kıslar ya benim kanamam 10 günde bitti bende anlamadım
ne kadar kısa sürdü iyi midir kötümüdür anlamadım
bugün kızımın 2. topuk kanı alındı tabi ben mahvoldum ağlamasına
bi de burun tıkanıklığı yaşıyoruz doktora gittik
damlaya devam dedi bakalım devam edecez
tıkanıklık uykumuzu bölüyor
memiş uclarım yavaş yavaş iyileşiyor inşallah tekrarlamaz
ebiscemin ayva jölesi iyi gelmiş olabilir tavsiye ederim
bizden şimdilik bu kadar
tek sorunum fırsat bulamıyorum ne yemek yapmaya ne evi toparlamaya
annem de olmasa bittim yaaaa
şöle ayaklarımı uzatıp tv izleyemedim daha
inşallah düzene gelir
en çok da gelen misafirlerden sıkıldım offfff ardı arkası kesilmiyor
allah bana kolaylık versin :))
geçmiş olsun wannaaam
ayy zor valla işin
bizimkiler uyuyo şimcik ay ben de uyusam iidi emmee uyuyamadımmmm
kimsecikler yooooooook
şu saat oldu hala sancım bişeyim yok
yiyip içip geziorum kaydirigubbakcemile3
canım benim inşallah hayırlısıyla biran önce kurtuluruz :Saruboceq:
doğum sancısı herkeste farklıdır mesela benim önce lekem gelmişti ve bende bilmedim için çok korkmuştum benim eltimde ebe ona sordum benden leke geliyo dedim sen bugun doğurursun dedi saat 6 da gelmişti ve dk gittik 2 santim açılma var dedi ve ben 11re kadar gayet iyi bişekildeydim anam 11den sonra sonra bi başladı bende ağrılar önce bel tabi sonra hafifi hafif şiddedleni en son sabah 5 de gittik hastaneye ve saat 7 de oğlum oldu benimki böledi kısaca canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah
gnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)
günaydın karılar
dılmuhcum bı sen bı ben warız dunden berı gıremıyom sıteye
bugun aksam tahlıller ıcın hastaneye gıdecez baalım
bıde son bı nst gırecem allahım cok heyecanlıyım gecelerı uyuyamıyom carsamba bebegım kollarımda olacak yaa ınsallah hersey yolunda gıder
naahh uyuruz nann bu bebeler daha diş neen çıkarcak soonacıma huy suy değiştirecekler oohoooo daha dur bunnar ii günnerimiz yiyip içi mıçıp yatıolar gıı :hulya:yaav kenyam bende ençok gece uyanmakta zorlaniim yaavv akannehir bide benim uykum pek tatlıdırr :kedi: uyan,emzir,altını al,bidaha emzir yatır derkene 2 saat geçiyoo eee uykuda dağılıyo tabee akannehir
amaa bu hallerimize şükür eccük daha büyüyünce bu kadar sık geceleri uyanmıcak kuzular bizde uyuruz artık demii kaydirigubbakcemile5 uyuruz de bak öle kandırıyom ben kendimi çünküüü :roflol::roflol:
maşallah tosuncuğa gözlerin aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnmgnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)
cnm 20 sinde bebişi yıkadık ben de yıkandım ama ben gusul de aldım zaten hep alıom da bi de tesadüfen o gün mevlüt okuttum mevlüt okuyan hocahanım okurkn sürahi ile su istedi su da okunmuş oldu sonra dedi ki 40 da bebişi yıka usulen bebeğe de gusul aldır en son bir szgeçten bu okuduğum suyu dök kendinde aynını yap dedi bilmiim cnm sen en iyisi oğluşu yıka kendinde yıkann sonacıma oğluşu gezmelere götür :)bacılar şu 20lik 40 ı biri anlatsın bana yaaaaaa
bak gene sinirlendim haaa şu büyüklere hay ben onların ciğerlerine amaaaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?