kaydirigubbakcemile3hee bi gözü açık turkcellin tavığı mubarekkk :roflol:
valla benmki basta sarılık oldu gitik geldik doktora en son 20 gunluktu gittigimizde bide 40 gunluk olunca getir dedi o zman gidcez.bide 1 aylıkken aşı için saglık ocagına gitmiştik boyu kilosu iyi demişlerdi
yok kız tadı çok kötü değillbende kimyon içeyim diyorum ama kötü kokuyo ya cesaret edemiyom yaaaaaaa
biz daha bi kerecik 5 günlükken gittikkızlar ilk ay kontrolüne mi götürcez
bizim doktor 6 haftalıkken gelin dedi
ultrason falan varmış o zaman
aaaa bendemi götürsen bir aylıkken
siz nasıl yapcaksınız
aboo cerenimom gelmiişayy selam kızlarrrrrrr
geberik durumdayım nan şu kelimeden nefret geldi GAZ akannehir
geçen gece 5 saat boyunca fön makinesi açık uyuduk :bbo:
ha bu arada bebiş hiçte durmuyosa arabalan gezdirin oda acaip ii geliy benim kız çığlık çığlığa ağliy emmiy hemen arabaya atlıyos tur atıyos arabada emio uyuyo gelince beşiğine atıyos inanın varya artık bi gece delirdik arabalan gezdir gezdir anca uyudu çocuğu korkudan portbebeden çıkarmadan beşiğine koyduk uyanır falan deyu korktuk nan :roflol:
şimdide yanımda ana kucağında sallim ya bişi sorcam benim bu kız bi gözü hafif açık uyuyo bee tilki uykusu şaka maka bi terslik yoktur demi neen kapamiy o gözünü ya allam deli olacam haa :uhm:
allah kolaylık versinben daha ak koyun kara koyun tr'ye donunce gorcem. simdi anacim yapiyo herseyi, donunce oglus, kocis, bebis, ev hep bana bakicak.akannehirakannehir
yok kız tadı çok kötü değill
içine şeker atıyom ben içiyom
biz daha bi kerecik 5 günlükken gittik
işitme testi, kalça usgsi ve kontrol için 1 ay sonraya randevu alın dediler
aşı takibi de hastanede yapılacak
1 ay olunca gitcem o yüzden
aboo cerenimom gelmiiş
yok nan terslik yoktur yapiler öle aradaa
bi yandan da etrafı takip ediler heralde kaydirigubbakcemile3
nazlıı kafamı karıştırdım yaaawww
zaten suratı sivilce gibi şeylerle dolduu
anne sütünün yağlı olmasından olabiliyomuş
acaba yediğim bişey alerji mi yapıyoo
ben daha ak koyun kara koyun tr'ye donunce gorcem. simdi anacim yapiyo herseyi, donunce oglus, kocis, bebis, ev hep bana bakicak.akannehirakannehir
sagol canim.allah kolaylık versin
bizimkindede var sivilce bende öpmektendir diye düşündüm
yağlı oluncamı oluyomuş kız süt
ayyy wannaaa bebeeem allah yardımcın olsun yauw ikinci çocuğu olanların işi daha da bir zordur tabe kafamçokkarıştı
öpmekten de olabiliyomuş da öpen mi varkii
gerçi ben öpüyom gizlicee arada :kedi:
valla nette öle yazıdiii
cerenimooooo
naan bu özge ne tatlı kııızzz
aynı sana benzettim haa
öpmekten de olabiliyomuş da öpen mi varkii
gerçi ben öpüyom gizlicee arada :kedi:
valla nette öle yazıdiii
cerenimooooo
naan bu özge ne tatlı kııızzz
aynı sana benzettim haa
ayy ben öpiiim babasıda öpiyyy valla bide bugun halası öptü :kedi:
kızzzzzzzzz ne benii babasının kopyası böle bişi olamas yane doli gibin kopyalanmış sanki velettt bi tek malum bölge bana benziyy gerisi hep benim herifff :roflol::roflol::roflol::roflol:
anamm benimki de bi gözü açıo ara ara kız bebeklerde kolik sendromu çok olurmuş kızlarr su sesi fön elektrik süpürgesi sesi sakinleştiriyomuşşşayy selam kızlarrrrrrr
geberik durumdayım nan şu kelimeden nefret geldi GAZ akannehir
geçen gece 5 saat boyunca fön makinesi açık uyuduk :bbo:
ha bu arada bebiş hiçte durmuyosa arabalan gezdirin oda acaip ii geliy benim kız çığlık çığlığa ağliy emmiy hemen arabaya atlıyos tur atıyos arabada emio uyuyo gelince beşiğine atıyos inanın varya artık bi gece delirdik arabalan gezdir gezdir anca uyudu çocuğu korkudan portbebeden çıkarmadan beşiğine koyduk uyanır falan deyu korktuk nan :roflol:
şimdide yanımda ana kucağında sallim ya bişi sorcam benim bu kız bi gözü hafif açık uyuyo bee tilki uykusu şaka maka bi terslik yoktur demi neen kapamiy o gözünü ya allam deli olacam haa :uhm:
canısı benimki de ergenliğe girmiş gibi sivilcelendi yavrumm dimek sütümüz yhağlımışş hemiii ii bari çabuk gelişir veletlerrnazlıı kafamı karıştırdım yaaawww
töbe töbe töbeee maskara ki ne maskara wallaaayyy saadet buraya kadarmış tilkim diğer gözünüde açtı kaydirigubbakcemile3
ben kaçar bacılar allah hepimize yardım etsin bebeklerimize sağlık ve afiyet versinnn inşallahhh
ay bu arada koptum kocam fenerin maçını izliy kasımpaşa gol attıkça sevinçten çığlık atmak isti ama özge uyancak deyu sadece işaretler yapiyyyy ne hale geldik nan el kadar bebelerin maskarası olduk ii miiii :roflol:
dua et sade göbeenden olmuyy walla benim bırak popoyu dizden yukarı çıkmıyooo mafoldumbenayyy sinir oldum hiç bi pantolonum olmuyo
popodan geçiyo önü kapanmıyo yaaaaaaa
ne zaman giderki bu kilolar
efet yaa zaman zaman çoğalıyo üstelikkayy ebişim gıı sizde de mi olduu sivilcee
hee yağlı diiiler nette bilmiim vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?