2009 Kasm Anneleri

selam kızlar bende dr dan geldım nst sonucumda sancı yoktu
allaha sukur
ama cok fena hareketlıydı ebeler toplanıp karnımı seyrettı yarım saat...
bu 4 kılo warmı dıyolar dı ama yok dedım 3 war ama 4 olmadı dedım demekkkı ırı duruyoz
ama bukadar hareketlı olması dıkkatlerını cektı dımekkı
doktor haftaya alıcaz dedı yolladı benı
resmen salladı yanı
21 ınde kesınlesır bakalım

selamlar herkese..

pek sakin buralar artık yaaww.. yavru kuşlarla ilgilenmekten hiçbişeye vakit kalmıyo...

tuğbaaa belirtiler ne durumda canım.... senin kız gününü dolduracak anlaşılan canım... bizim cadı 9 gün erken geldi ama gününü doldurması dah iyi bacım kilosu falan tam yerinde olur

bende benim havadisleri anlatayım dün ensarımızı kontrole götürdük sarılığı için çok şükür azalmaya başlamış her emzirmeden sonra biraz su vermemi söyledi dr.muz
birde kulak enfeksiyonu varmış antibiyotiğe başladık
göbeğinde hafif kanama olmuş k vitamini iğnesi vurunduk bu akşam cıp cıp yapacağız sonundakaydirigubbakcemile2
perşembe günü tekrar kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor amcamız
bu arada bende bayaaaa toplandım korsemi giymeye başladım dikişler acımıyor artık :sm_cool:

hadi maşallaaahh
geçmiş olsun kuzucuğa
bizim de dr k vitamini verdi 15 gün olunca
3 damla vercekmişiz ama bi kere mi vercez onu ne kadar sürede vercez unuttum yaa:sinifsinif:
sarılık olmadık çok şükür
eski kiloma döndüm ben de 1 kilom kaldı ama göbek hamır kimin yaa mafoldumben
toparlayıcı atletimi giyiyom korse almadım biz de 2 gğn önce yaptık banyomuzu
yarın gene yapcaz

geçmiş olsun itekim...k vitaminini hastanedeyken yapmadılar mı canım bize yapmışlardı bi sorun olmadı göbeğinde.. sarılık konusunu da atlattık galiba.. bebişimin yüzündeki sarılık geçti ve süt vakti geldiğnde kendisi uyanıyor.. ilk günlerde emzirmek için zor uyandırıyorduk yavrum kan şekeri düşük olduğu için uyanamıyormuş meğer...

anacım sen benden sonra doğurmamışmıydın? benim dikişler halen sızlıyoooo... bide sen dikişlerine bişe uyguladın mı? benim dr hiçbişe uygulama dedi ama ben hemşirenin tavsiyesiyle arada sabunluyom, bazende baticon sürüyom... benim dikişler niye iyileşmedi ki acabaaaa

iyiyim canım 2 çocuk annesi olmaya alışıyorum işte:roflol:
annemlerdeyiz şuan bebişimde uyuyor buraya takılayım dedim:enbuyukkk:
sen nasılsın canım kızımız nasılll

anam biz biriyle başedemedik sen ikisiyle nası başediyon helal olsun valaaaavereliniortak
ben de fırsat buldukça giriyom valla...
biz de iyiyiz... söylediğim gibi dikişlerim henüz iyileşmedi, kanamam az da olsa devam ediyoo, sol gögüs ucum yarılmış ve hemoroid benzeri bir sorunum var... bunların ötesinde iyiyiz çok şükür.. kızım da çok iyi maşallahı var teyzesi,, uyuyo şimdi uyanır emmeye

işte biz de böle durumlar

kartanem ben de acayip hızla kilo verdim yaaa.. doğumda 5 kilo vermiştim.. şimdi hamile kaldığım kilodan daha zayıfım.. bu gidişle hortlak gibi bişe olcam diye korkuyom haaaa-tatlicadiarzu-

amaaann kociş bugün işe başladı, bi de mesaiye kalacakmıııışş...:gitme:
hoş dünden beri konuşmuyom, küsüm ona ama yinede ösledik iştee:umursamaz:

ay k vitamini değil d vitaminii yanlış yazmışımm akannehir

bende ne k vitamini diycedüm... bize de verdiler d vitamininden.. yarından sonra başlıycaz kaydirigubbakcemile2

kızlar sizde depresyonik durumlar ne alemde... ben kimseyle konuşmak istemiyom -tatlicadiarzu-

bi de kızımı babasından başka kimse sevmesin istiyom.. kıskanıyom yavruşumu beee:tomato:

sağol canım yaaa benim göbişte öyle yaaaa bol bol mekik çekmem lazım sanırımkafamçokkarıştı

amaaann kociş bugün işe başladı, bi de mesaiye kalacakmıııışş...:gitme:
hoş dünden beri konuşmuyom, küsüm ona ama yinede ösledik iştee:umursamaz:
neden küstün gıı
benim ağlıyasım gelii süreklii
selammmm kasım lohusalarıı napisiniiizz?
ooh tüm lohusalar toplanmış :lepi:
sağol canım yaaa benim göbişte öyle yaaaa bol bol mekik çekmem lazım sanırımkafamçokkarıştı

mafoldumben

benim dr.da ayakta duş al hiçbir şey sürme dedi sadece ılık suyla temizle dedi bende öyle yapıyorum bunda çok çabuk toparlandım yaaa
benim bebişte çok uyuyordu ama sarılığı azalınca başladı mızmızlığa memiş saati gelince başlıyor ağlamaya
ayyy beni görmeniz lazım bi enesin altını bi ensarın altını değiştiriyorum bi bakıyorum yine yapmışlar hadiiii sar baştan yeniden:roflol::roflol::roflol:
allahtan annemde kalıyorumda şimdilik rahatım gerçekten allah kolaylığını veriyor ama enes kardeşiyle hiç ilgilenmiyor

selammmm kasım lohusalarıı napisiniiizz?
hoşgeldin canııııım

sorma canım yaaa ben bol bol özlem çekiyorum kocişim haftada 2-3 kez gelebiliyor annemlere burası uzak olduğu için mafoldumbenmafoldumben

hoşgeldin canııııım

sorma canım yaaa ben bol bol özlem çekiyorum kocişim haftada 2-3 kez gelebiliyor annemlere burası uzak olduğu için mafoldumbenmafoldumben

ah yazıııkkk
ben de özledim kocişimi ayrı odalarda yatıyoz :roflol:

kıs niye ayrı yatıyorsunuz buldun kzını attın adamu demiii:mymeka:
kaynanan sizde mi hala

yaa
yatak odası soğuk olii diğer odalara göre sinir oldumm
kaynanam 2 gün durdu gitti zaten annem burda
biz annemle yatıyoz anam gidince eşim gelcek bu odaya sinir olduum şey başka odada yatmak ama napalım bebiş üşümesin deyüüü yaza kaa idare etcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…