ben bi bamya (!) yapamda gelemm kaydirigubbakcemile3
ya kızlar giremiyorum ne zamandır biiri bana özet geciversin neler oldu kim doğurdu uniye ne oldu mart hangi gun doğuma gidecek ay beni merakta bırakmayın lütfen canlarım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::seni cakallll.:jeyyar:
selam milletttt
ayy kafamı yerden kaldıramıyom yaa gittikçe ağırlaşıyom hoff :sinifsinif:
ya kızlar giremiyorum ne zamandır biiri bana özet geciversin neler oldu kim doğurdu uniye ne oldu mart hangi gun doğuma gidecek ay beni merakta bırakmayın lütfen canlarım
nesli bugün doğuma gittiya kızlar giremiyorum ne zamandır biiri bana özet geciversin neler oldu kim doğurdu uniye ne oldu mart hangi gun doğuma gidecek ay beni merakta bırakmayın lütfen canlarım
kolaygelsin gıııben bi bamya (!) yapamda gelemm kaydirigubbakcemile3
selam karular naber nasılsınız
oyyy yerim ben o mis kokuluyu yaaa nasıl tatlıdır şimdi o
sen nasılsın canım toparlanmışsındır artık rahatsın dimi
kıs görseniz ne zeytini top yutmuş gibiyim bu aralar iyice büyüdü fotoya sığmaz diye koymuyorum:kedi::kedi:
hee bu arada sonunda oturma odasında kullanmak için bebek sepetimizide aldık ohhh be bütün eksikler bitti sonunda:lepi:yaniii sanırım bitti:kedi:
hoşgeldin çıtırtım yaaa senin hastalığa yakalandım bende :sinifsinif:
ayyyy iteeek allah yardımcın olsun bacım iflahım kesildi kaç gündür dünde doktoru boyladım ishal yüzünden dermanım kalmadı doktor hiç iyi değil dedi gebeliğin son ayında ishal ve bulantı doğum sancısının olmasına ve rahim ağzının açılmasına yol açıyomuş vücut susuz kaldığı için bacım
çok dikkat et kız meyve sebze yeme bol sıvı albenim gibi düşme hastane yollarına
patates haşlama yap bol yoğur ayran kendine bak şekerim yoksa iyi değil
yaa enese hamileyken son ayda böyle olmuştum serum falan takmışlardı
ama bunda ishal çok az mide bulantısı öldürüyor yaaa 2 lokma yedim yediğime pişman oldum:sinifsinif:
banada dün doktor 1 gün daha geçmezse serum bağlıycam dedi yemek listesi verdi bana bunu uygula bakalım ne olcek geçmezse gel dedi
bendede aslında ishal günde 2,3 kere çıkıyom ama yemek yiyemiyom işte bulantıdan ama zorlanıyom napim geçmesi lazım yoksa serumu yicem:1no2::1no2:
geçmiş olsun yaaa
ne oldu senin doğum tarihi belli oldu mu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?