amanın 2 kişi ishal olmuş
krispi itek test yaptırın mikrobikmi die
serumla falan geçmio hemen ben 10 gün mahvolduuuum
bağırsaklarım yara olmuştu biliosunuz ve hala tam iyileşmedim
kan hapı içiosanız bırakın içmeyyin sakın vitaminide içmeyin
ölümden döndüm vallaha muz yiyin kabuğu soyulmuş şeftali ve elma
tuzlu ayran için
site yine çok yavaş 2 saatte geliyo yazılar beeeeeeeeeeeee
canım geçmişten okudum en son suni sancı veriyolardı..hayırlısıyla kurtulur inşallah..Arkadaşlarr Selam ben aralık annesi olacam inş.nesli nin arkadaşıyım haber var mı ondan doğuma gitcekti sabah çok merak ettim de.inş. kendisi de bebeği de çok iyidir
hoşgeldin çıtırtım yaaa senin hastalığa yakalandım bende :sinifsinif:
ay herkeste bi hastalık bi maraz topyekun dehşetiz yaniii :CüvCüv:
büyük bi başarı dimiiikaydirigubbakcemile3heyaa sinir edici 3 , 5 günde bir böyle takilmasa olmuyo yani:mymeka:
bende sinir oldum
itekle sen ishal mi oldunuz kizzz millet son aylarda kabizlik cekio siz nasil basardiniz ishal olmayi:uhm:
teşekkürler canım yaaaopuyorumnanaktancanım geçmişten okudum en son suni sancı veriyolardı..hayırlısıyla kurtulur inşallah..
krispi,itek kızlar çok geçmiş olsun..dikkat edin,bol bol su için içiniz almasa da su tek çarea.s.
ay herkeste bi hastalık bi maraz topyekun dehşetiz yaniii :CüvCüv:
cerincim sana da geçmiş olsun a.s.dikkat etmek lazım artık kızlar dökülecez yoksa vallahi,geceleride uyayamıyoz hiçbirimiz..iyce güçsüz kaldık ondan da yakalar tüm hastalıklar..
valla bizde bilmiyoz nasıl başardığımızı anlasak :1no2::1no2:heyaa sinir edici 3 , 5 günde bir böyle takilmasa olmuyo yani:mymeka:
bende sinir oldum
itekle sen ishal mi oldunuz kizzz millet son aylarda kabizlik cekio siz nasil basardiniz ishal olmayi:uhm:
eee sende aramızamı katılıyon hacı:uhm:selam kızlar kaynatıyosunuz yine :) ben dünden sonra korktum inzivaya çekildim walla. dinleniyorum bol bol.. bu arada ben ishal değilim ama dün 5 kez çıktım tuvalete, bağırsaklarım fena çalışmaya başladı sizde de var mı böle bişi ??
canım geçmişten okudum en son suni sancı veriyolardı..hayırlısıyla kurtulur inşallah..
krispi,itek kızlar çok geçmiş olsun..dikkat edin,bol bol su için içiniz almasa da su tek çarea.s.
ayyy geceleri hiç sorma yaaaa kafayı yiyorum resmen saate bakmaktan koca göbişle dönemiyorum birde oturup ağlayasım var yaniiiiakannehir
krispi cerin itek geçmiş olsun canlar dikkat edin kendinizee
hepinizi öpüyorum ben oğluşum için hazırlanmaya gidiyommm
aşam gelince haber veririm sizler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumbenyaaa ben yine mi hamileyim midem bulanıp duruyor sinir oldum yaaaaa
selam kızlar....
biz bugün sağlık ocağına gittik.. aşımı yaptırdım..bebişimin kalp atışlarını dinledik ebemiz de çok beğendi gümbür gümbür atıyodu..opuyorumnanaktan
bu arada kasım analarında bi ishal salgını var galiba... hepinize geçmiş olsun dikkat edin kızlar.....
nesliden haber var mı doğuma gitmiş galibaalkisalkisalkis
aynen ölekaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun cerenimo ne oldu kuzum yaa kaç gündür bi düzelemedin
ulen bağışıklık sistemimiz harap oldu hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?