2009 Kasm Anneleri

gunaydın kızlar;

nasılsınız keyifler nasıl? nasıl durumlarınız ben iyiyim bu aralar yarın doktora gideceğim preeklempsi ile ilgili tahlillerim de olacak insalalh bu haftayı da atlatırız haftaya sezeryan denmez umarım.

bugun eksik listesi cıkardım çamlıcadaki e-bebek mağazasına gieceğim insallah 3 gundur gideyim diyorum evde yemek camasır yoruluyorum vazgeciyorum sabahtan niyetlenip gideceğim insallah bugun

sizde ne var ne yok?

ayyok kıızz nerde bizde o muhabbet kafamçokkarıştı
akşama kaa otursak 3 cümle anca kurarız :roflol:
ben sen gibi şeker deelimki anam
anca kafamın uyuştuğu kişilerle gırgır şamata tutmayın beni ama azcık sarmıyosa hiç kasmam :1ninca: biraz cadıyım annıcan
ee kaynana da öle çok konuşkan değil konuştuu konular da hep tanımadıım insanlar hakkında biraz dedikodu yapiiler annıcaan ben hiçbirini tanımıyom zaten bön bön bakıyom kaydirigubbakcemile3

walla yaaa senin içinde zor olur her iki tarafı idare etmek açısından neyseki ben anneme gidiyorumda kurtuluyorum

hee aynen öle bacım ben gittim numaran artmış ama hamilelikten olabilir dedi
lens takma sakın dedi gözler bilem şişiyomuş fisfisfis
lens takamıyom o yüzden mafoldumben

slm özgee
neyse ban kaçtııımmm kendimi alışveriş merkezine atacüüümmm

valla ben evde yalnızım kimseyi istemiyorum daha sıkılıyorum yanımda olunca birileri diyorum ben iyiyim gelmenize gerek yok hergun telefonlaşıyorum annelerle iyi hissetmezsem cağırırım diyorum

inş.hayırlısıyla atlatırsın canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

hee yaa allahtan anneler var eşimin arkadaşının ikizleri olmuştu geçen yıl ve normal doğumla yazık kimseleri yokmuş bakacak kadın kendi uğraştı çocuklarla

cnm sıkma o kaa kendni az çok doktor bişey der iki güne kaa olur veya olmaz gibi annen de ona göre gider napçak ki
inş cnm nesli doğum yaptı
senin tahliller umarım iyi çıkar bebek kalabildiği kadar kalır karnında
üzme kendini sıkılma o da tansiyonu etkiler biliyosun
iş de yapma artık yaa yorgunlukta tetikliyor
inş atlatırsınızzzzzz
e bebekin internet şubesine baksana cnm gezmek zor geliyo artık banaaa

biz de iyiyiz ben dün gittim dr a her şey iyi gidiyor bakalım 5 kasımdan sonra her an olabilir dedi

normalmiş anam herşey doğumdan sonraya kaldı bende geçen dişçiye gittim de delimisin ne geldin dedi diş etlerimde problem oldu benim oda gebeliktenmiş aşırı kanama yapıo sert bişey yiyemiom
haftasonu alışveriş merkezinde dolanıodum ayakkabıcıya girdim bakınıom adamın biri dediki bakma hiç şimdi alamazsın doğumdan sonra dedi nası yani dedim adam dr muş meğersem ayağının yapısı değişecek dedi şimdi alma dedi ztn 1 numara buyudu benim ayağım daha ne kadar buyuyebılır ki 42 mı giycem yani ben off?

yaa kızlar aklıma takılıp duruyor acaba bebişim kime benziyecek diye yaaa
geçen kayınvalidem enes sana benziyor bu da babasına benzese bari diyor
bende sırf ona inada içimden inş. o da enesime benzer diyorumkaydirigubbakcemile3

kız ne var azcık konuşsan az cadı deilsin heeeeee
ben bal şeker gibiyim benm de tanımadığım insanlardan bahsediyo bazen sıkılıyorum ama dinlker gibi yapıyorum çok sever konuşmayı kaynanam hiç durmaz çenesi:) ben işten gelince bi başlıyod (1 yıl bende kaldı toplam ameliyat filan oldu da) anaaam yatana kaa hiç durmadan konuşuyodu bazen sanki yarım kalmış da devam ediyomuş gibi geliyoduuu ama ne yapam benm konuşmamı beklemiyodu zaten alıştım bende bi süre sonra

