he yaaa siz kocaman oldunuz maşallah
darısı başımızaaaaaaaa
hadi hayırlısı olsun canım
canısı afedersinn alınma yaa çocuklarla uğraşıyoz bi taraftan da küsme gell üsülürüs bak gelmessen öle şey olurmu delüüanam bi slm veren yok küsecem bu burya gırdımmı hep böyle olıy bida girmicem bakmafoldumben:çok üzgünüm:
vay sıpa vayyy :)canım işe yaramıyo diyemem ama öyle çokta fazla yaramıyo işte
ya 1 saat falan iyi geliyo uyuyo oğluş ama sonra aynı
ya benim oğluş gaz çıkaramıyo yaaaa bikaç gündür
ama çıkarınca koca adam gibi:))))
hatta dışarıda yapmasa bari diyoz yoksam üstümüza kalcak:)))kimse inanmaz minicik bebeden o ses çıksınkaydirigubbakcemile3
canım benimki gece yaramazlık yapıyo
kalkıyo emiyo sonra altını değiştiriyom falan dahada uyutamıyom yatağına koyunca ağlıyo hep kucağınızda oynayın benle diyo
ben giymiyom ama doğumdan 1 hafta sona karnımı sardım ben korse de giymicem çünkü yarın öbürgün egzersiz hareket halan yaptığımda kaslarım sıkılaşmaz korse giyersem diye düşünüyommsezercik olan hatunlar korse giyiyonuzmu
ebiş giyiyonmu bacım sen
hayırlı olsun bacımm :)selam karular lohusa karularrr ben artıkım lohusa br kadın değilim :))
boşver gııı benim kocişte dalga geçiyodu benlekızlar eşim dioki
herkes doğurdu çocukları nerdeyse yaşına gircek
sende daha hiç bişey yok :roflol: :roflol:
saol dilekcim dünde bi sürü cicişler aldım oğluma mont kot tulum falan ayy cok şeker oluolar kotlarla falan kücük delikanlılar :)
canısı afedersinn alınma yaa çocuklarla uğraşıyoz bi taraftan da küsme gell üsülürüs bak gelmessen öle şey olurmu delüü
vay sıpa vayyy :)
ben giymiyom ama doğumdan 1 hafta sona karnımı sardım ben korse de giymicem çünkü yarın öbürgün egzersiz hareket halan yaptığımda kaslarım sıkılaşmaz korse giyersem diye düşünüyomm
hayırlı olsun bacımm :)
canısı afedersinn alınma yaa çocuklarla uğraşıyoz bi taraftan da küsme gell üsülürüs bak gelmessen öle şey olurmu delüü
vay sıpa vayyy :)
ben giymiyom ama doğumdan 1 hafta sona karnımı sardım ben korse de giymicem çünkü yarın öbürgün egzersiz hareket halan yaptığımda kaslarım sıkılaşmaz korse giyersem diye düşünüyomm
hayırlı olsun bacımm :)
boşver gııı benim kocişte dalga geçiyodu benle
ayyy yerim beeeeeeeeen küçük delikanlı haa
ama bayıldım kotla çok tatlıııııııı
benimkinin bi tane minicik kotu var onunda paçalarını katlıyom anca oluyo
benimki minik azcık galibakaydirigubbakcemile3
akannehirakannehir
saol ebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
yakında oda giyer kotları canım benimki delikanlı oldu malum abi o :)))
ayy kakasını yapmıs oleyyy kendi kendine yapamıoooduuu ama nası fenaaa koktuuuu gidem değişem gelemmm yoksa bayıılcammmmmmmmmmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehir
huuu huu selam millet nasilsiniz..
ilk defa kizimla evde yalniz kaldik biz bugün simdi mememde uyudu kiyip ayiramiyorum..
üstünü degisicem bezini degisicem ama canim uyuyo diye bekletiyorum...
ben korse giyoyom haaa hec karnim kalmadi 7 gün sonra hamile kalmadan önce giydigim kot pantolonlarim oluyodu..kilolar hizla gidiyo
evet asrın abi
kız benimkide iki gündür yapamıyo kakasını
oyyyyyyy kokuyo haaa bizimki daha kokutamıyokaydirigubbakcemile3
hoşgeldin itek
allah kolaylık versin gııı
kız sen kaç kilo almıştınki
bende başlsyacam korseye önce büyük korseyle başlayacam
ya ben giyemiyom eski pantolonlarmı giyiyom kapanmıoyo önü
slm edoş
14 kilo almistim dogumda 8 i gitti simdide zayiflamaya devam ediyom..:lepi:
bende büyük korseyle basladim azcik daraldim simdi yeni kücük korse alicam iyice toparlasin diye...hem belinide sicak tutuyo korse cok ii valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?