2009 Kasm Anneleri

yarında iznim bitiyor yeniden rapor almam gerekecek.Bu da ayrı bi dert...Ya doğum sancıları doğumunuzdan ne kadar önce başladı kızlar?Bi geece önce mi yoksa daha önceden mi?
canım benim inşallah hayırlısıyla biran önce kurtuluruz :Saruboceq:
doğum sancısı herkeste farklıdır mesela benim önce lekem gelmişti ve bende bilmedim için çok korkmuştum benim eltimde ebe ona sordum benden leke geliyo dedim sen bugun doğurursun dedi saat 6 da gelmişti ve dk gittik 2 santim açılma var dedi ve ben 11re kadar gayet iyi bişekildeydim anam 11den sonra sonra bi başladı bende ağrılar önce bel tabi sonra hafifi hafif şiddedleni en son sabah 5 de gittik hastaneye ve saat 7 de oğlum oldu benimki böledi kısaca canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah

Son düzenleme:
kızlar herkese selam ...cuma gunu saat 11 45 de oglusum dunyaya geldı....3140 gr ...haber edem dedım herkese hayırlı dogumlar ......

ayy napam dilmuhcum yaa çıkmıyii velet kafamçokkarıştı
walla şimdi sizi daha iyi anladım :kedi:

nan benle okadar dalga geçtin bak şimdi hakvermişin.
kız az kaldı sabır
doktora ne zaman gitcen
bakalım one diycek

kızlar herkese selam ...cuma gunu saat 11 45 de oglusum dunyaya geldı....3140 gr ...haber edem dedım herkese hayırlı dogumlar ......

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

tuğba nan çatlaklar ne durumda
ben kantoron yağına başladım iki gündür iyi gelirse sanada derim nan

selammmmm
ben geldım doguma kaldı ıkı gun
sımcık yımek yıcem
carsamba gunu ac acına nası beklıycem hastanede ay ben bayılırım

selam kızlar

ben de bugün halsizlik var kızlar yaaa... kaç günün yorgunluğu yeni çıkıyo galibaaa..
kimse yok buralarda gidip biraz uzaniym bari toparlarım belki...

gözün aydın mayacım
hangi ara doğurdun gıı hele anlat bakem :uhm:
nan benle okadar dalga geçtin bak şimdi hakvermişin.
kız az kaldı sabır
doktora ne zaman gitcen
bakalım one diycek
hee gıı hakverdim size :kedi:
hakkınızı helal edin walla :kedi:
tuğba nan çatlaklar ne durumda
ben kantoron yağına başladım iki gündür iyi gelirse sanada derim nan
anam biliyon bende çatır çatır çatladım :sinifsinif:
hele sen kullan bakem işe yararsa bende kullanırım :lepi:
selam kızlar

ben de bugün halsizlik var kızlar yaaa... kaç günün yorgunluğu yeni çıkıyo galibaaa..
kimse yok buralarda gidip biraz uzaniym bari toparlarım belki...

bebekin seni çok mu yoruyoo bacım :teselli:

maya gözün aydın canımm opuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsünn :Saruboceq:
sunways az kalmış cnm kaçta gircen doğuma acıkmadan alsaydı barii erken isteseydin saati :bbo: ben çok sanslı oldum o konuda sezeryana aniden alındığım için akşam bi güzel yemeği yemiş çayımı bile içmiştimm kaydirigubbakcemile3
zerencimm cnm bu yorgunlukları hangi ara atcaz üstümüzden heç bilmiim ben valla yaavv akannehirakannehir
tubik nan dün geceki kandırmacada noldu lan maçımı seçtii senimi nan.bidee şimdi isim işi kesinleştimii :uhm: beyzamı yaneee :uhm: isiminle çağırak zilliyi gelir belkii :roflol:

slm kızlarr nasılsınız bakalım
valla ben geceleri cok uykusuz kalıyorum
vücudum bir türlü toparlanamadı
cok yorgun hissediyorum
öyle cok mızmız bir kızım yok masallah ama geceleri uykudan kalkmak zorluyor beni
bide gece uyumayı pek sevmiyo hanımefendi :)
sizler nasılsınız bakalım
yeni haberler varmı acep

yaav kenyam bende ençok gece uyanmakta zorlaniim yaavv akannehir bide benim uykum pek tatlıdırr :kedi: uyan,emzir,altını al,bidaha emzir yatır derkene 2 saat geçiyoo eee uykuda dağılıyo tabee akannehir
amaa bu hallerimize şükür eccük daha büyüyünce bu kadar sık geceleri uyanmıcak kuzular bizde uyuruz artık demii kaydirigubbakcemile5 uyuruz de bak öle kandırıyom ben kendimi çünküüü :roflol::roflol:

walla muredacım saat wermedı 8 de gel ıslerını yapsınlar dedı
polklınıgı war o gun doktorun hastaları bırakıp gelecek
2 ye kadasr her ahngı bı saatte alır buyuk ıhtımallde
12 den sonr abıse yıyıp ıcmededı

sende geceden sıkı ye canım kaydirigubbakcemile3 allah verir sabrını buna takılma bide cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uniiiiiiii senle kavuşmak haram oldu bi denk gelemedik yaa ne teldee ne netteee akannehir
canım benim gözün aydıınnn,asyamız hoşgeldi sefa geldii :lepi: pek tatlı yaa annesinin kucağınada pek yakışmışş yavrum beniimm

canım sorma yaa :))) ben arıyorum sen açmıyosun sen arıyosun ben açmıyorummm :))))

ee büyüdü mü egecikkk :)

yaa ben kaç gündür giricem bi türlü giremiyorum benim cadının yüzünden her gün türlü türlü huy çıkarıyo pek bi huysuz bu ara....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benim dr. doğumdan bi hafta sonra eve hemşire gönderdi... bebek bakımıyla ilgili acaip güzel şeyler anlattı hemşire sizle de paylaşıyım benim çok işime yaradı....

1.. odanın ısısına çok dikkat edin.. 20-22 derece olması gerekiyomuş ... hatta 18 e kadar bile inebilirmiş... bebeklerin kalp atışı bizimkinden çok çok hızlı biz koştuğumuz zaman nasıl terliyosak onlar her an o durumda dedi...patikli pijamaların içine çorap dahi giydirmenize gerek yok bi badi üstüne bi tulum yeter dedi.. sakın uykudan kalkınca da üşür diye yelek falan giydirmeyin özellikle emzirirken çok daha fazla terliyolar dedi... yatarken de üzerine ince bi battaniye yeterli olur onu da kolları dışarda kalıca şekilde örtün dedi....
ellerinin yüzünün soğuk olması üşüdüğünü göstermiyo biz karda koşsak kan ter içinde kalırız ama ellerimiz soğuk olur dedi...

gerçekten de bu şekilde çok daha rahat etti benim minnoş...

2.. bebeklerin hapşırması üşüdüğünü göstermezmiş... ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyomuş...

3.. her banyosunda şampuan losyon vs kullanmayın cildi kurur egzama olur dedi... şampuanı haftada bir kullanmak yeterliymiş...

4.. pişik kremi kullanma kıvrım yerlerinde kalıntı yapar oralarda çatlaklar oluşur onun yerine gnde 2 sefer z. yağı sür dedi..halis z.yağını içinde kaynayan su olan bi tencereye küçük bi kaseyle oturtup 3-4 dk asidini uçurup öyle kullan dedi...

ayy daha bi sürü şey vardı ama aklıma şimdilik bunlar geldi ...sonra gene yazarımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…