cnmm benmm senin yüzünü görmedim hiç, ama güleç biri olduğun o kadar belli kiii
opuyorumnanaktan
valla herif çatlamasa iyidir :roflol: bi de sessizdir ki kocam sormayın ben 1000 şey söylerim sen de bişey de derim o sadece hııı der o kaa :roflol: bazen cinnet getiriyorum yaniii bi de bu aralar işinde pek mutlu deil o da sıkıyo tabii adamcağzı ben de hamilelik triplerine giriyorum
he sonunda pazar gecesi 12den sonra hast çantamı hazırladım heralde en geç ben hazırladım:)
noldu gııı niye ağlayonn bakem sen
ayy bende çok öle günler geçirdimsıkıldıııııııııımmm mafoldumben
ayy hiçbişe yapasım gelmiyo yaaaa
içim sıkıliiii
bebişin odasına gidem bari bi belkim rahatlarım :gitme:
:roflol::roflol:yok kızz beni üzmesin hep sevsin yeter ayağımı ben yıkarım :kedi:
Kıyamam sana ben yaa inan hep düşünüyorum şu yaşadıklarını hepte dua ediyorum wannam.. ınşallah 29 olur bir an önce dönersin yuvana kızını alıp.:Saruboceq::Saruboceq:
ayy bende çok öle günler geçirdim
heeç bişe yokken oturup ağladığım bile olduu yaneee
hatta bigün tuhaf şeyler oldu kulağım çok kötüydü kocişi aradım
geldi kbb ye gittik duyma testi felan yapıldı bişe çıkmadı
dr sen bişeye canınımı sıktın dedi ogünden beri kociş korkuyooo
haftasonları nereye istersem götürüyoo naniknanik
slm kızlarr hemen bi slm verip kacıcam gezmeklere gidiyorum sokaklarda dogurucam haa kaydirigubbakcemile3
simdi bugun nesli doguracak
cumaya nazlı
cumartesiye tugbaseker
hadi bakalım carsamba persembeye sıra almak isteyenler buyursun kaydirigubbakcemile3
selam milletttt
ayy kafamı yerden kaldıramıyom yaa gittikçe ağırlaşıyom hoff :sinifsinif:
harbiden sokaklarda dogurucan ha. inegol carsisinda.kaydirigubbakcemile3
ben 29 Ekim'i rezerve ettim kendimce ama kizimin keyfine kalmis artik.kaydirigubbakcemile3
canim, yatsana. bol c vitamini al ve bol bol yat dinlen. :sinifsinif:
ayy ne güzel olur 29 ekimde dogsalar 3 sat kardesi dimi
ama bence benimkinin keyfi yerinde kasımda gelicek herhalde :)))
neyse ben kactım gorusuruzzzz
yatıyom wannam yaa ıhlamur limon mandalinn manya oldum kafamçokkarıştı
şimdi acılı bi çorba yapim bari kalkimde sıcak sıcak içim zira şu boğazımın ağrısı beni deli edicikkkkkkkkkk :sinifsinif:
dr sadece minosete izin verdi dayanamicak kadar ağırlaşırsan dahiliye doktorumuza başvur didi ilaç almadan atlatsam keşkeeee :Saruboceq:
ayy samanyolu tv de oktay usta varya ona bakma gafletinde bulundummmmmmmmmmmmmmm cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
oyyy, kiyamam ya. boyle zamanda insanin kendinden cok icindekini dusunmesi ne kadar zor di mi? bir an omce atlatirsin insallah canim. bide evden fazla cikmamak lazim su domuz gribi yuzunden.mafoldumben
burda turk tv yok. olsa da bakmam zaten.:dilcikar:
yaa doğumdan önce geçsin yaa yoksam bebişimde griple mi doğcakkkk mafoldumben hem ben bele durumdayken nası gücüm olcakta ıkıncammmmmmmmmm ayyyyyyyy akannehir hemen hemen iyileşmem lazım yaaaaaaaaaaa
grip için ilaçla 7 gun ilaçsız 1 haftada geçer derler ya hani bugun benim 4.gün :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?