- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
dilmuhh siz nasilsiniz canim 2 haftalik olmus oglusun :)
annembirmelek canım çok şükür iyiyiz idare ediyoruz
sen nasılsın canım
varmı hiçbir belirti sende
iyiyim bacım bekleşiyom işte...artık karnımı delcek sıpamkaydirigubbakcemile3 hala tık yok sancı falanda yok ya..zor nefes alıyorum artık yaa...annembirmelek canım sancım falan yok demişsin ama belli olmuyomuş canım ya sancı birdende başlayabiliyomuş
sen sakın stres yapma emi canım
selam kizlaarrrr
bizim göbegimiz düstü sabah yarin bici bici yapicaz
satdasim melekannem allah senide kurtarsin canim ben 11 gün erken kavustum melegime insallah sende bir avazda alirsin oglunu kucagina...
canim bak benim suyum geldiginde hic sancim yoktu iki saat sonra hafif hafif basladi sancim sabah 7 de iyice siddetlenmeye basladi zaten 3 saat sonrada kizim dogdu...
iyiyim bacım bekleşiyom işte...artık karnımı delcek sıpamkaydirigubbakcemile3 hala tık yok sancı falanda yok ya..zor nefes alıyorum artık yaa...
bakalım yarın doktora gidicem çatıya bakcak hemde yerleşmiş mi ona bakcak...
doktor yerleşmemişse sezeryanda düşünebiliriz dedi.bılmıyorum bakalım yarınıbeklıyorum ne olcak diye...
canım benımm Allah analı babalı büyütsün.facede eklı değilsin bana ama ben gördüm kızının fotoğrafını çok tatlı bakmaya doyamadımcanımmm.çokkk güsel olcak annesi demedi deme.maşallah Rabbım nazarlardan saklasın...
sende iyisin demı...
valla canım tık yok yaa 39+2 oldum suan sıpam rahat heralde...
bakalım yarın doktor ne dicekkk...
iyiyim bacım bekleşiyom işte...artık karnımı delcek sıpamkaydirigubbakcemile3 hala tık yok sancı falanda yok ya..zor nefes alıyorum artık yaa...
doktor yerleşmemişse sezeryanda düşünebiliriz dedi.bılmıyorum bakalım yarınıbeklıyorum ne olcak diye...
canım ya bende senle sattaşım ama benim velette de tık yok ama en azından sezeryanla yaparlar türkiyede burda sonuna kadar bekliyecez dedi doktor 42 haftaya kadar bekletecek beni malesef...veledim inse bi aşagı....:Saruboceq:senağlamahihoyyyt
aminn canım sağol...öyle canım hayırlıs neyse o olsun doktor sezeryan yapalım derse kabul edicem.sezeryana hazırlamaya çalışıyom kendımı.oğlum sağlıklı olsunda..canım allah yardımcın olsun
sen canını hiç sıkma rabbim yardım ediyo emin ol
hakkaınızda hangisi hayırlıysa o olur inşallah
ama ban tavsiyem kendini sezeryanada normalede şartlama
ben normale şartlanmıştım sezeryan olunca çok üzüldüm
canım ya bende senle sattaşım ama benim velette de tık yok ama en azından sezeryanla yaparlar türkiyede burda sonuna kadar bekliyecez dedi doktor 42 haftaya kadar bekletecek beni malesef...veledim inse bi aşagı....:Saruboceq:senağlamahihoyyyt
Allah yardımcımız olsun canım.anam 42.haftaya kadar bekelrsem çatlarım ben bacım yaaa...doktorum zaten 40 ı gecirmek istemıyo bayramdan önce kucağımda olcak hayırlısıyla...işte salı gel kontrol edelım bi ona göre hareket ederiz dedi bakalım yarını beklıımmm.inş en kısa zamanda iner tatlım aşağıya...
hakkımızda hayırlısı olsun canımmm
aminn canım sağol...öyle canım hayırlıs neyse o olsun doktor sezeryan yapalım derse kabul edicem.sezeryana hazırlamaya çalışıyom kendımı.oğlum sağlıklı olsunda..
çatım fln darsa doğuramam zaten bakalım hayırlısı yarını beklıyorum işte tatlımmm
Allah yardımcımız olsun canım.anam 42.haftaya kadar bekelrsem çatlarım ben bacım yaaa...doktorum zaten 40 ı gecirmek istemıyo bayramdan önce kucağımda olcak hayırlısıyla...işte salı gel kontrol edelım bi ona göre hareket ederiz dedi bakalım yarını beklıımmm.inş en kısa zamanda iner tatlım aşağıya...
hakkımızda hayırlısı olsun canımmm
allah kolaylık versin canım
allah kolaylık versin canım
düdük makarnası lülülülülülü ben senin sözünü dinliyom hacı senden önce doğurmıcam alkisalkisalkistubikkkkkkkkkkkkkkkkkk ben doktora gidiyom saat 2 de randevum var gel beraber gidelim gızzz kaydirigubbakcemile3
bir dogurana bır bedevaymıs gel hacu beraber cıkarak kanki oluruk delikafadulden
bende burdayım yaa sankı boyle olmuyo dedıkce olmuyo mu neee kaldık yawwww stres olmıyem dıyom olmuyooooo
allahım yardımcın olsun inş. cnm vallh hepinize dua ed,yorum kendimle beraber inş. allahım hepimize yardım etsin,
spell senle biz aynıyız bende bugün 39+3 üm ama hafif ağrılar dışında hiç bişey yok artık bekliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?