2009 Kasm Anneleri

ahhh ebişim yaa seni çok iyi anlıyorum aynı dert bizde de var oğluşum tam bir memiş hastası yaaa her daim ağzımda olsun diyor:kedi:

aynı işte benim egem gibi hıncını memeden alıyo oda annesii :sinifsinif:, benimkide sancı gelince memeye yapışıyo çıkardığı anda bırakıyıo hemen memeyii.Ama arada olan bize oluyo tabee akannehirakannehir neyse yeterki ağlamasında acıdan napak ebişim oğluşlara feda olcak memişler akannehir

selam kızlar
bugun doktora gittik Berk 2200 gr olmuş bu hafta 280 gr olmus
hala memeden emmemiyoruz biberona da alıştı nasıl emzireceğim bilemiyorum
yaklaşık ne kadar olunca emer
doktor 2500 gr da emmeye baslayabilir diyor ama ugrasağım sanırım
bu arada 3-4 saatte bir sut sağmaktan da iyice sıkıldım acıkcası

selam kenya bizde de durum oyle valla gzunduzlari halsiz dolaşıyorum valla
bir de kolik basladı sanıırm durmaksızın ağlıyor onceki gece sabaha kadar uyumadı sabah 7 de uyudu inan
aglamasa bile 2-3 saatte bir gece dahil beslemmiz gerekiyor allahtan esim 4 e kadar bakıyor sonra ben kalkıyorum emzirmediğim için o da besliyor biberonla sağolsun
su kolik insallah devam etmez gercekten sıkıntılı cunku

allah kolylık versin hepimize...

aseba hayirli olsun canim oglusun anali babali büyüsün[/B]
sağol canım hepimizin bebişlerini Allahım korusun

Allah uzun ömürler versin..Benim kızımda beni aralık annesi mi yapacak ne herkesin bebeişi erken geldi.Benimkinin gelmeye niyeti yok......
hayırlısı olsun ama o kadar da beklemez galiba canım yaaa

asebam gözün aydın canım... allah analı babalı büyütsün...
sağol canımmm

tebrik ederim canim. Allah anali babali buyutsun insallah.opuyorumnanaktan
teşekkürler wannam

ayy benim oğluşumda gece 3 de uydu ayy çok kötü oldum yaaaa
ben kimyona sıcak su ve birazcık şeker katıp ılık ılık 2-3 tatlı kaşığı veriyorum oğluşuma
bende içiyorumm iyi geliyooo
gaz yapacak bişeler yediğinizde de kimyon atın yemeğe veya ağzınıza
tembel karuuuuu hadi hayırlısıyla doğur sende canım yaaaaa
hee bu gidişle arife günü doğar adınıda arife koyarız :lepi:
hee eyii olur vallahi zaten bi isimde bulamadınn
belki ismim yok diye gelmii senin kız

nbr kıslar
bugünde doğurmadıııııım kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla doğurursun inş. canımm

biz valla 40 ı cıkana kadar misafir almıyoruz herkese soyledik hem kucuk olduğu hem griğp salgın vs yuzunden doktorlarımız da oyle tembihledi kim gucenirse gucensin dedik soyledik herkese annem ilk hafta kaldı sonra anne idare ediyoruz guvencle dedim allahtan guvenc 4 e kadar bakıyor ben de 4 te kalkıp devralıyorum sağolsun esim cok yardımcı

bu arada bizim de burnumuz tıkandı doktor serum fizyolojik verdi gifrer diye onu kullanıyoruz bir de iyonizer soğuk buharlı nemklendirici aldık odaya gene hırılısı var ama eskiye gore iyi gorunuyor

gecen gun de kaka yapmada zorlandığını hissttik ustekilk aglama krizi ile gece mehfetti bizi sutune zeytinyag ekledik olmadı kulak pamuguna zeytinyag surup makatına surduk olmadı en sonunda sırınga ile 2-3 cc zeytinyag enjekte ettik bir sure sonra iyi boşalttı valla siz de sıkıntı cekerseniz tavsiye ederim

bugunleri de atlatacağız insallah hpimize allah kolaylık versin

yaa kızlar yaa moralim çok bozukk iki gündür gizli gizli ağlıyorum vallahii sütüm de gidecek diye korkuyorum ama kendimi tutamıyorummm
ben adanada doğum yaptım annemin yanında eşimin eniştesi vefat etti doğumdan 1 gün önce kaynanamlar felan doğuma gelemedi sadece görümcem akşam geldi neyse cumartesi hastaneden çıktık annemlere gittik pazar dönecektik annem, abimin eşi ve görümcemle beraber bi olumsuzlukla karşılaştık annem ve yengem gelemedii ben pazar günü sabah eşim ve görümcemle geldim eve evde eltim vardı sağolsun herşeyii yapmıştıı cenaze evindekiler adanaya döndüğü için pazar gece kaynanam geldi bize dün gece de beraber kaldık yardım ediyolar ama ben onlar dan bişe istemek istemiyorum kalkıp kendim yapıyorum ölede olunca dikişlerim ağrıdı bugü hep annemin yanımda olmaması çok zoruma gidiyooo moralim sıfır oluyoo aklıma gelinceeee bak yine başladımm
ve kaynanamın sürekli şöyle yapma böyle yapma demesine gıcık oluyorum benim iyiliğim için belki ama ben çok huzursuz oluyorumm bugün annem aradı ağladım konuşamadım bilee

asebacım hayırlı olsun Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
darısı bizim başımıza

selam kızlar...
yarın sabahtan hastaneye gidiyorum. 41+0 da oğlum dünyaya gelecek inşallah. sezeryan olacağım büyük ihtimalle. benim içinde dua edin. şimdiden teşekkür ederim

biz de haftaya gidiyoruz kontrolumuze ve testlerimize sunnet de olacağız insallah
dısarı da sadece dr kontrolunde cıkıyoruz kucuk olduğu için korkuyoruz usutmeye cunku neyse 2200 gra ılaşmısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…