sağol canım
ama idare ediyoruz ben bile şaşıyom kendime.hiçbişey bilmeden büyütüyom oğlumu çok şükür.o büyük denen insanlarla gçrüşmüyorum artık telefonlarına cvp vermiyorum,eşimi aradıklarında onada cvp verdirtmiyorum
hem gelen yok hemde telefıonda onu yap bunu yap bi ton emir.e çok biliyodunuz gelip yapaydınız dimi ama
benim oğlumda memeye yapışık canım hiç sıkma canını hepsi aynı kuzuların
emmese bile öyle dursun ağzımda diyo bi alem haaa:)))
slmm canlarım giremedım nete herkes iyi mi...
öncelıkle bayramınız mübarek olsun.heğ beraber nıce bayramlara inş...
bende doğum yapalı 8 gün oldu.oğluşumuz iyi ilk günler emmekte problem oldu oturup bende ağlıyodum şimdi iyi şükür...
evde düzen eskı düzen kalmadı şimdi yenı düzene alışmaya çalışıyorum...
annelık çok güzelmiş gercekten Rabbım tüm isteyenelre nasıp etsın....
pek fazla giremıyorumama inşş herkes iyidir geçmişi okuma sansımyok hemen çıkıcam...
herkes kendısıne bebişlere iyi baksın öpüyorummm
delikafaduldendelikafadulden heee yooooo delikafadulden tubişte kızına kavuştuuuuuu hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin tubişiimeeeee :Saruboceq:
çok çikin bi kızı varmışş :lepi::lepi:
hade bakalım darısı bekleyenlerin başınaaa hihoyyythihoyyyt
selam kızlar
herkese selam
4 gun oldu dogum yapalı bebegımın adı doruk 3.600 52 cm dogu 37+5 sabah 11 de
ama ben hala duzelemedım
dıkıslerımın dısında goguslerım mahwoldu sag gogsumun hıc ucu yok tas gıbı oldu dutu sagamıyoruz canım cok acıyo
aglayıp duruyorum bı yardım edecek olursanız acıgım
sımdılık opuyorum
bende ağlamaktan bir hal oldum yaaa
annem gitti yanlız kaldım şimdi
ne güsel yardımcı oluyordu bana
kendimi boşlukta hissediyom şimdi
bide öle bir alışmıştımki çok koydu bana ayrılmak
bundan sonra kocişle beraber yol alacaz
ya şu 40 çıksada rahatlasam diye bakıyorum ama daha 21 gün var
zaten gelen gidein haddi hesabı yok
az akraba az sorun demek
yanlız kalanlar üzülmesin bence
her kafadan ses çıkması daha kötü oluyor
şu loğusa döneminde gelmeleri yokmu
delirtiyor beni
nazar değecek diye korkuyoruz
her gidenin peşinden okuyoz valla
allah hepimize kolaylık versin kıslar
hepinizi öpüyorum
oy zeytinimm üzülme kız alışılıo benim de anne gideli bi hafta oluyoo alıştık çok şükür
ama gelen giden yok da ondan rahatız berayla 11de falan kalkıyoz
anam gelen giden olsa mafoldum hiçbişey yetiştiremem heralde
ay millet 40ı beklese ya delimi bunlarr
İyi akşamlar kızlar. Hepinize hayırlı bayramlar! Bebeğimle ilgili bişey sorcaktım bilgisi olan varsa yardım etsin lütfenBebeğim sürekli ıkınıyo üstten gazını çıkarıyoruz sanırım alttan yapamıyo ama yapması için denemediğim şey kalmadı zeytinyağı bile verdim bebeme ıkınmaktan bi hal oldu yawrum sürekli kıpkırmızı gazını çıkartması için iki ayağını havaya dikiyorum çıkarıyo ama hala ıkınmaya devam ediyo nasıl rahatlatıcam ben bu çocuğu ıkınmaktan bişey olcak diye korkuyorum :1no2:
canım aynı dert bizde de var. doktora götürdüm bu bi hastalık değil dedi, 3 ay boyunca bazı bebekler yaşarmış bunu. bi damla verdi bi de bitkisel şurup ama pek bi faydalarını görmüyorum. dün meleğim sabah 7 de başladı ıkınıp ağlamaya öğlene kadar ama. denemediğim şey kalmadı. yıkadım rahatlasın diye, kucağımda gezdirdim, masaj yaptım, zeytinyağı operasyonu yaptım o da fayda etmedi, dayanamayıp en sonunda yarım fitil koydum popoya. ancak öyle rahatladı. ama onunda benimde haşatımız çıktı. anlıycağın bunu bi kaç ay daha çekicez canıminşallah en kolay şekilde geçer kuzuların gazları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?