2009 Kasm Anneleri

selam karular nediniz uykunuz gelmedimi heeeee
slm çıtırtııı
vala geldi benm uykummmmmmm
aman napçaz ben de kocişe dün
evde doğursam bikaç gün sürse de olma mı didim ters ters baktııııııııııı
sekercik, dogum yapanlarin listesini cok basarili gordum. tebrik ederim canim.vereliniortak
ay ne bilem alışamadım ama deniyoım bakalım
neyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz
kzı dur beni yalnız bırakma delüüüüüüüüüüüüüüüüüü

neyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz
kız sen burdakileri doğurtmadan doğurmıcan hacı ben sana diyem kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr unique den haber yok dimiiiii
bugün doktora gidicektiii ne oldu acabaaa

bu araaa zeytin dee girmiyoooo
nedenki hergün girerdi aslında...
ewet yaa uni çapaya gitcekti bugünn
ayy inşallah kötü bişey yokturrr :Saruboceq:
hoşbuldum bikinici bacı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buyrun benimm sositososito

Ay cemde öldü çok üzüldüm yaf kartanem ben 28 yaşındayım ben sezercik olucam 16 kasımda kısmetse kızımın adı hatice cemre olucak inş.eklersern sevinirim hacım ben yatıyom herkese ii gecelerrr

yaaa, ben dizileri mecburen bir gun sonra netten izliyorum. soylemeyin olan biteni.

evet elifcim uniden haber yok bende merak ediyorum valla
shadow zaten cok yogun biş hastane canım anca o kadar faydası oluyordur haklısın
surem kız geliyo mu bebiş yoksa annemde dedemi gormus ruyasında yorumuda beklenen misafirin gelmesiymiş :)) annemde seninkide gelirmiş bu gece diyor :))) hiö sanmıyorum gerci bellide olmaz ama
wannam sende hosgeldin bacımmm

hosbulduk canim, bir bursali daha bulmussun muhabbet koyuydu.kaydirigubbakcemile3

ya ben feci kasılıyom son bir saattir:bbo:bugün doktor herşey gayet iyi dediydi..hep gece olan oluyo zate banaakannehir
sen doktora ne bakıyonn
bu bebeler ne doktor dinler ne bişeyy her an gelebüllüürr
kartanesi gule guleeee
krispim hosgeldin bacımmm
nann tubiş sende hosgeldinnnnn
gezdin geldin mi nan gezgin karıı :mymeka:
sokaklarda doğurcan diye korkiyim hee :mymeka:
yaaa, ben dizileri mecburen bir gun sonra netten izliyorum. soylemeyin olan biteni.

cem öldüü lülülülülülü cem öldüüü lülülülülülü

kızlarrrr unique den haber yok dimiiiii
bugün doktora gidicektiii ne oldu acabaaa

bu araaa zeytin dee girmiyoooo
nedenki hergün girerdi aslında...

uni gelmedi bugün bacım bende merak ettim

zeytin kızını döndermeye çalışii galiba tersti yaaa yoğun uğraş içinde herhal:roflol::roflol:

hosbulduk canim, bir bursali daha bulmussun muhabbet koyuydu.kaydirigubbakcemile3

evet yaa hemsehrilerimi buluyorum :)))
aynı hastaneye gidiyomususz ortak seyler olunca muhabbette koyulasıyor dediğin gibi
sen nasılsın naz hanım nasıllar keyifler yerinde galba sizdede bizimkinin masallah keyfi pek iyi sanki 2 hafta sonraya gelecek gibi deil hiç :))

kızlar ben kaçar
elime yüzüme bulaştırcam sanırsam ben bu tablo işini ya denicem bakalım gene bi kurcalıyayım gerçi yeni başlık açmak da lazım emme du bakalımmmm
herkeslere iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla siz nst ye falan girip sanci var mi yok mu biliyorsunuz en azindan. benim bu memlekette daha dr. bile gordugum yok. kaydirigubbakcemile3

ama keyfi yerinde gibi. deli gibi geziyorum, banamisin demiyor.kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canim.

en iyisi yeni baslik altinda olur.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…