ne edisiniz hatunlar
benim bebekin göbeği kanamış yaaa mafoldumben böyle bir sorun yaşayan war mı? niye kanadı ki bu göbek şimdimafoldumben
ne edisiniz hatunlar
benim bebekin göbeği kanamış yaaa mafoldumben böyle bir sorun yaşayan war mı? niye kanadı ki bu göbek şimdimafoldumben
çok mu ağladıki :uhm: öyle derler ya hani
bilmimki hacı yauw göbee duştu demi
cerinim özledim gız seni gel öpem Şeniz
yaremcim kociş almış bugün muskatı anam ne küçük bişeymiş onlar
karakıza ulaşamadım da kociş aktara sorrmuş
eccük bile versen faydasını görürsün demiş
tarif aynı cnm ben netten de araştırdım
toplu iğne başının 3 katı kadar ver diy süte karıştırarak ama seninde gönderdiğin yazıyı da dikkate almak lazım başka bir yerde daha okudum fazlası başağrısı da yaparmış
biz en azını verelim de yavrularımız zarar görmesin cnm
rendele minnacık kat sütüne öle ver cnm
ben de öle yapacam ama geceleri yapam diyom her gün de vermem herhalde
yok kız hiç ağlamıyii benim kuzumgöbeği 5. günde düştü. yarın sağlık ocağına gidicektim zati. orda bi çaresinde bakarlar mı ki acep mafoldumben
Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.Emzirmek için ay şeklinde olan bele takılan minderler var ya onlardan aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?Ben kararsız kaldım da almak için.Hepinizin bebişlerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Bizim de 10 günümüz kaldı oğlumla kavuşmak içinopuyorumnanaktan
dikişlerim hala iyileşmedi basurum duruyoo ama azcık küçülmüş gibi. sıcak su tuttum sürekli bide zeytinyağlı pamuk kydum iyi geldi bende kabzılık yok çk şükürtubiş dikişlerin nasıl oldu pasur oluştu mu sendede ben çok kötü oldum şimdi pasur ve kabızlıkla baş etmeye çalışoyom
git bi sor bakam ne dicekler gı bağa haber et ha taa mı merak ederun
ayy tubaaaaa bu soruya ben cevap vermek istiyorummm :roflol::roflol::roflol:
arkadaşım önceliklen rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin sağlıkla bebekini kucakına alırsın işallahhh...
ben o emzirme yastığından aldım çokk memnunum şiddetle tavsiye ederim şöyleki ben normal doğum yaptım malum dikişlerden oturamadığım dönemde ona oturdum kaydirigubbakcemile3 sora normal oturmaya başlayınca da onunla emziriyorum çok rahat oluyo kesinlikle al derim internette 32 ye aldıydım ben geçen bücürükte gördüm 28 tl idi varsa etrafında bi git bak bence
ayy tubaaaaa bu soruya ben cevap vermek istiyorummm :roflol::roflol::roflol:
arkadaşım önceliklen rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin sağlıkla bebekini kucakına alırsın işallahhh...
ben o emzirme yastığından aldım çokk memnunum şiddetle tavsiye ederim şöyleki ben normal doğum yaptım malum dikişlerden oturamadığım dönemde ona oturdum kaydirigubbakcemile3 sora normal oturmaya başlayınca da onunla emziriyorum çok rahat oluyo kesinlikle al derim internette 32 ye aldıydım ben geçen bücürükte gördüm 28 tl idi varsa etrafında bi git bak bence
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
almayanlar çok pişman hacııı :roflol: şekil A: ben :lepi: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?