slm kızlar nasılsınız
haftasonu giremedim bu günde kontrolüm vardı hastaneye yatış işlemlerini yaptık ama yatmadım şimdi evdeyim ama yarın sabah 8 de oğluma kavuşucam. dualarınızı bizden eksik etmeyin
zerencim umarım bişey yoktur bebişinde
bu arada maşallaaah büyümüş kuzucuk
biz de sağlık ocaanda 4400 çıktık ama kıyafetle
sanırım bizim minnoş 700 gr falan aldı 15 günde
gnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)
slm kızlar ben geldim oğluşumla geldim ama kaydirigubbakcemile2
20.11.2009 da sabah 10 da genel anestezi ile dünyaya geldi yavrum annesinin doğum günü hediyesi oldu prensim haftasonu olunca aynı gün olmadı doğum günümüz bigün önceye denk geldii olsun artık beraber kutlarız doğum günümüzü :lepi:
sizler naparsınız durumlar nasılll
biz de şimdi balkondan geldik
hergün çıkıoz balkona
şimdi uyur artık
Allah uzun ömürler versin..Benim kızımda beni aralık annesi mi yapacak ne herkesin bebeişi erken geldi.Benimkinin gelmeye niyeti yok......
selam kızlar. benim kızında fena gaz sancısı var, uyku haram oldu ikimizede. kuzum çığlıklarla ıkınarak uyanıyo. doktor metsil verdi ama çok büyük bi fark yok. içim gidiyo onu öyle görünce, kucağımda devamlı gazı çıksın die. benimde haşatım çıkmış vaziyette gece uyku yok gündüz koşturmaca. walla nasıl dayanıyo bünyemiz anlamıyorum. tavsiye ediceğiniz bişi var mı taze anneler???
nan kartanesi ne slm vermiyon ...zaren ne haber korkma yoktur bişe..
bi daha ilk kez bu carsamba cikicaz disari. anasinin hali hal degilki cikarsin kuzuyu gezmeye, yoksa simdiye on kere cikmistim.:sinifsinif:
anaamm saat 2 den beri mızmızmızz kucaamdan inmiyy ninni istiymiş meğerrr 10 dk türkü söledim mışıl mışıl uyuyyy eşşek sıpası :jeyyar: valla saati var bunun şekerim her gün aynı saatte başlıozz aslında 2 ile 18 arası eşşek saati emme uyanıklık ettim böön türkü söledim uyudu hani buğday tanesi var ya onu söledim hamileken çok söledim hatırladı zaarhadi gözün aydııınn
ne güzel tarihler ardarda olmuş
yok anam benim kızım 1 gün geç geldii
ebişim gıı aziz arda nediyooo
selam kızlar. benim kızında fena gaz sancısı var, uyku haram oldu ikimizede. kuzum çığlıklarla ıkınarak uyanıyo. doktor metsil verdi ama çok büyük bi fark yok. içim gidiyo onu öyle görünce, kucağımda devamlı gazı çıksın die. benimde haşatım çıkmış vaziyette gece uyku yok gündüz koşturmaca. walla nasıl dayanıyo bünyemiz anlamıyorum. tavsiye ediceğiniz bişi var mı taze anneler???
ayyy hayırlı olsun bacımda nası çıkardın gı o tosuncuğu ordan maşalahh sana he
anaamm saat 2 den beri mızmızmızz kucaamdan inmiyy ninni istiymiş meğerrr 10 dk türkü söledim mışıl mışıl uyuyyy eşşek sıpası :jeyyar: valla saati var bunun şekerim her gün aynı saatte başlıozz aslında 2 ile 18 arası eşşek saati emme uyanıklık ettim böön türkü söledim uyudu hani buğday tanesi var ya onu söledim hamileken çok söledim hatırladı zaar
kelin ilaci olsa kendi basina surer be canim. dayanicaz, bugunlerde gecicek. hatirlamiycaz bile.
kimyonu suya karıştır iç bacımm
bi de zinco al eczaneden bilmem işe yarar mı gerçi de
1 aylık olanlar işitme testi ve kalça çıkığı usgsine gittinizmiii
ben randevumu aldımm
tebrik ederim canim. Allah anali babali buyutsun insallah.opuyorumnanaktan
canim cok tebrik ederim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin, saglicakla insallah.opuyorumnanaktan
biz daha ilk kez bu carsamba cikicaz disari. anasinin hali hal degilki cikarsin kuzuyu gezmeye, yoksa simdiye on kere cikmistim.:sinifsinif:
senin gozun benim rekorda kesin. ben 40+3 de dogurdum ya ille de gecip rekorumu kiracan di mi?kaydirigubbakcemile3
anaaam Ezgi hanım da kucamda uyuyo yerine yatırınca uyanıp ağlıyo yaaaya gazı var ya yine meme arıyo.. kucaa alışacak bu gidişle bunlar..başım ağrıdı artık.... şimdi yerine koydum bakalım ben de uzaniym biraz uyanmazsa dinleniym azcık derken vızıldamaya başladı bile...yine uyanıyo benim fındığım
iyi akşamlar kızlar görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?