2009 Kasm Anneleri

ya kızlar giremiyorum ne zamandır biiri bana özet geciversin neler oldu kim doğurdu uniye ne oldu mart hangi gun doğuma gidecek ay beni merakta bırakmayın lütfen canlarım
nesli bugün doğuma gitti
başka kimseden de doğum haberi yokk

ben bi bamya (!) yapamda gelemm kaydirigubbakcemile3
kolaygelsin gııı

Arkadaşlarr Selam ben aralık annesi olacam inş.nesli nin arkadaşıyım haber var mı ondan doğuma gitcekti sabah çok merak ettim de.inş. kendisi de bebeği de çok iyidir

mafoldumbenyaaa ben yine mi hamileyim midem bulanıp duruyor sinir oldum yaaaaa

hoşgeldin çıtırtım yaaa senin hastalığa yakalandım bende :sinifsinif:

ayyyy iteeek allah yardımcın olsun bacım iflahım kesildi kaç gündür dünde doktoru boyladım ishal yüzünden dermanım kalmadı doktor hiç iyi değil dedi gebeliğin son ayında ishal ve bulantı doğum sancısının olmasına ve rahim ağzının açılmasına yol açıyomuş vücut susuz kaldığı için bacım
çok dikkat et kız meyve sebze yeme bol sıvı albenim gibi düşme hastane yollarına
patates haşlama yap bol yoğur ayran kendine bak şekerim yoksa iyi değil

yaa enese hamileyken son ayda böyle olmuştum serum falan takmışlardı
ama bunda ishal çok az mide bulantısı öldürüyor yaaa 2 lokma yedim yediğime pişman oldum:sinifsinif:

yaa enese hamileyken son ayda böyle olmuştum serum falan takmışlardı
ama bunda ishal çok az mide bulantısı öldürüyor yaaa 2 lokma yedim yediğime pişman oldum:sinifsinif:

banada dün doktor 1 gün daha geçmezse serum bağlıycam dedi yemek listesi verdi bana bunu uygula bakalım ne olcek geçmezse gel dedi
bendede aslında ishal günde 2,3 kere çıkıyom ama yemek yiyemiyom işte bulantıdan ama zorlanıyom napim geçmesi lazım yoksa serumu yicem:1no2::1no2:

geçmiş olsun yaaa
ne oldu senin doğum tarihi belli oldu mu:uhm:

amanın 2 kişi ishal olmuş
krispi itek test yaptırın mikrobikmi die
serumla falan geçmio hemen ben 10 gün mahvolduuuum
bağırsaklarım yara olmuştu biliosunuz ve hala tam iyileşmedim
kan hapı içiosanız bırakın içmeyyin sakın vitaminide içmeyin
ölümden döndüm vallaha muz yiyin kabuğu soyulmuş şeftali ve elma
tuzlu ayran için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…