kız ne takıyon kafana gelsin işte kadın
muhabet bulamasan nolur yani asıl muhabbet bebek akıllı:)
oolmaz olur mu herkesle konuşuluyo
biz dün gözlükçüye girdik ordaki kızlar hemen kaç aylık ne kaa kaldı hiç almamışsınız kilo filan deyü muabbet kurdu valla ilk kez görüyodum onları
sonra cafeye girdik ordaki kızlar da cnm çeker deyü bişiler ikram etti
ay dün çok şımartıldım bennnn
çok mu sevimli görünüyordum neydimmm :kedi:
gelsinler boşver onu mu takıyon keşke benm de kaynanam gelebilse annem azcık rahat ederdi
ben sana muhabbet konuları söylerim merak etme: bebeğin hazırlıklarına bakın, yemek pişirin, ne pişirsek deyü tırmıklayın:) tv izleyin yorum yapın ohoo benm kaynanamla aram pek iyidirrrr
he yok demi ben gezerim diyodum ama dünkü umudum gibi boşa çıkçak heraldeeeee :roflol: bide sonra teyzemin kızına gittim ay yoruldum didim geçen hafta pzzara bilem çıkamadım didim bana diiyo kii yarın buranın pazarı burda kal veya gel çıkalım ay delüüü yavaşça yürürmüşüzzz ben halim yok diyom gel gezelim diyooo :roflol: :roflol:
yaa annem 27sinde falan gelcek ama 29unda ünv. arkadaşları bi buluşma ayarlamışlar başka ilde eğer doğum moğum olmazsa oraya gitmek istii hemen bi günlüğüne gidip gelcek yakın bi il zaten ben de istiyom gitsin yıllardır görmediği arkadaşları hem ona değişiklik olur
işte o sırada kaynanam da burda olcak muhtemelen :sinifsinif: ayyy bilmiyom valla yaaaa
ayrı şehirde olmak da bu açıdan zor herkes senin evinde aydaha zor yaaaaaa kafamçokkarıştı
kız yanında kimse olmamasından iyidir öyle dimeeeee
bak dilmuha yapyalnız gitçek kız doğuma
çok üzülüyorum onun için
vala yakın olsak ben gidicem yanına
benm bi arkadaşım da öyle gitçek o da ank.da kimse gelmiyo yanına nası bakçam ben bu bebeğe die delleniyo
normal cnm merak etmeee
herbi halt normal
hatta dün kocam göz dr na gitti göz dr da kadındı bana pek ii davrandı ben de geleyim size şiu doğum geçsin de didim ne didi biliyonuz mu ağzım açık kaldı vala zaten şimdi olmaz hormonlar etkiliyo didi abovvv gözleri bile etkiliymiş kızzz haMİŞKEN gidilmezmiş göz dr na ne bilem beeennnnn
yaa annem 27sinde falan gelcek ama 29unda ünv. arkadaşları bi buluşma ayarlamışlar başka ilde eğer doğum moğum olmazsa oraya gitmek istii hemen bi günlüğüne gidip gelcek yakın bi il zaten ben de istiyom gitsin yıllardır görmediği arkadaşları hem ona değişiklik olur
işte o sırada kaynanam da burda olcak muhtemelen :sinifsinif: ayyy bilmiyom valla yaaaa
ayrı şehirde olmak da bu açıdan zor herkes senin evinde aydaha zor yaaaaaa kafamçokkarıştı
inş.hayırlısıyla atlatırsın canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağınagunaydın kızlar;
nasılsınız keyifler nasıl? nasıl durumlarınız ben iyiyim bu aralar yarın doktora gideceğim preeklempsi ile ilgili tahlillerim de olacak insalalh bu haftayı da atlatırız haftaya sezeryan denmez umarım.
bugun eksik listesi cıkardım çamlıcadaki e-bebek mağazasına gieceğim insallah 3 gundur gideyim diyorum evde yemek camasır yoruluyorum vazgeciyorum sabahtan niyetlenip gideceğim insallah bugun
sizde ne var ne yok?
