2009 Kasm Anneleri

şekerciğim valla ne diimmkiii şincikk ((benimki acıdı ama kişiden kişiye değişir belkiii bide çatım drmış ya onla ilgili olabilr(

hoşbuldum dubamm napsın teyzesi uyuyooooooooooo başka işimi var sankii melek gibi baygın baygın yatıooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oy oyy yerim ben onuu
yeni resimlerinide gördük maşallah
hele şükürr gözleri açık gördük yaniii
ama waryaa aynı sen heee babasına heç benzemiyiii hihoyyyt

bilmiomki kuzumm yaaabebeğin sağlığı sıhhati gayet iyi maşallah ama işte doktorumuz yüzde 50 sezeryan olabilir dedi(((

zaten çatın darsa heç kendini zorlamaa sıkıntıya sokma direk sezeryan ol
sonra boşuna sancı çekip çekip sezeryana girersin
Allah hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:

yine bulmus sinirlenip dellenicek birsey, kendine ve kizina yapiyorsun kimseye birsey olmaz. haklisin ama sakin olmaya calis. derin derin nefes al.

bak nehire asabi tafsan diyorlardi, bebekten sonra eser kalmadi.kaydirigubbakcemile3

ben desen hamile kaldigimdan beri dunya umurumda degil, yeterki bebegime birsey olmasin. beni taniyanlar saskinlik icinde seyrediyorlar beni nerde eski asabi wanna diye.zemuszemus

bosver doguma dikkatini ver. minik kizini kucagina almaya ne kaldi ki.opuyorumnanaktan

levin kaçkilo doğdu bacılaaa

nesrin neden moralin bozuk annamadım benim de hiç açılmam yoktu ama dar demedi orta halliymiş bi de acımadıydı hiç
sana sezeryan falan mı dedi

kız son ay bi dünya ıvır zıvır çıkıyo biz hast.den anca 1 buçuk saatte çıkabiliyoz artıkınnn

hiç sevmiom hastaneyi zaten bi de bundan sonra daha çok sıkcaklar yani desenize... neyse ama katlancaaz artıkın gene buna şükür yaa bi problem çıkmaz da inş herşey istediğimiz gibi olur hepimizin. allah yardımcımız olsun...

anladım canım ablan EMG mi cekiyor yoksa :)) orda bi arkadasla tanıstımda dogumu burda yaptım falan diyordu epiduralle yapmıs sarısın bi bayan :)) acaba ablan mı dedim
gerci gecen defa gittigimde randevum 4 teydi annemler iöinde randevu almıstım 10 da kendi odememi de yaptım bekletmemek için kac kez cagırmıslar ama biz saatinden once almazlar diye gezinip durduk :))
ismimi okuyunca herkes yuzume bakıyordu 50 kez cagırdıkları için millet sinir olmus herhalde :))))

he bugün uyanık duruoken cekiverdim pozlarını aslında varya burnu gözleri bana hiç benzemio bana dudakları ve cenesi cok benzio ama ilk bakısta herkes aynı sen dio fakat göz burun baba

ben kacıom öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

neyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz

kızlarrrr unique den haber yok dimiiiii
bugün doktora gidicektiii ne oldu acabaaa

bu araaa zeytin dee girmiyoooo
nedenki hergün girerdi aslında...

yok yaa ablam hastakabulde bana bi faydası tahlil sonuçlarını kendi pcden çıktı alıp doktora verip bilgi alması oluo.

Ay cemde öldü çok üzüldüm yaf kartanem ben 28 yaşındayım ben sezercik olucam 16 kasımda kısmetse kızımın adı hatice cemre olucak inş.eklersern sevinirim hacım ben yatıyom herkese ii gecelerrr

ya ben feci kasılıyom son bir saattir:bbo:bugün doktor herşey gayet iyi dediydi..hep gece olan oluyo zate banaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…