selam kızlar...
yarın sabahtan hastaneye gidiyorum. 41+0 da oğlum dünyaya gelecek inşallah. sezeryan olacağım büyük ihtimalle. benim içinde dua edin. şimdiden teşekkür ederim
arzucum senin oğluş kocaman olmuş maşallah
kucağında yanındaya gerisi hallolur takma kafana
selam kızlar...
yarın sabahtan hastaneye gidiyorum. 41+0 da oğlum dünyaya gelecek inşallah. sezeryan olacağım büyük ihtimalle. benim içinde dua edin. şimdiden teşekkür ederim
ne edisiniz karularr laelaelaelaelae
ben bugünde doğuramadım laelaelaelaelae bugün doktor beni suni sancıylan yada sezeryanlan doğurtcaktı bende istemedim :umursamaz: araya bayram gircek diyee karı beni kesicekti az daha akannehir herşey yolunda çok şükür niye boşu boşuna suni sancı yiyim yada sezeryan olıyım dimi ama :umursamaz: çarşamba yine gitcem zemuszemus
nan senin dikişlerr başımıza bela ha seryan olsan bu kaa olmazdı gıııııııııı tikaat et kendine cicimmevde tek kaldık bebişimle onu emdi ve uyudu akşamda uyutmadı saatte bir uyandı emek istiyordu çok şükür iyi bebişim ama benim dikişlerde ağrı var
ayy noolsun bacımm benim sıpa öğlen 2 de başlıyo akşam 8 e kadar mızmız mızzz ayy dün o uyuyunca bende uyumuşum saat 12 ye kadar soonası malum 2 saatte bir kalk emzir altına bak geri yat emme sabaha uykusunu da almışsa melek melek benim yavruşumm yalnız gece boyu ıkındı çocuum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?