çıkıyommmmm canlarım
yarın gelırukkk ogllumla hemüüüü
asabii tafşanımmm hoşgeldinn dadlumm opuyorumnanaktaniyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
selam analarrrrzemuszemusya canım çok sıkkınmafoldumbenbugün konrole gittim çatı muayenesi oldum çokkkk canım acıdı bide çatım darmış hiçç açılmada olmamış....
asabii tafşanımmm hoşgeldinn dadlumm opuyorumnanaktan
napıyoo yakışıklıı mete asrınımızz
sezeryan mı olcen şincik sendee :uhm:
bıde masallah bı ay once 2 kıloydu normal olacagını da sanmıyoz gayrı ırıce bı sey masallah
eet cnm nagihan hn benim doktor.ben çok memnunum dediin gibi şeker bi bayantest konusunda bi bilgim yok benim. öğren,irsen bişi bana da söle hatta ben de sorarım sanırım bu ctesi kontrol var bakalım. sen ne zmn gidiosun
asabii tafşanımmm hoşgeldinn dadlumm opuyorumnanaktan
napıyoo yakışıklıı mete asrınımızz
sezeryan mı olcen şincik sendee :uhm:
hade bakem tatlı uykular bu uykuları sonra ço k arıcannnnnnnçıkıyommmmm canlarım
yarın gelırukkk ogllumla hemüüüü
he ama ben daha farklı yaptım baknan şekercik al sana liste daha ne uğraşıyonnn gııı nazlı da güncellemiş zaten
iyi geceler taze anneeeeeiyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ay cnm korkutma beni ben de 5 kasımda olcam çok mu acıyo hakkat nannnselam analarrrrzemuszemusya canım çok sıkkınmafoldumbenbugün konrole gittim çatı muayenesi oldum çokkkk canım acıdı bide çatım darmış hiçç açılmada olmamış....
he çok yok ya aramızda bide sırayla gitmiyo ki bu meret birileri bozuyo sırayı vallaaaaaaaelifsunum sagol tatlım
işte bizim planladıgımız dusundugumuz gibi olmuyor hiçbişi
cok bekledik ama içime sindi valla :))
ayy biran once adamlar gitsede doya doya baksamn dedim
esyaları annemlere goturucez diye kutulamıstım oyuncaklar kaldı onlarıda diziverdim gelişiguzel :)
bide uyku setimizi denedim aslında oda anneme gidecek inş. tekrar kendi evime gelince guzelce dekore ederim
shadow canım senin doktorun nagihan hanım mı cok seker bi bayan oda guleryuzlu gönul hanımda bana su ana kadar hıcbir problem yasamadık epiduralde dedi bu gidişimde konusucam inş. anestezistlerle bakalım test falan yapmaları gerekiyor dimi bildigim kadarıyla
sekerciğim valla hakkımızda hayırlısı olsun inş. aramızda cokta yokmus senle benimde son 8 yada 9 kasım 18 gun kaldı inş. catı muayenesinden hıc bahsetmedi yapmıcak benimki herhalde yada pazartesi belli olur artık
doktoruma ayy korkuyorum dedim de sen bu bebişi rahat dogurursun dedi yaa gaz veriyo yada ultrasondan anlasılıyo catı olayı :uhm:
uyuyamassam gelıcemm canıkolar koccca gobekler
pazartesi gidicem canım benim Allahın izniyle sabah ordayım nst ye giricem birde ayy bi girdimi cıkamıyo insan hastaneden
ablam orda çalışıo benim ondan tahlil felan olunca beklemiorum hiç o yerime gösterio çıktıında doktora ama benim son aya yeni girdiim için bundan sonraki kontroller uzun sürer mi bilmiorum artık görceez. aslında benim kontrol geçen haftaydı bi hafta geciktirdim bazı nedenlerden inş bişi demez doktor
şekerciğim liste topiğine bende yazdım,beni de ekle kuzucum olurmuhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?