ben 40+1 de doğurdum daha gelmezse 10 gün bekleyebiliriz dediydi dr.selam kızlar. bende inşallah kasım annesi olacam. sizleri de takip ediyorum. şuan 40+2 deyim. doktor bekleyelim bir hafta daha diyor. ama ben korkuyorum. çatı muayenesi falan yapmadı. rahim olgunluğuna da bakmadı. öylesine bekliyoruz. benim sancımda pek yok. Ne yapmalıyım acaba. akıl verin bana...
offf nerdesiniz yaaa
ben 40+1 de doğurdum daha gelmezse 10 gün bekleyebiliriz dediydi dr.
ama çatı muay. ve bebeğin kilosu önemli yaa
dra de bence çatıya baksın kaç kiloya kadar müsait diye
hacııı doğurmadın mı daaa
biz de bugün fıstıımızı ikinci kez yıkadıkk
çok ağlıyo yaa suya alışamadı zillii
şimdi uyuyooo
sabah baya gazı vardı garibiminnn
d vitaminine başlıcaz cumartesi 15 günlük oluyoz
filizcim hergün 3 damla dimi o
amaan siteye bi haller olmuuşşş
doğurusun gıı dubaam çatlamaa
karşında 40+1 lik bi sabır taşı var kaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun aynı durum bizdede var ben karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırıyorum gazını hemen çıkarıyoruzznaber kızlar?? bugün loğusalar iş başında sanırım. bende kuzumu uyuttum size bakıyım dedim. prensesim çok gaz sancısı çekiyo o yüzden sıkıntılı günler geçiriyoruz bu ara. kıyamıyorum uykusundan uyanıyo ıkınırken. annelik çok değişik bişiymiş gerçekten o ıkındıkça ben kötü oluyorum...
kartanemm küvet alırken file almıştık ya küvet içinn o file üstünde üşüyo oğluşum die küvete eccük su dolduruyom üstünden çıkan kirli çamaşırlarını da küvetin içine koyuyom oğluşu onnarın üstüne yatırıp yıkıyom ben hem üşümüyo hem ağlamıyoben 40+1 de doğurdum daha gelmezse 10 gün bekleyebiliriz dediydi dr.
ama çatı muay. ve bebeğin kilosu önemli yaa
dra de bence çatıya baksın kaç kiloya kadar müsait diye
hacııı doğurmadın mı daaa
biz de bugün fıstıımızı ikinci kez yıkadıkk
çok ağlıyo yaa suya alışamadı zillii
şimdi uyuyooo
sabah baya gazı vardı garibiminnn
d vitaminine başlıcaz cumartesi 15 günlük oluyoz
filizcim hergün 3 damla dimi o
amaan siteye bi haller olmuuşşş
doğurusun gıı dubaam çatlamaa
karşında 40+1 lik bi sabır taşı var kaydirigubbakcemile3
walla ikinizide tebrik ediyom vereliniortaksen soyle bi geri adim at bakim. burda 40+3 le rekor bende.:lepi::hooray:
kızz napıon iki bebeylenslm kızlarrr
Slmm lohusalaarr delikafaduldendelikafadulden
anam heç nete falan giremez olduk.biz ne zaman eskisi gibi burda muhabbet ederük acabaa bi fikri olan varmıı naniknaniknaniknanik
hadi beeeesen soyle bi geri adim at bakim. burda 40+3 le rekor bende.:lepi::hooray:
hee filede yıkıyodukbiz deeecnm geçmiş olsun aynı durum bizdede var ben karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırıyorum gazını hemen çıkarıyoruzz
kartanemm küvet alırken file almıştık ya küvet içinn o file üstünde üşüyo oğluşum die küvete eccük su dolduruyom üstünden çıkan kirli çamaşırlarını da küvetin içine koyuyom oğluşu onnarın üstüne yatırıp yıkıyom ben hem üşümüyo hem ağlamıyo
Benim yakışıklımda bugün bıcı bıcı yaptıı :lepi:,hiiiçç sesi çıkmıyo suyu pek seviyo oğlum bizde ebiscem gibi yapıyoz filede değil küvet içine havlu seriyoz onun üstünde yıkıyoz zemuszemuszemuszemus
kartanem günde 4 damla vericeksin D vitaminini
Wannaam gene bi alanda rekortmen gördüm senii :roflol::hooray:
Cerenimo GARMASTAN diye bi krem var onu al süper iyi geldi gögüslerimee sırnaşık şey
oooooooo lohusa karılar toplanmış kaydirigubbakcemile2
bi ben mi kaldım nan aranızda gebeş :CüvCüv:
sen hepten koptun garii :dilcikar:
hee filede yıkıyodukbiz deee
öle edemgıı madeemm
ne kadarda bir yıkıyonuz oğluşları üşücek deyü ödüm kopuyo
bi sen kaldın nan beceriksizzzz :mymeka: ne uyuz kızın varmış nan :mymeka:
bi benmi koptum nan delü düdükk :sinifsinif: senin beben olmadığı için anlamazsın cnm :roflol::roflol: kolaymı bebek bakımıı lülülülülülü
hadi beeeesen soyle bi geri adim at bakim. burda 40+3 le rekor bende.:lepi::hooray:
hee filede yıkıyodukbiz deeecnm geçmiş olsun aynı durum bizdede var ben karnına masaj yapıp bacaklarını karnına doğru bastırıyorum gazını hemen çıkarıyoruzz
kartanemm küvet alırken file almıştık ya küvet içinn o file üstünde üşüyo oğluşum die küvete eccük su dolduruyom üstünden çıkan kirli çamaşırlarını da küvetin içine koyuyom oğluşu onnarın üstüne yatırıp yıkıyom ben hem üşümüyo hem ağlamıyo
Benim yakışıklımda bugün bıcı bıcı yaptıı :lepi:,hiiiçç sesi çıkmıyo suyu pek seviyo oğlum bizde ebiscem gibi yapıyoz filede değil küvet içine havlu seriyoz onun üstünde yıkıyoz zemuszemuszemuszemus
kartanem günde 4 damla vericeksin D vitaminini
Wannaam gene bi alanda rekortmen gördüm senii :roflol::hooray:
Cerenimo GARMASTAN diye bi krem var onu al süper iyi geldi gögüslerimee sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?