napıon sunwaysss
kimsecikler yok
bebiş de uyanacak şimdi gerçi
ahanda uyandı
sütü sormuşsun ya canım ilk sütüm gelmedi yaa mama takviyesi yaptıkk
şimdi ne bulsam içiyom
nan dubaaa
pembe leke mi geldi gıı sendeen
ben pembe lekeden 1 gün sonra doğurdumm
Merhaba bayanlar, nasılsınız???
Kimsecikler yokmus ama ben artık pek gelemediğim için havadislerimi yazayım dedim: Kabus dolu günler ve geceler bitmek bilmiyor...
Her iki göğsümün ucuda parcalanmıs durumda, yani catlak filan degil resmen dikiş atılabilecek kıvamdalar.
Gecen hafta kuzumun idrar yolları enfeksiyonu olduğunu ögrendik, 20 günlük bebişime antibiyotik tedavisi uygulandı henüz sonuc belirsiz.
Kuzum günde yaklasık olarak 20 saatini ağlayarak geciriyor ve doktor simdide kolik olabilecegini söyledi. Emziğe alıştırın dedi. Ama memeyi hiç bırakmak istemeyen kuzum emzik emmeyi beceremiyor
Aramızda benden beter durumda olan varmı bilmiyorum ama artık iyi günleri umut edecek enerjim bile kalmadı
ay kız ne korkuyonnnapım canım doguma hazırlıyom kendımı
korkularımı yenmeye calısıyom
sut ısı encok canımı sıkıyo
bebegınıde optum kocaman
ben de özledim gıııkartanemm dadlumm özledim kız seni gel bi öpem Şeniz
pembe leke pazar akşamı geldi ondan sonrada geldi 3-5 defa ama başka bi belirti yok hacıkafamçokkarıştı
Kimsecikler yokmus ama ben artık pek gelemediğim için havadislerimi yazayım dedim: Kabus dolu günler ve geceler bitmek bilmiyor...
Her iki göğsümün ucuda parcalanmıs durumda, yani catlak filan degil resmen dikiş atılabilecek kıvamdalar.
Gecen hafta kuzumun idrar yolları enfeksiyonu olduğunu ögrendik, 20 günlük bebişime antibiyotik tedavisi uygulandı henüz sonuc belirsiz.
Kuzum günde yaklasık olarak 20 saatini ağlayarak geciriyor ve doktor simdide kolik olabilecegini söyledi. Emziğe alıştırın dedi. Ama memeyi hiç bırakmak istemeyen kuzum emzik emmeyi beceremiyor
Aramızda benden beter durumda olan varmı bilmiyorum ama artık iyi günleri umut edecek enerjim bile kalmadı
selam hatunlar nabersiniz?
Kartanem 39+5 ile izinde devam ediyorum hala bende doğurmadım....
oo süpersin alkisalkisalkis
40+1e kadar vaktin var :roflol:
1 cm dubamm
senin şu anki halin gibi yaanii
40+3 olduk.1haftadir aksamlari asayaya cekiyo, ama sanci falan yok.esimde yeter artik gelsin yavrum diyo.ben de korkuyorum 2.dogum cabuk oluyomus yetisirmiyim acaba hastanaya
wannacıımm kızın babaya mı aşıkk ne çabuk :) yerim ben onu yaa maşallahh
slm kızlar ben mevzey zeynep in arkadaşıyım bugün doğuma girdik hepinize selamı var hatice cemremiz sağsalim dünyaya geldi 51 cm 3290 gr. zeynepte çok iyi hastanedeler şimdi
resim ekleyebilirsem ekliycem birazdan...
kızlaaarr yarem saat 3 te doormuşş topic in 2. berra sı da geldi maşallaahh :) int.de sorun vardı akşamdan beri yazamadım...
nasılsın canım,bebişin nasıl alıştınız mı birbirinize...ahh canım yaa inş en kısa zamanda sizde baba ve oğluşuna kavuşursunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?