2009 Kasm Anneleri

gemiyi en son cersucum terketcek herhalde
tubişime de geçmiş olsun
ne yaptı etti bayramda getirdi kızımızı
canlızım da kurtulmuş çok şükür
allah analı babalı büyütsün yavrularımızı

heyoo duba da canliz de doğurmuuşş
normalmi nasıl olmuuşş
ama dediidim ben o duba garusuna bayramda doğurcan sen deyüü

bosver iste. buyukler gelse nolucak. ancak onu yap, bunu yapma deyip seni daha cok sinir edip gidicek. bosver senin bildigin yol en iyisidir, sen oyle buyut oglusu canim.opuyorumnanaktan

benim kizda emzik almiyo beni emzik yerine kullaniyo. emmesede agzinda dursun istiyo.kaydirigubbakcemile3

gozun aydin canim. gule gule buyut yavrunu.opuyorumnanaktan

hele sukur. Allah anali babali buyutsun insallah.

egemmavi de soylemis zaten. emzirdikten sonra lansinoh adli kremden bolca sur gogus uclarina ve gogus pedi yerlestir. her emzirmeden sonra mutlaka yap. cok iyi geliyor. daha da olmadi gogus kalkani kullan ama daha fazla zarar gormelerine izin verme. ben ilk cocugumda cok cektim gosgumden, bilirim acisini.:sinifsinif:

kiz kartanesi gecmisi mi okuyon? gerci artik pek gecmis de yok ya, herkesin dogurmasinin en iyi yani bu oldu. gecmis 2-3 sayfa da kaliyo, takibi kolay oluyo.kaydirigubbakcemile3

hee geçmiş diye bişe kalmadı yaa
kimse yok deyüü ben de bakmıyodum
beray banyo yaptı uyuyo şimdi aslında işlerim var hazır uyurken ama oturdum kaldıımm
dünden beri pek bi uykucu oldu memeyi zor veriyom ağzına yaa uyanamıyo bi türlü
uyusa bi türlü uyumasa bi türlü haa insan endişe edecek şeyi mutlaka buluyoo kaydirigubbakcemile3

bende ağlamaktan bir hal oldum yaaa
annem gitti yanlız kaldım şimdi
ne güsel yardımcı oluyordu bana
kendimi boşlukta hissediyom şimdi
bide öle bir alışmıştımki çok koydu bana ayrılmak
bundan sonra kocişle beraber yol alacaz
ya şu 40 çıksada rahatlasam diye bakıyorum ama daha 21 gün var
zaten gelen gidein haddi hesabı yok
az akraba az sorun demek
yanlız kalanlar üzülmesin bence
her kafadan ses çıkması daha kötü oluyor
şu loğusa döneminde gelmeleri yokmu
delirtiyor beni
nazar değecek diye korkuyoruz
her gidenin peşinden okuyoz valla
allah hepimize kolaylık versin kıslar
hepinizi öpüyorum

deli kız sen de ne güsel işte ben uyumuyo deyü çıkdırcam
dün gece yine dikti ayağa beni
sabaha kdr uyumadı kızım
sabahta bir kaka yaptı ki sormayın sancıdan uyuyamadı kızım
sonra da bir uyudu 3 saat
zaten rekor 3 saatte
ama gündüz uyuyunca geceye faydası olmuy tabi
bir düzene girselerde rahatlasak bari

oy zeytinimm üzülme kız alışılıo benim de anne gideli bi hafta oluyoo alıştık çok şükür
ama gelen giden yok da ondan rahatız berayla 11de falan kalkıyoz
anam gelen giden olsa mafoldum hiçbişey yetiştiremem heralde
ay millet 40ı beklese ya delimi bunlarr

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo annelik y abişe sorcam benim oglum kakası hep su gibi cıkıyo bide her bez kirli bu normalmi sizinkiler nasıl

40 i cikinca nolucani zannediyosun deli kiz, sihirli bir degnekle sabahlara kadar uyuyacagini mi?kaydirigubbakcemile3 boyle boyle buyuyor bunlar. once 40, sonra 3 ay, sonra 6 ay derken bakmisin koca kiz olmus.opuyorumnanaktan

nee 11 mi?akannehir soyleyip durma bari herkesin yaninda.

ıyi akşamlar kızlar. Hepinize hayırlı bayramlar! Bebeğimle ilgili bişey sorcaktım bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen Bebeğim sürekli ıkınıyo üstten gazını çıkarıyoruz sanırım alttan yapamıyo ama yapması için denemediğim şey kalmadı zeytinyağı bile verdim bebeme ıkınmaktan bi hal oldu yawrum sürekli kıpkırmızı gazını çıkartması için iki ayağını havaya dikiyorum çıkarıyo ama hala ıkınmaya devam ediyo nasıl rahatlatıcam ben bu çocuğu ıkınmaktan bişey olcak diye korkuyorum :1no2:

hayırlı akşamlar kızlar iyisiniz inşallah bende tık yok bakalım hala tubişcim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı benim başıma ben hala beklemedeyim 40+2 haftalık oldum sağlıcakla bende alayım inşallah kucağıma hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar diliyorum tekrardan herkese :)

canım aynı dert bizde de var. doktora götürdüm bu bi hastalık değil dedi, 3 ay boyunca bazı bebekler yaşarmış bunu. bi damla verdi bi de bitkisel şurup ama pek bi faydalarını görmüyorum. dün meleğim sabah 7 de başladı ıkınıp ağlamaya öğlene kadar ama. denemediğim şey kalmadı. yıkadım rahatlasın diye, kucağımda gezdirdim, masaj yaptım, zeytinyağı operasyonu yaptım o da fayda etmedi, dayanamayıp en sonunda yarım fitil koydum popoya. ancak öyle rahatladı. ama onunda benimde haşatımız çıktı. anlıycağın bunu bi kaç ay daha çekicez canım inşallah en kolay şekilde geçer kuzuların gazları.

inşallah canım ya o ıkındıkça çok üzülüyorum bişey olcak diye aslında daha kötü durumda olan bebeler var bunada şükür ama annelik böyle bişey demekki Allah başka dert vermesin ne yapalım bu arada ayaklarını bezini değiştirir gibi poposuyla beraber havaya kaldırıp kafasına doğru yaklaştırırsan çok güsel gaz çıkarıyo bende işe yarıyo ama hala ıkınmaya devam ediyo sanırım hızını alamıyo :) Allah yardımcımız olsun bebeklerimize uzun, hayırlı, sağlıklı ömürler nasip eylesin inş. çok saol..

gaz sorunu herkeslte var galiba
ya bişey sorcam ben hergün gün zinco veriyom bi zararı olmaz dimi
vermezsem perişan oluyo
zinco en azında bi saat falan rahatlatıyo yaaaaa

slm kızlar nasılsınız benim bebeğimde çok berbat gaz sancısı çekiyo ya.bide uykumuz çok hafif hep tetikte ve sallanarak uyuyo.colinox die bi damla almıştım o kısmen rahatlattı bebeğimi ama devam sancılar bugünde zincoya başladık bakalım i gelcekmi.zor durumda fitille duruyo bide kızlar durmadımı fön makinasını tutun ben öyle durduruyorum şuan bile ayağımda fön makinasıyla uyuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…