zeytincim benimde kanama çok az oldu doktora sordum normalmiş herkeste çok olmazmış e bide sezeryanında etkisi var
elifcim gün almışın canım hadi gözün aydın
offff benimde moral sıfır amaaaaaaan kocişle küsüştük iyimi
şaka yaptıydım kaka oldu dahada yapmam şaka maka amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
cnm benim de 10 günde bitti şimdi çok az oluyo 20. gün ama birden bir boşaldı tamda mevlüt okunuyodu ama o gün bebişi çok emzrdim mevlüt okuyan hoca durumdan habersiz tavsiyeler verirken dedi ki bol bol emzirin emzirdikçe rahim toparlanır dedi hakkatten ben emzirdikçe rfahmimin kasıldığını issediomkıslar ya benim kanamam 10 günde bitti bende anlamadım
ne kadar kısa sürdü iyi midir kötümüdür anlamadım
bugün kızımın 2. topuk kanı alındı tabi ben mahvoldum ağlamasına
bi de burun tıkanıklığı yaşıyoruz doktora gittik
damlaya devam dedi bakalım devam edecez
tıkanıklık uykumuzu bölüyor
memiş uclarım yavaş yavaş iyileşiyor inşallah tekrarlamaz
ebiscemin ayva jölesi iyi gelmiş olabilir tavsiye ederim
bizden şimdilik bu kadar
tek sorunum fırsat bulamıyorum ne yemek yapmaya ne evi toparlamaya
annem de olmasa bittim yaaaa
şöle ayaklarımı uzatıp tv izleyemedim daha
inşallah düzene gelir
en çok da gelen misafirlerden sıkıldım offfff ardı arkası kesilmiyor
allah bana kolaylık versin :))
naaptın kıss adama annatsanazeytincim benimde kanama çok az oldu doktora sordum normalmiş herkeste çok olmazmış e bide sezeryanında etkisi var
elifcim gün almışın canım hadi gözün aydın
offff benimde moral sıfır amaaaaaaan kocişle küsüştük iyimi
şaka yaptıydım kaka oldu dahada yapmam şaka maka amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ısırgan süper bişi ısırgan anason çörek otonu karıştırıp için dio dr. programındaanaa neen küstünüz gııı
benim kanamam az az da olsa devam edii 15. gün bugünn
bitti diyomm ama eccük de olsa gelii
ebiş nan sen ne dediiysen içiim haa
ama sanırım ısırgan çayı çok faydalı süt için bin tane şey içtiimden hankısı ii gelii bilmiimm kaydirigubbakcemile3
neen korkuon nann nası girdiyse öle çıkacak bu çocukkselam karular
bebısler we hamılelelr
korkuyommmm nannnn
allah kavuştursun cnmanam gittiii mafoldumben
beray da hissetti mi nee ağlıyo yaaa mafoldumben
benim de adım eliff ailem arkidişlerim yakın çevrem hep ebiş derr bana hatta abartıp ebişko diyn bile var tatlım nasıl doğum yapıcam nasıl emzircem vs.. düşünceleri ve her türlü vesveseyi at kafvandn bak kartanesi var ya topicte baştgan beri hiç doğumu düşünmedi amaan zamanı gelince olacak olan olur dedi son derece sakin ve rahattı ve hatun tam istediği zamanda yani 40 hafta dolunca (izni yanmasın die 40. hafta doğursam diyodu hep ) ve bi kaç saatte kolayca doğuruverdi yani bunları düşünme sen düşünsen de düşünmesen de iş olacağına varıyo ben de hep normal istiyodum tasarlıyodum ama öle olmadı işte deli gibi korkuyodum sezeryan dan ama dr. bebişin hayatı tehlikeye girer suyu bitmiş diince walla her türlü krku heyecan vs.. kaboldu gitti ameliyata bile o kadar rfahat girdimki anlatamam... canım ilk biz doğurmuyoz asırlardır doğuruyo kadınlar üstelik imkansızlıklar içinde bizim her türlü imkanımız var yeterki bebeğin sağlıklı olsun ....gerisi hiç mühim diiil sen benim ayva çekirdeğinden krem tarifimi yaz doğuma gitmeden hazırla ve doğumdan sora hemen kullan süt için ısırgan çayı rezene çayı ayrıca çubuk tarçın ve zencefili kaynat şeker koy iç bu çay da süt yapar ayrıca ayva kompostosunan ebısce adım elıf abımde hep ebiş der bana
bak sen bana bı ıkı daha laf sole normal bıle dogururum ben bu ters cocuguzemuszemus
he adasız o wakıtbenim de adım eliff ailem arkidişlerim yakın çevrem hep ebiş derr bana hatta abartıp ebişko diyn bile var tatlım nasıl doğum yapıcam nasıl emzircem vs.. düşünceleri ve her türlü vesveseyi at kafvandn bak kartanesi var ya topicte baştgan beri hiç doğumu düşünmedi amaan zamanı gelince olacak olan olur dedi son derece sakin ve rahattı ve hatun tam istediği zamanda yani 40 hafta dolunca (izni yanmasın die 40. hafta doğursam diyodu hep ) ve bi kaç saatte kolayca doğuruverdi yani bunları düşünme sen düşünsen de düşünmesen de iş olacağına varıyo ben de hep normal istiyodum tasarlıyodum ama öle olmadı işte deli gibi korkuyodum sezeryan dan ama dr. bebişin hayatı tehlikeye girer suyu bitmiş diince walla her türlü krku heyecan vs.. kaboldu gitti ameliyata bile o kadar rfahat girdimki anlatamam... canım ilk biz doğurmuyoz asırlardır doğuruyo kadınlar üstelik imkansızlıklar içinde bizim her türlü imkanımız var yeterki bebeğin sağlıklı olsun ....gerisi hiç mühim diiil sen benim ayva çekirdeğinden krem tarifimi yaz doğuma gitmeden hazırla ve doğumdan sora hemen kullan süt için ısırgan çayı rezene çayı ayrıca çubuk tarçın ve zencefili kaynat şeker koy iç bu çay da süt yapar ayrıca ayva kompostosu
cnm benim de 10 günde bitti şimdi çok az oluyo 20. gün ama birden bir boşaldı tamda mevlüt okunuyodu ama o gün bebişi çok emzrdim mevlüt okuyan hoca durumdan habersiz tavsiyeler verirken dedi ki bol bol emzirin emzirdikçe rahim toparlanır dedi hakkatten ben emzirdikçe rfahmimin kasıldığını issediom
valla annem yanımda ama mümkün olduğunca temizlik ve yemeği kendim yapıomm o gidince kötü olmiim die alıştırıyom kendimi valla iş başa düşünce oluo kıslarr
naaptın kıss adama annatsana
ısırgan süper bişi ısırgan anason çörek otonu karıştırıp için dio dr. programında
neen korkuon nann nası girdiyse öle çıkacak bu çocukk
allah kavuştursun cnm
anaa neen küstünüz gııı
benim kanamam az az da olsa devam edii 15. gün bugünn
bitti diyomm ama eccük de olsa gelii
ebiş nan sen ne dediiysen içiim haa
ama sanırım ısırgan çayı çok faydalı süt için bin tane şey içtiimden hankısı ii gelii bilmiimm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?