ay bilmiom yaa saat 3 buçuk ta uyudu aslında babannesi ile dedesi geldi uyandırdı babannesisefmek için bidaa da uyumadı yavrum sancısı tuttu sonrada büyük bir gürültü eşliğinde kaka yaptıktan sonra daldı ama saat 2 den 4,30 a kadar meme emdi artık göğüslerim resmen zonkluyoo
ay bilmiom yaa saat 3 buçuk ta uyudu aslında babannesi ile dedesi geldi uyandırdı babannesisefmek için bidaa da uyumadı yavrum sancısı tuttu sonrada büyük bir gürültü eşliğinde kaka yaptıktan sonra daldı ama saat 2 den 4,30 a kadar meme emdi artık göğüslerim resmen zonkluyoo
az kalmış sabret canım :)nbr kıslar
bugünde doğurmadıııııım kaydirigubbakcemile3
aynı işte benim egem gibi hıncını memeden alıyo oda annesii :sinifsinif:, benimkide sancı gelince memeye yapışıyo çıkardığı anda bırakıyıo hemen memeyii.Ama arada olan bize oluyo tabee akannehirakannehir neyse yeterki ağlamasında acıdan napak ebişim oğluşlara feda olcak memişler akannehir
masallah maya analı babalı buyusun minik oğlun sağlıcakla...kızlar herkese selam ...cuma gunu saat 11 45 de oglusum dunyaya geldı....3140 gr ...haber edem dedım herkese hayırlı dogumlar ......
tuğba nan çatlaklar ne durumda
ben kantoron yağına başladım iki gündür iyi gelirse sanada derim nan
selam kenya bizde de durum oyle valla gzunduzlari halsiz dolaşıyorum vallaslm kızlarr nasılsınız bakalım
valla ben geceleri cok uykusuz kalıyorum
vücudum bir türlü toparlanamadı
cok yorgun hissediyorum
öyle cok mızmız bir kızım yok masallah ama geceleri uykudan kalkmak zorluyor beni
bide gece uyumayı pek sevmiyo hanımefendi :)
sizler nasılsınız bakalım
yeni haberler varmı acep
sağol canım hepimizin bebişlerini Allahım korusunaseba hayirli olsun canim oglusun anali babali büyüsün[/B]
hayırlısı olsun ama o kadar da beklemez galiba canım yaaaAllah uzun ömürler versin..Benim kızımda beni aralık annesi mi yapacak ne herkesin bebeişi erken geldi.Benimkinin gelmeye niyeti yok......
sağol canımmmasebam gözün aydın canım... allah analı babalı büyütsün...
teşekkürler wannamtebrik ederim canim. Allah anali babali buyutsun insallah.opuyorumnanaktan
ayy benim oğluşumda gece 3 de uydu ayy çok kötü oldum yaaaaselam kızlar. benim kızında fena gaz sancısı var, uyku haram oldu ikimizede. kuzum çığlıklarla ıkınarak uyanıyo. doktor metsil verdi ama çok büyük bi fark yok. içim gidiyo onu öyle görünce, kucağımda devamlı gazı çıksın die. benimde haşatım çıkmış vaziyette gece uyku yok gündüz koşturmaca. walla nasıl dayanıyo bünyemiz anlamıyorum. tavsiye ediceğiniz bişi var mı taze anneler???
tembel karuuuuu hadi hayırlısıyla doğur sende canım yaaaaane edisiniz karularr laelaelaelaelae
ben bugünde doğuramadım laelaelaelaelae bugün doktor beni suni sancıylan yada sezeryanlan doğurtcaktı bende istemedim :umursamaz: araya bayram gircek diyee karı beni kesicekti az daha akannehir herşey yolunda çok şükür niye boşu boşuna suni sancı yiyim yada sezeryan olıyım dimi ama :umursamaz: çarşamba yine gitcem zemuszemus
hee eyii olur vallahi zaten bi isimde bulamadınnhee bu gidişle arife günü doğar adınıda arife koyarız :lepi:
nbr kıslar
bugünde doğurmadıııııım kaydirigubbakcemile3
annelerde olmasa napariz ya. benimde sagolsun annem yanimda. bana hicbir is yaptirmiyo. hemeroidden dolayi Naz'i alip kucagimda bile gezdiremiyorum dogru durust, onu bile anacim yapiyo. Allah razi olsun onlardan.
bakalim tr ye donunce ne olucak. orda mecbur is basa dusucek. bide oglusum, insallah arada onu cok ihmal etmem. zaten yaklasik iki aydir kendimi suclu hissediyorum yaninda degilim diye.
haa birde misafir olayi var di mi? gidince baslarlar artik gelmeye. biraz daha bekleseler bari, ben iyice toparlansam.mafoldumben
gnydın kızlarrrr. bebişim geldi nihayet benim de. tam 1 hafta erken oldu. oğuzhanım epidürelli normal doğumla 16.11.2009da 3650gr doğdu :)
cersucum ben dogurcamm beee
alttan gözükmüyodun gittin sandım gıı
doğum hikayeni de okudum
gerçi haberim vardı bi kısmından :ecrin_bebek:
berra napii
üzüyomu annesiniii
biz dra ve sağlıkocaana gittik başka da bi yere gitmediiikk mafoldumben
evin önü yokuş caddeye kaa arabayla çıkmak lazımm
arabaya da ana kucağını bağlayıp çıkmaya korkuyom yalnız başıma
kafamçokkarıştı
haftasonu babamızla çıksak baariii
balkonla idare ediyoz napalımmm
1 aylık olanlar işitme testi ve kalça çıkığı usgsine gittinizmiii
ben randevumu aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?