2009 Kasm Anneleri

cnm günaydın sana daaaaa iyi olmana sevndm çarpıntı olcak bütün organları sıkıştırdı veletler:) inş cnm ya nesli kurtuldu sıra kimde bakalım? ya biz şu listeyi yapalım benceeee biri yard etsin ben bi deneyeyim wordde yapsak olurmu ki doğuruyoz ama liste yok ortada ne kaa ayıp:)
ay bebeğim iyi zati hissediyorum iyi olduğunu
ay şımartılmaya alışık deilim ben şekerim ne bilem
garip geliyo işte

biz 4 boyutlu resimlerde hep oglusa benzetiyoruz, benim oglusda babasinin kopyasi, bu da kizim da babasina benziycek demek. yine kendime benzetemedim herhalde.:mymeka:

nehir kızzzz ısırcam senin şu oğlanı
turuncu turuncu tam ısırmalık yavv yatışa bak yerim ben onu

selam canım gel ısır teyzesi yıkadımda mis gibi oldu tam ısırmalıkkkk opuyorumnanaktan

slm kızlar neslim doğurmuş sonunda tam ben netten çıkınca yazmış canliz cadısı
hayırlı uğurlu olsun sağ salim hepimiz alırız bebişlerimizi inş.
benim elim çok kötü bugün yazı yazerken bile uyşuyoo
ben ütü yapacak oluyodum bugün bakalım inş. yapabilirim

yok kız ne afeti 2 çocuktan sonra afetlik mi kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben açık tenli renkli gözlü çocukları çok severim onun için bana benzesin diyorum babişimizde yakışıklı ama standart yakışıklılardan esmer kahve gözlü:roflol::roflol:

günaydın wannam opuyorumnanaktan

valla elimdan gelse yapalim diycem ama pek beceremem ben oyle liste falan.

simar kiz simar, valla ben sus bebek gibi oturuyorum bi kosede. nasil olsa yakinda pabucum dama atilcak.kaydirigubbakcemile3

ayy benm kaynana 6 saatlik yolda:)))
gelmez onlar bebeği görmeye bile nası gelcekler biz götürcez tabii görümcem eltim daha evlendim evleneli bi kez gelmediler bi de sürekli çalışmıyolar ama akıllarına bile gelmiyo bana gelmek ben de takmıyorum hiç kocişle ayda bir filan gidiyoruz gezmeye tamam gene de sık gidiyoruz başkası olsa prob eder belki ama ben umursamıyorum iice yalnız kaldım burda benm ablam 14 saatlik yoldan geldi geçen yıl hem de kızcağızın çok az tatili var bi gün bile kalamadı gittiler sonra
he tırsmış o belliiii
kız ben olsam gel yardıma derdim kılllık deilmiiii:)))

ayy bende hic takmam. hatta birsey oldugu zaman bile ayri bir sehirden annemi cagiririm gelir sagolsun.

hatta simdi bile oglusa bakmak icin annem babam kendi evlerini birakip bana gittiler, sonra da buraya yanima gelcekler. opuyorumnanaktan

selam canım gel ısır teyzesi yıkadımda mis gibi oldu tam ısırmalıkkkk opuyorumnanaktan
ayy ne kaa süper kokuyodur o şimdii pambık olmuştur ayyy ayyy
he doğurdu slm cnm sezercik olmuş o da.... inş cnm
uyuşuyosa uzan acık dinlen iş yapma ütü yapılmaz o halde
kız olsun biri de babasına benzesin nolcakkkk:))) yok ay güzelsin işte belli oğlandan:)))
aa nesli doğurmusmu hayırlı uğurlu olsun yeni bebeğimizzzzzzzzzzz
hee doğurmuş dün geceeeee ehe ehe diyodun ya dün beni yalnız bırakmayın deyüüü doğurun deyüü al işte seni dinliyozzz pırtlatıyoz teker teker
valla elimdan gelse yapalim diycem ama pek beceremem ben oyle liste falan.

simar kiz simar, valla ben sus bebek gibi oturuyorum bi kosede. nasil olsa yakinda pabucum dama atilcak.kaydirigubbakcemile3

yok ay bana kim ne zaman doğurdu o konuda yard olun ben bi deneyem bakalım belkim yapabilirim ben doğurursam da daha doğum yapmamıış biri devam eder he ne diyonuz kızlar
kız kime şımarayım kociş de pek dertli bugünlerde işinden yanaaaa dün o baya dert yandı bana ben ne diyemmm yazık ya o uyuz patronu bi görsem yolcam saçını başını zatiii hem temmuzdan beri maaş vermiyo hem en son maaşını eksik verdi hem öğlen yemeğinde param yok die işçisinden para alıp ekmek peynir yediriyo hem de utanmadan ssk primini düşürmeye kalkıyo utanmaz heriffffffff klava:

günaydinnn kizlarrrra.s.
dün göbegim yandi cok fena yemek yapiyodum firinda firinin kapagi acmamla göbegime degdimafoldumbencanim cok yandi kremlerle falan hafiflettimmmafoldumben
siz nasilsiniz
nesli dogurmus hayirli ugurlu olsun, baska doguran varmi

ayy bende hic takmam. hatta birsey oldugu zaman bile ayri bir sehirden annemi cagiririm gelir sagolsun.

hatta simdi bile oglusa bakmak icin annem babam kendi evlerini birakip bana gittiler, sonra da buraya yanima gelcekler. opuyorumnanaktan

kız şanslıyız işte o da olmayan var
ne takıcam yaaa
oh ne güzel :)

sen baslat o zaman, dogum yapanlardan bi sekilde haberimiz oluyor zaten. gecde olsa eklersin, sonra baskasi devam eder.yerimseniben

kocanin patronuna da koca bir yuhhhhh.klava:

gecmis olsun canim, daha dikkatli olmak gerekiyor, gobegi surekli korumak lazim.:sinifsinif:

kız şanslıyız işte o da olmayan var
ne takıcam yaaa
oh ne güzel :)

cok sukur sansliyiz. dogumdan sonra goruceksin, yeni anneninde annesine ihtiyaci oluyor.

biz 4 boyutlu resimlerde hep oglusa benzetiyoruz, benim oglusda babasinin kopyasi, bu da kizim da babasina benziycek demek. yine kendime benzetemedim herhalde.:mymeka:
ne beceriksiz hatunsun yaw:mymeka:
aman canım dikkat et yaaa geçmiş olsun peki birşey var mı şuan
yok yaa benzesin tabi ama sırf kayınvalideme inat bana benzesin diyorum inş.da öle olur
kayınpederim hala enesi kimseye benzetemez bana benzediğini söyleseler bile o ilerde değişir der yani iş inada bindi anlayacağın:roflol::roflol:kötükedihüso
yok kız kıllıktan falan geçtim bi iş yapar kimi görse ona övünür şunu yaptım bunu yaptım diye bende sıkıysa şimdide övün diyorum çağırmıyorum bi iş olsa bilekötükedihüso

geçmiş olsun canım yormadan yap bari :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…