Kızlar herkese günaydın ne zamandır girmiyodum buraya ben gectiğimiz hafta işe başladım Kızımı okadar cok özlüyorumki burdayken offf offff
sizler neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bebeişlerle hayat
minik kızım hızla büyüyo teyzeleri facede resimleri görüyosunuzdur kasım kardeşlerine yetişmek için çabalıyo :))
karakızım geçti o kasım kardeşlerini abla oldu maşallaaah
ne kadar da güzelleşmiş büyüdükçe güzelleşiyolar yaa
allaam bu cehalet ne zor iş benim zilli de gece bi rahat uyuyamadı gazı var kakasını yapamıyo falan sanıyom ben emzirdim de aslında ama dün yorgundum baya sütüm az gelmiş heralde
sabah sağdım 50 cc anca çıktı onu verdimm biberonla hepsini içmedi bile ama şimdi mışıl mışıl uyuyoo
bu aylarda bi öğünde kaç cc içmeleri gerek kii
hee itek gibi hemen yap nan sendeooh itek ikisi aynı anda uyumuşş ne güzel
benim anam da bakmaya gelecek yaa bi daa bi daa gelmemek için ikinciyi de hemen yap diyoo kaydirigubbakcemile3
ay beniimki de uyumadı bu gece yaa allam ne güzel uyuyoduuukızıma banyo yaptırayım gece uyutmadı şimdide uyuyor
hee itek gibi hemen yap nan sende
ooh itek ikisi aynı anda uyumuşş ne güzel
benim anam da bakmaya gelecek yaa bi daa bi daa gelmemek için ikinciyi de hemen yap diyoo kaydirigubbakcemile3
ayyy iyikide yapmışım yaaa valla ikisi bi anda büyüyecek korktuğum kadar zor değilmiş ebişim yaaahee itek gibi hemen yap nan sende
benimki hiç öle devamlı emmek falan istemiyo yaa
başta güzel emiyoo sonra süt yavaş mı gelmeye başlıyo nedir hadi yallah zor tutuyom memede
allam 15 dk tutana kadar canım çıkıyo doyuyomu aç mı anlamıyom yaaa
sütüm yetiyomu yetmiyomu anlamıyom
ama en başta sütüm yokken sürekli kucakta meme aranıyo heryeri emmeye çalışıyodu
şimdi öle bişey yapmıyo demekki doyuyo kilo alımı da nomal gibi ya yarın drda anlarız artık
offf çözemedim ben bu bebeği yaa
ağlamıyo daa ıh mıh diip duruyo kendi kendine
günaydın hatunlaropuyorumnanaktan
ne edisiniz bakıyım
biz bugün ilk yanlız gecemizi geçirdik
çok şükür bi problem çıkmadı:Saruboceq:
hadi geçmiş olsun tubik
ben şimdi still teami içiyom beray uyurken gidip uyucaamm
süt üretmem lazım
anam fena taktım kafayıı yaa süte akannehir
bence bi kafamı dağıtmam lazım benimm
nan mannakk o bebe aç olsa bütün apartmanı ayağa diker heeş merak etme 15 dk emiyosa daha ne istiyon delüü 2 satte bi 15 dk emzir yeterr falla benim ki de 10 - 15 dk emip bırakıyo bazen 3-4 saat uyuup emmediği de oluyo ama buna rağmen 35 günde 1,900 kg almış eğer bu kadar takarsan olan sütünde kaçırcan sona daya yiycen benden haaabenimki hiç öle devamlı emmek falan istemiyo yaa
başta güzel emiyoo sonra süt yavaş mı gelmeye başlıyo nedir hadi yallah zor tutuyom memede
allam 15 dk tutana kadar canım çıkıyo doyuyomu aç mı anlamıyom yaaa
sütüm yetiyomu yetmiyomu anlamıyom
ama en başta sütüm yokken sürekli kucakta meme aranıyo heryeri emmeye çalışıyodu
şimdi öle bişey yapmıyo demekki doyuyo kilo alımı da nomal gibi ya yarın drda anlarız artık
offf çözemedim ben bu bebeği yaa
ağlamıyo daa ıh mıh diip duruyo kendi kendine
mannaakkksın kızım sen seriye bağla 3. yap sona gııı başbakan öle diyyay beniimki de uyumadı bu gece yaa allam ne güzel uyuyoduuu
kaydirigubbakcemile3 iznim bitsin bi dene daa yapem izin uzamış olur kaydirigubbakcemile3
selam dattlımm gözünüz aydın siftah yaptınız yanegünaydın hatunlaropuyorumnanaktan
ne edisiniz bakıyım
biz bugün ilk yanlız gecemizi geçirdik
çok şükür bi problem çıkmadı:Saruboceq:
git yat hade uyanınca zencefil tarçın kaynat iç bak gör sütün nası kaynıcakhadi geçmiş olsun tubik
ben şimdi still teami içiyom beray uyurken gidip uyucaamm
süt üretmem lazım
anam fena taktım kafayıı yaa süte akannehir
bence bi kafamı dağıtmam lazım benimm
anam sen benim idolümsün gııı maşallahhayyy iyikide yapmışımyaaa valla ikisi bi anda büyüyecek korktuğum kadar zor değilmiş ebişim yaaa
biberonla besliyorsan belki ona alışmıştr devamlı emzirmeyi dene bizimkini kucağına kim alsa memiş verecek zannediyor ağzını açıyor:roflol:
ayyyy kara böcüğüm bugün 1 aylk oldudelikafaduldendelikafadulden
bu gün k.valdemlere gidecümm perşembeye kaa yokum beni özleyin anacıım fırsatınız kalırsa tabe
nan mannakk nie gitmion gitsne benim eltim de doordu bayrvam da o yüsden onu bırakamıyo gene de sağolsun herhafta gbelip dolanıyo benisen niye gidiyorsun kıs o gelsin sana
bizimkide çağırıyor gel burayada gel diye ama duymamazlıktan geliyorum:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?