ama eda gun aldigindan beri taktim. sat arkadasim ya benim.lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Düşünsene o yaşlarda doğurduğumuzu laelaelaelaelae akannehir akannehir
Oğlan çocuğu iyi haber demektir rüyada sende 1 hafta sonra kontrole gittiğinde iyi haberlerle döneceksin canımm 29 ekimdede gelecek Nazımız opuyorumnanaktan

valla kiymetini bilsin. bu halinle oglen eve gidip yemek hazirlamissin. bravo valla.vereliniortak

senin elini ayagini yikamasi lazim. kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım benim.gerçi doğum bu bellide olmaz.benim 10gün önce gelmişti kızım.inş buda öyle yapmaz çünkü sezeryan isitiyorum.tam olarak kaç haftalıksın.38 mi?

Teşekkür ederim herkese.
38+4 deyim.Sata göre 30 ekim ama normal düşündüğümüz için,erkek bebekler genelde geç geliyolarmış.tabi sezeryan tarihi belli olur erken gelmez inşallah.

farkındalar canım helede gidip oğluşumun eşyalarını aldık ya
babamız işin farkına daha iyi vardı kendi evladının olduğunu
kolay mı tabee hepsini biz çekecek değiliz yardımcı olmaları gerek yanii

hayrolsun canımm artık günler yaklaşınca böle rüyalar göreceğiz

ayy ne kadar kotu olur di mi o yasta dogsalar.kaydirigubbakcemile3 sabah kizkardesime anlattim ruyami yuh falan dedi.kaydirigubbakcemile3

ne guzel icime su serptin canim. Insallah haftaya hayirli haberlerle donerim. zaten 27 Ekim muayene olsam, hani 29 Ekim de de belki gelse kizim hayirlisiyla, bu memlekette hic doktor gormeden dogurmus olurum. kaydirigubbakcemile3

mrhb arkadaşlar nasılsınız ben giremiyorum çok sık...doğumlar yaklaştı...

valla kiymetini bilsin. bu halinle oglen eve gidip yemek hazirlamissin. bravo valla.vereliniortak

senin elini ayagini yikamasi lazim. kaydirigubbakcemile3
yok kızz beni üzmesin hep sevsin yeter ayağımı ben yıkarım :kedi:
ben severek yaptım dışarda yemeyi çok sevmem ama arasıra üşenirdim dışardan yerdim
genelde de saat 11:30 da çıkıp eve gelirdim yemeğimi yapar yerdik beraber saat 13:00 de de derse geri dönerdimm

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 İşte budur:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kıyamam sana ben yaa inan hep düşünüyorum şu yaşadıklarını hepte dua ediyorum wannam.. İnşallah 29 olur bir an önce dönersin yuvana kızını alıp.:Saruboceq::Saruboceq:

Ben yine izninizi istiyorum zira çok oturmuşum ara ara bakarım yine..Neslimizdende tezz zamanda iyi haberler gelir inşallah..Şimdilik kocaman sevgiyle öperim sizleri ve tatlı fıstık içlerimi a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 İşte budur:lepi:
:roflol: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben yine izninizi istiyorum zira çok oturmuşum ara ara bakarım yine..Neslimizdende tezz zamanda iyi haberler gelir inşallah..Şimdilik kocaman sevgiyle öperim sizleri ve tatlı fıstık içlerimi a.s. a.s.
hadii gülegüle canımmm dinlen bende kaçacam birazdan
işlerim var duş felan alcam bide
inş. neslimde güzel haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…