2009 Kasm Anneleri

yok canım en son sen değilsin ben daha hazırlamadım doğum çantamı. :kedi: birde ben hala sık wc ye gitmiyorum. geceleride uyanmıyorum wc için günde en az 2 lt su içiyorumki buna dikkat ediorum. normalmiyimki acep üstelik meleğimi aşağıda taşıdığımı söylüyorlar:bbo:

sıkıldıııııııııımmm mafoldumben
ayy hiçbişe yapasım gelmiyo yaaaa
içim sıkıliiii
bebişin odasına gidem bari bi belkim rahatlarım :gitme:
ayy bende çok öle günler geçirdim
heeç bişe yokken oturup ağladığım bile olduu yaneee
hatta bigün tuhaf şeyler oldu kulağım çok kötüydü kocişi aradım
geldi kbb ye gittik duyma testi felan yapıldı bişe çıkmadı
dr sen bişeye canınımı sıktın dedi ogünden beri kociş korkuyooo
haftasonları nereye istersem götürüyoo naniknanik

bende azcık çıkyom kızlar bilg açık arada gelip bakarımmm durumlara
işlerimi halledemde oğluşuma geç kalmayayımm

slm kızlarr hemen bi slm verip kacıcam gezmeklere gidiyorum sokaklarda dogurucam haa kaydirigubbakcemile3

simdi bugun nesli doguracak
cumaya nazlı
cumartesiye tugbaseker
hadi bakalım carsamba persembeye sıra almak isteyenler buyursun kaydirigubbakcemile3

yok kızz beni üzmesin hep sevsin yeter ayağımı ben yıkarım :kedi:
:roflol::roflol:

Kıyamam sana ben yaa inan hep düşünüyorum şu yaşadıklarını hepte dua ediyorum wannam.. ınşallah 29 olur bir an önce dönersin yuvana kızını alıp.:Saruboceq::Saruboceq:

bende bir an once saglicakla gelsin de carcabuk evime doneyim diye dua ediyorum Nazlim. hersey cocuklarimizin gelecegi icin. bu kadar fedakarlik, hasret hep onlar icin insallah.

seni cakallll.:jeyyar:

selam milletttt
ayy kafamı yerden kaldıramıyom yaa gittikçe ağırlaşıyom hoff :sinifsinif:

harbiden sokaklarda dogurucan ha. inegol carsisinda.kaydirigubbakcemile3

ben 29 Ekim'i rezerve ettim kendimce ama kizimin keyfine kalmis artik.kaydirigubbakcemile3

harbiden sokaklarda dogurucan ha. inegol carsisinda.kaydirigubbakcemile3

ben 29 Ekim'i rezerve ettim kendimce ama kizimin keyfine kalmis artik.kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel olur 29 ekimde dogsalar 3 sat kardesi dimi
ama bence benimkinin keyfi yerinde kasımda gelicek herhalde :)))
neyse ben kactım gorusuruzzzz

canim, yatsana. bol c vitamini al ve bol bol yat dinlen. :sinifsinif:

yatıyom wannam yaa ıhlamur limon mandalinn manya oldum kafamçokkarıştı

şimdi acılı bi çorba yapim bari kalkimde sıcak sıcak içim zira şu boğazımın ağrısı beni deli edicikkkkkkkkkk :sinifsinif:

dr sadece minosete izin verdi dayanamicak kadar ağırlaşırsan dahiliye doktorumuza başvur didi ilaç almadan atlatsam keşkeeee :Saruboceq:

ayy ne güzel olur 29 ekimde dogsalar 3 sat kardesi dimi
ama bence benimkinin keyfi yerinde kasımda gelicek herhalde :)))
neyse ben kactım gorusuruzzzz

valla bende takiliyorum zaten. kuzucum saglicakla gelsinde gunu onemli degil.opuyorumnanaktan ama olsa fena olmaz.kaydirigubbakcemile3

oyyy, kiyamam ya. boyle zamanda insanin kendinden cok icindekini dusunmesi ne kadar zor di mi? bir an omce atlatirsin insallah canim. bide evden fazla cikmamak lazim su domuz gribi yuzunden.mafoldumben

ayy samanyolu tv de oktay usta varya ona bakma gafletinde bulundummmmmmmmmmmmmmm cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ya kızlar giremiyorum ne zamandır biiri bana özet geciversin neler oldu kim doğurdu uniye ne oldu mart hangi gun doğuma gidecek ay beni merakta bırakmayın lütfen canlarım

oyyy, kiyamam ya. boyle zamanda insanin kendinden cok icindekini dusunmesi ne kadar zor di mi? bir an omce atlatirsin insallah canim. bide evden fazla cikmamak lazim su domuz gribi yuzunden.mafoldumben

yaa doğumdan önce geçsin yaa yoksam bebişimde griple mi doğcakkkk mafoldumben hem ben bele durumdayken nası gücüm olcakta ıkıncammmmmmmmmm ayyyyyyyy akannehir hemen hemen iyileşmem lazım yaaaaaaaaaaa
grip için ilaçla 7 gun ilaçsız 1 haftada geçer derler ya hani bugun benim 4.gün :lepi:

bende korkuyorum su son haftalarda birsey olucam, hastalanicam diye. Insallah gecer canim da rahat rahat dogururuz kuzulari.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…