2009 Kasm Anneleri

kıslar ya benim kanamam 10 günde bitti bende anlamadım
ne kadar kısa sürdü iyi midir kötümüdür anlamadım
bugün kızımın 2. topuk kanı alındı tabi ben mahvoldum ağlamasına
bi de burun tıkanıklığı yaşıyoruz doktora gittik
damlaya devam dedi bakalım devam edecez
tıkanıklık uykumuzu bölüyor
memiş uclarım yavaş yavaş iyileşiyor inşallah tekrarlamaz
ebiscemin ayva jölesi iyi gelmiş olabilir tavsiye ederim
bizden şimdilik bu kadar
tek sorunum fırsat bulamıyorum ne yemek yapmaya ne evi toparlamaya
annem de olmasa bittim yaaaa
şöle ayaklarımı uzatıp tv izleyemedim daha
inşallah düzene gelir
en çok da gelen misafirlerden sıkıldım offfff ardı arkası kesilmiyor
allah bana kolaylık versin :))

meleğimde doğurmuş çok şükür
sezercik olmuş oda
poyarazımız gayet iyiymiş
3080 gr dedi sanırım bugün taburcu olceydi
geçmiş olsun annem bir melek en kısa zamanda aramıza döner inşallah

zeytincim benimde kanama çok az oldu doktora sordum normalmiş herkeste çok olmazmış e bide sezeryanında etkisi var
elifcim gün almışın canım hadi gözün aydın

offff benimde moral sıfır amaaaaaaan kocişle küsüştük iyimi
şaka yaptıydım kaka oldu dahada yapmam şaka maka amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

anaa neen küstünüz gııı

benim kanamam az az da olsa devam edii 15. gün bugünn
bitti diyomm ama eccük de olsa gelii

ebiş nan sen ne dediiysen içiim haa
ama sanırım ısırgan çayı çok faydalı süt için bin tane şey içtiimden hankısı ii gelii bilmiimm kaydirigubbakcemile3

ayy zeytin allah kolaylık versin misafir işi zor yaa
ay bence şu misafirler bi 40ı beklesinler yaaaa
zaten insan yeni düzene alışana kaa pestili çıkii
bi de onlara hizmet mafoldumben
benim de anam gidii bu gece bi hüzün çöktü bakalım napcaaazz

kartanem sorma yaaa
benim de annem sağolsun o koşturuyo herşeye
bayramdan sonra giderim diyyy ama ben diyom 40 çıkana kadar kal ama bakalım ne yapacaz
biz nasıl iş yapacaz bende anlamıyom yemek yapma vaktini bilem bulamam diyom
inşallah böle devam etmezde bir düzene girer
yoksam hayatımız evde hapis geçecek

cnm benim de 10 günde bitti şimdi çok az oluyo 20. gün ama birden bir boşaldı tamda mevlüt okunuyodu ama o gün bebişi çok emzrdim mevlüt okuyan hoca durumdan habersiz tavsiyeler verirken dedi ki bol bol emzirin emzirdikçe rahim toparlanır dedi hakkatten ben emzirdikçe rfahmimin kasıldığını issediom
valla annem yanımda ama mümkün olduğunca temizlik ve yemeği kendim yapıomm o gidince kötü olmiim die alıştırıyom kendimi valla iş başa düşünce oluo kıslarr
naaptın kıss adama annatsana
ısırgan süper bişi ısırgan anason çörek otonu karıştırıp için dio dr. programında
selam karular
bebısler we hamılelelr
korkuyommmm nannnn
neen korkuon nann nası girdiyse öle çıkacak bu çocukk
anam gittiii mafoldumben
beray da hissetti mi nee ağlıyo yaaa mafoldumben
allah kavuştursun cnm

nan ebısce adım elıf abımde hep ebiş der bana
bak sen bana bı ıkı daha laf sole normal bıle dogururum ben bu ters cocuguzemuszemus

nan ebısce adım elıf abımde hep ebiş der bana
bak sen bana bı ıkı daha laf sole normal bıle dogururum ben bu ters cocuguzemuszemus
benim de adım eliff ailem arkidişlerim yakın çevrem hep ebiş derr bana hatta abartıp ebişko diyn bile var tatlım nasıl doğum yapıcam nasıl emzircem vs.. düşünceleri ve her türlü vesveseyi at kafvandn bak kartanesi var ya topicte baştgan beri hiç doğumu düşünmedi amaan zamanı gelince olacak olan olur dedi son derece sakin ve rahattı ve hatun tam istediği zamanda yani 40 hafta dolunca (izni yanmasın die 40. hafta doğursam diyodu hep ) ve bi kaç saatte kolayca doğuruverdi yani bunları düşünme sen düşünsen de düşünmesen de iş olacağına varıyo ben de hep normal istiyodum tasarlıyodum ama öle olmadı işte deli gibi korkuyodum sezeryan dan ama dr. bebişin hayatı tehlikeye girer suyu bitmiş diince walla her türlü krku heyecan vs.. kaboldu gitti ameliyata bile o kadar rfahat girdimki anlatamam... canım ilk biz doğurmuyoz asırlardır doğuruyo kadınlar üstelik imkansızlıklar içinde bizim her türlü imkanımız var yeterki bebeğin sağlıklı olsun ....gerisi hiç mühim diiil sen benim ayva çekirdeğinden krem tarifimi yaz doğuma gitmeden hazırla ve doğumdan sora hemen kullan süt için ısırgan çayı rezene çayı ayrıca çubuk tarçın ve zencefili kaynat şeker koy iç bu çay da süt yapar ayrıca ayva kompostosu

he adasız o wakıt
senın o aywa olayını yapıcam hıc kacmaz sımdıden lansınoh surmeye basladım walla
artık dusunmuyorumda napım dusunsemde olack oluyo dedıgın gıbı..
adaşım benım dedıklerını yapıcam haklısın mıllet nerelerde ne sartlarda doguruyor
saglıcakla dogsunda gerısını takmıyorum
dogum sonrası yıne yazarım ben senden taktıkde alırım
cokk sagol canımcım

bu arada oglum oyle hareketlıkı su an karnımdan cıkıcak sankı
benı bıle sallıyo ne oldugunu bı cozebılsem
klasık muzık dınletıyom ondanmı acep

kimse yok herkes uyuyor galiba....Benim kızım bugünde gelme ile ilgili bi belirti göstermedi.Bu hafta o kadar çok uyumaya başladımki nedenini bilmiyorum...Kaynanam doğuma geldi keşke annemde gelebilseydi....Bazen kendi kendime kızıyorum.Bebeğimi kıskanmaya başladım kaynanamdan....

yarında iznim bitiyor yeniden rapor almam gerekecek.Bu da ayrı bi dert...Ya doğum sancıları doğumunuzdan ne kadar önce başladı kızlar?Bi geece önce mi yoksa daha önceden mi?

amaaan çatlak ben şaka ettiydim emme kızdı adam haklı aslında ne yalan söyliyim
neyse akşam toparladım durumu barıştık şüküryerimseniben
hiç sevmiyom küs olmayı haaaaaaaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…