ayy noolsun bacımm benim sıpa öğlen 2 de başlıyo akşam 8 e kadar mızmız mızzz ayy dün o uyuyunca bende uyumuşum saat 12 ye kadar soonası malum 2 saatte bir kalk emzir altına bak geri yat emme sabaha uykusunu da almışsa melek melek benim yavruşumm yalnız gece boyu ıkındı çocuum yaa
oy yavrum ya benimkide akşam 8 de başlıyor 12 ye kadar emziriyorum yatağa bırakıyorum mız mızlanıyor tekrar emziriyorum saat 12 ye kadar böyle geçiyor dün dok gittik sarılık için çok şükür değerleri düşük korkulacak bir şey yok dedi tiroit hormonlarınada bakılacaktı kuzumun kanı yetmedi 1 aylık olunca bakarız dedi ultrasyondad çok şükür bir şey çıkmadı sadec gazı var dedi ya birde gözleri çapaklanıyor onada göz pınarı kuru olabilir dedi masaj gösterdi onu yapıyorum bizimde böyle
nbr kızlar
ayy dün zinco aldık kullandık oğluş biraz rahatladı ne bu gaz yaaa
ha tabi bu ilaç çok etki etmedi ama en azından 1 saat çok fazla ıkınmıyo
offfff çok zor yaaa
sağol kuzum iyyim çok şükür ama oğluş yaramazlıklara başladı naapçazz bilmiommm senden naber yağız bey yaramazlığa başladı mı?ebişim nasılsın canım
slm kartanemm he gı vallaa dubaa doordumu yoosamm her sabah girip rapor veriodu daha doğurmadım deyu ????? tlf varsa arayalım gıııslm lohusalaarr
dubaa doğurdumuuu
ben de yeni kafaltı ediyommm
canım benim kızımda akşam 6 dan sonra ben gece 11 e kadar uyuyo uyanıyo. mememde uyuyo yatağına koyunca başlıyo ağlamaya ıkınmaya. dün gece 10 gibi bi başladı gaz sancısı öyle bağırıyoki kuzum ağlıycaktım onla walla zor tuttum kendimi. 11-11.30 gibi uyudu gece 2 de tekrar aynı olay.gece boyunca sabaha kadar mememde ,ancak öyle rahat ediyo kızım.
canım bizimde vardı çapaklanma sorunu kızımızda. doktora gittik bi damla verdi "oftalmotrim" die ikinci kez damlattığımda geçti çabaklanma sorunu. istersen bi dene geçmiş olsun çok.
ya bende metsil kullanıyorum pek bi faydasını göremedim bugün zinco aldırcaktım ama onunda mı pek faydadı yok ?? canım bu arada senin oğluşunda sesli sesli gaz çıkarıyomu ıkındıkça. benim kız koca insan gibi gaz çıkarıyo ıkınırken.
falla benim oğluş da koca insan gibi gaz çıkarıyy anasına çekmiş haacanım benim kızımda akşam 6 dan sonra ben gece 11 e kadar uyuyo uyanıyo. mememde uyuyo yatağına koyunca başlıyo ağlamaya ıkınmaya. dün gece 10 gibi bi başladı gaz sancısı öyle bağırıyoki kuzum ağlıycaktım onla walla zor tuttum kendimi. 11-11.30 gibi uyudu gece 2 de tekrar aynı olay.gece boyunca sabaha kadar mememde ,ancak öyle rahat ediyo kızım.
canım bizimde vardı çapaklanma sorunu kızımızda. doktora gittik bi damla verdi "oftalmotrim" die ikinci kez damlattığımda geçti çabaklanma sorunu. istersen bi dene geçmiş olsun çok.
ya bende metsil kullanıyorum pek bi faydasını göremedim bugün zinco aldırcaktım ama onunda mı pek faydadı yok ?? canım bu arada senin oğluşunda sesli sesli gaz çıkarıyomu ıkındıkça. benim kız koca insan gibi gaz çıkarıyo ıkınırken.
kıyamam yaa bizimde çok fena çapaklanma oluyo da dr. thiocilline pomad verdii çok iiyi geldi vallaoy yavrum ya benimkide akşam 8 de başlıyor 12 ye kadar emziriyorum yatağa bırakıyorum mız mızlanıyor tekrar emziriyorum saat 12 ye kadar böyle geçiyor dün dok gittik sarılık için çok şükür değerleri düşük korkulacak bir şey yok dedi tiroit hormonlarınada bakılacaktı kuzumun kanı yetmedi 1 aylık olunca bakarız dedi ultrasyondad çok şükür bir şey çıkmadı sadec gazı var dedi ya birde gözleri çapaklanıyor onada göz pınarı kuru olabilir dedi masaj gösterdi onu yapıyorum bizimde böyle
yapar canısı ayvayı yeme kaynat kompostosunu içç zeytiinyağ içç bebeeemm ii gelir aslında en iyi gelen kayısı kompostosu habarın olsun aç kaynına içç 1 saat içinde taamdırr.ebisşim senin şu ayva çekirdeği çok işime yaradı yara olmaktan kurtardım birde ayva kabızlık yaparmı kabızlık var düzelmyor bir tüelü
canım benim kızımda akşam 6 dan sonra ben gece 11 e kadar uyuyo uyanıyo. mememde uyuyo yatağına koyunca başlıyo ağlamaya ıkınmaya. dün gece 10 gibi bi başladı gaz sancısı öyle bağırıyoki kuzum ağlıycaktım onla walla zor tuttum kendimi. 11-11.30 gibi uyudu gece 2 de tekrar aynı olay.gece boyunca sabaha kadar mememde ,ancak öyle rahat ediyo kızım.
sağol kuzum iyyim çok şükür ama oğluş yaramazlıklara başladı naapçazz bilmiommm senden naber yağız bey yaramazlığa başladı mı?
slm kartanemm he gı vallaa dubaa doordumu yoosamm her sabah girip rapor veriodu daha doğurmadım deyu ????? tlf varsa arayalım gııı
anam bi slm veren yok küsecem bu burya gırdımmı hep böyle olıy bida girmicem bakmafoldumben:çok üzgünüm:
kızlar rezene için iyi geliyor benim kızda altını değiştiriyorum çırt temiz beze kaka bırakıyor
selam karular lohusa karularrr ben artıkım lohusa br kadın değilim :))
bütün doğuranlar burdaaaaaaaa
rüyamda cerini gördüm
bende dedim ozaman bugün doğururum kaydirigubbakcemile3
4te kontrolüm var bakalım ne dicek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?