2009 Kasm Anneleri

kartanemm dadlumm özledim kız seni gel bi öpem Şeniz
pembe leke pazar akşamı geldi ondan sonrada geldi 3-5 defa ama başka bi belirti yok hacıkafamçokkarıştı

pembe leke 3-5 defa daha geliyor demek ki....Canım 1 cm açılman mı olmuş? Doktora pembe lekelerden sonra gittiğinde mi söyledin?Nasıl öğrendin 1 cm açılma olduğunu?

zereeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn memişine ne sürdünde iyi geldi gıııııııııııı de hele hacı allah aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
CERİİN ZEREENN kızlar ayva çekirdeğinden yaptığım kremi sadece 1 gün kullandım ve bi daha da hiçbişi sürmedim göğsüme çok iyiyim şmdi deneyinn kıslarrr

pembe leke 3-5 defa daha geliyor demek ki....Canım 1 cm açılman mı olmuş? Doktora pembe lekelerden sonra gittiğinde mi söyledin?Nasıl öğrendin 1 cm açılma olduğunu?

valla benim 3-5 defa geldi. ilk pazar akşamı gelmişti ben p.tesi sabah doktora gittim. nstye girdim sancı çıkmadı doktorda pelvik muayene yaptı 1 cm açılma var dedi ama bebeğin başı kanala yerleşmemiş dedi. p.tesiye kadar bekleyebiliriz dedi

hepiciğinize günaydın a.s.
bi gün daha geçti ve ben yine doğuramadım delikafadulden
bende zabahın köründe uyandım ama birasdan gidip yine yatıcam mirmirmirmir

günaydın hatunlar ne ediyonuz kocişi işe yolladım geldim ama çok uykum var akşam misafir vardı çıldırıcam ya ben evde temizlik yapmaya çalışıyorum salı doğurcam millet gezmeye geliyo anlamadım gitti. bebiş olduktan sonrada gelmiyceklermi. valla kusura bakmasınlar bişey yapamadım çayla idare ettiler

kızla selam pek giremiyorum hayatım bebekten ibaret oldu göğüs uçlarım parçalandı kanıyor resmen...
dr krem vermişti ama pek işe yaramadım sonra arkadaşımdan bi krem aldım ama onu d akaç gündür kullanıyorum etkisi yok geçen sağlık ocağına gittik topuk kanı alınsın die ordaki hemşire daha şimdiden bu hale nasıl geldi bu göğüsler dedi canım çok yanıyor ben de göğüs ucuyla emziriyorum bebek de o kocaman şeyi zor alıyor ağzına işkence gibi emzirmek... sonra her kafadan bir ses çıkıyor kimisi susam yağı sür diyor kimisi krem... ben de kulağımı tıkadım emzirmeden sonra zeytinyağı srüyorum göğüs pedlerindne kapatıyorum bayağı toparladı öncekinden iyi en azından. bide göğüs ucuyla emziriyorum işte. göğüs ucunu kurutun diyorlar ama bebek 2 saatte bir emiyor göğsüm açık mı gezicem ben evde... babam da bizde
emzirmek doğurmaktan zormuş yav...
gece de sanırım bebek doymuyor ben de mama veryorum uyumuyor çünkü 1 buçuk saat emiyor ya gösğüm haşat oldu valla.
uykusuzum bitkinim kızlar halim kalmadı
kusura bakmayın pek giremiyorum nete
hemoroitim ufak da olsa hayatını devam ettiriyor ama artık pek hissetmiyorum acısını:) göğüslerim daha çok sızlıyor sanırım...
bebeğim ememedikçe ağladım sürekli, psikolojim de bozuldu hast.den de geç çıktık sarılık olduk iki gün yattık bebeğimi o ışığın altında gördükçe sürekli ağladım göğüslerim parçalandıkça hem ağladım hem emzirdim ay çok kötüydüm hala da psikolojim düzelemedi gitti.
evde dinlenemiyorum temizlikti bebekti derken yatamıyorum annecim de uykusuz kaldı hastalanacak die korkuyorum
geçen gün dr.a gittik dikişlerimin bir kısmı erimemiş onlar da alındı
bebek iyi şükür, 2870 doğumuştu geçen hafta 3005 gr çıktı kilo alıyor sağlığı da iyi.

günaydınnn
şekerciğimmmm
kuzum benım ben de meme olayından hep kokuyorum yazdımda bı ıkı kere
ınsallah tez zamanda ıyılesır memışlerın canım benım
kahwe kısmını komple wer bebegın agzına belkı tam tutamadıgı ıcın oluyodur
dıyene bak korkudan kacıcam nerdeyse kendımden
ınsallah ıyılesır yaaaa

ayın kacı oldu yawwww bu gun zilhiccenın 1 allahım su guzel gunler hurmetıne bızlerı oyalamasın bu yolda hayırlısıyla alalım bebıslerı ıns....benım kordon dolanması var kılo aldıkca korkuyorum ........dualarda bulusam

slm hatunlar ve cimcimleri iyi akşamlar nassınızz bende doğurdum şükür
sezeryan oldum geçen pazartesii
oğluşum şükür iyi
bende iyiyim
gözün aydın cnm allah analı babalı byütsün

cnm geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadımm çok üsüldüm bizde 1 gece fototerapi aldık ağlamamak için çok zor tuttum kendimi göğüs ucum parça parça resmen koptuu herşey denedim bi tgek ayva çekirdeği işe yaradı bi de ecz. den göğüs kalkanı aldım göğüs ucu çamaşıra değmiyo ya süper bişi hem akan sütleri de topluyo cnm ayva çekirdeklerinin üstüne azıcık su koyuyom 1-2 saate jöle kıvamına gelio her emzirmeden sonra sürüyom süper bişi walla dene istersnn
korkma cnm o acılar geçiyoo kahverengi kısmı diil memeyi komple de versen oluyoo

aaaaaaaaaaaaay anam deme ya acımıyo deyın ya
zaten popısımde kı acı yenı gecıyodu bıdaha meme yaptı delırıcem doguma 8 gun kala olucak ıs mı allahım cok acıyo ya

slm karılar nasılsınız bakalım ben geldim bendede bişiy yok malesef ama çok değişiklik var haliyle yürümeye devam son gaz 38+6 hafta oldum ağrılar felan oluyo baya baya bakalım artıkın

kızlar neler yapıyosunuz
benimde annem bizde son temizlikleri ve hazırlıkları yapıyor çok az kaldı korkmaya başlıyorum

selam kızlar. bende inşallah kasım annesi olacam. sizleri de takip ediyorum. şuan 40+2 deyim. doktor bekleyelim bir hafta daha diyor. ama ben korkuyorum. çatı muayenesi falan yapmadı. rahim olgunluğuna da bakmadı. öylesine bekliyoruz. benim sancımda pek yok. Ne yapmalıyım acaba. akıl verin bana...

allah alah öle şey olurmu baya bekletiyo dr un hadi o neysede belki normal doğum olmaz bi çatı muayenesi yapsaydı canımyaa enazından bişiyler tahmin ederdi değilmi?şaşırdım valla bende 39 haftalık oldum yarın tam

canım banada çatı muaynesi yapmadı ama bugün kontrolüm var
ben dedim belki normal doğuramam oda muayne yaparız dedi
bide bu sürekli doktorum biliodur kimin normal doğurup doğuramayacağını
sen çatı muaynesi iste canım en azından için rahat beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…