2009 Kasm Anneleri

sağol canım yaaa ama benim ishal ileri derecede değil daha sabah çıkmıştım wcye o kadar
ama mide bulantısı geçmiyor yaaa canımı sıkan o:sinifsinif:

site yine çok yavaş 2 saatte geliyo yazılar beeeeeeeeeeeee

heyaa sinir edici 3 , 5 günde bir böyle takilmasa olmuyo yani:mymeka:
bende sinir oldum

itekle sen ishal mi oldunuz kizzz millet son aylarda kabizlik cekio siz nasil basardiniz ishal olmayi:uhm:

selam kızlar kaynatıyosunuz yine :) ben dünden sonra korktum inzivaya çekildim walla. dinleniyorum bol bol.. bu arada ben ishal değilim ama dün 5 kez çıktım tuvalete, bağırsaklarım fena çalışmaya başladı sizde de var mı böle bişi ??

Arkadaşlarr Selam ben aralık annesi olacam inş.nesli nin arkadaşıyım haber var mı ondan doğuma gitcekti sabah çok merak ettim de.inş. kendisi de bebeği de çok iyidir
canım geçmişten okudum en son suni sancı veriyolardı..hayırlısıyla kurtulur inşallah..
hoşgeldin çıtırtım yaaa senin hastalığa yakalandım bende :sinifsinif:

krispi,itek kızlar çok geçmiş olsun..dikkat edin,bol bol su için içiniz almasa da su tek çarea.s.

ay herkeste bi hastalık bi maraz topyekun dehşetiz yaniii :CüvCüv:

cerincim sana da geçmiş olsun a.s.dikkat etmek lazım artık kızlar dökülecez yoksa vallahi,geceleride uyayamıyoz hiçbirimiz..iyce güçsüz kaldık ondan da yakalar tüm hastalıklar..

bende sinir oldum

itekle sen ishal mi oldunuz kizzz millet son aylarda kabizlik cekio siz nasil basardiniz ishal olmayi:uhm:
büyük bi başarı dimiiikaydirigubbakcemile3
canım geçmişten okudum en son suni sancı veriyolardı..hayırlısıyla kurtulur inşallah..

krispi,itek kızlar çok geçmiş olsun..dikkat edin,bol bol su için içiniz almasa da su tek çarea.s.
teşekkürler canım yaaaopuyorumnanaktan
ay herkeste bi hastalık bi maraz topyekun dehşetiz yaniii :CüvCüv:

aynen ölekaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun cerenimo ne oldu kuzum yaa kaç gündür bi düzelemedin
ulen bağışıklık sistemimiz harap oldu hee

cerincim sana da geçmiş olsun a.s.dikkat etmek lazım artık kızlar dökülecez yoksa vallahi,geceleride uyayamıyoz hiçbirimiz..iyce güçsüz kaldık ondan da yakalar tüm hastalıklar..

ayyy geceleri hiç sorma yaaaa kafayı yiyorum resmen saate bakmaktan koca göbişle dönemiyorum birde oturup ağlayasım var yaniiiiakannehir

bende sinir oldum

valla bizde bilmiyoz nasıl başardığımızı anlasak :1no2::1no2:
eee sende aramızamı katılıyon hacı:uhm:

sağol canım valla dikkat etmeye çalışimmde mide bulantısı fena:1no2::1no2:

ayyy geceleri hiç sorma yaaaa kafayı yiyorum resmen saate bakmaktan koca göbişle dönemiyorum birde oturup ağlayasım var yaniiiiakannehir

aynen kafayı yedirtiyo ben de sabaha karşı filan uyumaya başlıyorum sonra kocişi gönderiyom sabah yatmaya çalışıyom ama uyuyamıyom aptala döndüm son bir iki haftadır..mafoldumben

krispi cerin itek geçmiş olsun canlar dikkat edin kendinizee
hepinizi öpüyorum ben oğluşum için hazırlanmaya gidiyommm
aşam gelince haber veririm sizler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

krispi cerin itek geçmiş olsun canlar dikkat edin kendinizee
hepinizi öpüyorum ben oğluşum için hazırlanmaya gidiyommm
aşam gelince haber veririm sizler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol kuşum
sende hayırlı haberlerle gel canım:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar....

biz bugün sağlık ocağına gittik.. aşımı yaptırdım..bebişimin kalp atışlarını dinledik ebemiz de çok beğendi gümbür gümbür atıyodu..opuyorumnanaktan

bu arada kasım analarında bi ishal salgını var galiba... hepinize geçmiş olsun dikkat edin kızlar.....

nesliden haber var mı doğuma gitmiş galibaalkisalkisalkis

masallah canim.

ne asisi oldun sen?

bir ishal salgini gidiyor. hela muhabbeti donuyor ortalikta.kaydirigubbakcemile3

aynen ölekaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun cerenimo ne oldu kuzum yaa kaç gündür bi düzelemedin
ulen bağışıklık sistemimiz harap oldu hee

anam bi yamuldum daha kendime gelemimmm bi saat iyi gibiyim anam sora bi fena oluyom gözümden şıpır şıpır yaşlar akiy burnum zati fış fış boğazlar ağrıyo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…