2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
20.11.2009 da sabah 10 da genel anestezi ile dünyaya geldi yavrum annesinin doğum günü hediyesi oldu prensim haftasonu olunca aynı gün olmadı doğum günümüz bigün önceye denk geldii olsun artık beraber kutlarız doğum günümüzü :lepi:

sizler naparsınız durumlar nasılll

slm kasım anişleri nasılsınız bugun anneler kız bebeği gununden önce olur diyorlar doğrumu sizde oldumu benim 6 gunum kaldı çıldırıcamdelikafadulden

ay bi kafaltı ettirmedi zilli
gerçi bu gece maşallahı vardı kızım kendi kendine uyudu beşiğinde emme süt seansından sonra koynumda uyudu gazı oldumu öle kucamda uyuyo minnoşum ama bele bele kucağa fena alışcak gııı netcez bilmiiimmm
şimdi de etrafa bakınii ne kaa sabreder bilmiimm

hadi gözün aydııınn
ne güzel tarihler ardarda olmuş
slm kasım anişleri nasılsınız bugun anneler kız bebeği gununden önce olur diyorlar doğrumu sizde oldumu benim 6 gunum kaldı çıldırıcamdelikafadulden

yok anam benim kızım 1 gün geç geldii

ebişim gıı aziz arda nediyooo

canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı biz bekleyenlerin başına :CüvCüv:

hadi gözün aydııınn
ne güzel tarihler ardarda olmuş
sağolasın canım evet ardarda oldu ben 21 oğluşum 20 kasım oldukk

canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı biz bekleyenlerin başına :CüvCüv:
sağol canım hayırlısıyla sizlerde doğurursunuz inş.

benim doğum accık zor oldu epidural yapılacaktıı 3 defa denediler ama bi türlü ödemden dolayı giremediler o yüzden genel anestezi oldum oğlumda minnacık 3.300 gr oldu
kızlar sütünüz gelmezse sorum olursa milupanın humana stil tea çayı var çok işe yarıyo tavsiye ederimm ben çok memnun kaldım

huu huu karilar napiinizzz
babasi kizimla koyun koyuna yatiyyyy bende azcik nete takiliimmm
hepimizin sorunu gaz sancilari anladigim kadaryila minnosum dün gece rahat bir uyku uyudu masallah agla agla parcaladi kendini babasi gitti eczaneden ebenin yazdigi sakinlestirici ilaci aldi verdikte rahatladi...bende ilk kez kesintisiz 3 saat uyudum:lepi:
cok gazi olunca bacaklarini hep yukari topluyo deli gibim agliyo nerden buluyo bukadar gazi bilmem..ona gaz yapmasin diye ben hep dikkat ediyorum rezene cayini cok iciyorum ama yinede gazman mübarek:sinifsinif:

siz bu yari kirk isine niye bukadar takildiniz ki biz kizimla 3 kez ciktiki disari gezmeye gittik..doktor hergün 5 dk disari cikartin diyo zaten ya balkona yada bebek arabasina koyup sarip bi turlayip geliyoruz..disari cikip temiz hva alinca cok rahatliyo bölböcüüüm misil misil uyuyo tavsiye ederim

aseba hayirli olsun canim oglusun anali babali büyüsün

kızlar ben kaçar belim çok ağrıyoo ve gece oğluşum gece çok sancılandı uyumadı şimdi uyurken azcık bende yatayım sonra yine gelirim hepinizi öpüyorumm bebişleride(nasıl olsa gerçekte öpemeyecem öpmüş gibi yapam) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dilmuhcum zincodan aldın mı sen çok rahatlatıyo
bitkisel yağların karışımı dr tavsiye etti aldık biz çok mızıklanırsa veriom
günde 3 kere 5er damla verin dediydi dr

Allah uzun ömürler versin..Benim kızımda beni aralık annesi mi yapacak ne herkesin bebeişi erken geldi.Benimkinin gelmeye niyeti yok......

dilmuhcum zincodan aldın mı sen çok rahatlatıyo
bitkisel yağların karışımı dr tavsiye etti aldık biz çok mızıklanırsa veriom
günde 3 kere 5er damla verin dediydi dr

canım almadım ama bugün alcak kociş
offf burdada hiçbi halt bulunmuyo yaa nefret ediyom burdan
kociş baya eczane gezmiş bulamamış bakalım öğleden sonra daha dolaşcak eczaneleri bakalım bulur inşallah

gız dılmuhcum sen acaba gaz yapan seylermı yıyosunda bebege gecıyo aklıma bıde bu geldı ha

selam kızlar..

bugün bebişimle ben sağlıkocağına gittik.. bebişimin kafasnda bi şişlik var onu gösterdik... çocuk dr na göürcekmişiz bakalım ne çıkacak altından.. umarım önemli bişe değildir kızlar...

bu arada yavru kuşum 15 günde 1 kilo almış veee 4400 olmuş

bebekin seni çok mu yoruyoo bacım :teselli:

günü gününü tutmuyo tuğbacım.. günlerin yorgunluğu var vallaaa:bbo: bugün biraz daha iyi gibiyim...

zerencimm cnm bu yorgunlukları hangi ara atcaz üstümüzden heç bilmiim ben valla yaavv akannehirakannehir

hiç bilmiyom edacım... normalde olsa benim bünye bu kadar yorgunluğa hayatta dayanmazdı ama söz konusu bebişler olunca herşey vız geliyooopuyorumnanaktan

asebam gözün aydın canım... allah analı babalı büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…