2009 Kasm Anneleri

selam kizlaarrrr
bizim göbegimiz düstü sabah yarin bici bici yapicaz
satdasim melekannem allah senide kurtarsin canim ben 11 gün erken kavustum melegime insallah sende bir avazda alirsin oglunu kucagina...
canim bak benim suyum geldiginde hic sancim yoktu iki saat sonra hafif hafif basladi sancim sabah 7 de iyice siddetlenmeye basladi zaten 3 saat sonrada kizim dogdu...

annembirmelek canım çok şükür iyiyiz idare ediyoruz
sen nasılsın canım
varmı hiçbir belirti sende

annembirmelek canım sancım falan yok demişsin ama belli olmuyomuş canım ya sancı birdende başlayabiliyomuş
sen sakın stres yapma emi canım
iyiyim bacım bekleşiyom işte...artık karnımı delcek sıpamkaydirigubbakcemile3 hala tık yok sancı falanda yok ya..zor nefes alıyorum artık yaa...
bakalım yarın doktora gidicem çatıya bakcak hemde yerleşmiş mi ona bakcak...
doktor yerleşmemişse sezeryanda düşünebiliriz dedi.bılmıyorum bakalım yarınıbeklıyorum ne olcak diye...

canım benımm Allah analı babalı büyütsün.facede eklı değilsin bana ama ben gördüm kızının fotoğrafını çok tatlı bakmaya doyamadımcanımmm.çokkk güsel olcak annesi demedi deme.maşallah Rabbım nazarlardan saklasın...
sende iyisin demı...
valla canım tık yok yaa 39+2 oldum suan sıpam rahat heralde...
bakalım yarın doktor ne dicekkk...

canım allah yardımcın olsun
sen canını hiç sıkma rabbim yardım ediyo emin ol
hakkaınızda hangisi hayırlıysa o olur inşallah
ama ban tavsiyem kendini sezeryanada normalede şartlama
ben normale şartlanmıştım sezeryan olunca çok üzüldüm

Son düzenleme:
aminn canım sağol...öyle canım hayırlıs neyse o olsun doktor sezeryan yapalım derse kabul edicem.sezeryana hazırlamaya çalışıyom kendımı.oğlum sağlıklı olsunda..
çatım fln darsa doğuramam zaten bakalım hayırlısı yarını beklıyorum işte tatlımmm

kızlar ben bi duşa gireyım.yarın temızlıkçi gelcek.duşa giremem.duş alayım gelırım inşş...
ben şimdilik kaçar..
herkes kendisine ii baksın..öpüldünüz güsel annişler....opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin canım

saol canım ya bide buralar çoook sıcak 40 derece var galiba gündüzleri...öyle olunca hamiliğin son zamanları hiç çekilmiyo hayırlısıyla bebeğim aşagı inseydi... bide biraz iri bir bebek dedi doktor öyle olunca hemen olsun istiyorum çünkü çok sıkıntı olmadıgı sürece sezeryan yapmıyorlar....
her tarafım agrıyor ama yine de iyice insin diye temizlik yaprım bu gün halada yürümeye devam ediyorum.......:kedi:

hepiciğinize günaydınn a.s.
ben yine burdayım hihoyyyt
yemin ettimmm üleeennnnnnn herkesi doğurtmadan doğurmıcam sositososito

tubikkkkkkkkkkkkkkkkkk ben doktora gidiyom saat 2 de randevum var gel beraber gidelim gızzz kaydirigubbakcemile3
bir dogurana bır bedevaymıs gel hacu beraber cıkarak kanki oluruk delikafadulden

bende burdayım yaa sankı boyle olmuyo dedıkce olmuyo mu neee kaldık yawwww stres olmıyem dıyom olmuyooooo

tubikkkkkkkkkkkkkkkkkk ben doktora gidiyom saat 2 de randevum var gel beraber gidelim gızzz kaydirigubbakcemile3
bir dogurana bır bedevaymıs gel hacu beraber cıkarak kanki oluruk delikafadulden
düdük makarnası lülülülülülü ben senin sözünü dinliyom hacı senden önce doğurmıcam alkisalkisalkis
bende burdayım yaa sankı boyle olmuyo dedıkce olmuyo mu neee kaldık yawwww stres olmıyem dıyom olmuyooooo

bende stres yapmıyodum ama şu pembe leke geldiğinden beri ister istemez strers yapıyom yaaa kafamçokkarıştı

nan dubaaa
pembe leke mi geldi gıı sendeen
ben pembe lekeden 1 gün sonra doğurdumm

günaydın herkeşlereeeeeee
ahanda kımsecıkler yok
dıloşcum emzırecem senınd edıgın gıbı kararlıyım
bugun esım ıstanbukda besıgı kuruyo ama yatak odama dar olucak bıraz emmee ıdare edecez
kaynanamda kendı dıktıgı yorganı newresımı serecem dıye dıretmıs
sersın bakem ben gıdınce kaldırırım hahahahah
yaşasın kotuluk annemın aldıgını serıcem

napıon sunwaysss
kimsecikler yok
bebiş de uyanacak şimdi gerçi
ahanda uyandı
sütü sormuşsun ya canım ilk sütüm gelmedi yaa mama takviyesi yaptıkk
şimdi ne bulsam içiyom

benimde aynı belim ağrıyor ama oda hamilelikten değil zaten bel ağrısı çekiyordum biraz fazla ayakta kalınca oluyordu zaten şimdi de öyle....Evde büyükler olunca zaten giremiyorum pek fazla internete bebeğimi bekliyorum bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…