2009 Kasm Anneleri

kızlar eşim dioki
herkes doğurdu çocukları nerdeyse yaşına gircek
sende daha hiç bişey yok :roflol: :roflol:

saol dilekcim dünde bi sürü cicişler aldım oğluma mont kot tulum falan ayy cok şeker oluolar kotlarla falan kücük delikanlılar :)

anam bi slm veren yok küsecem bu burya gırdımmı hep böyle olıy bida girmicem bakmafoldumben:çok üzgünüm:
canısı afedersinn alınma yaa çocuklarla uğraşıyoz bi taraftan da küsme gell üsülürüs bak gelmessen öle şey olurmu delüü
vay sıpa vayyy :)

sezercik olan hatunlar korse giyiyonuzmu
ebiş giyiyonmu bacım sen
ben giymiyom ama doğumdan 1 hafta sona karnımı sardım ben korse de giymicem çünkü yarın öbürgün egzersiz hareket halan yaptığımda kaslarım sıkılaşmaz korse giyersem diye düşünüyomm
selam karular lohusa karularrr ben artıkım lohusa br kadın değilim :))
hayırlı olsun bacımm :)

kızlar eşim dioki
herkes doğurdu çocukları nerdeyse yaşına gircek
sende daha hiç bişey yok :roflol: :roflol:
boşver gııı benim kocişte dalga geçiyodu benle
saol dilekcim dünde bi sürü cicişler aldım oğluma mont kot tulum falan ayy cok şeker oluolar kotlarla falan kücük delikanlılar :)

ayyy yerim beeeeeeeeen küçük delikanlı haa
ama bayıldım kotla çok tatlıııııııı
benimkinin bi tane minicik kotu var onunda paçalarını katlıyom anca oluyo
benimki minik azcık galibakaydirigubbakcemile3

hımmm karnını nasıl sardın gııı
ben giymeye başlıycam valla anlamıyomki sarmaktan falan
spor yapınca niye toparlanmasın gıııııı

akannehirakannehir

saol ebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

yakında oda giyer kotları canım benimki delikanlı oldu malum abi o :)))

ayy kakasını yapmıs oleyyy kendi kendine yapamıoooduuu ama nası fenaaa koktuuuu gidem değişem gelemmm yoksa bayıılcammmmmmmmmmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehir

evet asrın abi
kız benimkide iki gündür yapamıyo kakasını
oyyyyyyy kokuyo haaa bizimki daha kokutamıyokaydirigubbakcemile3

huuu huu selam millet nasilsiniz..
ilk defa kizimla evde yalniz kaldik biz bugün simdi mememde uyudu kiyip ayiramiyorum..
üstünü degisicem bezini degisicem ama canim uyuyo diye bekletiyorum...

ben korse giyoyom haaa hec karnim kalmadi 7 gün sonra hamile kalmadan önce giydigim kot pantolonlarim oluyodu..kilolar hizla gidiyo

kız sen kaç kilo almıştınki
bende başlsyacam korseye önce büyük korseyle başlayacam
ya ben giyemiyom eski pantolonlarmı giyiyom kapanmıoyo önü

slm edoş

karilar bebelerin cok gazi varsa bebekler icin özel rezene caylari var onu verin..1 haftaliktan itibaren baslanabiliyo
cok rahatlatiyo ben veriom arada sizde bol bol rezene icin..kesinlikle meyve yemeyin sadece muz yiyebilirmisiz bide iki günde bir elma...salatada yemeyin oda gaz yapiyo...
bide ebe kari bize lefax diye bir damla yazdi iyice gazlanir catlicak gibi aglarsa diye onu denedim bir kez oda cok ise yariyoo

hoşgeldin itek
allah kolaylık versin gııı

hoşbulduk canıııımopuyorumnanaktan
gerçekten allah kolaylığını veriyor ensarım abisi kadar huysuz bi bebiş değil gazını bile kendi çıkarıyor:roflol:
geçen hafta dr.muz kulak iltihabı var demişti bugün gittik yine hiçbir şeyi yokmuş ilacımızı kestik artık zemuszemus
sen nasılsın canııııım kocişin başlamıştır artık işe heralde oğluşunla başbaşasındır artık

kız sen kaç kilo almıştınki
bende başlsyacam korseye önce büyük korseyle başlayacam
ya ben giyemiyom eski pantolonlarmı giyiyom kapanmıoyo önü

slm edoş

14 kilo almistim dogumda 8 i gitti simdide zayiflamaya devam ediyom..:lepi:
bende büyük korseyle basladim azcik daraldim simdi yeni kücük korse alicam iyice toparlasin diye...hem belinide sicak tutuyo korse cok ii valla

kiz itek ogluslarin uyuyomus git sende yatsana bu saatler senin uyku saatlerin degil mikaydirigubbakcemile3

14 kilo almistim dogumda 8 i gitti simdide zayiflamaya devam ediyom..:lepi:
bende büyük korseyle basladim azcik daraldim simdi yeni kücük korse alicam iyice toparlasin diye...hem belinide sicak tutuyo korse cok ii valla

evet yaaa çok iyi oluyor korse bende 1 haftadan sonra giymeye başladımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…