2009 Kasm Anneleri

çok zormuş ya dr fön tut dedi komiğime gitmişti ama baktım ki ancak öyle duruyo...

ben hiç denemedim bak onu ama duymultum
fön ve elektrikli süpürge sakinleştiriyomuş
anne karnındaki seslere benziyomuş

sanırım hemen hemen hepimizde aynı sorun var benim bebegimde aynen ole gaz cıkardata kadar kendinide bizide haşat ediyo bide bizde uyku sorunu var uykuya dalana kadar 2 saat geciyo tam uyudu diyorum yatana koyuyom bi viyaklama şu aylar cabuk gecsede duzelse bebişlerimiz

kimyon içinn kimyoon
bu arada sabah akşam birer çay kaşığı bebişe de verebilirmişizz

nazlıı bebişin kakasını sormuşun ya bizimki de çok sıvı

Amin .....İnşallah canım .benimde 40+5 ultrasona göre sata göre 41+1 görünüyor.Hayırlı bayramlar.

kimyon içinn kimyoon
bu arada sabah akşam birer çay kaşığı bebişe de verebilirmişizz

nazlıı bebişin kakasını sormuşun ya bizimki de çok sıvı

acaba doktora gotursekmi yada duzelirmi bilmiyorumki gerci sadece sut ile beslendikleri içinde olurmu sonucta katı bişe yemiyoki katı cıkarsın aman ne zormuş cocuk buyutmek canım ama herşeye degerler:ecrin_bebek:

acaba doktora gotursekmi yada duzelirmi bilmiyorumki gerci sadece sut ile beslendikleri içinde olurmu sonucta katı bişe yemiyoki katı cıkarsın aman ne zormuş cocuk buyutmek canım ama herşeye degerler:ecrin_bebek:

ya böle sarı tanecikli falan bişey
en baştan beri öle ama normal diye biliom ben ilk ay kontrolünde sorarım artıkk

kızlar ilk ay kontrolüne mi götürcez
bizim doktor 6 haftalıkken gelin dedi
ultrason falan varmış o zaman
aaaa bendemi götürsen bir aylıkken
siz nasıl yapcaksınız

ayy selam kızlarrrrrrr
geberik durumdayım nan şu kelimeden nefret geldi GAZ akannehir
geçen gece 5 saat boyunca fön makinesi açık uyuduk :bbo:
ha bu arada bebiş hiçte durmuyosa arabalan gezdirin oda acaip ii geliy benim kız çığlık çığlığa ağliy emmiy hemen arabaya atlıyos tur atıyos arabada emio uyuyo gelince beşiğine atıyos inanın varya artık bi gece delirdik arabalan gezdir gezdir anca uyudu çocuğu korkudan portbebeden çıkarmadan beşiğine koyduk uyanır falan deyu korktuk nan :roflol:
şimdide yanımda ana kucağında sallim ya bişi sorcam benim bu kız bi gözü hafif açık uyuyo bee tilki uykusu şaka maka bi terslik yoktur demi neen kapamiy o gözünü ya allam deli olacam haa :uhm:

hee arabada süper uyuyo bizimkide
kız gözü açık mı uyuyo tavşan yerim ben onu
bence normal ama genede doktora sor iöçin rahat etsin bence

ayyy özge uyuyoken aslında zıbarıp yatsam ya uzuuuuuuunn gece beni bekliyy abooooo :sinifsinif:

kızlar ilk ay kontrolüne mi götürcez
bizim doktor 6 haftalıkken gelin dedi
ultrason falan varmış o zaman
aaaa bendemi götürsen bir aylıkken
siz nasıl yapcaksınız

valla benmki basta sarılık oldu gitik geldik doktora en son 20 gunluktu gittigimizde bide 40 gunluk olunca getir dedi o zman gidcez.bide 1 aylıkken aşı için saglık ocagına gitmiştik boyu kilosu iyi demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…