hadi gözün aydııınnslm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
20.11.2009 da sabah 10 da genel anestezi ile dünyaya geldi yavrum annesinin doğum günü hediyesi oldu prensim haftasonu olunca aynı gün olmadı doğum günümüz bigün önceye denk geldii olsun artık beraber kutlarız doğum günümüzü :lepi:
sizler naparsınız durumlar nasılll
slm kasım anişleri nasılsınız bugun anneler kız bebeği gununden önce olur diyorlar doğrumu sizde oldumu benim 6 gunum kaldı çıldırıcamdelikafadulden
canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı biz bekleyenlerin başına :CüvCüv:slm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
20.11.2009 da sabah 10 da genel anestezi ile dünyaya geldi yavrum annesinin doğum günü hediyesi oldu prensim haftasonu olunca aynı gün olmadı doğum günümüz bigün önceye denk geldii olsun artık beraber kutlarız doğum günümüzü :lepi:
kartanesi artık heran kendimi kontrol ediyorum bişey varmı diye bugun rüyamda nışanım gelmişti doğum heycanı sarmıştı benikaydirigubbakcemile3hadi gözün aydııınn
ne güzel tarihler ardarda olmuş
yok anam benim kızım 1 gün geç geldii
ebişim gıı aziz arda nediyooo
sağolasın canım evet ardarda oldu ben 21 oğluşum 20 kasım oldukkhadi gözün aydııınn
ne güzel tarihler ardarda olmuş
sağol canım hayırlısıyla sizlerde doğurursunuz inş.canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı biz bekleyenlerin başına :CüvCüv:
kartanesi artık heran kendimi kontrol ediyorum bişey varmı diye bugun rüyamda nışanım gelmişti doğum heycanı sarmıştı benikaydirigubbakcemile3
evey kartanesi benim de oğlumda ilk nişanım geldi ve sabahına oğlumu kucama lamıştım ama bende su gelmedi onu bilmiyorum nasıl bişey doğumesnasında gelmiş benimkibenim nişanım geldi gecesine suyum geldi hastaneye gittik sabaha da doğdu minnoşum
slm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
dilmuhcum zincodan aldın mı sen çok rahatlatıyo
bitkisel yağların karışımı dr tavsiye etti aldık biz çok mızıklanırsa veriom
günde 3 kere 5er damla verin dediydi dr
bebekin seni çok mu yoruyoo bacım :teselli:
zerencimm cnm bu yorgunlukları hangi ara atcaz üstümüzden heç bilmiim ben valla yaavv akannehirakannehir
slm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?