2009 Kasm Anneleri

ne edisiniz hatunlar
benim bebekin göbeği kanamış yaaa mafoldumben böyle bir sorun yaşayan war mı? niye kanadı ki bu göbek şimdimafoldumben

cerinim özledim gız seni gel öpem Şeniz

yaremcim kociş almış bugün muskatı anam ne küçük bişeymiş onlar
karakıza ulaşamadım da kociş aktara sorrmuş
eccük bile versen faydasını görürsün demiş
tarif aynı cnm ben netten de araştırdım
toplu iğne başının 3 katı kadar ver diy süte karıştırarak ama seninde gönderdiğin yazıyı da dikkate almak lazım başka bir yerde daha okudum fazlası başağrısı da yaparmış
biz en azını verelim de yavrularımız zarar görmesin cnm
rendele minnacık kat sütüne öle ver cnm
ben de öle yapacam ama geceleri yapam diyom her gün de vermem herhalde

cerinim ya benimki zattın hastane de alıştııydı evde de devam etti
kociş de biz alıştırdık kucağa bizim hatamız diyince böle yöntem deniyoz ama kıyamıyom kızıma yaa

fön makinası da işe yaramadı 1 gün sustu ikinci gün ona da alıştı
eda netten oyuncak almış faydasını görmüş ondan alacam olmadı ama hangi siteden almış bilemiyom
yakalarsam sorcam yine

çok mu ağladıki :uhm: öyle derler ya hani
bilmimki hacı yauw göbee duştu demi

yok kız hiç ağlamıyii benim kuzum göbeği 5. günde düştü. yarın sağlık ocağına gidicektim zati. orda bi çaresinde bakarlar mı ki acep mafoldumben

of ya onuda korkuyom vermeye aha şimdi uyumuyor bu ne iştit anlamadım

tubiş dikişlerin nasıl oldu pasur oluştu mu sendede ben çok kötü oldum şimdi pasur ve kabızlıkla baş etmeye çalışoyom

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.Emzirmek için ay şeklinde olan bele takılan minderler var ya onlardan aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?Ben kararsız kaldım da almak için.Hepinizin bebişlerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Bizim de 10 günümüz kaldı oğlumla kavuşmak içinopuyorumnanaktan

ayy tubaaaaa bu soruya ben cevap vermek istiyorummm :roflol::roflol::roflol:
arkadaşım önceliklen rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin sağlıkla bebekini kucakına alırsın işallahhh...
ben o emzirme yastığından aldım çokk memnunum şiddetle tavsiye ederim şöyleki ben normal doğum yaptım malum dikişlerden oturamadığım dönemde ona oturdum kaydirigubbakcemile3 sora normal oturmaya başlayınca da onunla emziriyorum çok rahat oluyo kesinlikle al derim internette 32 ye aldıydım ben geçen bücürükte gördüm 28 tl idi varsa etrafında bi git bak bence

tubiş dikişlerin nasıl oldu pasur oluştu mu sendede ben çok kötü oldum şimdi pasur ve kabızlıkla baş etmeye çalışoyom
dikişlerim hala iyileşmedi basurum duruyoo ama azcık küçülmüş gibi. sıcak su tuttum sürekli bide zeytinyağlı pamuk kydum iyi geldi bende kabzılık yok çk şükür
git bi sor bakam ne dicekler gı bağa haber et ha taa mı merak ederun

inş kötü bişey değilidr cerenimom yaa senağlama

neyse ben yatam artık
bugün yanlız ilk gecemiz
arifide yattığımız odaya aldım ama varlığıylan yokluğu aynı horul horul uyuyoo Çok üzgünüm çoook bebemde uyuyoken bende uyuyam azcık mirmirmirmir
hadi herkese iyi nöbetler opuyorumnanaktan

bak bi arkadaş bundan almıştı hem emziriyorum hemde bebiş bunda uyuyo çok kullanışlı demişti
ORGANIK PAMUK EMZIRME YASTIGI ZEN YOGA, #21773730 Gittigidiyor.com

benim aldığımda bu
My Cey My Pillow Emzirme Beslenme Destek Minderi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunun tek kötü tarafı kılıfı çıkmıyo malum bebek kusuyo süt damlıyo falan şimdiden kirlendi napcam bilmem bide çok tiftiklendi yani şekil itibariyle kullanışlı emme böyle eksileri de var söliyem dedim :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
almayanlar çok pişman hacııı :roflol: şekil A: ben :lepi: :roflol:

Çok sağol çok teşekkür ederim,ayrıca cevabın için de teşekkürleryerimseniben
Burada bebe mağazasında gördüm 40TL idi.Bücürükte olacağını düşünmemiştim önce oraya bakayım ozaman.Allah bebişine uzun ömürler versin inş.:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
almayanlar çok pişman hacııı :roflol: şekil A: ben :lepi: :roflol:

ben sağa didim deeemii düdükk al deyeeee heç büyük sözü dinnemiiinn şimdi oturama gör gününüüüüüüüüü lülülülülülü
ay bilion mu bazen özgeyi ayağımda sallarken onu boynuma geçiriom kafayı yaslıyom arkaya uyuyomm minderi nası kullancamı şaştım tabiri caizse mokunu çıkardım artık haaaa :roflol::roflol::roflol:
o kaa para virdim kızıııııııımm kullancam tabee dimi amaa delikafadulden

anam bu kız beni öldürcikk kene gibi yapıştı bugun ayyhhhh
omzumda kucamda ayamda :bbo: ecük daldı sanki ben şunu beşiğine atam kendimi de yatağa ölecüm uykusuzluktan beaaa laelaelaelaelae
hadi herrrrrrrkeşeee ii uykular deyipte kimseyi gıcık etmiyimmm zati kimse uyumiyyy kaydirigubbakcemile3 iyi nöbetler diyem bende bare
kasım anaları ve de danaları hepicinizi öpüyos özgemlen hadi allaha emanet olun
uykulu kusmuksuz gazsız geceler diliyosssssss

günaysın millet benim kız akşam uyutmadı morardı durdu mercimek çorbası içmiştim ondan olsa gerek gaz yapacak diye hiç bir şey yemememiz gerek

Kızlar herkese günaydın ne zamandır girmiyodum buraya ben gectiğimiz hafta işe başladım Kızımı okadar cok özlüyorumki burdayken offf offff
sizler neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bebeişlerle hayat
minik kızım hızla büyüyo teyzeleri facede resimleri görüyosunuzdur kasım kardeşlerine yetişmek için çabalıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…