2009 Kasm Anneleri

ne edisiniz karularr laelaelaelaelae
ben bugünde doğuramadım laelaelaelaelae bugün doktor beni suni sancıylan yada sezeryanlan doğurtcaktı bende istemedim :umursamaz: araya bayram gircek diyee karı beni kesicekti az daha akannehir herşey yolunda çok şükür niye boşu boşuna suni sancı yiyim yada sezeryan olıyım dimi ama :umursamaz: çarşamba yine gitcem zemuszemus

bi dşiniiim baalım ne alsammyerimseniben amaaan uyut koynunda işte

benimde biraz uyuyabilmemin tek yolu yanima alip emzirmek. sabaha kadar yanimda memede, bende 1-2 saat uyuyabiliyorsam uyuyorum. napalim.

kartanesi yok gı buradaydım..berra ne yapsın aynı dert bizdede var meme agzında kucagımda uyumak istiyor..bakalım huy degiştiriyor ara ara bakalım..yarın işitme testine gidiyor bizimki kalça çıkıgını bilmiyom ama önümüzdeki ay başında zaten doktora gidecez bakalım..neyse ben kaçayım görüşürüz..

yuuuuuuuuuuuhhhhhhhh nannnn sen daha doğurmadın mııııakannehirakannehir

yuuuuuuuuuuuhhhhhhhh nannnn sen daha doğurmadın mııııakannehirakannehir

benim oğlumun dişi çıktı nerdeyseee bu karı hala doğuramadııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

itekim naber cnmm nasıl oğluşlarr opuyorumnanaktan nan varyaa senin kulakları hep çınlatıyom haa diyomki bu itekin neden bu kadar güzellik uykusuna yattığı belli olduu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bende artık sendenim güzellik uykum var gündüzleri bebem uyuyuncaa :roflol::roflol:

iyiyim tatlııııımmm minik canavarlarla uğraşıyorum işte hala annemlerdeyim
bıdıklar bayaaa zamanımı alıyor bu arada bi alt açma uzmanı oldum saniyeler içinde her ikisininde altını değiştirebiliyorum:lepi::roflol::roflol:
heee bu arada zaman buldukça güzellik uykusuna devam:sm_cool:
sen nasılsın canııım egemizde büyümüştür artıkŞeniz

aboww sen artık guinnes için değişik dallar açarsın nan :roflol: 2 bebenin altını en kısa sürede almaa :roflol::roflol::roflol:
benimde anam hala yanımda bayram sonrası gidicekler napcam bilmem :kedi:
egecim büyüdü teyzesii 33 günlük oldu bugünde sarılık aşısı olduk zemuszemus

saçlı sakallı bi herif çıkarsa hiç şaşırma heee:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ne harifi gıı çok durdu diyee pipisimi çıktı yoksaaaa :roflol::roflol:

cidden kıs guinnes e katılayım ben bi bebişi emzirirken diğerinin mamasını yedirme falanda olabilir haa:roflol::roflol::roflol:
maş.kıs valla günler nasıl geçiyor anlamıyor insan bizde 16 günlük olduk:sm_cool:
kıııs bende pipi çok olunca herkesin oğlu var zannediyorum:roflol::roflol::roflol:

nan itek sen çok yaşaa koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
sende pipiden çok ne varkii :roflol: herkesi kendin gibi sanmaya başladın deymii :roflol:

:1shok::1shok: anaammm ebişiimm koptu nan kolların ne ki ardamın derdiii kıyamamm :sinifsinif:
ay bilmiom yaa saat 3 buçuk ta uyudu aslında babannesi ile dedesi geldi uyandırdı babannesisefmek için bidaa da uyumadı yavrum sancısı tuttu sonrada büyük bir gürültü eşliğinde kaka yaptıktan sonra daldı ama saat 2 den 4,30 a kadar meme emdi artık göğüslerim resmen zonkluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…