dilmuhh istermisin sexsüü panda duuba böön doğursunn :)
SPEELLL aynı durumu bende yaşadım 41+0 da gittim dr. önce suni sancı verdi. ama yine olmadı sonra sezeryan oldum.neden 4 güne kadar doğuramazsan çaresine bakacaklarmış...Bende belirti olmadan gitmek istemiyorum.Ayrıca doktorumda izne gitti.Ama bayramdan sonrasını beklersem tam 42.hafta olacak....Gerçi bi hafta önce bi hafta sonra olması normalmiş.Bayram hediyesi yapacak kızım kendini bize galiba...En güzel bayram hediyesi....
Slm kıslar nihayet girebildim doğuracak çok az kalmış herkesin bayramını kutluyorum hepimizde aynı sorunlar var şükür bende benim kızımmı böle diyodum meme ağzında kalacak nilkancım bende su ter içinde kalıyorum emzirirken kızlar süt için size bir örnek vereyim 1 yumurtayı çırpın 1 tatlı kaşığı şekerle biraz tereyağ biraz sıvıyağla pişirin üzerine pekmez gezdirin diyarbakırın lohusalara yaptığı yemekmiş hem ayağa kaldırıyo hem allahın izniyle yağlı ve bol sütünüz oluyor deneyin bakalım aaa sütüm ii de hiç demeyin sorana yok yetmio deyin ben salaklık yaptım yavrum 2 gün aç kaldı.. yarem seninle aynı gün doğurduk galiba ben 8. gün zorla klaktım ayağa 16 kasımda oldum sezeryan senin dikişler çok galiba ondan acıyo olabilir allah analı babalı büyütsün
anaaaaaam kolum koptu benim minnoş kucağımda uyuyo yatağına koyunca bağırıyo iyimi
gerçi ben bayılıyom kucağımda uyumasına ama alştı galiba
kiyamam sana ya. basinda yardim edecek bir buyuk yok. kendini mi toparliycan, bebegemi bakican, cok zor ya. Allah sana sabir versin canim.
benim simdi annem kizkardesim yanimda. hicbir is yapmiyorum, sadece Naz'i emziriyorum. altina ustune bile annemle kardesim bakiyor. ama simdiden tr'ye donunce napicam diye kara kara dusunuyorum. Rabbim vericektir bi kolayini herhalde.
bende hep diyorum ya, Naz sabaha kadar meme agzinda uyuyor, buda benim kizda aliskanlik yapicak herhalde. bakalim ne zamana kadar memeye yapisik yasiycaz.
SPEELLL aynı durumu bende yaşadım 41+0 da gittim dr. önce suni sancı verdi. ama yine olmadı sonra sezeryan oldum.
önemli olan çocuğuna kavuşman
ne demek bebeeeemm ben hazırım her zaman yardımcı olurum sana kuzummmhe yooooooo işte kompostomu yaptım
ebiiiiiiş sağol bacım
tatlım göğüs kalkanı kullann meme ucunun çıkmasına çok yardımcı oluyo göğüsünde ki yaraya ayva çekirdeklerinin üstüne çok az su koy biraz beklet jöle kıvamına gelince göğsüne sür çok iyiy gelecek olmazsa medelanın komresörlü süt sağma makinesini al hem ucunu çıkarır hem de acıtmadan sağarsın tatlım vazgeçme 2 saatte bir en geç ya emzir ya göğüsünü sağğselam kızlar
herkese selam
4 gun oldu dogum yapalı bebegımın adı doruk 3.600 52 cm dogu 37+5 sabah 11 de
ama ben hala duzelemedım
dıkıslerımın dısında goguslerım mahwoldu sag gogsumun hıc ucu yok tas gıbı oldu dutu sagamıyoruz canım cok acıyo
aglayıp duruyorum bı yardım edecek olursanız acıgım
sımdılık opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?