yaaa bu magnezyum dediginiz nedir? bana hic vermedi. kalsiyum aliyorum hala, ayni sey degil di mi?
sositososito hee öle hacıı sositososito ben zatii ficudumlan barışık bi karuyumm sositosositococukda yaparim, bikinimide giyerim diyorsun.:jeyyar:
doğurmim ne olur bi 10 gün dahahihoyyytpazarlık yapıyom bide ya nası canımı yakıyo minik herkül valla,bi kıpırdadı kasığımdaki kemiğe geldi herhal:bbo:
canım kasılmalar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyomuş..bana ikisinide vermişti..demek ki sende fazla yok kasılma iyi işte..
ayyy ben yatayımmm yavaş yavaşşş
sabah erkenden kalkıcammm sonraa kayınpederim alıcak beniii
tüm gün kaynanamlardayımmm parti yapçakmışızzz öyle demiş eşime :)))
ancak gece girebilirimmmm
inşallah uniiden hayırlı haberler gelirrrrr
herkesee iyi geceler kızlar...allah rahatlık versin...
he valla hakket herkül nasıl can yaki demidoğurmim ne olur bi 10 gün dahahihoyyytpazarlık yapıyom bide ya nası canımı yakıyo minik herkül valla,bi kıpırdadı kasığımdaki kemiğe geldi herhal:bbo:
buu şuursuz kartanesinin bi donu wardı yaaa bölee göbeğin üstüne kadarr ama arkası tanga işte öle bişey hacııı delikafadulden
nesli doğurduuuuu delikafadulden
doğum hikayelerinde okumuştum
bi tane kadının suyu mangonun kabininde gelmiştii
seninkide öle olmasın delikafadulden
:
valla yese ne güsel oluydi amma hiç pabuç bırakmıcak bu ya..kudurdu bu gece yine..biraz uzanayım ama uyumucam kesin yine..hadi iyi geceler güzeller:bbo:hee sen hala pazarlık yapp bebeylenbide istersen rüşvet falan teklif et belkim yer lülülülülülü
iştee çatlakları dikişlerii anca kapatır dediydimm naniknanikbaaaa baaaaa baaaaaaaaa önü neden kapalı olacamış bikiniler ölmi olur sen dikişi kapamak için alacan ondan demi kurnaz tilki:jeyyar::jeyyar:
nan o şuursuzun donunamı kaldın hacı:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden
iştee çatlakları dikişlerii anca kapatır dediydimm naniknanik
yaa ölee bağırırsın işteeeklava: akıllı ol kıçını kır otur ewindee :mymeka:
yaa bu edada akşamları gelirdii niye gelmedi kiiiii CADIARZU
la tubik boşuna konişisin haaa ferrarin seni bikini giydirirmi nan haşemaylan belkim oda belki yani heç zannetmeyomda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gözyaşlarınlan kandıramazsın beniitamam senağlama
yaaa annesinin yanında öle herzaman gelemezki allah korusun doğurmaya gitmiş olmasın yok o bize haber vermeden gitmez parçalarım onuyasakkelime
haşemaa giyiyom nan karışık yerlerdee zemuszemus
eskiden diri fücutlu olduğum zamanlarda sadce bayanların olduğu havuzlarda bikinimide giyiyodumdaa şimdii bu haldee biras zorr hacıı :umursamaz: milletin göz zevkini bozmaya ne hakkımız warrr -tatlicadiarzu-
gözyaşlarınlan kandıramazsın beniilmaz:
yine bi girer bakardı kızz :1shok:
ayyyy milletin fücudu çokmu güzel hacı yaaa boşversene yerimseniben
sen bi daha ne zaman gidecen doktora bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?