gezdin geldin mi nan gezgin karıı :mymeka:
sokaklarda doğurcan diye korkiyim hee :mymeka:
bende korkuyom nann yaa sokakta dogurrusam diye ama eve kapanmak istemiyorum yaaa simdi 15 gun kapansam sonra 40 gun daha kapancam ayyy 2 ay eder kızz düsünsene hem azcık yuruyus yapıyorum doguma yardımcı biliyosun :))))
en az 20 dakika yuruyus lazım kaydirigubbakcemile3
wannam gez ama yanında hep birileri olsun belli olmaz bebeklerin keyfindenvalla siz nst ye falan girip sanci var mi yok mu biliyorsunuz en azindan. benim bu memlekette daha dr. bile gordugum yok. kaydirigubbakcemile3
ama keyfi yerinde gibi. deli gibi geziyorum, banamisin demiyor.kaydirigubbakcemile3
saol cnm evet yeni başlık açmak lazım onu da denemek gerekiyo olmazsa kartanesi açsa da ben devm etsem miiyi geceler canim.
en iyisi yeni baslik altinda olur.zemuszemus
kız annem de ablam da bana çıkma diyip duruyo hele yalnız izin vermiyolar son ay tansiyonda ani düşmeler olurmuş bayılırsın yolda kimse de yardım etmez millet seyre bakar diyolar aniden suyum filan gelirse kız rezillikkkkbende korkuyom nann yaa sokakta dogurrusam diye ama eve kapanmak istemiyorum yaaa simdi 15 gun kapansam sonra 40 gun daha kapancam ayyy 2 ay eder kızz düsünsene hem azcık yuruyus yapıyorum doguma yardımcı biliyosun :))))
amanın yok güzelim dursunlar 1 hafta 10 gün daha hem benim kimsem yok daha yanımda haftaya inşallah gelecek annem:1shok:evet elifcim uniden haber yok bende merak ediyorum valla
shadow zaten cok yogun biş hastane canım anca o kadar faydası oluyordur haklısın
surem kız geliyo mu bebiş yoksa annemde dedemi gormus ruyasında yorumuda beklenen misafirin gelmesiymiş :)) annemde seninkide gelirmiş bu gece diyor :))) hiö sanmıyorum gerci bellide olmaz ama
wannam sende hosgeldin bacımmm
alıyodum canım 2 haftadır filan bitti,dr da bi daha gerek yok dedi..geciktiriyo diye bıraktırdı herhal:uhm:sen magnezyum alıyon mı bacım
o da kasılmayı azaltıyomuşşşşş
cnm dikkat et dk tut istersennnnnnnnnnnn
vallahi öyle ya,sancı filanda çıkmadı bugün..diyom ya benimkisi gece kendine geliyo yaramassen doktora ne bakıyonn
bu bebeler ne doktor dinler ne bişeyy her an gelebüllüürr
gezdin geldin mi nan gezgin karıı :mymeka:
sokaklarda doğurcan diye korkiyim hee :mymeka:
cem öldüü lülülülülülü cem öldüüü lülülülülülü
yaaaa inşallahhhh herşey yolundadırrrrr
canım nasıl üzgündüüüü
son zaman daaa olucak şeymi yaaa nasıldaaa güzel gidiyodu herşeyy..
dua edelimdee hiç bişey olmasın.....
ay yoksam doğuracanmı kız akannehirya ben feci kasılıyom son bir saattir:bbo:bugün doktor herşey gayet iyi dediydi..hep gece olan oluyo zate banaakannehir
hoşbuldum kenyacım sağolkartanesi gule guleeee
krispim hosgeldin bacımmm
nann tubiş sende hosgeldinnnnn
de get uyu o zaman tavuk yumurtlamayıda unutmakaydirigubbakcemile3slm çıtırtııı
vala geldi benm uykummmmmmm
aman napçaz ben de kocişe dün
evde doğursam bikaç gün sürse de olma mı didim ters ters baktııııııııııı
ay ne bilem alışamadım ama deniyoım bakalım
kzı dur beni yalnız bırakma delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız sen burdakileri doğurtmadan doğurmıcan hacı ben sana diyem kaydirigubbakcemile3
ewet yaa uni çapaya gitcekti bugünn
ayy inşallah kötü bişey yokturrr :Saruboceq:
buyrun benimm sositososito
canım nasıl üzgündüüüü
kızlarrr bu arada 36.haftadan sonraa magnezyumun kesilmesi gerekiyomuşşş
doktorum bana öyle demişti geçen haftaaa bilginiz olsun...
wannam gez ama yanında hep birileri olsun belli olmaz bebeklerin keyfinden
canım nasıl üzgündüüüü
napıyım dadlum ölee çatlak patlak yusyuwarlak giyerim bikinimiii sositosositoalcak...:mymeka:
okudum bikini muhabbetini. sen nasil bikini giycen yazin onu dusun.lülülülülülü
iyi geceeler şekercik :gitme:kızlar ben kaçar
elime yüzüme bulaştırcam sanırsam ben bu tablo işini ya denicem bakalım gene bi kurcalıyayım gerçi yeni başlık açmak da lazım emme du bakalımmmm
herkeslere iii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğum hikayelerinde okumuştumbende korkuyom nann yaa sokakta dogurrusam diye ama eve kapanmak istemiyorum yaaa simdi 15 gun kapansam sonra 40 gun daha kapancam ayyy 2 ay eder kızz düsünsene hem azcık yuruyus yapıyorum doguma yardımcı biliyosun :))))
canım nasıl üzgündüüüü
evet canım benim dr da kesti magnezyumu..açıklama yapmamıştı ama sonra ben doğumu geciktiriyo diye okudum..
ay inş cnm yaaaa çok üzülmüştü hee
kız bana dr bişi dimediiii
ben tee ne zaman gitçem unuttu mu acep?
napıyım dadlum ölee çatlak patlak yusyuwarlak giyerim bikinimiii sositososito
ay yoksam doğuracanmı kız akannehir
buu şuursuz kartanesinin bi donu wardı yaaa bölee göbeğin üstüne kadarr ama arkası tanga işte öle bişey hacııı delikafaduldenbikinin modeli nasıl tubiş link versene:roflol::roflol:
selam kızlra
ben artık doğum izinindeyim....... ve yarın oğluşumu görmeye gidicem....
doğuran yok dimi merak ettim
valla siz nst ye falan girip sanci var mi yok mu biliyorsunuz en azindan. benim bu memlekette daha dr. bile gordugum yok. kaydirigubbakcemile3
ama keyfi yerinde gibi. deli gibi geziyorum, banamisin demiyor.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?