slm çıtırtıııselam karular nediniz uykunuz gelmedimi heeeee
aman napçaz ben de kocişe dünhiç sevmiom hastaneyi zaten bi de bundan sonra daha çok sıkcaklar yani desenize... neyse ama katlancaaz artıkın gene buna şükür yaa bi problem çıkmaz da inş herşey istediğimiz gibi olur hepimizin. allah yardımcımız olsun...
ay ne bilem alışamadım ama deniyoım bakalımsekercik, dogum yapanlarin listesini cok basarili gordum. tebrik ederim canim.vereliniortak
kzı dur beni yalnız bırakma delüüüüüüüüüüüüüüüüüüneyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz
kız sen burdakileri doğurtmadan doğurmıcan hacı ben sana diyem kaydirigubbakcemile3neyse şekercik sen ilgilen bacım ben heran doğurabiliimm kaydirigubbakcemile2
ben yatıyom gaari
sabah dra gidecüüüz
ewet yaa uni çapaya gitcekti bugünnkızlarrrr unique den haber yok dimiiiii
bugün doktora gidicektiii ne oldu acabaaa
bu araaa zeytin dee girmiyoooo
nedenki hergün girerdi aslında...
hoşbuldum bikinici bacı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ay cemde öldü çok üzüldüm yaf kartanem ben 28 yaşındayım ben sezercik olucam 16 kasımda kısmetse kızımın adı hatice cemre olucak inş.eklersern sevinirim hacım ben yatıyom herkese ii gecelerrr
ay ne bilem alışamadım ama deniyoım bakalım
ya ben feci kasılıyom son bir saattir:bbo:bugün doktor herşey gayet iyi dediydi..hep gece olan oluyo zate banaakannehir
evet elifcim uniden haber yok bende merak ediyorum valla
shadow zaten cok yogun biş hastane canım anca o kadar faydası oluyordur haklısın
surem kız geliyo mu bebiş yoksa annemde dedemi gormus ruyasında yorumuda beklenen misafirin gelmesiymiş :)) annemde seninkide gelirmiş bu gece diyor :))) hiö sanmıyorum gerci bellide olmaz ama
wannam sende hosgeldin bacımmm
pardonnn canımlaelaelaelaelaeyaaa, ben dizileri mecburen bir gun sonra netten izliyorum. soylemeyin olan biteni.
ya kızlar berat efe ne oldu doğurdumu tickerına baktımda 40. hafta dolmuş haberi olan varmı????
sen doktora ne bakıyonnya ben feci kasılıyom son bir saattir:bbo:bugün doktor herşey gayet iyi dediydi..hep gece olan oluyo zate banaakannehir
gezdin geldin mi nan gezgin karıı :mymeka:kartanesi gule guleeee
krispim hosgeldin bacımmm
nann tubiş sende hosgeldinnnnn
yaaa, ben dizileri mecburen bir gun sonra netten izliyorum. soylemeyin olan biteni.
kızlarrrr unique den haber yok dimiiiii
bugün doktora gidicektiii ne oldu acabaaa
bu araaa zeytin dee girmiyoooo
nedenki hergün girerdi aslında...
pardonnn canımlaelaelaelaelae
cem öldüü lülülülülülü cem öldüüü lülülülülülü
hosbulduk canim, bir bursali daha bulmussun muhabbet koyuydu.kaydirigubbakcemile3
evet yaa hemsehrilerimi buluyorum :)))
aynı hastaneye gidiyomususz ortak seyler olunca muhabbette koyulasıyor dediğin gibi
sen nasılsın naz hanım nasıllar keyifler yerinde galba sizdede bizimkinin masallah keyfi pek iyi sanki 2 hafta sonraya gelecek gibi deil hiç :))
kızlar ben kaçar
elime yüzüme bulaştırcam sanırsam ben bu tablo işini ya denicem bakalım gene bi kurcalıyayım gerçi yeni başlık açmak da lazım emme du bakalımmmm
herkeslere iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?