2009 Kasm Anneleri

napıon sunwaysss
kimsecikler yok
bebiş de uyanacak şimdi gerçi
ahanda uyandı
sütü sormuşsun ya canım ilk sütüm gelmedi yaa mama takviyesi yaptıkk
şimdi ne bulsam içiyom

napım canım doguma hazırlıyom kendımı
korkularımı yenmeye calısıyom
sut ısı encok canımı sıkıyo
bebegınıde optum kocaman

Merhaba bayanlar, nasılsınız???
Kimsecikler yokmus ama ben artık pek gelemediğim için havadislerimi yazayım dedim: Kabus dolu günler ve geceler bitmek bilmiyor...
Her iki göğsümün ucuda parcalanmıs durumda, yani catlak filan degil resmen dikiş atılabilecek kıvamdalar.
Gecen hafta kuzumun idrar yolları enfeksiyonu olduğunu ögrendik, 20 günlük bebişime antibiyotik tedavisi uygulandı henüz sonuc belirsiz.
Kuzum günde yaklasık olarak 20 saatini ağlayarak geciriyor ve doktor simdide kolik olabilecegini söyledi. Emziğe alıştırın dedi. Ama memeyi hiç bırakmak istemeyen kuzum emzik emmeyi beceremiyor

Aramızda benden beter durumda olan varmı bilmiyorum ama artık iyi günleri umut edecek enerjim bile kalmadı

canım benim yaaa kıyamam ben minicik yavruna mafoldumben Allah yavruna acil şifalar versin canım :Saruboceq:

napım canım doguma hazırlıyom kendımı
korkularımı yenmeye calısıyom
sut ısı encok canımı sıkıyo
bebegınıde optum kocaman
ay kız ne korkuyonn
doğuma giderken ne korku ne heyecan vardı bende çünkü o anı hiç düşünmediydim
sen de akışına bırak rahat ol
kartanemm dadlumm özledim kız seni gel bi öpem Şeniz
pembe leke pazar akşamı geldi ondan sonrada geldi 3-5 defa ama başka bi belirti yok hacıkafamçokkarıştı
ben de özledim gııı
doğurursunsen yakında 40ı beklemez herhal demedi deme

geçmiş olsun canım yaa bebişimiz 11 günlük olduundan mı bilmem şimdilik iiyiz biz

oo süpersin alkisalkisalkis
40+1e kadar vaktin var :roflol:

Bacım 40+1 e kadar yolum var iyi hoşta ben beklemekten doktora gidip gelmekten sıkıldım.Sizleri gördükçe oğlumu merak eder oldum.
Dün ultrasonda dolgun dudakları ile yalanıp duruyordu. Doktor hanım keyfi yerinde gelesi yok diyor.

selam kızlar nasılsınızz bebişler nasıl inş hepsinin keyfi yindedir biizmkii uyuyor dayısıda onla ilgilenirken bi bakıyim dedimm biizm oğluşun göbeğii problemleydii nihayet dün düştüü ve akşam yıkadık suya tepkisinii çok merak ediyodum önce şaşırdı ama ağlamadıı garip garip bakındı etrafaa
ama o mis kokusu gitti sankim yada bana öyle geliyor şimdii şampuan kokusu varyaaaakannehir

40+3 olduk.1haftadir aksamlari asayaya cekiyo, ama sanci falan yok.esimde yeter artik gelsin yavrum diyo.ben de korkuyorum 2.dogum cabuk oluyomus yetisirmiyim acaba hastanaya

40+3 olduk.1haftadir aksamlari asayaya cekiyo, ama sanci falan yok.esimde yeter artik gelsin yavrum diyo.ben de korkuyorum 2.dogum cabuk oluyomus yetisirmiyim acaba hastanaya

canım ya benimde 39+2 benim aşagıya baskı yapıyo geceleri uyuayamıyorum ama öyle sancı felan yok hergün bu gün gelecek diye beklemekten çooook sıkıldım....ama doktor hiç açılma yokkk diyorrrr....
beklemek piskolojimi bozuyooor.......................:çok üzgünüm:klava:

aaaaaa tubik sen burdamısın dahaaa
yarın kontrolüm var bugün epilasyona gittim
perşembede manikür için randevu aldım kaydirigubbakcemile3
annem bu göbek havada bu kız gelmez dio yaaa

wannacıımm kızın babaya mı aşıkk ne çabuk :) yerim ben onu yaa maşallahh

valla dogar dogmaz ilk goruste asik oldular. babasinin kucaginda bir bakisi var anlatamam.

slm kızlar ben mevzey zeynep in arkadaşıyım bugün doğuma girdik hepinize selamı var hatice cemremiz sağsalim dünyaya geldi 51 cm 3290 gr. zeynepte çok iyi hastanedeler şimdi
resim ekleyebilirsem ekliycem birazdan...

hadi gozleri aydin. Allah anali babali buyutsun insallah.

kızlaaarr yarem saat 3 te doormuşş topic in 2. berra sı da geldi maşallaahh :) int.de sorun vardı akşamdan beri yazamadım...

seninde gozun aydin canim. Rabbim saglik sihhat versin insallah.

nasılsın canım,bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize...ahh canım yaa inş en kısa zamanda sizde baba ve oğluşuna kavuşursunuzzz

canim alismamak mumkun degil. oglusunu kucagina alinca anliycaksin. kucagina alir almaz alisiyo insan. nasil bir duygudur Rabbim.opuyorumnanaktan

canim bugunler hic gecmiycek gibi geliyo ama gecicek. sadece sabir. gogus ucunun acisini cok iyi bilirim, oglumda cok cektim.:sinifsinif: Allah sabir versin.

benim derdimde hemeroid. goz actirmiyor, dogum sonrasi nur topu gibi bir hemeroidim oldu.mafoldumben

kızlar ben geldim herkese slm ederek ve sevinçleteyzeleri benim kız dönmüşzemuszemus yan gelip yatmaktan vazgeçmiş şükür normal doğum yapa bilirsin dedi dk perşembeye yine gidecem inşallah allahım hayırlısıyla kurtulmak nasıp etsin hepimizede

tubam valla suyum geldi benim öle gittik dra başı yerleşmişti zaar
yoksa su gelmezdi herhalde akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…