2009 Kasm Anneleri

arzucum senin oğluş kocaman olmuş maşallah
kucağında yanındaya gerisi hallolur takma kafana

sağol canım ya seni de allah kurtarsın
evet ya biz bile sasırdık kılosuna haftaya da insallah 2,5 kılo olacak
emzirmeye alıştrırabilecek miyiim onu dusunuyorum sadece topladı allahtan kılosunu.

selam kızlar...
yarın sabahtan hastaneye gidiyorum. 41+0 da oğlum dünyaya gelecek inşallah. sezeryan olacağım büyük ihtimalle. benim içinde dua edin. şimdiden teşekkür ederim

Sen mi sitedin sezeryan doktorun mu uygun gördü?Allah yardımcın olsun....Sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah....

kesinlikle suni sancıdan uzak dur canım ben öyl eillet bişi görmedim suyun gelmediği sürece hastaneye erken falanda gitme inş. hayırısıyla alırsın bebişini kucagına kolayca doğurursun inş.

tuğba senin günün ne kadar geçti.Doktora sık sık gidiyor musun?Benim doktorum bayramda izne ayrılıyor.Bana da öyle gel falan demedi bende bebeğin hareketlerinde bi azalma olmayınca suyum gelmeyince ya da nişan gelmeyince gitmesem diyorum.Acaba gitmeli miyim?

evde tek kaldık bebişimle onu emdi ve uyudu akşamda uyutmadı saatte bir uyandı emek istiyordu çok şükür iyi bebişim ama benim dikişlerde ağrı var

ayy noolsun bacımm benim sıpa öğlen 2 de başlıyo akşam 8 e kadar mızmız mızzz ayy dün o uyuyunca bende uyumuşum saat 12 ye kadar soonası malum 2 saatte bir kalk emzir altına bak geri yat emme sabaha uykusunu da almışsa melek melek benim yavruşumm yalnız gece boyu ıkındı çocuum yaa

evde tek kaldık bebişimle onu emdi ve uyudu akşamda uyutmadı saatte bir uyandı emek istiyordu çok şükür iyi bebişim ama benim dikişlerde ağrı var
nan senin dikişlerr başımıza bela ha seryan olsan bu kaa olmazdı gıııııııııı tikaat et kendine cicimm

oy yavrum ya benimkide akşam 8 de başlıyor 12 ye kadar emziriyorum yatağa bırakıyorum mız mızlanıyor tekrar emziriyorum saat 12 ye kadar böyle geçiyor dün dok gittik sarılık için çok şükür değerleri düşük korkulacak bir şey yok dedi tiroit hormonlarınada bakılacaktı kuzumun kanı yetmedi 1 aylık olunca bakarız dedi ultrasyondad çok şükür bir şey çıkmadı sadec gazı var dedi ya birde gözleri çapaklanıyor onada göz pınarı kuru olabilir dedi masaj gösterdi onu yapıyorum bizimde böyle

nbr kızlar
ayy dün zinco aldık kullandık oğluş biraz rahatladı ne bu gaz yaaa
ha tabi bu ilaç çok etki etmedi ama en azından 1 saat çok fazla ıkınmıyo
offfff çok zor yaaa

millet siz işitme testi yaptırmadınızmı
biz ilk haftası yaptırdık
6 haftalık oluncada ultrasonu falan var

evet ebisce dikişlerim aciyor sezeryandan farkı yok yani kabızlıkta cabası çok kötü yani dilmuh slm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…