kız yanında kimse olmamasından iyidir öyle dimeeeee
bak dilmuha yapyalnız gitçek kız doğuma
çok üzülüyorum onun için
vala yakın olsak ben gidicem yanına
benm bi arkadaşım da öyle gitçek o da ank.da kimse gelmiyo yanına nası bakçam ben bu bebeğe die delleniyo
normal cnm merak etmeee
herbi halt normal
hatta dün kocam göz dr na gitti göz dr da kadındı bana pek ii davrandı ben de geleyim size şiu doğum geçsin de didim ne didi biliyonuz mu ağzım açık kaldı vala zaten şimdi olmaz hormonlar etkiliyo didi abovvv gözleri bile etkiliymiş kızzz haMİŞKEN gidilmezmiş göz dr na ne bilem beeennnnn
cnm sıkma o kaa kendni az çok doktor bişey der iki güne kaa olur veya olmaz gibi annen de ona göre gider napçak kiyaa annem 27sinde falan gelcek ama 29unda ünv. arkadaşları bi buluşma ayarlamışlar başka ilde eğer doğum moğum olmazsa oraya gitmek istii hemen bi günlüğüne gidip gelcek yakın bi il zaten ben de istiyom gitsin yıllardır görmediği arkadaşları hem ona değişiklik olur
inş cnm nesli doğum yaptıgunaydın kızlar;
nasılsınız keyifler nasıl? nasıl durumlarınız ben iyiyim bu aralar yarın doktora gideceğim preeklempsi ile ilgili tahlillerim de olacak insalalh bu haftayı da atlatırız haftaya sezeryan denmez umarım.
bugun eksik listesi cıkardım çamlıcadaki e-bebek mağazasına gieceğim insallah 3 gundur gideyim diyorum evde yemek camasır yoruluyorum vazgeciyorum sabahtan niyetlenip gideceğim insallah bugun
sizde ne var ne yok?
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
slm özgee
neyse ban kaçtııımmm kendimi alışveriş merkezine atacüüümmm
normal cnm merak etmeee
herbi halt normal
kız ne var azcık konuşsan az cadı deilsin heeeeeeayyok kıızz nerde bizde o muhabbet kafamçokkarıştı
akşama kaa otursak 3 cümle anca kurarız :roflol:
ben sen gibi şeker deelimki anam
anca kafamın uyuştuğu kişilerle gırgır şamata tutmayın beni ama azcık sarmıyosa hiç kasmam :1ninca: biraz cadıyım annıcan
ee kaynana da öle çok konuşkan değil konuştuu konular da hep tanımadıım insanlar hakkında biraz dedikodu yapiiler annıcaan ben hiçbirini tanımıyom zaten bön bön bakıyom kaydirigubbakcemile3
selam kızzzzzzselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
he ne menem şeymiş bu hamilelik be altüst olduk ben gözlük kullanıyom zati lens kullanamam heraldeeehee aynen öle bacım ben gittim numaran artmış ama hamilelikten olabilir dedi
lens takma sakın dedi gözler bilem şişiyomuş fisfisfis
lens takamıyom o yüzden mafoldumben
hadi dikkat et cnm gezerkenee aslında yalnız çıkmasan daha eyüüslm özgee
neyse ban kaçtııımmm kendimi alışveriş merkezine atacüüümmm
ama o da fena beee bişey olsa allah korusunvalla ben evde yalnızım kimseyi istemiyorum daha sıkılıyorum yanımda olunca birileri diyorum ben iyiyim gelmenize gerek yok hergun telefonlaşıyorum annelerle iyi hissetmezsem cağırırım diyorum
inş.hayırlısıyla atlatırsın canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
hee yaa allahtan anneler var eşimin arkadaşının ikizleri olmuştu geçen yıl ve normal doğumla yazık kimseleri yokmuş bakacak kadın kendi uğraştı çocuklarla
hee sorma bişey alamaz olduk bacımnormalmiş anam herşey doğumdan sonraya kaldı bende geçen dişçiye gittim de delimisin ne geldin dedi diş etlerimde problem oldu benim oda gebeliktenmiş aşırı kanama yapıo sert bişey yiyemiom
haftasonu alışveriş merkezinde dolanıodum ayakkabıcıya girdim bakınıom adamın biri dediki bakma hiç şimdi alamazsın doğumdan sonra dedi nası yani dedim adam dr muş meğersem ayağının yapısı değişecek dedi şimdi alma dedi ztn 1 numara buyudu benim ayağım daha ne kadar buyuyebılır ki 42 mı giycem yani ben off?
