2009 Kasm Anneleri

nan doğurmayan karılar gidinde uyuyun abowwww ölüyom uykusuzluktan
gece hiç uyumuyo benimki
e gündüzde çok uyuduğu söylenemez
ayyyyy bayılzaaaaaaaaaaam

annelerde olmasa napariz ya. benimde sagolsun annem yanimda. bana hicbir is yaptirmiyo. hemeroidden dolayi Naz'i alip kucagimda bile gezdiremiyorum dogru durust, onu bile anacim yapiyo. Allah razi olsun onlardan.

bakalim tr ye donunce ne olucak. orda mecbur is basa dusucek. bide oglusum, insallah arada onu cok ihmal etmem. zaten yaklasik iki aydir kendimi suclu hissediyorum yaninda degilim diye.

haa birde misafir olayi var di mi? gidince baslarlar artik gelmeye. biraz daha bekleseler bari, ben iyice toparlansam.mafoldumben

benim dikislerim enfeksiyon kapmis.mafoldumben acilarin kadini oldum yaw, ne oturabiliyorum, ne kalkabiliyorum dogru durust. antibiyotik tedavisine baslandi. kadinlik ne zor.mafoldumben

aaaaa uniimm gelmiiişşş
çok özledimdi gııı
ay bi body bi tulummuuu
ya benim üşür de gaz olur deyüü ödüm patlii
gerçi sürekli kontrol ediyom terledimi diye terlemiyo hiç minnoşumm
yatak odası soğuk diye onun odasına taşındıydım bi de orayı bi ölçem bakalım kaç dereceymişş
benim minnoş da gece saatte bir uyandı yaa ananesi gitti diye mi yaptı anlamadım valaaa

geçmiş olsun wannaaam
ayy zor valla işin
bizimkiler uyuyo şimcik ay ben de uyusam iidi emmee uyuyamadımmmm

geçmiş olsun wannaaam
ayy zor valla işin
bizimkiler uyuyo şimcik ay ben de uyusam iidi emmee uyuyamadımmmm

sagol canim ya. genel olarak kadinlik zor ya.:sinifsinif:
bende Naz uyurken uyuyayim diyorum ama ha simdi kalkti, ha simdi kalkacak uyuyamiyorum. gece uykusuzlukta eklenince zombi gibiyim valla.

kimsecikler yooooooook
şu saat oldu hala sancım bişeyim yok
yiyip içip geziorum kaydirigubbakcemile3

Anladım canım inşallah hayırlısıyla kurtuluruz.....

gnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)

günaydın karılar
dılmuhcum bı sen bı ben warız dunden berı gıremıyom sıteye
bugun aksam tahlıller ıcın hastaneye gıdecez baalım
bıde son bı nst gırecem allahım cok heyecanlıyım gecelerı uyuyamıyom carsamba bebegım kollarımda olacak yaa ınsallah hersey yolunda gıder

anaaaaaaaaaaaam ölüyom uykusuzluktaaaaaan
bebişimde çok gaz var deli oldum yaaaaa
bide benim klağım başım gözlerim ağrıyo galiba uykusuzluktan oluyo
ayyy kaç gündür uykusuzum yaaa
ne zaman düzene girerki bebişlerin uykusu
ay onada yazık hem gaz var hem uykusu ama uyuyamıyo kuşum yaaaaaa

ahhh canım ben sana git uyu diyom dinlemiyon beni
görcem seni bebiş gelince
ben ölüyom uykusuzluktan
bebişimde perişan oldu ıkına ıkına bide ağlıyo offfffffff
senin çok az kaldı hadi hayırlısı bacım
çok heyecanlı yaaaaa

bacılar şu 20lik 40 ı biri anlatsın bana yaaaaaa
bak gene sinirlendim haaa şu büyüklere hay ben onların ciğerlerine amaaaaaaaaaaaan

canım 20 sını bırının bebegı yıkaması gerek bıde yakın bı komsun warsa gezmeye cıkar cocugu 20 sını cıkartın
sende bayo yap bu kadarcık

naahh uyuruz nann bu bebeler daha diş neen çıkarcak soonacıma huy suy değiştirecekler oohoooo daha dur bunnar ii günnerimiz yiyip içi mıçıp yatıolar gıı :hulya:
gnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)
maşallah tosuncuğa gözlerin aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnm
bacılar şu 20lik 40 ı biri anlatsın bana yaaaaaa
bak gene sinirlendim haaa şu büyüklere hay ben onların ciğerlerine amaaaaaaaaaaaan
cnm 20 sinde bebişi yıkadık ben de yıkandım ama ben gusul de aldım zaten hep alıom da bi de tesadüfen o gün mevlüt okuttum mevlüt okuyan hocahanım okurkn sürahi ile su istedi su da okunmuş oldu sonra dedi ki 40 da bebişi yıka usulen bebeğe de gusul aldır en son bir szgeçten bu okuduğum suyu dök kendinde aynını yap dedi bilmiim cnm sen en iyisi oğluşu yıka kendinde yıkann sonacıma oğluşu gezmelere götür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…