oynak falla fatomm uyudu sonundaa aaaaaaaaaaa cılkım çıktı annemin oğluşa söylediği bi ninni vardı ay dede onu söleyerek anca uyutabildimm sıpa bide anneannesinin sölediği makamda söliim istii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ebişim oynakmı olcek deyon kerata
töbe töbe ne akıllanmaz karısın nannn sen seneye bidaa doorursun bu ataşınan hacıınaannn fön makinesini bende çok açıyom abuu bide yanarsa zıçtım haa dunyanın parasını verdimdi gıııı akannehir o deel lohusalık bitiyy malum saç kurutma lazım olur kış günü :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
neen gıı falla ben haftada 2-3 gün çıktım yürüdüm 30 dk falananaaam 1 ay olmuş doğuralı
1 aydır evdeyim beeee sadece ilk hafta dra ve işyerine gittimdii
anam siparişler kocişeben çıkıyom valla dışarı mecburen
banka manka çıkıyom ne edem
ben de aynen öle yapıomm hacı kaydirigubbakcemile3ya bu anakucağında battaniyede koysam çukur gibi bee kambur olcek sanki bebe pek içime sinmiyo bende gece odada beşiğinde yatırıyom gunduzleride salonda koltukta
ii yapmışın bebeyle mi çıktııınnneen gıı falla ben haftada 2-3 gün çıktım yürüdüm 30 dk falan
kartanem bende hep arabayla çıkıyom
hem çokta giydirmiyom üstüne alıyom fermuarlı battaniye terliyo bile
bende çoğu şeyi kocişe sipariş ediyom ama bazı şeylerde çıkmam gerekiyo
hatta geçen hafta sınavım vardı kociş baktı arabada mecbur çıktık yani ne etcem yalnız olunca mecbur kalıyosun
neyse bu yalnızlık olayına girmeyeyim çok sinirleniyom yaaaa
öle tatlım yaa çık zaten alışsın bebiş
arabayla çıkınca bebişi tutcak kimse yok anakucağı bağlanıyo aslında da denemedim ben hiç öle oturuyoz
çatlasın kaynanalar:)biz nerdeyse hergun çıktık evden malum kolik durumu var ya arabalan gezip durduk bi dürümcü var oraya dadandık ki sormayın bebe ağlayınca aa bu durmaz hadi arabaya gezdirek diyos ama maksat dürümcü ha kaydirigubbakcemile3 çıkıyos bi kaç tur atıyos yiyip içip dönuyos ha ii oliy aslında
tabi kaynanam ifrit oliyy 40 lı bebe lohsa karu ne işi var gece gunduz sokakta deyip duriy bebe susmi o yuzden arabalan gezdiriyik deyince zate ii ce deliriy karu :roflol: iş çıkarmayın dio o ne anlarmış arabayı evi ne bilirmiş falan valla didim senden benden ii biliyyyy nan velet arabaya binince susmiy sadece illa o motor çalışcak ve seyir halinde olacükk yosam yaygarayı basiy lan bide annami diyo yauww
ben sadece ilk hafta da hastaneye gittiydim onun dışında dışarıya adım atmadım henüz
tam loğusa karusu oldum çıktım
kanamam da devam ediyo bir ara durdu sandım yine başladı
ooh ne güzeel :lepi:biz nerdeyse hergun çıktık evden malum kolik durumu var ya arabalan gezip durduk bi dürümcü var oraya dadandık ki sormayın bebe ağlayınca aa bu durmaz hadi arabaya gezdirek diyos ama maksat dürümcü ha kaydirigubbakcemile3 çıkıyos bi kaç tur atıyos yiyip içip dönuyos ha ii oliy aslında
tabi kaynanam ifrit oliyy 40 lı bebe lohsa karu ne işi var gece gunduz sokakta deyip duriy bebe susmi o yuzden arabalan gezdiriyik deyince zate ii ce deliriy karu :roflol: iş çıkarmayın dio o ne anlarmış arabayı evi ne bilirmiş falan valla didim senden benden ii biliyyyy nan velet arabaya binince susmiy sadece illa o motor çalışcak ve seyir halinde olacükk yosam yaygarayı basiy lan bide annami diyo yauww
men geldim
ben de denedim ama anakucağında bırakın 5 dk bilem tutamadım zilliyi
gece gündüz beşiğinde uyuyo
başka yerde uyutmaya korkuyom yerini yadırgar deyü
emzük de almıy
sallanmayı da reddediyor
ben nasıl uyutacam anlamadım
kolum koptu uyutacam deyü
ilerde de kucağımda uyursa kol mol kalmaz bende
bir yöntem bulun bana hade kıslar ya
kartanem okudunmu gız nasıl uyuyabilirm
men geldim
ben de denedim ama anakucağında bırakın 5 dk bilem tutamadım zilliyi
gece gündüz beşiğinde uyuyo
başka yerde uyutmaya korkuyom yerini yadırgar deyü
emzük de almıy
sallanmayı da reddediyor
ben nasıl uyutacam anlamadım
kolum koptu uyutacam deyü
ilerde de kucağımda uyursa kol mol kalmaz bende
bir yöntem bulun bana hade kıslar ya
kartanem okudunmu gız nasıl uyuyabilirm
he cicim ama her seferinde bebişi çıkarmadım kendim yürüdümebiş dışarı battaniyesiylemi çıkardın gezdirdin
iyi yapmışın alışsın dimi ama
kartanem bende hep arabayla çıkıyom
hem çokta giydirmiyom üstüne alıyom fermuarlı battaniye terliyo bile
bende çoğu şeyi kocişe sipariş ediyom ama bazı şeylerde çıkmam gerekiyo
hatta geçen hafta sınavım vardı kociş baktı arabada mecbur çıktık yani ne etcem yalnız olunca mecbur kalıyosun
neyse bu yalnızlık olayına girmeyeyim çok sinirleniyom yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?