bi dşiniiim baalım ne alsammyerimseniben amaaan uyut koynunda işteay beray da yeni uyudu sabah 11den beri
neyseki gündüz uyanık gece uyuyoo
dizileri heç kaçırmii yalnız haa :roflol:
ebiş gıı
kızımın adı elif beray olduuu kaydirigubbakcemile5
ne hediye yolliin bize kaydirigubbakcemile3
ya şimdi kucaa alıştırmıyam istiim emmee gaz olunca da kucaktan inmii kii
sabah koynumda uyudu ben de onla beraber uyudum tabi
sende bendensin desene. kucağıma aldığımda ses kesiliyo bide her alışımda mememi arıyo kızım. kokusunu mu alıyo nedir. kimsenin kucağında aranmıyo bana gelince gözler kapalı aranıyo. geceler fena yaa beşiğe yatır beşikten al şeklinde geçiyo. artık çareyi yanıma yatırıp emzirmekte buluyorum. korkuyorum uyuyakalcam die de.. Allah kolaylık versin kızlar hepimize :))
ne edisiniz karularr laelaelaelaelae
ben bugünde doğuramadım laelaelaelaelae bugün doktor beni suni sancıylan yada sezeryanlan doğurtcaktı bende istemedim :umursamaz: araya bayram gircek diyee karı beni kesicekti az daha akannehir herşey yolunda çok şükür niye boşu boşuna suni sancı yiyim yada sezeryan olıyım dimi ama :umursamaz: çarşamba yine gitcem zemuszemus
yuuuuuuuuuuuhhhhhhhh nannnn sen daha doğurmadın mııııakannehirakannehir
hee doğurmadım nolmuşş laelaelaelaelaeyuuuuuuuuuuuhhhhhhhh nannnn sen daha doğurmadın mııııakannehirakannehir
benim oğlumun dişi çıktı nerdeyseee bu karı hala doğuramadııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim oğlumun dişi çıktı nerdeyseee bu karı hala doğuramadııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
itekim naber cnmm nasıl oğluşlarr opuyorumnanaktan nan varyaa senin kulakları hep çınlatıyom haa diyomki bu itekin neden bu kadar güzellik uykusuna yattığı belli olduu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bende artık sendenim güzellik uykum var gündüzleri bebem uyuyuncaa :roflol::roflol:
hee doğurmadım nolmuşş laelaelaelaelae
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
saçlı sakallı bi herif çıkarsa hiç şaşırma heee:roflol::roflol::roflol:
herif mi :mymeka: ne herifi nan :mymeka:
heee senin kızdı yaaaa unutmuşum arifeydi dimiiiiyerimseniben
iyiyim tatlııııımmm minik canavarlarla uğraşıyorum işte hala annemlerdeyim
bıdıklar bayaaa zamanımı alıyor bu arada bi alt açma uzmanı oldum saniyeler içinde her ikisininde altını değiştirebiliyorum:lepi::roflol::roflol:
heee bu arada zaman buldukça güzellik uykusuna devam:sm_cool:
sen nasılsın canııım egemizde büyümüştür artıkŞeniz
saçlı sakallı bi herif çıkarsa hiç şaşırma heee:roflol::roflol::roflol:
hee bu gidişle arife günü doğar adınıda arife koyarız :lepi:
aboww sen artık guinnes için değişik dallar açarsın nan :roflol: 2 bebenin altını en kısa sürede almaa :roflol::roflol::roflol:
benimde anam hala yanımda bayram sonrası gidicekler napcam bilmem :kedi:
egecim büyüdü teyzesii 33 günlük oldu bugünde sarılık aşısı olduk zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 ne harifi gıı çok durdu diyee pipisimi çıktı yoksaaaa :roflol::roflol:
cidden kıs guinnes e katılayım ben bi bebişi emzirirken diğerinin mamasını yedirme falanda olabilir haa:roflol::roflol::roflol:
maş.kıs valla günler nasıl geçiyor anlamıyor insan bizde 16 günlük olduk:sm_cool:
kıııs bende pipi çok olunca herkesin oğlu var zannediyorum:roflol::roflol::roflol:
hee yaaaa:kedi:nan itek sen çok yaşaa koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
sende pipiden çok ne varkii :roflol: herkesi kendin gibi sanmaya başladın deymii :roflol:
ayyyy uyudu nihayet yaa offffff bu neydi şimdi saat 2 den beri kucaamda
ay bilmiom yaa saat 3 buçuk ta uyudu aslında babannesi ile dedesi geldi uyandırdı babannesisefmek için bidaa da uyumadı yavrum sancısı tuttu sonrada büyük bir gürültü eşliğinde kaka yaptıktan sonra daldı ama saat 2 den 4,30 a kadar meme emdi artık göğüslerim resmen zonkluyoo:1shok::1shok: anaammm ebişiimm koptu nan kolların ne ki ardamın derdiii kıyamamm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?