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızzzzzz
hee aynen öle bacım ben gittim numaran artmış ama hamilelikten olabilir dedi
lens takma sakın dedi gözler bilem şişiyomuş fisfisfis
lens takamıyom o yüzden mafoldumben
he ne menem şeymiş bu hamilelik be altüst olduk ben gözlük kullanıyom zati lens kullanamam heraldeee
slm özgee
neyse ban kaçtııımmm kendimi alışveriş merkezine atacüüümmm
hadi dikkat et cnm gezerkenee aslında yalnız çıkmasan daha eyüü
valla ben evde yalnızım kimseyi istemiyorum daha sıkılıyorum yanımda olunca birileri diyorum ben iyiyim gelmenize gerek yok hergun telefonlaşıyorum annelerle iyi hissetmezsem cağırırım diyorum
ama o da fena beee bişey olsa allah korusun

allatan varlar bakalım iyi kötü gelcek kaynanadan hayır yok iki diz de ameliyatlı kayınpeder de hasta yatıyo görümce elti çalışıyo abla da çalışıyo hemde 8 aylık bebesi var bi tek annem gelirse gelcek işte o ka

hee sorma bişey alamaz olduk bacım
herşey hamilelikten
az kaldı ama sabır
ben hep öyle teselli ediyom kendimiiiiii
benm de diş etlerim kanıyo benm dr demişti ki kanasa da sık sık fırçala normaldir demişti vitamin yetmiyo heralde ondan kanıyo
ya ben dün usg fotosunda baktım da çok şeker be oğluşum:) inş babasına benzer diyorum ben de:) babamız çok yakışıklı da:) bana benzemesin ben oo kaa güzel sayılmam ama huyları da babasına benzesin ben accık huysuzum anlamıyom bu herişf neyimi beğendi de aldı beni huyum desem işe yaramaz güzellik desen yokkk :roflol: :roflol: :roflol: aşkın gözü kör heralde gerçekten de Şeniz kız ne var benzesin babasına o daaaaaa
ama enes çok şeker maşallah sana benziyosa sen de afetsinn o zamannnnn

gunaydin.a.s. nesli dogurmus hayirlisiyla, gule gule saglicakla buyutsun insallah. darisi basimiza artik.opuyorumnanaktan

gozun aydin canim. bebis iyi almis, herseyi de yerinde masallah.

bende bu cumartesi gittiğimde 36+1de kilosuna 2900 gram boyunada 49 cm dediydi. ama sancım neyin çıkmadı zati bebem uyukladığından kalp atışınıda doğru dürüst kayıt edemedi makine

senin de gozun aydin canim. senin kuzuyada kocaman masallah.

nasil birseyler oluyor kiz, sanci falan mi giriyor?akannehir

cnm son zamanlarda normalmiş o çarpıntı ve daralma
bebek büyüdükçe baskı yapıyomuş

bir kac gundur carpinti bende de var ya. uzaniyorum kalbim gum gum carpmaya basliyor yerinden cikicak gibi.:sinifsinif:

birak simartsinlar iste ne guzel. bende gecen hafta ucaga binene kadar alanda kontrollerde karnimi oksamayan kalmadi.:kedi: cihazin altindan gecmiyim diye hep yanlardan gectim, onda da bayan memurlar elle arama yaparken hepsi gobekte takildi.kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidem yarım sattlik mesafede oturuyor
geçen sene doğumdan önce gel burada kalın falan diyordu bu sene ağzından çıt çıkmıyor tabii hem enesle hemde bebişle uğraşmaktan tırstı
işin olunca haber ver diyor bende kendimi muhtaçmış gibi hiç gösteremem herşeyimi kendim yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…