2009 Kasm Anneleri

karakızım ya şu muskatı nasıl kullandın yazsana bir

karakızım geçti o kasım kardeşlerini abla oldu maşallaaah
ne kadar da güzelleşmiş büyüdükçe güzelleşiyolar yaa
allaam bu cehalet ne zor iş benim zilli de gece bi rahat uyuyamadı gazı var kakasını yapamıyo falan sanıyom ben emzirdim de aslında ama dün yorgundum baya sütüm az gelmiş heralde
sabah sağdım 50 cc anca çıktı onu verdimm biberonla hepsini içmedi bile ama şimdi mışıl mışıl uyuyoo
bu aylarda bi öğünde kaç cc içmeleri gerek kii

naz durumuz abla oldu artık gaz sorunuda kalmamıştır.karakızla şu muskatı konuşuyorduk sen kullanmışsın herhalde zararı var mı bir anlatsana kız uyandı bakıp geliyim

slm kıslar ben geldiiimmmopuyorumnanaktan
hepinize günaydın
ben hala annemdeyim yani rahatım yerinde
bu arada kocişimle karar aldık annemlere yakın bir yere taşınmaya karar verdik 2 çocukla başedemeyeceğimi o da anladı sonnda
ensarım ve enesim uyurken attım kendimi buraya sonunda

ooh itek ikisi aynı anda uyumuşş ne güzel
benim anam da bakmaya gelecek yaa bi daa bi daa gelmemek için ikinciyi de hemen yap diyoo kaydirigubbakcemile3

üffff ya herkesin bi sorunu var işte ensarda uyanıkken devamlı emmek istiyor o emdikçe sütüm artıyor ve hepsini birden kusuyor hadiiii yeniden emmek istiyorakannehirakannehirmemiş aşığı bir oğluşum var:kedi:

benimki hiç öle devamlı emmek falan istemiyo yaa
başta güzel emiyoo sonra süt yavaş mı gelmeye başlıyo nedir hadi yallah zor tutuyom memede
allam 15 dk tutana kadar canım çıkıyo doyuyomu aç mı anlamıyom yaaa
sütüm yetiyomu yetmiyomu anlamıyom
ama en başta sütüm yokken sürekli kucakta meme aranıyo heryeri emmeye çalışıyodu
şimdi öle bişey yapmıyo demekki doyuyo kilo alımı da nomal gibi ya yarın drda anlarız artık
offf çözemedim ben bu bebeği yaa
ağlamıyo daa ıh mıh diip duruyo kendi kendine

ooh itek ikisi aynı anda uyumuşş ne güzel
benim anam da bakmaya gelecek yaa bi daa bi daa gelmemek için ikinciyi de hemen yap diyoo kaydirigubbakcemile3

süper fikirmiş haaaa:roflol::roflol:
ne yapsınlar kahrımızı hep analar çekiyor
bizde batıkente taşınacaktık baktık olmayacak annemler tarafına gidiyoruz hem şimdiki evimizde bayaaa zorlanacaktım alt üst derken temizliği bitmiyordu

günaydın hatunlaropuyorumnanaktan
ne edisiniz bakıyım
biz bugün ilk yanlız gecemizi geçirdik
çok şükür bi problem çıkmadı:Saruboceq:

hadi geçmiş olsun tubik
ben şimdi still teami içiyom beray uyurken gidip uyucaamm
süt üretmem lazım
anam fena taktım kafayıı yaa süte akannehir
bence bi kafamı dağıtmam lazım benimm

hee itek gibi hemen yap nan sende
ayyy iyikide yapmışım yaaa valla ikisi bi anda büyüyecek korktuğum kadar zor değilmiş ebişim yaaa

biberonla besliyorsan belki ona alışmıştr devamlı emzirmeyi dene bizimkini kucağına kim alsa memiş verecek zannediyor ağzını açıyor:roflol:
ayyyy kara böcüğüm bugün 1 aylk oldudelikafaduldendelikafadulden

ne edisiniz bakıyım

hadi bakalım adaşım gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile5ulen bebeleri biz yapıyoruz analar bakıyor yaa:kedi:

hadi geçmiş olsun tubik
süt üretmem lazım

bencede bu kadar takma yaa olursa olur olmzsa ne yapacaksın sen kafayı taktıkça iyice azalır dikkat et

nan mannakk o bebe aç olsa bütün apartmanı ayağa diker heeş merak etme 15 dk emiyosa daha ne istiyon delüü 2 satte bi 15 dk emzir yeterr falla benim ki de 10 - 15 dk emip bırakıyo bazen 3-4 saat uyuup emmediği de oluyo ama buna rağmen 35 günde 1,900 kg almış eğer bu kadar takarsan olan sütünde kaçırcan sona daya yiycen benden haaa klava:

ay beniimki de uyumadı bu gece yaa allam ne güzel uyuyoduuu

kaydirigubbakcemile3 iznim bitsin bi dene daa yapem izin uzamış olur kaydirigubbakcemile3
mannaakkksın kızım sen seriye bağla 3. yap sona gııı başbakan öle diyy
ne edisiniz bakıyım
selam dattlımm gözünüz aydın siftah yaptınız yane
hadi geçmiş olsun tubik
süt üretmem lazım
git yat hade uyanınca zencefil tarçın kaynat iç bak gör sütün nası kaynıcak
anam sen benim idolümsün gııı maşallahh

sen niye gidiyorsun kıs o gelsin sana
bizimkide çağırıyor gel burayada gel diye ama duymamazlıktan geliyorum:1closedeyes:
nan mannakk nie gitmion gitsne benim eltim de doordu bayrvam da o yüsden onu bırakamıyo gene de sağolsun herhafta gbelip dolanıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…