İyi akşamlar kızlar. Hepinize hayırlı bayramlar! Bebeğimle ilgili bişey sorcaktım bilgisi olan varsa yardım etsin lütfenBebeğim sürekli ıkınıyo üstten gazını çıkarıyoruz sanırım alttan yapamıyo ama yapması için denemediğim şey kalmadı zeytinyağı bile verdim bebeme ıkınmaktan bi hal oldu yawrum sürekli kıpkırmızı gazını çıkartması için iki ayağını havaya dikiyorum çıkarıyo ama hala ıkınmaya devam ediyo nasıl rahatlatıcam ben bu çocuğu ıkınmaktan bişey olcak diye korkuyorum :1no2:
dilmuh günde 3 kere 5er damla verebilirsin dr dedi
hayırlı akşamlar kızlar iyisiniz inşallah bende tık yok bakalım hala tubişcim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı benim başıma ben hala beklemedeyim 40+2 haftalık oldum sağlıcakla bende alayım inşallah kucağıma hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar diliyorum tekrardan herkese :)
kimyon içinn kimyoon
bu arada sabah akşam birer çay kaşığı bebişe de verebilirmişizz
nazlıı bebişin kakasını sormuşun ya bizimki de çok sıvı
acaba doktora gotursekmi yada duzelirmi bilmiyorumki gerci sadece sut ile beslendikleri içinde olurmu sonucta katı bişe yemiyoki katı cıkarsın aman ne zormuş cocuk buyutmek canım ama herşeye degerler:ecrin_bebek:
ya böle sarı tanecikli falan bişey
en baştan beri öle ama normal diye biliom ben ilk ay kontrolünde sorarım artıkk
ayy selam kızlarrrrrrr
geberik durumdayım nan şu kelimeden nefret geldi GAZ akannehir
geçen gece 5 saat boyunca fön makinesi açık uyuduk :bbo:
ha bu arada bebiş hiçte durmuyosa arabalan gezdirin oda acaip ii geliy benim kız çığlık çığlığa ağliy emmiy hemen arabaya atlıyos tur atıyos arabada emio uyuyo gelince beşiğine atıyos inanın varya artık bi gece delirdik arabalan gezdir gezdir anca uyudu çocuğu korkudan portbebeden çıkarmadan beşiğine koyduk uyanır falan deyu korktuk nan :roflol:
şimdide yanımda ana kucağında sallim ya bişi sorcam benim bu kız bi gözü hafif açık uyuyo bee tilki uykusu şaka maka bi terslik yoktur demi neen kapamiy o gözünü ya allam deli olacam haa :uhm:
kızlar ilk ay kontrolüne mi götürcez
bizim doktor 6 haftalıkken gelin dedi
ultrason falan varmış o zaman
aaaa bendemi götürsen bir aylıkken
siz nasıl yapcaksınız
ayyy özge uyuyoken aslında zıbarıp yatsam ya uzuuuuuuunn gece beni bekliyy abooooo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?