2009 Kasm Anneleri

kıs bizde eve geçince alt katta yatacağız üst kat soğuk diye kışın idare edeceğiz artıkkafamçokkarıştı

kız şuursuzzz şuursuzzsun falan ama fıstık gibi kızzz doğurdun haaa tebrükkederim seniii tü tü tüüüüüüüüüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm kızlar nasılsınız ben doktora gittim geldim
oğlum yüzünü göstermedi açılma yokmuş ama baskı varmış
pazartesi hastaneye yatış dedi salı sabah oğluma kavuşuyorum
bu arada benim kilo almıyo bir türlü dediğim oğlum bize süpriz yaptı ve 3200 gr çıktı dünyalar benim oldu nerdeyse haftada 500 gr almış
bu arada doktorum spinal önerdi aranızda yaptıran varmı nasıl bişey tavsiye edermisiniz

lohusalar toplandıdık emmeee herkeş kaçtı
nan unideb haberiniz var mııı
yine sana gebeş arkadaşından fayda var bak ben seni bırakıp gitmiyom opuyorumnanaktan
uni hiç girmedi yaa :uhm:

ohh maşallah hadi hayırlısı :Saruboceq:

neden küstün gıı

benim ağlıyasım gelii süreklii

ayyy neden küstüümü bile hatırlamıyom fallaaa.. sinir sinir dolanıyom ortalıkta... şimdi canımı sıkmayam anlatırım soraaa..

benimde ağlıyasım geliyo ama engellemeye ç<lışıom bebişim hissetmesin diye..

benim dr da hiçbişe sürme dediydi..ilk günler sürmedim ama sağlıkoağındaki hemşirem yıka dedi sabunla.. arada yıkıyom bi ka günde bir de sulandırılmış baticon döküyom.. ama halen arada acıyoo:1no2:

allah kolaylık versin canım sen şimdi bizden iki kat daha çok yorluyorsundur:sinifsinif:
kız hissettirmese bile kıskanıyodur yavrucak kardeşini.. enesciği ilgisiz bırakmayın haaaopuyorumnanaktan

sorma canım yaaa ben bol bol özlem çekiyorum kocişim haftada 2-3 kez gelebiliyor annemlere burası uzak olduğu için mafoldumbenmafoldumben

ayyy canım yaaaaa. kız ben doğum yaptığım an kocişimi ne zaman görebileceğimi merak ettim vallaa... böle zamanda insan en çok kocişini yanında istiyo demi:asigim: önceden aşık değildim hamiş kaldıktan sona adama aşık oldum sanki haaa.. hiç olmadığı kadar çok öslüyom:gitme:

ah yazıııkkk
ben de özledim kocişimi ayrı odalarda yatıyoz :roflol:

biz de ayrı odalarda yatıyoz bacım.. adamı yatak odasından kovduk kızımla ben anca sığıyoz koca yatağa..benim dikişler bi iyileşsin alcam hemen yanıma kocişi dayanamıyom böle ayrılığa:kedi:

ben kaçtım oğluşumu cıp cıp yaptıracağız

oyyy mis gibi olur şimdi o ,sıhhatler olsun.... kokla kız bizim yerimizeeopuyorumnanaktan

ben kızı doyurdum ,uyuttum, yemek yedim, hoşaf içtim, makarna yaptım ve geldim.....

bu arada memişim düzeliyooookaydirigubbakcemile2 az önce baktım yarılmış olan kısım kapanmış birazcık..kullandığım ilaç iyi geldi demekki... her seferinde yıkamak zor geliyo ama olsun şu acı geçsinde..

geçmüşe bakmadım ama bu sayfadan gördüğüm kadarıynan uniyi merak edisiniz ben dün konuştum iyiydi kızçesiynen uğraşidi bütün günüm onna geçiy inan gircek zamanım halim yok dediydi herkeşe selamısı varrr bi dun kızı uyurken nete girem demiş laptopun kablolarıynan uğraşcak mecalim yok giremicem heral dedii :roflol:
onunda lohusalık munasebetiyle hormonlar tavan yapmış durumda tipik manyak lohusa modu yane herşey yolunda kaydirigubbakcemile3

zereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn memişine ne sürdünde iyi geldi gıııııııııııı de hele hacı allah aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm hatunlar ve cimcimleri iyi akşamlar nassınızz bende doğurdum şükür
sezeryan oldum geçen pazartesii
oğluşum şükür iyi
bende iyiyim

zereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn memişine ne sürdünde iyi geldi gıııııııııııı de hele hacı allah aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cerincim hastanedeyken dr. HAMETAN POMAD yazmıştı ama ben lanolin kremi almıştım ve bunu kullanmamıştım... şimdi 3 gündür düzenli olarak kullanıyorum ve gelişme var bacım.. tavsiye ederim...

kimse uğramıyor galiba artık ya da ben görmüyorum.Zaten izine ayrılınca girmeye başlamıştım şimdide kayınvalidemler var o yüzden giremiyorum.Kasımın son annesi ben mi olacağım acaba?.... 39+4 sata göre ama hala bi gelişme yok sadece 1 saat kadar önce tanımlayamadığım bi sancı hissettim.Bi de belim ağrıyor.Geçen gün nişan benzeri bi şey gelmiş olabilir ama ondan da emin değilim bi daha gelmedi çünkü.Dün doktora gittim.Nst ye girdim.Kan tahlili yaptırdım.Hiç sancım çıkmadı.Kızım da gayet iyiymiş....Epidural normal doğum yapıp yapamayacağımı öğrenmek istedim.Yapabilir mişim tahlili sonuçlarına göre ama Anestezi doktorları sadece mesai saatlerinde hastanede oluyormuş.Yani kızım geceye kalırsa paşalar gibi normal doğum yapmam lazım...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…