hade bakem tatlı uykular bu uykuları sonra ço k arıcannnnnnn
he ama ben daha farklı yaptım bak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9757729#post9757729
iyi geceler taze anneeeee
ay cnm korkutma beni ben de 5 kasımda olcam çok mu acıyo hakkat nannn
he çok yok ya aramızda bide sırayla gitmiyo ki bu meret birileri bozuyo sırayı vallaaaaaaa
he hade bakem ben çıkarım az sonra kociş kıpraşıp duruyo uyanır şimciiiiiiiii
oy oyy yerim ben onuuhoşbuldum dubamm napsın teyzesi uyuyooooooooooo başka işimi var sankii melek gibi baygın baygın yatıooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilmiomki kuzumm yaaabebeğin sağlığı sıhhati gayet iyi maşallah ama işte doktorumuz yüzde 50 sezeryan olabilir dedi (((
Kızlar acaip ama acaip sinirliyim neredeyse oturup sinirimden ağlayacagım!!!
Bakın simdi salı sabahı sabahın 7 sinde eşimin uçağı geldi, ve tabiiki adam butun gece uyumamıstı hazırlık toparlanma ve ucaga yetişme telası içinde. Ben salı sabahı saat 6 da erenköyden çıkıp yeşilkoye gittim, bu arada doğuma sadece 4 gün kala tek başıma!!!
Eşimi karsıladım. Eşimin alısveriş yapması lazımdı baska zamanımız olmayacagı için bütün gün eşime alısveriş yaptık saat 8 gibi eve geldiğimizde neredeyse bel agrısından aglamak üzereydim. Herneyse kayınpederim tlf actı aaaa ne tesadüfki onlarında aynı gün gelecekleri tutmus istanbul'a ve gelmeyede 150 km kalmıs. Ne demek simdi bu??? Esim saat 9:30 da cıktı gitti bunları otobüsten aldı Ataşehirden ve taaaaa Levente götürüp bıraktı, e Leventtede amcada kaldıkları için orayada cıkmak durumunda kalmıs cay içmişler filan fıstık, ben eşimi bekleyemedim yattım uyudum.
Bu sabah kalktık bu iki gün içinde son 6 aydır yaptıgımız plana göre eşimle apar topar ev bulup ev alma planımız var, baska zamanımız yok ve sadece yatırım amaclı o yüzden planımız doğum öncesi halledebilmek ve bundanda bütün ailelerimizin haberi var. Sabahın köründe çıktık emlakcı ve ev geziyoruz, saat 2,30 da kayınpederim aradı. Neymiş kayınvalidem hastalanmıs leventte bir dr a gidiyolarmıs eşim saat gidip 16:15 te bunları leventten alacakmıs 17:30 da kalamışta bir dr daha varmıs oraya götürecekmiş eşim bunları sonra cıkıstada levente bırakacakmıs. Eşim gitti apar topar ev işimiz yattı. Kocam erenköyden levente gitti, bunları alıp kalamıs a götürecek oradan tekrar levente götürüp erenköye dönecek. Benim doğumuma kalmıs 36 saat kocamı görmüyorum 2 aydır ve evde sinirden titreye titreye bekliyorum!!!
kız son ay bi dünya ıvır zıvır çıkıyo biz hast.den anca 1 buçuk saatte çıkabiliyoz artıkınnn
ablam orda çalışıo benim ondan tahlil felan olunca beklemiorum hiç o yerime gösterio çıktıında doktora ama benim son aya yeni girdiim için bundan sonraki kontroller uzun sürer mi bilmiorum artık görceez. aslında benim kontrol geçen haftaydı bi hafta geciktirdim bazı nedenlerden inş bişi demez doktor
hoşgeldin gecelerin kadınıı opuyorumnanaktanselam karular nediniz uykunuz gelmedimi heeeee
ben kacıım bari az tv izleyem sonrada yatemmmm bye byeee
levin kaçkilo doğdu bacılaaa
nesrin neden moralin bozuk annamadım benim de hiç açılmam yoktu ama dar demedi orta halliymiş bi de acımadıydı hiç
sana sezeryan falan mı dedi
oy oyy yerim ben onuu
yeni resimlerinide gördük maşallah
hele şükürr gözleri açık gördük yaniii
ama waryaa aynı sen heee babasına heç benzemiyiii hihoyyyt
zaten çatın darsa heç kendini zorlamaa sıkıntıya sokma direk sezeryan ol
sonra boşuna sancı çekip çekip sezeryana girersin
Allah hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:
şekerciğim valla ne diimmkiii şincikk((benimki acıdı ama kişiden kişiye değişir belkiii bide çatım drmış ya onla ilgili olabilr (
hoşgeldin gecelerin kadınıı opuyorumnanaktan
nere gidiyon gıı daha yeni geldiydinn
he çok yok ya aramızda bide sırayla gitmiyo ki bu meret birileri bozuyo sırayı vallaaaaaaa
neyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz
anladım canım ablan EMG mi cekiyor yoksa :)) orda bi arkadasla tanıstımda dogumu burda yaptım falan diyordu epiduralle yapmıs sarısın bi bayan :)) acaba ablan mı dedim
gerci gecen defa gittigimde randevum 4 teydi annemler iöinde randevu almıstım 10 da kendi odememi de yaptım bekletmemek için kac kez cagırmıslar ama biz saatinden once almazlar diye gezinip durduk :))
ismimi okuyunca herkes yuzume bakıyordu 50 kez cagırdıkları için millet sinir olmus herhalde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?