ya ben dün usg fotosunda baktım da çok şeker be oğluşum:) inş babasına benzer diyorum ben de:) babamız çok yakışıklı da:) bana benzemesin ben oo kaa güzel sayılmam ama huyları da babasına benzesin ben accık huysuzum anlamıyom bu herişf neyimi beğendi de aldı beni huyum desem işe yaramaz güzellik desen yokkk :roflol: :roflol: :roflol: aşkın gözü kör heralde gerçekten de Şeniz kız ne var benzesin babasına o daaaaaayaa kızlar aklıma takılıp duruyor acaba bebişim kime benziyecek diye yaaa
geçen kayınvalidem enes sana benziyor bu da babasına benzese bari diyor
bende sırf ona inada içimden inş. o da enesime benzer diyorumkaydirigubbakcemile3
ben de bu arada dr a gittim dün,
bebek usg ye göre dün 35+4 çıktı kilosu 2730 boyu da 41 cm herşey yolunda başı normalmiş duruşu iyiymiş ilk defa kuzucmu yüzünü döndü tam profilden dr amcası da bi resmini çekti ya çok şirindi yanakları tombiş tombiş tam sıkmalıkkkk oy yerim ben onuuu:)
sonra da 15 gün sonra çağırdı 5 kasıma randevu aldım alttan muayene yapcakmış çatıya bakacakmış bebeğin kemiklerini ölçecekmiş ama şimdilik normal görünüyor didi herşey yolundaymış nst de az sancım çıktı ama bişi yok didi bu arada 15 gün içinde sancın nişanın kanaman suyun olursa hemen gel didi ama 5 kasımdan sonra her an bekliycez artık doğumu didi
haberler iyi benim cepheede yaniii
annem de anca 5inde filan gelcekti aradım daha erken gel dedim bilmiyorum napıcak
hsat çantam hazırdı ama hastden liste aldım dün bi de mama kaşığı istiyler kızlar dün ondan dolayı drdan çıkınca mama kaşığı tabağı aldık ama öldüm yorgunluktan ay kociş sürükleye sürükleye çeke çeke zor götürdü azcık yer yürüdüm ama bende bi sancı bi sancı aman dedim doğma oğlum nide öyle olduysammmm sonra geçti ama çok yoruldum tabanlrım bile sızlıyy ben de diyodum ki son kez gezerimmm ne mümkün ayyy halim yok bugün de belim ağrıyo gene tabanlarım hala sızlıyo azcık bakam dedim
dün akşam kk ya giremedim ben ya açmadı bilg. yoksa gece geç meç gelcektim yazcaktım ama olmadı siz napıyonuz başka?
bende bu cumartesi gittiğimde 36+1de kilosuna 2900 gram boyunada 49 cm dediydi. ama sancım neyin çıkmadı zati bebem uyukladığından kalp atışınıda doğru dürüst kayıt edemedi makine
valla itek bilmiim nan baa bişiler oluyo iki gündür ya hayırlısııı
ay bi de kaynanam haftaya gelcekmiş annem de 29 ekimde gelcek ay kaynanam erken gelirse deyü korkuyom yalnız başıma nedeceeeemm akannehir
muhabbetimiz de yok fazla
ay herkes aynı anda gelse baariii
cnm son zamanlarda normalmiş o çarpıntı ve daralma
bebek büyüdükçe baskı yapıyomuş
kız ne takıyon kafana gelsin işte kadın
muhabet bulamasan nolur yani asıl muhabbet bebek akıllı:)
oolmaz olur mu herkesle konuşuluyo
biz dün gözlükçüye girdik ordaki kızlar hemen kaç aylık ne kaa kaldı hiç almamışsınız kilo filan deyü muabbet kurdu valla ilk kez görüyodum onları
sonra cafeye girdik ordaki kızlar da cnm çeker deyü bişiler ikram etti
ay dün çok şımartıldım bennnn
çok mu sevimli görünüyordum neydimmm :kedi:
kız ne var azcık konuşsan az cadı deilsin heeeeee
ben bal şeker gibiyim benm de tanımadığım insanlardan bahsediyo bazen sıkılıyorum ama dinlker gibi yapıyorum çok sever konuşmayı kaynanam hiç durmaz çenesi:) ben işten gelince bi başlıyod (1 yıl bende kaldı toplam ameliyat filan oldu da) anaaam yatana kaa hiç durmadan konuşuyodu bazen sanki yarım kalmış da devam ediyomuş gibi geliyoduuu ama ne yapam benm konuşmamı beklemiyodu zaten alıştım bende bi süre sonra
selam kızzzzzz
he ne menem şeymiş bu hamilelik be altüst olduk ben gözlük kullanıyom zati lens kullanamam heraldeee
hadi dikkat et cnm gezerkenee aslında yalnız çıkmasan daha eyüü
ama o da fena beee bişey olsa allah korusun
allatan varlar bakalım iyi kötü gelcek kaynanadan hayır yok iki diz de ameliyatlı kayınpeder de hasta yatıyo görümce elti çalışıyo abla da çalışıyo hemde 8 aylık bebesi var bi tek annem gelirse gelcek işte o ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?