2009 Kasm Anneleri

Kasım anneleri ve kasım meleklerii opuyorumnanaktan
hepimizin bayramı mübarek olsuunn bebişlerimizle daha nicee mutlu bayramlaraaa :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız
bayramınız kutlu olsun bizde oğluşumla bayram geçiriyoruz
bu 4. günümüz ev çok kalabalık bir an önce gitselerde yalnız kalabilsek

SPEELLL aynı durumu bende yaşadım 41+0 da gittim dr. önce suni sancı verdi. ama yine olmadı sonra sezeryan oldum.
önemli olan çocuğuna kavuşman

herksesin bebekleriyle ayni seyleri yasadiklarini okudukca insana moral oluyor. benim kizda resmen memede yasiyor ama demek ki herkes ayni. sonra bugunleride ariycaz.opuyorumnanaktan

anaaaaaam kolum koptu benim minnoş kucağımda uyuyo yatağına koyunca bağırıyo iyimi
gerçi ben bayılıyom kucağımda uyumasına ama alştı galiba

anaaaaaam kolum koptu benim minnoş kucağımda uyuyo yatağına koyunca bağırıyo iyimi
gerçi ben bayılıyom kucağımda uyumasına ama alştı galiba

kiyamam sana ya. basinda yardim edecek bir buyuk yok. kendini mi toparliycan, bebegemi bakican, cok zor ya. Allah sana sabir versin canim.

benim simdi annem kizkardesim yanimda. hicbir is yapmiyorum, sadece Naz'i emziriyorum. altina ustune bile annemle kardesim bakiyor. ama simdiden tr'ye donunce napicam diye kara kara dusunuyorum. Rabbim vericektir bi kolayini herhalde.

bende hep diyorum ya, Naz sabaha kadar meme agzinda uyuyor, buda benim kizda aliskanlik yapicak herhalde. bakalim ne zamana kadar memeye yapisik yasiycaz.

sağol canım
ama idare ediyoruz ben bile şaşıyom kendime.hiçbişey bilmeden büyütüyom oğlumu çok şükür.o büyük denen insanlarla gçrüşmüyorum artık telefonlarına cvp vermiyorum,eşimi aradıklarında onada cvp verdirtmiyorum
hem gelen yok hemde telefıonda onu yap bunu yap bi ton emir.e çok biliyodunuz gelip yapaydınız dimi ama
benim oğlumda memeye yapışık canım hiç sıkma canını hepsi aynı kuzuların
emmese bile öyle dursun ağzımda diyo bi alem haaa:)))

slmm canlarım giremedım nete herkes iyi mi...
öncelıkle bayramınız mübarek olsun.heğ beraber nıce bayramlara inş...
bende doğum yapalı 8 gün oldu.oğluşumuz iyi ilk günler emmekte problem oldu oturup bende ağlıyodum şimdi iyi şükür...
evde düzen eskı düzen kalmadı şimdi yenı düzene alışmaya çalışıyorum...
annelık çok güzelmiş gercekten Rabbım tüm isteyenelre nasıp etsın....
pek fazla giremıyorumama inşş herkes iyidir geçmişi okuma sansımyok hemen çıkıcam...
herkes kendısıne bebişlere iyi baksın öpüyorummm

selam canlar
kızımın uyuduğu nadir anlardan biri şükür bende bi nete bakam dedim bu saatte kaydirigubbakcemile3
geçmişe çok bakmadım ama genelde herkesin durumu aynı heralde herkesin kafasında bi huni modunda bakırköylük olduk olcaz hee lülülülülülü
neysem kasım anacıkları ve kuzucukları bayramınız mubarek olsun yavrularımızla ailemizle mutlu nice bayramlar görelim inşallahhhh

selam kızlar
herkese selam
4 gun oldu dogum yapalı bebegımın adı doruk 3.600 52 cm dogu 37+5 sabah 11 de
ama ben hala duzelemedım
dıkıslerımın dısında goguslerım mahwoldu sag gogsumun hıc ucu yok tas gıbı oldu dutu sagamıyoruz canım cok acıyo
aglayıp duruyorum bı yardım edecek olursanız acıgım
sımdılık opuyorum

allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın..bende doğum yaptığım ilk 2-3 gün gögüs ucundan sıkıntı yasamıştım yarada oldu tam emediği için son çare lansinoh gögüs ucu çıkarıcı kullandım ve aventin kelebek gögüs ucu koruyucusunu kullanıyorum suan hiç bir problemimiz kalmadı..

delikafaduldendelikafadulden heee yooooo delikafadulden tubişte kızına kavuştuuuuuu hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin tubişiimeeeee :Saruboceq:
çok çikin bi kızı varmışş :lepi::lepi:
hade bakalım darısı bekleyenlerin başınaaa hihoyyythihoyyyt

he yooooooo işte kompostomu yaptım
ebiiiiiiş sağol bacım
ne demek bebeeeemm ben hazırım her zaman yardımcı olurum sana kuzummm
tatlım göğüs kalkanı kullann meme ucunun çıkmasına çok yardımcı oluyo göğüsünde ki yaraya ayva çekirdeklerinin üstüne çok az su koy biraz beklet jöle kıvamına gelince göğsüne sür çok iyiy gelecek olmazsa medelanın komresörlü süt sağma makinesini al hem ucunu çıkarır hem de acıtmadan sağarsın tatlım vazgeçme 2 saatte bir en geç ya emzir ya göğüsünü sağğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…