2009 Kasm Anneleri

enee tubiş hala buralardamısın sen yaaa
yazık sanaaaaaaaaaaaaaa

benim göğüsler yara oldu hatta bugün emziriken kan bilem geldi kıslar çok acıyyyy
bende kan gelen mememi sağıp veriyom diğerinide emziriyom
böle idare ediyoz yoksam diğerini iyileştiremiyecem
kızım bide çok obur çıktı

edacım garmastan iyinmi kaketten yara olan memişlerinde tamir edermi acaba

ayyyy ne özlüyom ya sizi
giremiyom buralara
bırakın ne temizlik ne yemek heç bişey yapamıyom
sağolun annem var da o yardımcı oluyo
gidince ben ne yapacam bilmiyom
buügn de ilk olarak ben yıkıyacam kızımı
yoksam kayınvaldem geliyo o yıkıyodu bahaneylede gelsin istemiyom böle daha iyi
hem akşam yatmadan önce yıkayıp bende uyumuş olurum

ebiscem nasılsın tatlım ya bende senin yazını okuyodum
memelerim iptal durumda yawwww
şu ayva çekirdeği olayını bir anlatsana
onları kaynatıyozmu
çekirdekleri ezmekmi gerekiyo önce

canım sen ne durumdasın bu arada
ben iptal oldum yaaa
şuan kızım 2 saattir uyuyoda çok şükür girebildim
çok yoruluyorum
özledim buraları da ne güsel günlerde şimdi fırsat bulmaya çalışıyom giremek için
umarım en kısa zamanda toparlanırız

kartanemm ben 1 gün yıkıom bi gün yıkamıyom oğluşu yıkadıkça daha sağlıklı olur ve çabuk büyür ayrıca her gün üstünü değiştiriyorum
ZEYTÜÜÜNN canımm tarifi veriomm 2 adet ayva çekirdeğini bi kaseye koy üstüne yarım çay bardağı ılık su koy 1-2 saat sonra kontrol et jöle gibi oluyo zaten her emzirmeden sonra göğsüne sür emzirirken yıkamana gerek yok ayrıca ayva kompostosyu süper süt yapı bi de çupuk tarçınna kök zencefili kaynat günde 2-3 bardak iç ayrıca yaranın çabuk iyileşmesi için göğüs kalkanı kullan hem arada sızan sütün de birikir ben biriken sütleri biberona dolduruyom buzdolabında saklıyom 24 saat içinde de benmari usulü ısıtıp oğluşa veriom

ayyy kimsecikler yok
bende daha doğurmadım
kızım dönmüş ama yerleşmemiş yan duruo
kafasını sokmamış daha kanala beklemedeyiz
ne sancı var ne bişey hayırlısı olsun bakalım beklioruz

cersucum nbr canım
ben burdayım ama heran kaçabilirim malum bebiş uyumuyo geceleri
dün gece 3,5 tan 6,5 a kadar hiç uyumadı
anaaaam kafayı sıyırıyodum haa uykusuzluktan abowww
şimdide yazık ıkınıp duruyo
ayyy uyu bacım son günlerin tadını çıkar

canım ilk 3 ay zormuş Allah yardımcın olsun
ay uyuyorum ama ne sağa dönebiliorum
ne sola iş güçte pek yapmıorum beklemedeyim şuan
son günlerim işte inşallah haftaya başını yreleştirir kanala

ya lohusa şerbeti yaptınızmı benim anam tutturdu şerbetsiz olmaz diye tarifini bilen varmı
varsa bana verebilirmi

gunaydın kızlar
dun geceden berı karnımda hafıf sancılar war
annemınde bası cok fena agrıyo yıne bugun hıc keyfım yok
ınsallah dogmak ıstemez oglum erkenden

Wannaam gene bi alanda rekortmen gördüm senii :roflol::hooray:

gobek rekorunu sana kaptirmistim ama yine buldum kendime birsey di mi?:lepi:

walla ikinizide tebrik ediyom vereliniortak

tesekkur ederiz. belki rekor sana gecer.kaydirigubbakcemile3

hadi beeee
sen yoktun tabi buralarda
millet benle uğraştı durduu :mymeka:

tabi 6 gun hastanede bosu bosuna yatirdilar beni meydani bos buldun di mi? kaydirigubbakcemile3

bakalim benim rekoru kirabilecek olucak mi?

Slmm lohusalaarr delikafaduldendelikafadulden
anam heç nete falan giremez olduk.biz ne zaman eskisi gibi burda muhabbet ederük acabaa bi fikri olan varmıı naniknaniknaniknanik

bak bak bak, hem cocuk doguracak hemde dedikodudan geri kalmiycak. ne ala memleket.kaydirigubbakcemile3 unut kizim eskisi gibi lak lak gunlerini, tuvalete gidip, bir bardak cay icebildigine dua et.zemuszemus

canim, ortak sorun herhalde. benim kizda gece nobette masallah. gece 1, 2, 3 oluyo, herkes horul horul uyuyo biz nobetteyiz. ne guzel emiyor, daliyor, yerine koyunca uyaniyor. bende yanina uzaniyorum, yattigim yerden emziriyorum, bu sekilde azda olsa uyuyabiliyorum. sabaha kadar gogus hic iceri girmiyo, her an hazir.kaydirigubbakcemile3

oglumda cok farkliydi. oglum iki saatte bir kurulmus saat gibi kalkar, emer uyurdu. her cocuk farkli oluyo. napalim, saglikli olsunlar, onlarda buyuycek.opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bende yeni doğum yaptım 4 kasımda şimdi yazılanları okudumda aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızımda geceleri uyumuyo sabaha kadar neredeyse göğsümde emiyo

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben hala beklemedeyim 39 haftalık oldum ama hiç bişiy yok bakalım 23 üne kadarda olmazsa 23 ündeki randevuda dr normal doğumla ilgili ne diycek bakalım

CERİİN ZEREENN kızlar ayva çekirdeğinden yaptığım kremi sadece 1 gün kullandım ve bi daha da hiçbişi sürmedim göğsüme çok iyiyim şmdi deneyinn kıslarrr

ebiscem bu pomad çok iyi geldi ama hamileyken bunu duysaydık çok iyi olurdu... halen hamiş olan analar ayvalarınızı hazırlayın bacım... ben yerinizde olsam hazırlar hastaneye bile götürürüm.... çünkü yok böyle bir acı

canım yaa çok geçmiş olsun.. ebisin dediği ayva olayını bi dene istersen canım... herkese iyi gelen bişeler var ama ebisinki doğal bişey ve yıkamana da gerek olmayınca daha kolay olur... ben de HAMETAN POMAD kullanıyoum bayaa iyi geldi amaneticede ilaç ve yıkamak gerekiyo
oğluşuna da maşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…