yaa
yatak odası soğuk olii diğer odalara göre sinir oldumm
kaynanam 2 gün durdu gitti zaten annem burda
biz annemle yatıyoz anam gidince eşim gelcek bu odaya sinir olduum şey başka odada yatmak ama napalım bebiş üşümesin deyüüü yaza kaa idare etcez artık
ben geldiiimm hihoyyyt
yine lohusa muhabbetine başlamışsınızlmaz:
selam gacular lohusalığımın bitmesine iki gün kalduuuuuuuuuuuuuuu
kız şuursuzzz şuursuzzsun falan ama fıstık gibi kızzz doğurdun haaa tebrükkederim seniii tü tü tüüüüüüüüüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yine sana gebeş arkadaşından fayda var bak ben seni bırakıp gitmiyom opuyorumnanaktanlohusalar toplandıdık emmeee herkeş kaçtı
nan unideb haberiniz var mııı
slm kızlar nasılsınız ben doktora gittim geldim
oğlum yüzünü göstermedi açılma yokmuş ama baskı varmış
pazartesi hastaneye yatış dedi salı sabah oğluma kavuşuyorum
bu arada benim kilo almıyo bir türlü dediğim oğlum bize süpriz yaptı ve 3200 gr çıktı dünyalar benim oldu nerdeyse haftada 500 gr almış
bu arada doktorum spinal önerdi aranızda yaptıran varmı nasıl bişey tavsiye edermisiniz
neden küstün gıı
benim ağlıyasım gelii süreklii
benim dr.da ayakta duş al hiçbir şey sürme dedi sadece ılık suyla temizle dedi bende öyle yapıyorum bunda çok çabuk toparlandım yaaa
benim bebişte çok uyuyordu ama sarılığı azalınca başladı mızmızlığa memiş saati gelince başlıyor ağlamaya
ayyy beni görmeniz lazım bi enesin altını bi ensarın altını değiştiriyorum bi bakıyorum yine yapmışlar hadiiii sar baştan yeniden:roflol::roflol::roflol:
allahtan annemde kalıyorumda şimdilik rahatım gerçekten allah kolaylığını veriyor ama enes kardeşiyle hiç ilgilenmiyor
sorma canım yaaa ben bol bol özlem çekiyorum kocişim haftada 2-3 kez gelebiliyor annemlere burası uzak olduğu için mafoldumbenmafoldumben
ah yazıııkkk
ben de özledim kocişimi ayrı odalarda yatıyoz :roflol:
ben kaçtım oğluşumu cıp cıp yaptıracağız
zereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn memişine ne sürdünde iyi geldi gıııııııııııı de hele hacı allah aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?