2009 Kasm Anneleri

hastanede kalin ped veriyorlardi.. bende onlar gibi olsun diye bu ucuz pedler varya onlardan aldim kullaniyom.. 2 paket bitti.. arti orkidlerim kalmisti onlara basladim.. bugün yeniden aldiriyom.. kizin bezleri kalite olsun ben kendim gectim artik ucuz aliyom.. ne zaman bitecekse bu kanama..9 ay rahattik..ama acisi cikti galiba..

bende ilk zamanlar pamukla ilik suyla siliyordum ama baktim bana cok eziyet oluyor.. simdi penatenin islak mendilini kullaniyom hicte pisik filan olmadi cok sükür..

kartanem iyim bebeem sen napiyonn kızçem seni üzüyomu yoosamm
kaydirigubbakcemile3 canım altını açınca alt değiştirme minderini koysana ortalık batmazz valla hepimizin ki aynı gaalba ben yanımda havlu bulunduruyom ama bizim oğluşlar çiş yhapcakları zaman sinyal veriolar ordan annayıp önlem alıyoz cnm :) bence o uyurken sen de uyu maşallah ne güzel düzenli kendi uyanıyo işte annesi ya uyanmasaydı bide onu uyandırmaya çalışçaktın

yaaa benim oğlum kime benziii bi bakın heleee :uhm::uhm:
aynı sen bana kalırsa yerim ben o yaramazı yaa alnı mı açıkmış benim oğluşumun ayyy edoşş eşinin göbeğinde öyle güzel yatıyo ki ege maşallahh allah nazardan korusunn yerim ben onu yaa
aynen ben 3. paket bez bitirdim gıı bi de ben kaka yaptığında yıkıyorum poposunu günde 3-4 kez :) çok rahatlıyo yavruşum onun haricinde ıslak mendille siliomm pişik kızlarda daha çok sanırsamm

ne zaman sütüm olucak benım
dogar dogmaz sutum gelırmı karılar ya memiş ucu da yok ah kuzum ahh

hee aynı ben demii gııı :lepi: ama kocişede çok benzetiyolarr lülülülülülü
pek seviy babasının göbenee yatsınn kaydirigubbakcemile3
ben yıkamıyom yaav üşürse diyee :kedi::kedi: ama maşallah heç pişik yok çünkü her pırtlamada alt açıyom kızz kaydirigubbakcemile3

yaaa benim oğlum kime benziii bi bakın heleee :uhm::uhm:

sana benzii bacim.. cenesi babaya benziyo sanirim..

öyle yapiyodumda gece üsendim kalkip onu almaya.. oda bana bi sürü is cikardi.. yok canim ya hic sikayetci degilim ben kizimdan.. masallah hic üzmüyo beni.. yalnizim ya anliyor sanirim.. Mevlam dagina göre kisini verirmis.. cok sükür.. bugüne kadar kendim bakabildim zor günleri atlattim..bundan sonrasi zorlamaz beni..

nasi sinyal veriyo kiz erkek cocuklar.. merak ettimkaydirigubbakcemile3

unibaby kullanıdiiimm sora cerenimonun dru kullanma demiş bıraktımm kızarıklık geçti hemen
yok çok şüküürr üzmüyo minişim gece baya güzel uyuyoz yaa
gaz olmazsa tabii akannehir

ben de açıyom gıı hemen heç bekletmiimm kaydirigubbakcemile2
bu arada iki haftada 700gr aldık ilkgece 200gr kaybetmiştik 500 gr almış olduk 2 cmde uzamışız

ne zaman sütüm olucak benım
dogar dogmaz sutum gelırmı karılar ya memiş ucu da yok ah kuzum ahh
nan mannakk hemen olur mu süt ya da en azından enim olmadı normal doorursan çabuk gelir ama sezercikde biraz sürüyo
pipi doğrulup nişan alıyo canım annıyosun ki az sora atgeş edecek kaydirigubbakcemile3
slm cnm naber?

özgecimm Asrın ın fotolarını kim çekioo harika çıkmış yaa bayıldımm bir çocuğun kusmuş hali bu kadarmı tatlı olur yaaa

ebişceeeeeee
benım nası sutum olcek pekı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm st her halukarda gelio sadece acıyo falan diye bırakmıcaksın emzirmeyi doğuma gitmeden humana süt çayı içmeye başla doğumdan sonra bol bol komposto içç en önemlisi de kafandan emzirme ile ilgili tüm düşünceleri at öncelikle emzirmeye niyet ett.. en önemlisi bu kuzumm içten canı gönülden emzirmek iste ilk günler acısı falan geçince emzirmek dünyanın en güzel şeyii :)

o zaman benim sancılar daha yeni başlıyor.kocişe göre 23 kasım da doğacak bebeğimiz bakalım....Ama bu sancı da daha bugün yeni başladı....Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…